Új privát üzeneted érkezett!

Szia Neet!
Vizeletvizsgálatot is végeztek?Az jól sikerült?
Az alacsony HGB-től a babának nem lesz baja, amire szüksége van azt Tőled szipkázza el.
Ildi!Örülök, hogy jól vagy, gondolom inkább türelmesen várakozol egy kis időt a jó eredményre,pihenj sokat és olvass, most még van időd rá!
Bcickany (Bercike 9,5 hó)-sajnos én most nem tudok terhességi heteket írni..
bcickany

Fibi!
Majd meglátjuk, mi lesz kedden, holnap(hétfőn) dokihoz megyek, mert nincs minden rendben. Kép
Holnap ilyenkor már többet tudok, akkor megírom, megyek-e és hogy nézek ki. (Nagyon jólKép A fotóalbumban egyébként van rólam kép Neet albuma címen... (Én azt a babanet.hu gyökeréből érem el, vagy a chaten át.)

Bcickány, a vizelet szerencsére jó, meg a vércukor is, stb, de megállapítottak terhességi aneamiát, és most elvileg vénásan kell vasat kapnom, mert a gyógyszerek sz..rt se érnek, nem szívódnak fel. Na, egy picit betojtunk, de holnap remélem okosabb leszek. Drukkoljatok, ez valami pár hetes macera, de ha most nem esem át rajta akkor a babának később esetleg baja lehet, jajjjjj. Kép
Nem is tudok most másra koncentrálni, bocsi.
Aggódó neet(28)
neet

Szia Neet!
Ne aggodj, biztos rendben lesz minden, mar tul vagy a 6. honapon, szerintem sem lesz gubanc. Ezeket a dolgokat a 26. hetes vervizsgalaton allapitottak meg?
Nekunk nincs otthon net, nem biztos, hogy holnap (kedden) meg tudom nezni a valaszod. De megneztelek az albumbanKép Ha nem irnek holnap, akkor a portanal leszek negyed 5 es fel 5 kozott es vizslatom a bejaratot, hogy meglatlak eKép

Fibi

KépKép
fibi

Szia Fibi!
Asszem nem megyek holnap, nagyon fáradt vagyok, és holnap kezdik adagolni a vasat vénásan, szóval... Na, ha ezen túllleszek, majd jelentkezem, azaz írok addig is, Kép csak a tornát most hanyagolom.
Ha te mész, váljék egészségedre! Kép
Ja, és már nem is aggódom annyira, és ki is lettem írva, úgyhogy a meló miatt se kell aggódni.
Több is a pozitív smiley már itt, mint legutóbb! Kép
neet(28)
neet

Hali!
Akinek még ilyen vasas problémája van, annak megnyugtatásképp írom, hogy túl lehet élni. Kép Most kaptam az elsőt, és még 9 ilyen lesz.
Vénásan adják be, mert a tabletták nem szívódnak fel szinte egyáltalán. Kétnaponta kell menni, hadd szurkáljanak... De legalább ki vagyok írva és hawaii az élet, vakáció prolongálva...
neet
neet

Sziasztok!
Gigi! Köszönöm szépen a választ.Kép
Most megint lenne egy kérdésem: tegnap futólag láttam a kórház bejáratánál egy kiírást, hogy nyílt nap lesz a Szent Imrében. Tudtok erről valamit konkrétan? Pontosan mikor (én csak elszáguldottam előtte és későn vettem észreKép )lesz és mit takar?
Ha valaki tud "tarifa-infót" Bálint Mihályról (pl. szülés) annak megköszönném ha írna vagy ide vagy priviben az uszodatechnika@axelero.hu -ra. Előre is köszi!
timcs77

Szia TimiKép

A kiírást én is láttam. Igazából nem tudom, hogy mit takar?! Kismama klub után meg szokták mutatni a szülészetet, vagy maga az orvosod. Gondolom a kórház ezen részére vagy inkább kiváncsi!
Szia,Gigi

KépKép
gigi28

Sziasztok!

Neet! Orulok, hogy megnyugodtal, es pozitivan latod a dolgokat, isgy is kellKép Pihenj sokat, es elvezd az otthonletet (en is tappenzen vagyok amugy, egy szora kiirt Balint dokikamKép
Egyszer majd talan tornan talalkozunkKép

Manos, Ildi, Babarozsa, Ti hova tuntetek?

Fibi

KépKép
fibi

Szia Timi!

