Új privát üzeneted érkezett!

Ranita
A mai hőm 36,8, 30.cn :!:

Gabi
Remélem azóta már sokkal, de sokkal jobban vagy, drukkolok, hogy ne késsen piri :!: :?:

Ancsu
Sajnálom, hogy ekkora kálváriát kell bejárnod azért , hogy valaki is beadja azt a szurit :shock: majd csak vége lesz, drukk a hétfői uh-hoz :!:
Azt a Hodo fogja csinálni :?:

Zsu
Továbbra is drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek cupp-cupp :wink:

A melleim kő kemények, alig bírok hozzájuk érni és a derekam majd leszakad :shock: remélem a hőm holnapra is toronymagasan lesz :!: :roll: :wink:

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Én úgy tudom, hogy nem lehet otthon beadni, vagy orvos vagy nővér :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Tetőőőőő!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Igen láttam és a héten már nem az első volt... :wink:

Hogy vagy :?:

Azért kezd fájdogálni a hasam!!!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Köszi már jól vagyok! :lol:

Fáj a hasad?Menszisen? :(

Kép
cukigabi
Budapest

Nem úgy, ahogy előtte pár nappal már szokott :!:
Most olyan nehéznek érzem a hasam, nem vagyok dilis, mint előtte szoktam...Én nagyon, de nagyon reménykedek :!:
Nem görcsösen fáj, hanem érzem, hogy van...nem tudom pontosabban leírni, hogy hogy :oops:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na akkor szorítok továbbra is neked+++++++++++++++++++++++++++++++

Jó éjszakát-puszi Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
köszi, rendi vagy, azt hiszem ez mindig jól jön...Én is Neked, hogy jöjjön piri...hozzám meg NEEEEEEEEEEEEE :!: :wink:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, nagyon drukkolok neked!

A szurikat csak abban az esetben kell dokival, vagy ápolónővel beadatni, ha izomba lehet csak adni, de bőr alá simán be lehet otthon is adni, én naponta 6-ot szúrok.

Hajrá laptető!!!!

Na megyek, nézek egy filmet, a férjem most indult dolgzni. :(

Jó éjt mindenkinek!
Vendég

Látom, termeltetek tegnap, visszaolvasok 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Zsu
nagyon jó eredményeid vannak már, drukkolok neked holnapra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++bár úgysem lesz gond :wink:
Holnap tudod meg a punkció időpontját is:?:

Gabi
már csak 4 nap, és ti is kezdtek 8)
Azt már féllábon is.... :lol:
Pirimeghozók mennek neked :wink: , meg nekem :lol:
Suzynak meg piriűzőket küldünk...átvállaljuk tőle pirit :lol:

Szuzy
jó ez a teve-elefánt párbeszéd, tetszett :lol:
Milyen a mai hőd :?: Teszteltél :?: Ez a 31. cn. igaz :?:
Kezeim csuriban érted++++++++++++++++++++++++++++++++ :wink:

Ranita
Tegnap nyomtam tesztet, ma nem....a szokásos volt :lol:
Legközelebb már csak kedden, UH napján nyomom el az utsót.
Egyébként semmi változás velem...
Nem lesz semmi gubanc, ne aggódj, jövő héten már ti is elkezditek :wink: de jóóó :!:

Angyli
5 nap, és kezdés :?: Bakker, te is már a küszöbön vagy :!: :wink: Csak át kell lépni.

Ancsuka
a stimusok között kell a 3 hónap szünet, fagyisnál nem kell semmi, az mehet mindjárt a kövi ciklusban :wink:
Attól függ, mennyit fagyasztanak, hogy mennyi jut el megtermékenyítés után arra a szintre, hogy a fagyit is kibírja.
Valakinek egy db. sem marad fagyasztásra, nekem pl. megmaradt az összes, pedig mind blasto volt, 5 napos. Ez azért ritka, mert általában a 3. napot nem sokan élik túl. Az a döntő.
De hiába ritka dolog, látod, nála ez sem sikerül...pedig semmi bajom.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Gyancsi
várlak nagyon a mesével, holnap gyere, és mesélj, milyen volt a hsg :wink:

betty615

Sziasztok!
Megyek dolgozni :cry:

Mindenkinek szép napot!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szép jó reggelt!

Gabi
Jó munkát mára :wink:
Már csak 4 nap :wink:

Zsu
Én a merionalra gondoltam, hogy azt úgy tudom csak orvos vagy nővér adhatja be, ami bőr alá megy lehet magunknak adni, és ez jó is így sztem, mert nem kell/kellett mindig doki után futkosni :!:
Milyen filmet néztél :?:

Betty
Tegnap nem voltál, hiányoltalak is, ma meg már korán :shock: :wink:
Neked meg már csak két nap és minden kiderül...Én továbbra is bízom benne, hogy nincs semmi bajod és nem okozott galibát ez a sok hormon a szervezetedben :!:
Szorítok nagyon :!:
Igen ma van a 31.cn!

