Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lánykák!
Én most a szokottnál comorubb vagyok, elég komoly dolgokrol döntenek a fejünk fölött, holott a mi jövönkröl is szo van. (zárojelben, nagyon ugy néz ki,hogy a házunktol 4 km-re épitik meg Észak-Amerika legnagyobb földgázerömüvétKép) A férjemmel eléggé elkeseredtünk, hiszen alig pár honapja találtunk rá álmaink házikojára, és most ugy néz ki rémálom lesz belöle...Ha tényleg épitik, akkor mennünk kell, mert a férjemmel együtt nem vagyunk hajlandoak ilyen helyen élni, gyereket nevelniKép Az egészségen kivül a ház értékének sem tesz jot egy ilyen erömü, gondolom sejtitek...
Na nagyon nem is kesergek tovább, iderakok egy képet,amit teljesen véletlenül találtam meg a számitogépemben, fogalmam sincs rola, hogy került ide:
Kép
Sziasztok, és szoritsatok gondolatban értünk,és másik 900 000 emberért, ne a pénz gyözzön, hanem az egészség!!!
Barbi
Barbi

Kedves Orsoly és Koalamaci!
Én is gratulálok Nektek, örülök,hogy hirtelen megszaporodtak a kismamák. Orsoly, ne izgulj, az UH az igazi, biztosabb, mint a teszt. Ha az orvos elküldött a védőnőhöz, akkor már látta az életjelenségeket (szívműködés: ez 6 hetes korban már látszik). Úgy hogy biztosan terhes vagy, illetve áldott állapotban vagy, ez szebb kifejezés!
Kittinek nem tanácsolom a terhesség megszakítást, ha csupán az előző császármetszés miatt akarja ezt. Aki ilyet tanácsolt neki, az rosszul tette. Illetve én azt hiszem, hogy csak félre értette. Ilyet egy orvos nem tanácsolhat!
Erazmusz

Szép jó reggelt Lányok!
Sajna mostanság nem nagyon tudok jönni Kép és a jövö hetem is zsúfolt lesz, utána pedig jó ideig nem leszek netközelben. Már most tudom, hogy nagyon fogtok hiányozni! Kép De addig még jövök és ha idöm engedi "beszélgetek" is! Kép

Gabó!
Nagyon megható volt a beszéded, én is megkönnyeztem még egyszer. Kép

Barbi!
Megértem a bánatod! Kép Sajnos tény, hogy a mai világban a pénz az úr, az ember meg nem számít. Szomorú, hogy itt van ez a gyönyörü Föld és némelyek tönkreteszik, szennyezik egyfolytában. Ha pedig van egy kis talpalattnyi szabad zöld terület, azt beépítik. Mert ugye Budapest is legyen világváros!!! Aztán egyszer csak azt vesszük észre, hogy elfogytak a fák, virágok és "csodálatos betondzsungelben" élhetünk, és szívhatjuk az "egészséges" benzingözt v. kipufogógázt. Kép
Nekünk épp ebböl van elegünk és most költözünk vidékre, ki a zöldbe. Hátha a babóca is inkább ott akar megfoganni! Kép Kép
Ne légy szomorú, azért volt már rá példa, hogy egy beruházás meghiúsult sok-sok ember tiltakozása miatt. Hátha most is így lesz! Kép

Bocs, hogy off voltam!!!

... és a mai lista:
Sugár 1c 57 cn Salgótarján 23 év
Cicó 4c 54 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 47 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 40 cn Debrecen 25 év
Lella 9c 40 cn Líbia 32 év
Boglárka 8c 33 cn Györ 24 év
Andi 13c 30 cn Szeged 30 év
Eni 2c 29 cn Pécs 26 év
Edina 7c 29 cn Coimbra 23 év
Gabó 29c 28 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 28 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 28 cn Budapest 29 év
Lora 11 c 26 cn Várpalota 24 év
Pucur 4c 25 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 24 cn Adács 27 év
Éva 28c 21 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 6c 20 cn Szekszárd 21 év
Barbi 7c 18 cn Calgary 26 év
Kriszti 13c 16 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 15 cn Pusztavám 26 év
Moni 5c 13 cn Törökbálint 28 év
Lotti 10c 11 cn Budapest
Kandi72 1c 10 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 10 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 9 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 8 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 8 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 5 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 4 cn Debrecen 24 év

Jó lenne lehúzni már valakit róla!!! Andy, Sugár mizújs? Kép

Kép Monchy
Monchy és Zebulon

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Ma reggel megjött a nemvárt, az 57. napon. Azt hiszem el kellene mennem dokihoz, mert szornyen szabálytalanok a ciklusaim.
Így a listán az elso helyrol az utolsora kerulok
Kép Egész optimista vagyok, bár a mellem ugy fájt, ahogy leírtátok, hogy fáj a terheseknek. Legkozelebb én erre nem alapozhatok!
Remélem Andynak osszejon! Kép És mindenki másnak, legyen az oktober olyan zebrás, amilyennek indult!! Kép

Eni 2c 29 cn Pécs 26 év
Lotti 10c 11 cn Budapest
Edi 7c 8 cn Maglód 33 év
Sugár 2c 1 cn Salgótarján 23 év
Sugár

Sziasztok leánykák!

