Új privát üzeneted érkezett!

Jó pihenést!
Azért írtam, hogy 2010, mert te 2009-et írtál. Csak a dátumot javítottam. :)

királylány

csütörtökön még csak vizsgálatom lesz...de remélem mindent rendben talál a doktorom :)
12.heti uh...még odébb van :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"]o írta:csillagfeny1976lyan jók vagytok csajok!!!jó hogy valaki(k) önti belém a lelket...csak tudjátok az a baj hogy az első "rossz" történetem 11 hetesen derült ki és már 2 hete nem volt semmim.... :S úgyhogy ezért a félsz....
de ígérem pozitív leszek!!!!Minden rendben van babócával (párom nagyf...ú fiával :D ) és egészségesen fog a világra jönni 2009 augusztusában...vagy legkésőbb szeptemberében :D

jesszusom!!!ekkora bakit!!! :(

olyan jók vagytok csajok!!!jó hogy valaki(k) önti belém a lelket...csak tudjátok az a baj hogy az első "rossz" történetem 11 hetesen derült ki és már 2 hete nem volt semmim.... :S úgyhogy ezért a félsz....
de ígérem pozitív leszek!!!!Minden rendben van babócával (párom nagyf...ú fiával :D ) és egészségesen fog a világra jönni [size=18]2010
augusztusában...vagy legkésőbb szeptemberében :D[/size]

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na tényleg lelépek!!!! Köszönöm a kijavítást...mondom ma nem fog a billentyűzetem :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag ne tudom nálatok, hogy működik de ha nem nagyon drága és van valahol magán doki menj el egy uh-ra, az megnyugtat. Én is azért voltam a múlt héten, sokat nem lehetett látni de én most tudom a babócám él és megnyugodtam. Attól félem én is 12 uh-n derül ki, hogy már x hete nem él. A 12. uh meg még odébb van majd 2 hét múlva :wink: De az is lehet te is kapsz potya vizsgálatok csütörtökön mint Évi :wink:

Kép
Kép
melisch

Szunnyants helyettem is egy kicsit.
Most én is szívesen ledőlnék egy órácskára. Furán néznének azt hiszem. Volt (nagyon) régen egy jugoszláv film, a Forró szél. Emlékeztek Surdára?
Na, valahogy úgy kéne csinálni. :-) Lenne ledöbbenés itt, azt hiszem.

szilvás76

sziasztok

csak gyorsan bekukkantottam és végigolvastam amiket irtatok idáig csajok komolyan mondom elvonási tüneteim voltak hogy nem tudok jönni és egy pár szót írni és olvasni mi van veletek de most megnyugodtam végigolvastam és irtam is pár szót most rohanok vissza főzni az ebédet ami: karalábé krém leves, sült paprikatojással ja és fánk fini fánk lekvárral , pudlinggal és nutellával :P na később vissza nézek mert ezer még a dolgom puszi mindenkinek no para minden rendben mindenkivel és minden kis pocaklakóva :)
Vendég

Szilvás nekem apa szokta mondani mikor hanyatvágom magam az ágyon otthon, hogy nem vagyok én Surda :lol:

Vanilla csak iderohansz, leírod mit főzöl és mész is tovább? Hű, de éhes lettem. :lol:

királylány

Szia Vanilla. Nyam. Felborzoltad az idegeimet a "menüddel" :-)
Jól vagy? Jobban aludtál már a tegnapi után? Elküldöd nekem is a sztori végét?

szilvás76

na nem tudok pihenni...feldobódtam :) :) :)
vanilla nyami..... :D

megbolondulok...mulatnék!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=QB0J_8q1qOo

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

2-3 hónap múlva nagyon mulatok nagy pocóval... :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

surdilovics???????? :D imádtam :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag hová mész? Milyen buliba? Lagziba?

királylány

Hogyan tudom berakni a kedvencekbe a topicot?

királylány

élőzenés helyre...báli zenét játszanak...Kuba a hely neve...lássátok? én már kubába is eljutottam párszor :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Dia laptetején jobb sarokban rögtön az oldalak után, remélem érted és megtalálod :wink:

Kép
Kép
melisch

Én voltam 7 hónaposan lagziban, meg fogom keresni a képet, és majd felteszem. Tök jó volt, csak elég sután lassúztunk a férjemmel, mert a pocakom (és az ő hasa) eltartott minket egymástól. De nagyon jó volt, és jót buliztam. Annyi energiám azóta sem volt, mint akkoriban!!!!! :-)

Csak nem találom az akkori képeimet sajna, de majd igyekszem megkeresni őket... :shock:

szilvás76

a legfelső üzenet felett van jobbra a kék csíkba hogy kedvencek közé...azt hiszem...arra katt...nekem már csak azt írja hogy törlés a kedvencekből :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

párom kicsit besokkolt...annyira fenomenálisan szép selymes lágy hangom van...hogy fejemen a mikrofonnal énekeltem a számot...erre bekapcsolta a tv-t és nagyon hangosra állította....ez már neki is túl szép volt :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

csillag :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

nem értem a férfiakat...pedig meg mernék esküdni hogy állati jó hangom van :D
még a www.teasztar.hu-n is be vok regizve...énekeltem is...és jó szavazatokat kaptam :D :D :D
persze...nem mernek rosszat adni ott sem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

