Sziasztok!
Kia, örömmel olvasom, hogy Levinek már rendbejött a kis bokája. Olyan rossz őket ilyen kiszolgáltatottnak látni, még ha gyorsan gyógyul és nem is olyan súlyos. Az a fénykép a fájdalommal teli arcocskáról
Minden szülinaposnak így utólag is Boldog Szülinapot.
Én biztos vagyok benne, hogy a katicás tortát Edit készítette
Tényleg nagyon jó lett. Arra a korábbi kukacosra is élénken emlékszem, egyszer majd nekifutok, bár egyáltalán nem vagyok konyhatündér és ez még enyhe kifejezés.
Szobatisztasággal mi sem haladunk, ha éppen ráültetem a bilire, WC szűkítőre Blankát, általában pisil, este mindig bilibe. Kakit jelzi, de mindig mondja, hogy pelusba szeretné. mondogatom neki, hogy a nagylányok már nem így stb. de nem erőltetem. A szobatisztaságról sok furcsát-érdekeset olvastam hallottam, de itt is úgy látom, ahány gyerek annyiféleképpen éli meg.
Lányok, azt hiszem nem írtam le a legjobb sztorinkat, bár már egy hónapja volt, a szülinap estéjén. Éppen összebújva beszélgettünk a sötétben alvás előtt, amikor szóba került egy nyári kirándulás, amikor egy ismerős kisfiú elesett és sírt. Blanka mondta, hogy menni kell a baleseti sebészetre (Anna, Peti, Gergőben van egy mese, amikor apa megüti a lábát és odamennek). Én meg elkezdtem mondani, hogy a baleseti sebészet az egy kórház, ahol doktornénik, doktorbácsik vannak stb... Erre Blanka: "Blanka ott született" Na ezen már csodálkoztam picit, mert így konkrétan soha nem mondtam neki, nem volt azóta pici baba a környezetünkben stb, persze valamikor hallhatta régen és elraktározta. Na de ezután azt mondta, hogy "Nagyon fáj"... kérdezem mi, de erre nem válaszolt. Aztán vagy háromszor elismételte "Néni bevizezte" Ekkor már futkározott rajtam a hideg és a könnyem is kicsordult, kérdeztem mit, és jött a válasz: "Bankát"
Másnap végigtelefonáltam a nagyszülőket, mondott e valaki valaha valamit neki a születéséről, de nem. Szerintetek??? Én soha nem hittem ilyenekben, hallottam több érdekes történetet gyerekekről, de kétkedve fogadtam. Elhiszem, ha ti is kételkedtek, de én annyit kutattam az emlékeimben és ilyen dolgokat biztos soha nem amlítettünk előtte, az viszont tény, hogy jó 3 hónapig utálta a fürdést és végigordította, apa pedig csak most mesélte, mert ő ott volt, hogy a lábánál fogva zuhanyoztatták végig pár perccel születése után. Gondolom a legtöbb helyen így megy, de miért kell ilyen durván???
Bocsi, kicsit hosszúra nyúltam.
Nóri nagyon édes a kis kalapban, szemüvegben.
Sziszi