Ha kivancsi vagy a szuleszetre, gyere el csutortokon 5-re a kismama klubba, ott korbevezetnek majd.

Udv, Fibi

KépKép
fibi

Sziasztok!

Szia Fibi!
Vagyok! Csak elég depis napjaim vannak mostanában, - nem tudom mi van velem - nem volt kedvem írni!
Voltál ma tornán? Én elmentem az előadásra! Megkérdeztem a szülésznőt,azt mondta, hogy lehet, hogy most nem tudnak körbevezetni csütörtökön! Azért én elmegyek a klubra - viszem a férjemet is! Te jössz?
Manóssal nem tudom mi van! Remélem csak számítógépes gond vagy időhiány az oka, hogy nem ír!
Neet!
Most az előadáson is mondták, hogy a harmadik harmad felé milyen gyakori a vashiány! Ilyenkor már a baba elszipkázza mindet a szervezettől! Ne aggódj!
Szióka
Ildi(21)
ildi76

Ildi!
Akkor a baba tuti vasas (rajongó) lesz, annyit leszív tőlem. Kép
De jól teszi, nekem pótolják, ő meg hadd kapja meg, nem igaz?
Te meg ne legyél depis, mert az nem jó senkinek, hallod? Kép)
neet
neet

Szia Fibi!
most jottunk meg Torokorszagbol!
tegnap voltam 4DnKép ami nagyon jo volt egeszseges a manó, lehet, hogy lany, viszont meg nem 100%, de a mehlepeny fedi a belso mehszajat, ami nem tul jo hirKép
ugyhogy ha ez igy marad, akkor csaszar, es egyeb nehezsegek lehetnek...

Kép
babarozsa

Sziasztok!
Itt vagyok, rendben vagyok, aranyosak vagytok, hogy nem felejtettetek el. Nem voltam tornán, lusta dög vagyokKép Milyen előadás volt?
Én is mennék kismama klubba, most már kiválasztom a szülésznőt, kiváncsi vagyok kik lesznek.
A múlt héten ugye összefoglaló előadás volt amit Bálint Sándor tatott? Ki volt az aszisztense? Tegnap szülésznős előadás volt? Kik tartották? Jövő héten megyek a terheléses cukorra, már alig váromKép De most nem a Bártfaiba megyek, nem akarom felhúzni magam. Uh-ra is kéne menni, vagyis megyek is, kihagyom a rendes Bártfais UH-t helyette megyünk mi is 4S-dre, nagyon kiváncsi vagyokKépA dokim mondta, el fogja fogadni a kapott leletet. Teljesen kétségbe vagyok esve mert annyit hízok. Fibi, te mennyit híztál eddig? A múlt héten 6 kilónál tartottam, most meg 8, létezik ez vagy rosszul mérem magam? Teljesen gáz az egész. Pedig nem is eszek többet, nem nassolok és szinte gyümölcsökön élek, meg rendes főtt kaján.Kép( Mit csináljak, vagy a lurkóm indult be ennyire?
Manós (26)
manós

szia Manos!

a hizas lehet a cukor miatt is, de biztos nem attol van, ne aggodj, annyit nem hiztal

en megsem a Szent Imreben fogok szulni, vegul ugy dontottem.

Kép
babarozsa

Sziasztok!Szia Manós!

Örülök, hogy megvagy és jól vagy!
Tegnap egy szül-nőgyógy nő volt, aki előadott, a Kecskeméti Vera volt az asszisztense! Főleg az első három hónap életmódjáról volt szó! Hányinger stb tünetek és leküzdésük, illetve vizsgálóeljárások, mint UH - melyik időszakban mit néznek...ilyenek! Nem volt rossz, de nekem nem mondtak újat! A férjemnek viszont hasznos volt!
Én úgy tudom, hogy van aki a terhesség elején hízik sokat, van aki a végén pótolja be! És pont abban az időszakban vagy, amikor a szervek fejlődése befejeződik a babánál és elkezdődik a gyarapodás! Szerintem ne izgulj!

Babarózsa!
A méhlepény én úgy tudom, a legtöbbször a terhesség vége felé feljebb szokott mászni! Reméljük, hogy úgy lesz! Hány hetes is vagy?
Hol fogsz szülni, ha nem a Szt. Imrében?

Fibi, Manós! Akkor jöttök csüt-ön? Férjeket hozzátok?

