Jó reggelt lányok!
Bocsi az eltűnésért, de most már túl vagyok az államvizsgákon, így megint lesz időm fórumozni
Lucuzs: drukk a sikeres inszemhez, örülök, hogy a munkahelyi gondok megoldódtak...
aisha: Zyva tényleg hihetetlen kiscsaj, az a laptopos kép nem semmi
princzi: kép???
monyo: drukk hogy Nóci még ne akarja kidugni a buksiját, csak miután dokibácsi megérkezett
Gota: egyet értek Veled, a progipótlás tényleg kell így én is azt mondom deepgirl-nek, hogy sírja ki mielőbb... Nálam is minden rendben volt az első vv-n, progiszintem tök normális volt, rá alig 2 héttel pedig alig több mint a fele napi 4x1 Duphaston mellett
Múlt hétfőn már szerencsére 80-as értékem lett megint, Arnold ráemeltetett az adagra, így most 3x3-mat kell naponta feltenni...
babszika: jajj neeee, annyira sajnálom
hmeme: már a 15. hét? aztaa
Szeretnék egy fontos dolgot megosztani Veletek, ami már napok óta nyomja a lelkemet, de eddig nem hagytam elhatalmasodni magamon a kételyt a vizsgáim miatt.
Szóval az történt, hogy szerdán felkerestem a dokimat, akinél elvileg szülni szeretnék majd és beszélgettünk mindenféléről. Kérdeztem, hogy mikor kapok javaslatot/papírt/egyebet, amivel a védőnőt fel kell keresnem. A doki erre felkapta a fejét, hogy ő még nem adott nekem ilyen papírt? Kiállította a papírokat és itt költözött belém a kiördög. Ugyanis a terhességem kezdetén találtak a váladékomban bacit (enterobakter és coli), amit helyi-lokális szerekkel kezeltek (bórsavas fertőtlenítő gyógyszertári készítmény). A mens orvosa azt mondta, hogy a 12. héten kontroll vizsgálat lesz és ha még kimutatható valamelyik baci, akkor kapok antibiotikumot, olyat természetesen, ami nem árt a babának. Arnold azt is mondta, hogy aggodalomra egyelőre nincsen ok, mert a magzat szépen fejlődik és a méhszáj 100 %-ban zárt.
A rendes orvosom meg elkezdett ágálni az antibiotikum ellen, sőt mi több kontrollvizsgálat (tenyésztés) nélkül ráírta a védőnőnek szánt papírra, hogy a váladékvizsgálat eredménye negatív. Na itt kiakadtam. A beszélgetés közben a doki össze-vissza ásítozott meg arról beszélt, hogy a havi gyógyszerei marha sokba kerülnek. Azt mondta nem vizsgál meg, mert nem kell a gyereket fölöslegesen piszkálni. UH készüléke nincsen, az egyik kerületi önkormányzati rendelőben van egy kollégája, aki az UH vizsgálatokat végzi (megjegyzem egyszer voltam nála és hasi UH-t csinált, utána a papíron meg az volt, hogy hüvelyi UH-t végzett).
Szóval most 8. hétben elvileg még válthatok, de mivel ez az első terhességem elég komoly aggodalmaim vannak. Az orvost megkedveltem emberileg, de nem tetszik ez a könnyelműség, mert kontrollvizsgálat nélkül hogy lehet egy komplett diagnózist rávezetni a védőnő papírjára egy terhes kismamánál??????
Éjszaka nem sokat aludtam, gondolkodtam, hogy mitévő legyek, várjak még vagy ne várjak, de most úgy érzem nincsen min gondolkodnom. Mert nem az a fontos, hogy az én lelkemet ápolja egy nőgyógyász, hanem az, hogy egy szép egészséges kisbabám szülessen.
Szóval lányok, mit gondoltok? A környékre se menjek ezután vagy próbáljam megbeszélni az orvossal a kételyeimet? Vagy hagyjam és sürgősen keressek egy másik orvost? Köszi előre is és bocs ha hosszú voltam.