Iszonyú fáradt vagyok, két napja rendezvényeken ülök, alig alszom. Kép

Apa ma bevonul a studiókba, kb. 10 napig alig látom majd. Kép Néha már azt szoktam mondani: ha télleg gyereket akarok, kell keressek egy önként jelentkezöt, mert annyira nem ér rá... Kép

Orsoly, ne aggódj, biztos az a baba!!! És a Péterffy u-i kórházban is jó a szülészet, a Keletinél, az is közel van Nagytarcsához. De továbbra is javaslom az Erdélyit.

Ancsikám, mi van veled? Küldhetek napközben egy sms-t? Sajnos, itt ritkán csíplek el, hogy "beszélgetni" tudjunk.

Kittiröl: tudjátok mert nem titkoltam, nekem is volt már saját döntésböl abortuszom és volt már missed abortus is, a sors akaratából. Lehet, hogy szenvtelennek tünt,de néha nagyon sok gyötrelem elöz meg egy ilyen döntést. (Nem vagyok vallásos,de ma már én is azt mondom: inkább egyedül kellett volna vállalnom a babát,akár az egész világ ellen.De AKKOR még nem volt elég erös vagy bölcs vagy mittoménmi...)

Nekünk holnaptól kéne szeretnünk egymást az átlagosnál jobban Kép, még nem tom mi lesz, esetleg bemegyek a studióba és ottan... Kép Hátha lesz a müsorból egy különkiadás. Na eldugulok.

Csók, puszi, szorítás mindenkinek!

Lotti
Lotti

Lányok!

A következõ már biztos, hogy nem én leszek.

Monchy!

Nekem ez a reggel nem szép.
Engem biztos nem kell kihúzni a listáról, esetleg csak az aljára kerülök.
A hõm ma leesett 37-re és már jelentkezett ilyen barnás valami, szóval hamarosan beköszönt a mikulás. Tiszta depressziós vagyok.
Álmomban már mûtétre mentem.

Pucur!

Nem tudom fent tartani ha le akar esni!Kép

Szonja!

Aranyos vagy, de én azt érem hogy meg fog jönni és ellene sajnos nem tudok tenni semmit. Már reggel kisírtam magam.

Sugár, Djeszter!

Remélem nektek jól indult ez a nap!Kép

Andy
Andy

Jó reggelt lányokKép

Sugár, Andi!
Ne legyetek szomoruak a köv. hónap biztos sikeres lesz. Itt küldök sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiátKépKép
Végülis péntek van, jön a hétvége.. Örülni kell az apró örörmöknek isKép

Lotti
Szerintem nyugodtan látogasd meg a studióban, kell a változatosságKép

Norci
A Család Tervezésibe bevittétek a "fickókat" vagy ott "intéztéte" el a párod? Bocs a részletek miatt, de nem tudom nálunk mi lesz.

Lányok senki nem tett fel a listára
3c 29cn 26 év BP
Köszi
Györgyi
Györgyi

Jo reggelt mindenkinek!

Andyka,Sugar
Fogom am a kezeteket virtualisan!Ugye tudjatok!KépKép
Andi,mingya irok!

Barbi
Emlexel meg arra a magyar mondasra,hogy nem eszik olyan forron...!Ne comorkoggy meg ezen majd ha elkezdik epiteni raersz kifundalni mi legyen.

Meg jovok!!

pussssz K&E
kriszti

Eni 2c 29 cn Pécs 26 év
Gyorgyi 3c 29cn 26 év BP
Lotti 10c 11 cn Budapest
Edi 7c 8 cn Maglód 33 év
Sugár 2c 1 cn Salgótarján 23 év
kriszti

Sziasztok!

Beszti!
Írod, hogy a ciklus második felében nem nagyon szokott felmenni a hõd 37 fok fölé. Hát ne aggódj. Nekem sem szokott felmenni. Ha valamikor eléri a 37 fokot (ami igen ritka) az már nagyon szuper, mert nekem mindig 36.7-36.8 szokott lenni a legmagasabb. Igaz én szájban, nyelv alatt mérem. Te hol méred?