Sziasztok
Ildi(21)
ildi76

Sziasztok!

Van valaki, aki Bardóczy Zsolthoz jár a magánrendelésére? Ez a bejelentkezés mindig problematikus? Vagy, ha sűrgős, akkor előre veszi a kismamát? Fogad kismamákat a kórházban is?

Előre is köszönöm a válaszotokat.

Krisztina
kriszti12

Szia Ildi!
hat remeljuk feljebb maszik, de jo lenne most tudni, mert decemberben meg vizsgaim lesznekKép
es elore kell akkor tanulnom, mert lehet, hogy nem is tudok menni vizsgazni, es ez az utolso eselyem
Persze a baba fontosabb!

A Kutvolgyiben, ott volt/van eredetileg az orvosom. Ugyhogy nem ugralok, plane, ha gond van

Kép
babarozsa

ManósKép

A hízás miatt ne izgulj! Én az első 14-15. hétben nem híztam egy grammot sem. Szegény férjem már azon aggodalmaskodott, hogy ez biztos nem normális. Na aztán belehúztam. Eddig (33.héten vagyunk) 10 kilót híztam, de azt úgy, hogy eleinte híztam szép fokozatosan 5-6 kilót és a többit kb. 1-2 hét alatt szedtem fel. Na akkor be is tojtam rendesen. Aztán nem álltam mérlegre egy hónapig mert nem akartam sokkolni magam és minő csoda azóta egy dekát sem híztam. Szóval furcsa dolgok ezek!! Ha már nagyon aggódsz akkor kérdezd meg a dokid. Nekem azt mondta az enyém,hogy őt addig nincs baj a hízással amig a vizeletben nincs fehérje.

Gigi

KépKép
gigi28

Manós!
A múlthéten összefogl volt, de nem a Bálint S. tartotta, mert aznap még szabin volt, hanem egy fiatal csajszi, asszem, szülésznő. Én most voltam először, szóval a nevét nem tudom. Érdekes volt, csak alig működött a videó, de aztán egy kispapa megküzdött vele, és legyőzte! Kép

Kilók.
Nos. Engem 2 hete lecseszett egy nő a terhesgondozáson, hogy 4 kilót híztam, (digitális mérleg 72-t mutatott), erre jól betojtam, és alig mertem nutellát kenni a kenyeremre...
Ma meg voltam a rendes védőnénimnél, akinek normál, régifajta húzogatós mérlege van, és ott 69 voltam, ebéd, stb után. Erről ennyit. De 2 hétig tök kivoltam, hogy hát én nem is látom azokat a kilókat, hun vannak? De most légiesen könnyűnek érzem magam Kép) és nem hagyom, hogy többet ezzel stresszeljenek! Ti se hagyjátok! Majd lefogyunk a szoptatáskor meg utána, nem? Most mit sanyargassuk magunkat??? Különben is, mindenki más beállítottságú, valaki akkor se hízik, ha zabál ezerrel, valaki meg már a süti látványától is, nem igaz? Szóval ezen már tényleg NE aggódjunk!
neet(28)
neet

Szia Kriszti,

Bardóczi Zsolt most váltott, azaz megnyitotta saját magánrendelőjét,lehet,hogy ezért problematikus (nem tudom mit értesz ez alatt) az időpontkérés, abár én hétfőn kapásból tudtam időpontot kérni. Szokott lenni soronkívüliség is, azaz, ha valami gond van és egyeztetsz vele telefonon akkor lehet időpont nélkül is menni hozzá. Kórházban nem nagyon fogad betegeket, abár kismamák esetében mindíg más az eljárás, én is voltam nála többször a kórházban, de alapjában véve a rendelőben rendel.
Remélem segítettem
Zsebi mama
zsebi2004

Neet!
ilyen elmenyem nekem is volt tavaly
az otthoni merlegemen merve mondtam, hogy hany kilo voltam, es ahhoz kepest az o merlegen 2 kg hiztam, szoval nem is mervado, de hiaba beszeltem, o is leszidott, hogy ne egyek annyit
hat kosziKép

Kép
babarozsa

Neet!
Köszönöm, hogy próbálsz nyugtatni! A mai napom már jobb volt! Az a gond, hogy egy hete volt az amnio és közeledek a második hét felé! Ha gond van akkor 2 hét után telefonálnak! Ebből a szempontból nehéz lesz nyugodtan kibírni a hetet!

