Hát Heni szép pocak!
Én reggel nem is tűnök terhesnek... Arról meg fog sincs h mennyit híztam, mivel a védőnő mérlege mindig többet mutat egy itthoni mérlegnél
de ha jól emlékszem talán 2 kilónál járok.
ma már annyit ültem a gép előtt h fáj a fejem, de nem tudok leszakadni... főleg most h találtam egy nagyon jó babaruhás oldalt!
látom eddig lányos anyák nagyon oda vannak a fiú helyzettől, egyébként bevallom, nekem elsőre is fura volt a fiú gondolat... ne aggódjatok! erre tényleg a legjobb szó, hogy fura érzés.
amúgy elmondom, h a fiúk nem mind anyásak, főleg nem enyém... azt hiszem a pasisabb fajták főleg nem anyásak. meg hát azért se szeret, mert én vagyok a legszigorúbb, de egy ilyen veszedelemmel muszáj
viszont egy vígaszt mondok nektek az öltöztetés terén: lehet ám őket is menőn öltöztetni: a legjobb erre a terep színű cuccok és a farmer kertész gatyók. én nagyon szerettem egy body-ra egy farmer kertészt adni, mert ez nyáron is jó cucc, mivel a farmer pamut és vannak tök vékony farmerek, amik pont jók egy bodyra. + a kertész gatyóba az a jó, hogy ha hosszú úgy is jó, ha meg rövid már úgy is jó, mert akkor rövidgatyásként elmegy
aztán lehet kapni könnyű pamut nacikat menő felsőket, amik hiába derékba gumisak, akkor is könnyűek és ezek is jól mutatnak egy bodyval akár. nekünk sok sima felsőnk is volt és nem csúszott fel sose a derekán... a külön ruha, külön felső pedig sztem akkor menő, ha nem egyforma, tehát nem szett. pl vászon naci egy pamut felsővel, vagy farmer egy pamut felsővel...
tudom a rugik is édik, de én nagyon hamar elhagytam őket... főleg mikor már 68-74 cm volt, egyátalán nem tetszett rugiban,mert akkor már olyan nagy volt.
szóval fiús anyák, ti is tudtok menőn öltöztetni!
napozókat tényleg találtam sokat a:
www.babyoutlet.hu-n jó az áruk is, mert még a kínai cuccok is drágábbak.
meg találtam egy jó használt ruhást:
http://ruhafalva.hu