Köszi csajok a drukkokat, hatottak Lett még egy meglepi tüszőm, így összesen 6 sejtecskét szívtak le Holnap 11-kor kell telefonálnom, hogy ügyesen hancúrozott-e ma mind és hogy hogyan tovább?!! Nagyon kellemes élményem van mindenről, altatás, leszívás, pihi, stb, az egészben a legrosszabb az volt (még pityeregtem is), amikor Apa és Bence elment egy játszóházba, mert azért mégiscsak 3 óra volt... De túléltem, most még feszít a hasam, de semmi különös . BOLDOGOK VAGYUNK
Rodi,
hát, érdekes dolog ami veled történik.... De remélem jó lesz a vége!!! Egyébként hogy vagy??? VAn valami változás???
Bikfy,
gondoltam rád ma, de úgy látom, toltad a vizsgát. Sebaj, legalább már majd többet is tudsz majd mint az az ökör tanár!!! komolyan , az ilyen inkább menjen el kapálni..
Ja, többen kérdeztétek: igen, mi már lombikozunk. 10 napja kezdtem a stimut, ma volt a leszívás, és még az is lehet, hogy a héten meglesz a transzfer. Majd kiderült. Igaz, még nincs vége, de nekem az egészről csak pozitív élményeim vannak. Kicsit bánom, hogy végigcsináltuk a 6 inszemet, időponcsékolás volt... Itt úgy érzem, hogy sokkal szakavatottabbak kezei között vagyok, profik abban, amit csinálnak. A kaáliban megfelelőek a körülmények és a doktornő is nagyon kedves. Csak ajánlani tudom!!!!
Kiki,
nagyon drukkolok, hogy a kis maszatkátok végre veletek maradjon, pláne így, hogy Apa is elkísért!!!!!!!!!!! Hogy érzed magad ma???
Timejka,
de jó, hogy már jobban vagy!!!! Mikor is mész a mensbe???
Luczus,
holnap inszem, igaz??? Nagyon drukkolok, hogy ez most sikerüljön!!! A fönököd húzása érdekes, a lényeg, hogy meg tudtatok egyezni és minden marad a régiben!!!!! (de akkor mi lesz a megszűnő státusszal??? Vagy az csak kamu volt???)
Babi,
jól van a fejed??? Jól emlékszem, hogy a gonaltól neked is fájt a fejed??? Én amíg adtam teljesen kiütöttem magam
Mikor tesztelsz????
Beze,
mikor ünneplitek Lexi szülinapját? Te fogod csinálni a tortát? MIket kap??? Kérünk majd fotókat!!!!!!!!