Múltkor az Tescoban akartunk venni egy szobai mérleget, de aztán letettünk róla, mert mind a hat fajta mérleg mást mutatott kb. 6 kilós különbségekkel!Persze azért a viszonyítás miatt lehet, hogy mégis veszünk majd egyet!

Szióka
Ildi(21)
ildi76

Köszi Zsebi mama!

Köszi a választ... Időpontot én is kaptam, csak szeptember 22-re, és már eleve 3 hete várok a rendelő váltása miatt. Időközben a 9. hétbe érkeztem, ezért elbizonytalanodtam, hogy mi legyen.....

KÖszi még egyszer

Kriszti
kriszti12

Sziasztok!
Ildi, Fibi megyek ma. Találkozunk a portánál fél körül?
Manós
manós

A sajat kiloitok miatt szerintem se aggodjatok, majd stresszeltek eleget, ha mar a babat mericskelitek (en legalabbis egesz nap ezzel szorakozok a hulye szoptatas miatt). En osszesen 14 kilot szedtem fel (az elso hat eleg gyorsan es eszrevetlenul jott, aztan volt, hogy masfel honapig tartottam a 11-et, vegul hirtelen feljott a tobbi), mikor hazajottem a korhazbol, mar csak 4-5 volt belole. Bar szemlatomast vekony vagyok, a regi nadragaim meg nem jok ram Kép A tornahoz viszont meg hullafaradt vagyok, asszem majd csak akkor kezdem, ha mar nem szoptatok.
moosejaw

Szia Manós!
Örülök, hogy jössz ma! A férjemhez még jönnek munkaügyben 4 körül! Úgyhogy szerintem mi majd beesünk valamikor! Majd fenékbe rugdosom, hogy időben el tudjunk indulni! Általában rohanunk, ha vele megyek valahova!
Akkor találkozunk!
Szióka
Ildi
ildi76

Szia Manos!
nekem mar nem is irsz?Kép

Kép
babarozsa

Sziasztok!
De jo, hogy mindenki elokerult Kép

Ildi! En is voltam eloadason, es nem lattalak, pedig nezelodtemKép Tornara nem mentem, mert egyedul nem volt kedvem, meg aznap szurkalt a hasam a sok jarkalastol. De ma megnyugtatott a dokikam, hogy a mehszajammal semmi gond, ugyhogy csak a tempombol kell visszavenni, ne rohangaljak annyitKép

Babarozsa! Ne aggodj, szerintem nem biztos, hogy igy marad a helyzet! Legyel pozitiv, akkor semmi baj nem leszKép Miert dontottel ugy, hogy nem a Szt Imreben szulsz?

Szia Manos! Kedden az Eletmodrol szolt az eloadas (valamilyen Marietta tartotta, szerintem eleg cinikus noci). Nalam vannak a jegyzetek, ha erdekel, megmutatom ma. En is megyek kismama klubba, remelem, korbe is vezetnek. Ferjecskem is emiatt jonne.
A Bartfai helyett hova mesz vercukor vizsgalatra? Nekem is jovo heten kell mennem Kép
A kilok hirtelen megugrasa teljesen termeszetes, most indul be igazan a baba novekedese. Nalam is volt, hogy egyik heten semmit nem hiztam, de mult heten en is ket kilot felszedtemKép Es kedden mondtak az ea-son, hogy ezzel semmi baj nincs. Ereztem is, hogy feszulnek a szalagok, nagyon kezdett noni a piciKép Biztos Nalad is ezert van.

Fibi

KépKép
fibi

Mondta ma Balint doki, hogy mult szerdan egy vizben szulest vezetett, azert nem tudott tartani csoport relaxaciot. De jovo szerdan leszKép) Jon valaki?

KépKép
fibi

Kriszti!

Írtam Neked mailt.
Évica
Évica

Szia FIbi!
ma voltam a korhazban, es nem fedi megse, csak lent van...de azert vigyazni kell, es 2 het mulva ujra megnezik
addig pihi

remelem addig is feljebb megyKép

Kép
babarozsa

Fibi!
hol van ez a csoportrelax? en mennek!!!
es mikor?

Kép
babarozsa

Szia Fibi!

A csoportrelax-ra be kell jelentkezni, vagy csak elmegyünk és kész?
pingvin

Idoben menjetek. En egyszer probaltam, es 9:02-kor mar nem tudtam bemenni.
moosejaw

Sziasztok!

