bhdetti,
örülök h azon kismamák táborát gyarapítod, akiknek "jófej" a védőnője
pedig szívesen lettem volna inkább bababoltban, mint itthon a könyv fölött..
Hari,
szerintem nagyon klassz ötlet, hogy Lilivel együtt vásároljatok a tesónak!!
szerintem meg ha szeretnél még harmadikat is, egyáltalán nem vagy öreg hozzá.. anyósom pl 42évesen szülte a legkisebb fiút
és amúgy valami olyasmit olvastam, hogy pl a Down-kór igazából a 25év alattiak körében a leggyakoribb
milyen furi h azt írod sok lesz kettőjük közt a korkülönbség.. pont azon gondolkodtam, mikor kellene összehozni a tesót.. arra gondoltam, hogy a kisfiam és a majdani tesója(i) közt biztosan jó nagy lesz a korkülönbség, mert először el akarom végezni a sulit, aztán dolgozni pl 2évet, majd utána jöhet a tesó. ez azt jelenti, hogy ha minden rendben megy, akkor 28-29éves koromban jöhet a következő baba. Ha így lesz, akkor a 3. gyerkőc azonnal követi a másodikat. De a másik verzió az pedig az, hogy annyira megőrülök, hogy a szülés után fél évvel már megint gyereket akarok, és akkor a 2.után ez azt jelenti, hogy 23-24évesen születik a tesó, de remélem addigra anyósom már nyugdíjas lesz, és akkor nem kell bölcsi, meg bébiszitter, és akkor ha végeztem a sulival, azt mondja..28évesen kzdek el dolgozni.
tehát:
a., 28évesen 2gyerek, és jöhet a munka, de akkor mikor jön a 3.?
b., 28évesen 1gyerek, már van munka, és jöhet a 2. és ebben az esetben mikor jönne a 3.?
na én beszélek, aki egy év múlva tervezett gyereket, aztán meg itt csücsül a pocimban egy újabb Polgár csúcsmacsó
lkNyuszika,
én heti 3-4alkalommal kismamatornázok (ja persze, bevan írva a naptáramba h KM torna, de a héten nem volt időm, így pl csak egyszer tornáztam, de a heti 2-3-at tartom), meg februárban ha beállt az órarendem gerinc, illetve kismamajógára fogok járni.
meg van a Péterfyben babaváró tanfolyam minden hónap első keddén, de egyről már lemaradtam
tényleg Hari, ha ráérsz, vagy ha még mindig úgy gondolod h a Péterfyben szülsz, elmehetnénk a legközelebbi ilyen tanfolyamra, vagy lehet h neked felesleges, mert már gyakorlott lehetsz e téren
meg holnapra van a naptáramba beírva h szülésfelkészítő tanfolyamot keresni, azt szintén februártól, meg intim tornázni is szeretnék... meg ezekhez egy rakat időt és energiát
jelenleg én is pénz gondokkal küszködök a babacuccok miatt, tegnap néztem a számlámat, és 16E van rajta
úgyhogy a hónapra picit meg vagyok lőve...
Henibaby,
ezek szerint ma te vagy a nap hőse
én olyan lusta disznó voltam ma..
Nehéz ez a név dolog..
szerintem mi a 30.héten kézbe vesszük az utónévkönyvet, meg a friss 4D arcfotót, és próbálunk valamit alkotni..
azt hiszem a Hilárról lemondok, ugyanis hiába hogy tetszik, de nem akarom, hogy majd ha a gyerek elkezd beszélni, és mindenki azzal szórakozik, hogy felteszik neki a csodakérdéseket:hogy hívnak hány éves vagy, akkor szegénykém azt higyje a folytonos visszakérdezésekből, hogy ő a hülye.. mert sztem sokan nem értik majd elsőre a Hilárt...
(amúgy a nagyobb öcsém is Levente
)
Nekem tetszik a Gergő, hozzátok valahogy ráadásul sztem illik is, pedig nem ismerlek titeket, csak valahogy el tusom képzelni, ahogy kimondod:Gergő. Különben meg a Szabolcs is jó, csak nekem a becézése nem tetszik:Szabi.
Nem tudom észrevettétek e, de az UGYANIS szócskát elég gyakran használom