Köszönöm a drukkokat Lányok, most jól fog jönni azt hiszem :!: :wink:

A mai hőm változatlan :!:

Én is drukkolok Mindenkiért, jövőhéttől lehet izgulni még többet...felgyorsulnak az események és elindul a babaeső :lol:

Vidám, szép vasárnapot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szuzy
tegnap itthon volt őfelsége, és nem tudtam jönni, mert mindig ideült :twisted: :lol:

Egy kis vidulás:
Kép :lol:

betty615

Betty
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tesztem nincs, még nem mertem csinálni, de azt hiszem, hogy korai is lett volna, nem :?: ma 9 DPO :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Betty, köszi a drukkot, szükségem is lesz rá holnap.. nagyon izgulok!
Szerintem holnap fogom megtudni a punkció napját, mert most elfogytak a szurik is, még holnapra van egy cetrotide-tom.Azt hiszem megint nem fogok aludni este! :) :oops:

Suzy, a merional is lehet bőr alá, ami kíméletesebb, mint izomba, mert egyáltalán nem fáj!
Megnéztem az Egyszerűen bonyolult című filmet, jó volt, de szerintem elég egyszer megnézni! :D

Na megyek főzni, már késésben vagyok!

Gabi, jó munkát mára!

Pusza
Vendég

Suzy, hányadik nap érdemes csinálni a tesztet?
Vendég

Zsu
Drukk holnapra az uh-ra :!:

Jó főzést :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Tesztelni legkorábban a fogantatástól számított 12.-13. napon érdemes :arrow: úgy tudom :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

10-es teszt elvileg 9-10 DPO-n már mutat eredményt, 20-25-ösök meg 12-14 DPO körül.
De ez persze mindenkinél változó.

betty615

Akkor hamarosan tesztelek :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kép

betty615

köszi Betty :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:
Kellemes vasárnapot :!:

Suzy :!:
Mennek a drukkjaim+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsu :!:
holnapra egy nagy kalappal az UH-ra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++3
Jó főzést, én is azt csinálom :D

Betty :!:

Mai teszt :?:
Én továbbra is azt mondom, hogy kismama vagy :!:
Bizony én is mindjárt kezdek :!:

Gabi :!:

Kevés munkát, remélem ma mégjobban vagy már :!:
Mindjárt indul a mandula :!:

Gyancsika :!:
Várunk a jó hirekkel, hogy minden rendben van a HSG-n :!:

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

Merionál beadása:
Ma meg kérdeztem az ügyeleten...
Bőr alá beadható, de nem ekkora mennyiségben, nekem 2 ampulla kell és az egy helyre sok lenne, mert fájna meg veszítene.
Azt mondták izomba kell, bőr alá inkább azokat ami előre van töltve kicsi tűvel, ez nem lehet kicsi tűvel adni, én nem értek hozzá.
Azt mondták lényegesebben kevesebb gondom lenne, de nem tanácsolják, hogy otthon én adjam be. Igazából bárki beadhatja aki vesz vért vagy adott már be ilyen szurit, a házidokinál is az asszisztens adja be nem a doki. A lényeg hogy értsen hozzá.

Zsu, holnapra nagyon szorítok.

Suzy, neked egy nagy kalappal...., kívánom, hogy végre elindítsd a lavinát.

Holnapra szorítsatok az uh miatt, de szerintem jó lesz mert már most érzem egy kicsit a hasam, hogy fáj.

Suzy, igen elméletileg Hodó csinálja az uh-t legalábbis azt mondta mikor a magánba voltam, hogy majd ő megcsinálja, de szerintem elküld uh-ra, mert akkor a betegeket ki vizsgálja? de majd meglátjuk, örülnék neki ha végre egyszer ő nézne uh-n.

Puszi csajok, jók legyetek.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Köszi a drukkokat!

Angyal, tök jó, hogy ti is mindjárt kezdhettek! :D

Ancsuka, ez így van, hogy ha nagyobb mennyiség van, akkor az feszíthet, nekem menopur van, ami ugyanolyan, mint a merional, és most 3 ampulla kell naponta (volt 4 is), én ezt 3 külön fecskendőben készítem el, és így egyáltalán nem feszít.bár igaz, hogy akkor ez 3szori szúrást is jelent, de meg sem érzem már! :D
+még a gonal, meg a cetrotide-t.De az jó, hogy be tudod adatni, itt nálunk mindig annyian vannak, hogy soha nem kerülnék sorra!
Meddig kell még szuriznod?
Vendég

Helló lányok!