Manós! Írtam neked megint egy e-mailt! Akkor ugye stimmel az e-mail címed, amit a nevedre kattintva kaptam!Kíváncsi vagyok megkapod-e, ha nem akkor tényleg a gépünk vagy a freemail vacakol!

Moosejaw! Volna egy kérdésem hozzád és ahhoz, aki szült már a Szt. Imrében!
Te melyik szülésznőnél szültél? Tegnap voltunk a kismamaklubbon, de olyan nehéz választani, mert valamilyen szempontból majdnem mindegyik szülésznő szimpi volt. Nem tudom eldönteni, hogy a közvetlenség és szimpátia vagy a szakértelem, tapasztalat szerint válasszak! Írd meg légyszi a tapasztalataidat! Köszönöm!

Fibi!Szerdán én is megyek csop. relax-ra! Nagyon rám fér! Hetente 2-3X is előfordul, hogy éjszaka semmit nem tudok aludni, még felületesen sem, annyira stresszes vagyok! Lehet, hogy már a szülés miatt parázom vagy ez még az amnio miatti idegesség? Gondolom pont erre lesz jó a csop. relax!
Érdekelne viszont, hogy tudtok-e valamit erről a kapcsolat analízisről! Gondoltam megpróbálom ezt is egy-két alkalommal, mert valami oka csak van, hogy ennyire szorongok a baba miatt, meg minden!
Nem tudjátok a Rákóczi dokin kíván más is csinál ilyet, Bálint dr. esetleg? Rákóczi dokinál nagyon magas a tarifa, szerintem, úgyhogy még azért filózom rajta! Köszi a segítséget!

Jó hétvégét mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!
Sziasztok
Ildi(21)
ildi76

Ildi, es mikor es hol van ez a csoportrelax?
be kell jelentkezni?

Kép
babarozsa

Szia Babarózsa!
A prospektus szerint szerdánként 9-10-ig tart, A.ép. II. em! Nem tudom, hogy be kell-e jelentkezni telefonon vagy ilyesmi! Szerintem biztos nem kell!
Ildi
ildi76

köszi!
akkor Te csk odamesz egyszeruen?

Kép
babarozsa

Babarozsa, Pingvin!
A csoportrelaxációra nem kell bejelentkezni, szerdánként van 9-10-ig, de inkább előbb érjetek oda, mert a későket nem biztos, hogy beengedik. Helyszíne: A ép. II. em., ahol a szülészet van ( nem a szülőszobák felől) a liftekkel szemben van Rákóczi prof. rendelője, és mellette egy kis tárgyaló.
Ildi76!
Én Kecskemétiné Veránál szültem, aki szerintem minden kritériumodnak (közvetlenség, szakértelem, tapasztalat) megfelel.
Üdv: Eszter
pesztus

Zsebi2004 !

Tudnál nekem segíteni abban, hogy hol tudom elérni Bardóczy doktor urat ? Régen voltam nála, most aktuális lenne és itt értesültem róla, hogy rendelőt váltott. Előre is köszönöm.
Üdv.:Novi
novi

Pesztus, koszi az infot!

Kép
babarozsa

Novi,
Adj egy e-mail címet és megírom, ide nem tenném fel.
Zsebi mama
zsebi2004

Sziasztok!

Elnézést, ha olyat kérdezek, ami már rég ki lett elemezve, de nem tudtam egy pár hónapnál tovább visszaolvasni az eddigi hozzászólásokat.
Én most gondolkodom az orvosváltáson és, sajnos, emiatt a kórházváltáson is. A Szt. Imre nekem szimpatikus és közel is van. Viszont engem csak EDÁ-s szülés érdekelne, mert az első szülésem is ilyen volt és nagyon bevált. Érdekelne, hogy lehet-e 24 órában kérni és kik azok az orvosok, akik nem ellenzik. Sok jót olvastam itt Urbán Mártáról, ő hogy áll ehhez a kérdéshez?
Előre is kösz a válaszokat.
kikezdki
kikezdki

szia kriszti,
én 6 éve járok a bardóczyhoz,3 hónapja szültem nála az első babámat és csak jót tudok róla mondani.valóban sokat kell várni ai időpontra de ha felhívod hogy sürgős azonnal fogad időpont nélkül is.terhesgondozás alatt én mindig már akkor kértem az időpontot a következő hónapra amikor ott voltam és nagyon jól működött.a kórházba csak extra sürgős esetben fogad,bár modjuk a vége felé engem 2szer is oda rendelt.remélem megnyugtattalak,nagyon jól választottál,üdv:jucaa
Jucaa

