Hanna!
Holnapra nagyon boldogat Olivérnek!!!!!!!!
Tilli!
Lencsi szemecskéje
Keny!
bizony, én tök amélkodtam, a 12.-ik héten, hogy milyen kész emberke-forma már a babám. Bámulatos ez a fejlődés, amit pár hét alatt produkálnak!!
Twist!
6 óra szundi egyben...ügyes kislány!!
Zé biztonsági kiskádban fürdik (azóta is), én nagyon szeretem, nem volt gond a köldökcsonkos időszak sem, nem tudja víz érni.
Hajacskának bőven elég a fürdetős víz.
Bols!
Örülök, hogy a csúnya a vérzés elmúlt, ijesztő lehetett
Rani!
Annyira szép formás a pocakod, én már most irigy-irigy
Katerina!
És hogy ment a máshol alvás?? Veled aludt, vagy utazóágyban? Mi egyszer próbáltuk (szilveszterkor), de nem jött össze, mondjuk össze-vissza petárdáztak, meg tűzijátékoztak
Inkább hazajöttünk.
Én biztos vagyok benne, hogy Ketteskét is nagy imádnád
Nem is emlékeztem, hogy így szétrepedtél
Gátvédelmet terveztetek, és így sikerült, vagy a gátmetszés ellenére is repedt?
Litti milyen nagy kislány!! Megnéztem az iwiwen a képeiteket pár napja, igazi kis husinyuszi
Te meg nagyon nádszál vagy, hogy bírod így a szopiztatást??
Túl sok potenciális gyerekcsősz nálam sem áll sorban, csak a tesóm, de Őt majd minden nap látja Zé, és szereti nagyon. Jövő hét utánra, megint kapunk egy szabad délutánt
Kis*!
de jó téged is látni, jöhetnél gyakrabban is. Írsz magatokról is majd valamit??
Vanda!
na, akkor csak befigyelt a bárányhimlő
Hogy viseli Dani? Rékán még nincs semmi nyoma? Isten éltesse az egész Vo.... családot!!!
Angel!
Zé még nem iszik, így sok okosat nem tudom írni, egyszer adtam neki tejcsit pohárból, de az nem is volt igazi ivás még.
Nyuszi!
Húúú, Balázs nem viccel, lekörözte Zét. Mi holnap megyünk 6 hós státuszra, kíváncsi leszek, mennyi lesz hosszra, súlyra 8200 volt egy hete. Szerintem ti azóta már túlnőttétek
Mi ügyesen kanalazunk azóta is, a sütőtököt magában nem csípte, de almával tetszik neki. Ma ettünk meggyet, tök savanyú volt, ennek ellenére oda volt ezért is.
Az éjszakai ébredés úgy fest már a múlt, egy ideje, nagyon szépen átalszik egyben 8 órát, utána szopikkal tarkítva még egy 4-et kb. Nem tudom mi változott, Sinlacot is elhagytuk pedig.