Zsu!
Holnapra drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy!
Piri űzők+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty!
Piri vonzók+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És ez magamnak is!

Mindenkinek:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
3 nap :!: :!: :!:
Vágom neked a centit :lol: :lol:

betty615

Szuzy
10. DPO. Nem csináltál még tesztet :?:
Mikorra tervezed :?:

betty615

Sziasztok!

Betty
Nem csináltam, mert a múlt hónapban 17.DPO-n volt pozi a tesztem és akkor is csak 16,9 volt a béta HCG-m :!:
Úgy gondolom, ha szerdáig nem jönne meg, akkor csinálom egyet :!:
A mai hőm 36,8 változatlanul :!:

Meg mondom őszintén félek egy kicsit :oops:

Drukkolok Mindenkinek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sok a munkám ma :!:

szép napot!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok :!:

Kellemes hetet kivánok :!:

Suzy :!:

+++++++++++++++++++++++++++++++++

Betty :!:
Ujabb teszt :?:

Zsu :!:
Drukk az UH-ra+++++++++++++++++++++

Gabi :!:
Már csak 3 nap :D
+++++++++++++++++++++++

Ranita :!:
Mindjárt 21.-e, de jó :D :D

Gyancsika :!:
Várunk a jó hirekkel :!:

Melinda :?:
ancsuka :?:
Bri :?:

Mindenkiért nagyon szoritok :wink:
Puszi :!:
Vendég

Angyli
köszike :wink:
Már csak 3 nap Neked :wink:

Többiek :?:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok lányok!

Madarat lehetne velem fogatni..... :lol: :lol: :lol:

Nagyon jó lett a tüsző eredményem a jobb oldalon (igaz annak a felét távolították el anno Vivi előtt) 26*29mm ha jól emlékszem mert nincs itt a papír, a bal oldalon 16*19 azt hiszem, meg még kettő kisebb.

Holnap reggel mehetnünk apával reggel 8-ra és délután inszem. Igazából azt nem tudom ilyenkor a spermával mit csinálnak???? meg is nézik a minőségét??? Valaki tudja ezt?

Holnap gondoljatok rá csajok....

Megy a drukk mindenkinek...

Suzy, nagyon kíváncsi vagyok már mi van veled remélem jó hírekkel jössz hamarosan.

Betty, neked pirivel mi újság?

Zsu, uh?
Igen mondták nekem is hogy külön-külön be lehetne adni, de nagyon remélem nem kell többet.
Szuri mindig a mesi 5.7.9.10.11-ig napján van ekkor van a merionál 2ampulla, majd a costi meg mesi 3.napjától 5 napon keresztül.

Holnap gondoljatok rám.
Ha kész vagyok az inszemmel akkor írok suzynak egy sms-t, mert csak az ő számát tudom
:oops: , hogy mi van velem.

Ancsu

ancsuka

Ancsu
Holnapra drukk, ez nagyon jó hír+++++++++++++++++++++++++++ :lol: :lol: :lol: örülök Neked :!:

Minta leadása után mikroszkóp alatt megvizsgálják a kiskatonákat és csak a mozgóakat használják tovább, dúsítják vitaminnal :!: megszámolják őket :!:
Táptalajba teszik és tárolják 37 fokon a kezelésig :!:

Várom majd az sms-t és tudósítom tovább holnap :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Ancsuka,
drukk holnapra :D , szép nagy tüsző.
Igen, megnézik a spermákat és ki is válogatják őket, így te csak a legjobb minőségűeket kapod vissza :D .

Angyal,
bizony, bizony.... :D

Suzy,
szerintem múltkor azért volt olyan alacsony a hcg, mert valami baj lehetett a terhességgel. Szerintem :roll: .

Betty,
holnap végre uh :roll: .

Zsu,
:?:

Gyancsi,
gyere majd az élménybeszámolóval!

Gabi,
remélejük időben ideér piri.

Kép

Kép
ranita1979

Gabi,
remélejük :arrow: reméljük :oops:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Lehet :!: Én most is nagyon bizakodó vagyok... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy,
naná, csak így lehet :D :D :D .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok

Megjöttünk...

Ancsuka, ez nagyon jó eredmény, nagyon drukkolok holnapra!!! :D

Nagyon szépen köszönöm a drukkokat, sokat segítettek!! Mert a kicsik megnőttek normál méretűre, 22-es, 19esek (2?)17esek, meg 14esek vannak, ami pénteken volt 22es, az megnőtt 33mm-re, de azt sajna már nem tudják felhasználni, mert túl nagy lett, de a többit igen.Ma éjjel fél 1kor kell a repesztőt beadni, ami mehet bőr alá, úgyhogy nem kell ügyeletre menni, meg tudom csinálni magam is!Ennek nagyon örülök!És szerda reggel lesz a punkció!Húúú, nagyon izgulok!!
Vendég

Zsu
Nagyon örülök a jó hírednek, csak így tovább, sikeres punkciót :lol:

Megy a további drukkom++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy, köszönöm szépen, én is nagyon szorítok érted!!!
Vendég

Köszi :wink:

Lányok, ez a hét naon izgalmas lesz... :wink: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló lányok!