állati? Pl sakál? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

látod...te eltaláltad...hogy nem érti meg ezt más??????? :D :D :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

zsííííííííííííííííír :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

elakadt a lélegzetetek???????? :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na akkor énekelek tovább :)apának...had örüljön :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

nem énekelek....barátikörön billiárdozom inkább...apa elköltözne :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szerintem a többiek esznek, és levették a hangerőt éppen. :wink: :wink:
Nekem is dolgoznom kellene, de most nagyon nincs kedvem.
Jobb itt hülyülni, csk így meg senki nem csinálja meg helyettem a munkát.

Alig csináltam valami érdemlegeset ma... :oops:

szilvás76

na akkor nem is irogatok...Szilvi...csinálj magaddal valamit :D nehogy kikapj :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem hiszem, hogy kikapok. :wink:
Mit csináljak magammal???? Komoly, felnőtt Anyuka vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szilvás76

igen...mint mindegyikünk :D :D :D a munkára gondoltam :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Juuuuuj…eddig itt voltak a vendégek…nem bírtam már közben ki is vasaltam…

Tünde,ti is le vagytok tiltva???
Hú..de rossz lehet.

Csillag, a munka az munka…ne mondj ilyet. Derekam nekem is fáj,szerintem a mozgáshiánytól.

Királylány,üdv!!!

Szopis párnát én is akarok venni, következő bababörzén remélem lesz.Mert újonnan brutál ára van…
Szilvás,rántot cukkini,sültkrumpli..nyamiiiiii Nálunk túrós tészta lesz szalonnával. Már ha eljutok tésztáért és szalonnáért a boltba.

Melisch,én nem kaptam potya vizsgálatot. Pécsett egyébként fizetős UH 10 ezer,a Medisonban.(ez 2d,15 a 4d)

Vanilla,jobban vagy?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

szopispárna...anyuval kéne varratni

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

ez is jó üzlet lenne mint a baba garnitúra... :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hát lehet benne valami

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]N írta:evilanyálunk túrós tészta lesz szalonnával. Már ha eljutok tésztáért és szalonnáért a boltba.

Melisch,én nem kaptam potya vizsgálatot. Pécsett egyébként fizetős UH 10 ezer,a Medisonban.(ez 2d,15 a 4d)

Túrós tészta pörccel. Jajjj. :lol: :lol: Fénypostával küldesz egy kicsit? Kapcs-ford... :lol:

Akkor a dokim nem is horror, minden vizsgálat UH-os, sőt most (is)a 12. heti 4D-s lesz, mert jó a gépe, és 10eFt mindennel együtt (ja meg ingyen vérvételes Down szürést ad) Ha minden igaz, pendrive-ot is vihetek és felveszi rá. Nagyon várom! :-)
Én akkor el vagyok tévedve. :-)
Bár még így is húzós, de majd megfogom máshol ezt a pénzt. :wink:

szilvás76

Olcsón megcsinálja vevő vagyok :)

evilany

megbeszélem vele!!!!! :) nekem is tetszik az ötlet...hát persze...hisz én találtam ki :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Szilvás,az tényleg nem sok,itt az egyik doki magánban 14 e ft,UH val együtt de azt hiszem csak 2d.
Küldök,de Te meg küldj cukkinit.

evilany

Csillag,kérdezd meg mennyiből jönne ki.

evilany

az lesz!!!!
kell róla egy méret...és le kell rajzoljam hogy néz ki...anyu kicsit el van maradva :D
Rajta vok a dolgon...keddre remélem tudok többet és majd mondom

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem tönköly van benne, mert az reumatikus dolgokra is jó (állítólag)
De sztem jobb a műanyag gyöngyöcskés, mert sokkal könnyebb. Az enyém így brutál nehéz, bár természetes alapanyagú....
Bende is szunyókált rajta pici korában. :-) VALAHOL van is róla képem. :lol:

Nézzetek be a szopiparna.hu-ra, én onnan vettem. Brendon és társaihoz képest SOKKAL olcsóbban, akkor olyan 4eFt körül volt. Most nem tudom, mennyibe fáj. Az házi készítés, levehető, mosható hutzattal, és utántölthető!!!

szilvás76

na lelépek...párom reklamál a gép uralásáért :D
majd jelentkezek!!!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

4-et meg is érne nekem.

evilany

szilvás76

nézem...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Hááát,4200+posta...lehet megéri... :?

evilany

nem tudom mennyi a mikrogyöngy és hol lehet kapni...azt hiszem nekem piltex-el is jó lesz :(
de utánna nézek

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

És TÉNYLEG nagyon kényelmes szoptatásnál, cumiztatásnál. Én nagyon szerettem...

szilvás76

na mentem...majd jövök
sziasztok
további szép napot

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?