Zsuzsi: Jobbulást és hidd el, biztosan van fent néhány Angyalka, aki Rátok vár!!!!!
Rodina: Olvastam a blogodat, nagyon nehéz évetek lehetett, de most már biztosan jó kezekben vagy! Sikerülni fog Nektek is!
A diétához pedig kitartás!!!! Én se bírnám egykönnyen, bár szerencsére rajtam max 1-2 kg felesleg van, úgyhogy nem vagyok az a nagy "diétázós" fajta. Az első terhességem alatt is csak 6 kg-ot híztam, amiből a kisfiam majdnem 4 kg volt!!!!
Egy dietetikus lehet, hogy tud segíteni, hogy finomabbakat ehess, bár egy kolléganőm, akinek terhességi cukorbetegsége alakult ki végig panaszkodott, hogy mennyire éhes a szénhidrátok hiányától. Nem tudta megszokni, pedig hónapokig így kellett táplálkoznia. De hát a babóért mindent!!!!!!
Délután elmegyünk egy különleges játszóházba Bencével, ahol Apa is csúszdázhat meg hülyéskedhet vele. Remélem jó lesz, majd beszámolok!
Hétfőn újra elkezdem szedni a terhesvitaminokat, hogy felkészítsem magam az új pocaklakóra. (Bár félek, hogy most túlságosan akarom a dolgot és talán ezért nem jön olyan gyorsan, ahogy azt szeretném. De hát nem tudom kevésbé akarni!!!!! Ti hogy csináljátok?????)
Üdv.
Karmima