Zsu!
Nagyon jó hírek!
Drukkolok 1000-el+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
És várom majd a beszámolódat a punkcióról,mert mindjárt én is ott tartok :lol: :lol: :lol: :!:

Ancsu!
Holnapra neked is drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Várjuk a híreket :lol:

Betty!
Én már érzem piri közeledését!
Már én is vágom a centit :lol:

Suzy!
Mi is bízunk benne,h most minden ok lesz! :lol:

Gyancsi!
Gyere mihamarabb!!!

Ranita-Angyal!
Mindjárt 21-e :lol:

Csajok!
Kezdek egyre izgatottabb lenni.Nagyon várom a pénteket.Remélem piri nem kavar be.Holnap telózok BMC-be,mi van,ha pénteken jön meg és akkor szombatra esik a cn2.
Szerintem akkor is pénteken kell menni,mert a hétfő meg már késő,nem?

Kép
cukigabi
Budapest

Holnapra mindenkinek (köztük magamnak is, hogy ne legyen semmi gebasz) megy a szurok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most csak ennyire futotta, mert reggel hajnali kelés van...bár mindig az van :lol: csak most fáradt vagyok :wink:

betty615

zsu, nagyon szép eredmények, kár hogy az már túl nagy. Akkor lehet az enyém is már nagy a 28*25mm(megnéztem a papíron és ez a jó eredmény) és 19*15mm.
Vagy lehet csak a leszívásnál nagy az az eredmény ami zsu-nak is volt meg nekem is majdnem?

Nagyon izgulok a holnapi nap miatt, remélem minden rendben lesz, apa is ad le jó mintát....
Tegnap sex volt ami lehet nem kellett volna :roll: , de nagyon remélem nem lesz gond a katonákkal.

Puszi csajok jó éjt mindenkinek.

A héten reméljük sok jó dolog fog velünk történni és lesz is eredménye a jövőre nézve...

drukk mindenkinek....

Ancsu

ancsuka

Betty!
Holnapra
Kép
És nem lesz semmi "gebasz" :!: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Betty, tuti nem lesz semmi gáz holnap! Drukkolok nagyon!

Ancsuka, neked is nagyon szorítok holnapra!Szerintem a katonákkal sem lesz gond, tuti!

Amint tudtok gyertek mesélni!

Gabi, szerintem mindenképp telefonálj, mert a stimu a nekem a 3.napon kezdődött, inkább előbb menj, mint később.
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Bocsi, de most nem tudok visszaolvasni, mert most ertem haza.....Hat ez a HSG szamomra egy horror volt, nem is maga a vizsgalat, mert az tenyleg 5 masodpercig tartott kb, hanem az a hülye kateter aminek a ballon van a vegen, azt felhelyezte a mehembe es nyomott bele egy kis kontraszt anyagot, hogy ne essen ki belölem.....Na mar ez baromira feszitette a hasamat, de gondoltam ha lefekszem az agyba akkor elmulik.....Hat nem mult sajnos, hanem egyre szarabb lett, 10 perc utan olyan szarul voltam, razott a hideg, remegett kezem-labam, azt hittem menten elajulok, rohantam a WC-re hanyni......Aztan kicsit jobb lett, remeges abba maradt de a hasam tovabbra is baromira görcsölt, összegörnyedve feküdtem 1,5 orat az agyon, mert csak igy volt hely a röngtenben....Mar alig vartam, hogy megcsinalja a vizsgalatot es kivegye azt a szart belölem.....De a lenyeg, hogy mind a 2 oldal tökeletesen atjarhato, igy februarban lesz az elsö es utolso inszemünk, mar a Clostit is kivaltottam :D ...Ugyhogy kurv@ szar volt, de megerte :wink: .....Most megyek csajok pihizni, mert 5-kor keltem :roll:

Zsu, Ancsuka- Nagyon-nagy gratula csajok, megerte a sok drukk tömeg++++++ :D
Betty- Drukk holnapra+++++++ :lol:
Suzy- Remelem ujra babas vagy es ezuttal veled is marad :wink:

Holnap jövök bövebben es irok mindenkinek!!
Nagyon szep estet!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Gyancsi!
A lényeg,h minden okés és átjárható vagy!
Hajrá februári inszem :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?