Sajna a gmail már nem jött úgy össze, mint akartam. De
Timi!
A te kisbabáidat még megtudtam nézni. Nagyon kis helyesek és olyan kis cukorfalatkák. Meglátod olyan gyorsan nőnek, ami jó is, mert egyre értelmesebbek is, de rossz is, mert olyan hamar "nagyok" lesznek.
Hanna!
Hát ez az, már Olivér is kerek egy éves lett. Nagyon édes kis pasi, nem tudtam megnézni a mellékleteket, csak amit ide tettél de ebben az elegáncsos szerelésben tényleg hódító.
Ja persze: ISTEN ÉLTESSE SOKÁIG!
Kedves Vanda család!
A sok szülinaposnak minden szépet és jót kívánok!
Angel!
Dióka foga volt nincs? Én már nagyon szeretném, ha Littinek is kijönne az első, hátha utána könnyebb lesz neki a fogzás. Diókát nagyon megviseli?
Rani!
Nagyon csini kismami vagy! Neked se fog maradni sok felesleg szülés után.
Keny!
Cukorka is falatka!
Lois!
Felavattuk az utazóágyat. Igazából nem mondanám, hogy túl jó volt az éjszaka, mert felkelt vagy 6szor Litti, de mostanság itthon is csinál ilyesmit. Szerintem este nem lakik jól, a tápszert meg hol issza, hol nem. Szóval éjszaka pótolja, mai nappal kimarad. Hát így megy nálunk a szopi. Persze lehet a foga miatt is a rossz alvás ill. még az emésztésére is gyanakszom, így hogy elkeztük a szilárd táplálékokat. Remélem hamar túl lesz ezen az időszakon. Kis Zé meg nagyon ügyes, hogy ilyen jól alszik. Kíméli anyucit.
Nálunk sajna minden rokon messze van, kénytelen leszek bejáratni egy pótmamát. Csak még nem nagyon van hozzá szívem.
Rani!
Nekünk egy egyszerű babybjörn pihiszékünk van, de Melike még csak most kezdi megszeretni és Angelhez hasonlóan ő is ebből tanulja a kanalazást. ( Eddig szinte csak wc-nek használtuk, ha nem volt kaki akkor ebben megjött az ihlet
) Egyszerű, mert nin rajta semmi dísz, játék sőt motorja sincs, de magától ringatja a babát amikor az mozgolódik benne. És elég drága, mi is kölcsön kaptuk, ennyiért nem venném meg.
Pussszancs, Litti elálmosodott.