Sziasztok kedves ismeretlen ismerősök!

néhányatokkal már biztos találkoztam a kismamatornán és a kismamaklubban, mielőtt rátaláltam erre az oldalra, és üdvözlöm a többieket is! kérdéssel fordulok hozzátok: tudtok ajánlani jó 4D (vagy háromdé) UH-s rendelőt?

a Praxisban voltunk 2 hete, és tragikus volt. a babából (most 29 hetes) semmit nem lehetett látni, állítólag minden végtagjával takarta magát. kezei az arcocskája előtt, stb. a legszörnyűbb az UH-s orvos (???) volt, aki csak annyit mondott, hát ez reménytelen, semmit nem fogunk látni, arra van a kassza. még ilyen lelketlen, nemtörődöm embert! a csalódottságtól, a bánásmódtól, és a tökéletes érzéketlenségtől (telenyomta a nadrágomat is a géllel...) majdnem elbőgtem magam, vagyis hazafelé tényleg.
de mindenképp szeretnék ilyen felvételt. szerintetek érdemes egyáltalán erőltetni, és megint kifizetni egy csomó pénzt olyan felvételekért, amelyek leginkább a Sikoly c. horrorfilmre hasonlítanak?

más. a szülésznőcik, akiket csütörtökön volt alkalmunk megismerni, szerintetek azért voltak ilyen csinosak, mert jó sok lóvét kell majd nekik adni? nincs véletlenül egy szülésznős hálapénz oldal, ahol le lehetne ezt csekkolni? :o)
még1: szült valaki már Faludy dokinál ill. fizetett érte? csak hogy lassan kezdjek-e spórolni...

előre is köszönöm, viszlát kedden!
votiv

votiv 8)
votiv

nekem nem volt gondom a Praxissal
egy noi doki csinalta

de tenyleg a 29. heten mar nem nagyon fer bele a kepbe, legkozelebb beszeld meg vele, hogy mutassa meg magatKép
lehet, hogy nem volt szimpi neki az orvos

mi a 17. heten voltunk

most konkretean nem tudok mas helyet, de nezd meg a Kismama ujsagot abban biztos van valami hirdetes

Kép
babarozsa

Szia Votiv!

Megdöbbenve olvastam, amit a Praxisról írtál! Én két orvosról tudok, aki ott dolgozik (Győrfi dr, Hajdú drnő) és mindkettőről csak jót hallottam, illetve jók a tapasztalataim! Én kifejezetten hozzájuk kértem magam, amikor bejelentkeztem! Kizárt, hogy náluk jártál!

Én sem vagyok vele tisztába, hogy a választott szülésznőtől illik-e megkérdezni, hogy mennyit kér vagy csak szokás adni v.mennyit?
Pesztus! Köszi az infót!

Akkor az analízises kérdésemmel kapcsolatban senkinek nincs infója?

Sziasztok
Ildi(21)
ildi76

Zsebi mama !

mzentai@invitel.hu

Előre is köszi az infót, nagyon hálás vagyok érte. Majd lenne még ezzel kapcsolatban kérdésem, de azt majd email-en, ha nem probléma.

Köszi
Novi
novi

IldiKép

Én a Rákóczi dokihoz járok, de én nem is tudok róla, hogy ilyennel foglalkozna. Honnan hallottad?

VotivKép
Mi is a Praxisban voltunk,(27.héten) a Győrfi Mátyásnál. (elég alacsony, szakállas ürge)A mi kisbabánk megmutatta mindenét és nagyon jó képek készültek róla. Az egyik a profilomban benne is van. De ha úgy fekszik akkor tényleg semmi értelme az egésznek, mert akkor egy kivehetetlen valami csak. ( a fizetendő meg ugyan annyi)
Szóval ez egy zsákbamacska.

Gigi

KépKép
gigi28

Szia Gigi!
Már nem emlékszem honnan vettem, hogy Rákóczi dr. ezzel foglalkozik! Lehet, hogy rosszul tudom! Most utánanéztem a dolognak a topikok között és azthiszem keserűen lemondok róla! Nincs rá 4-6000,- manim alkalmanként!
Szió! Ildi
ildi76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?