én csak jókat tudok róla írni,2004 óta ő az orvosom, szerintem mindenkinek vannak jó és rossz napjai is.
A Schöpf-Méreibe jártam hozzá , majd a terhességemet is végigkísérte és nála szültem, szombat este 10-kor és vasárnap reggel jött be ügyelni
nagyon kedves, tényleg elmondja mikor mit kell csinálni, és ha kérdezel nem dob ki az ajtón, mint már tapasztaltam másnál, hogy 2 perc alatt kint voltam a rendelésről.
Szerintem mondjuk hogy terhesség alatt nem kell aktivan sportolni azt nem az ő számlájára írnám, mert mindenki maga érzi, hogy mit bír... én is tornáztam a terhességem legvégéig, nem tiltott el, azt mondta én érzem.
Nem fizettem "agyon" a szüléskor és mégis a mai napig tudja ha megcsörgetem a mobilján és bemutatkozok, hogy ki vagyok a rendelő folyosóján is előre köszön ha meglát.... nem pénzéhes mint egyesek, és nem mondja hogy x ezerért vállal szülés levezetést.
Mindig segítőkész és bármikor hívom segít.
Bocs ha kicsit fényezésnek tűnik, de én 5 éve elég sűrűn járok a rendeléseire mert az első gyerek is nehezen jött össze most meg a második sem jön....