Lányok! lehet, hogy elkövettem egy nagy hibát.
Tegnap csináltam egy tesztet, ami negatív lett.
A terhes lennék, akkor a tegnapi nap a 11. nap lenne. Tehát elvileg a tesztnek ki kellene mutatnia, ha pozitív, de lehet, hogy még nagyon korai volt? Most nem tudom mit higyjek.
A hõm a következõképpen alakult.
A ciklus elsõ felében 36.4-36.5, tüszõrepedés után pedig 6 napig 36.8, utána 3 napig 36.9, aztán 37, tegnap 36.8, ma 36.95. Én ebbõl nem tudom, hogy mire lehet következtetni.
Jaj igen. Ma vesznek tõlem még vért, hogy megnézzék a progeszteronszintemet. Megmondom a laborosnak, hogy ha lehet nézzünk már HCG-t is, mert ezt a dokim nem jelölte be. Nem tudom mi lesz.

Orsoly: tényleg nincs miért aggódnod. Ha az orvos azt mondja, hogy baba van a pocidban, akkor az úgy is van. A Kismama újságot pedig nyugodtan megrendelheted!!!!!!!

Sugár!
Kérlek ne szomorkodj. tudom,hogy már nagyon várod a babát, de még nagyon az elején jártok. Átlag 3-4 hónap kell, hogy összejöjjön a baba azoknak az embereknek is akiknél minden rendben van. Szóval te még nem maradtál le semmirõl.
Nézz meg engem, vagy Szonját, vagy a többieket. Már a 28. ciklusomat taposom...............Kép
Naaaaa! kérek egy mosolyt!!

Majd megpróbálok még jönni.

Puszi: Éva
Éva

Györgyi!

Laparoszkópiám volt és a púpom alatti vágás helye már alig látszik.Kép

Andi!
Ne légy nagyon somi. Ma még szomorkodhatsz egy kicsit, de holnaptól vidámodnod kell. Különben is a barnás trutyi még nem jelent semmit és a 37 még jó lehet.

Barbi!
Át tudom érezni a helyzeteteket. Mi is vettünk egy kertvárosi mézeskalács házikót. Rövid idön belül kiderült, hogy mellette fog elmenni az M3-as folytatása. Söt most kitalálta valamelyik nagyokos, hogy az itt lévö két kertvárosi település között megépítsenek egy fehérje feldolgozó üzemet. (dögégetö). A lakosság aktív tiltakozása megkezdödött és reményeink szerint nem építhetik meg ezt a szörnyü üzemet. Szerintem ha megvan a kellö összefogás a törvények szerint ez nem épülhet meg.

Ancsi!
Hol vagy. Hiányzol!!!!!!!!!Kép

Lotti!
Apát azért kapd el valahol.KépKépKép

Kandi!
Örülök, hogy így gondolod.KépKépKép
A madár,- ami fáradhatatlanul repül - ugye nekem is tartogat a batyujában egy babucit!!!!!!!!!!!

Monchy!
Azért néha jelentkezz be.Kép

Kriszti!
Hát igen, igazad volt. Bár szombaton még nem hittem, hogy hamar elfelejtem az egészet. Hétfö volt az a nap amikor hányinger nélkül ébredtem és amikor a seb is varrmentes lett már nem volt ami emlékeztessen rá. Szerintem az altatás viselt meg nagyon.
Neked nem kavart be a következö mensibe a lapar???????????

Puszi: Gabó
Gabómanó

Éva, Györgyi, kriszti és Mindenki!

Koszi a biztatást, nagyon aranyosak vagytok! Nem keseredtem el, tegnap, amikor leesett a hom, pár orán keresztul rossz kedvu voltam, es számítottam rá, hogy megjon. Majd legkozelebb sikerul! Kép

Andy, sajnálom, hogy neked is csokkent a remény...De fel a fejjel, majd legkozelebb!
+++++++++++++++
Éva, lehet, hogy még korán csináltad, szerintem ha 1 hét múlva sem jon meg, ismételd meg!

Djeszter? Hogy alakul a hod?

Sugár
Sugár

Sziasztok!

Tele vagyok munkával, de itt vagyok.
Tiszta depi vagyok lányok. Azt hiszem rövidesen én is a lista alján leszek. Reggel mértem: 36,9.
Igaz mindössze 4 órát aludtam összesen egész éjjel. Még lustiztam 20 percet, aztán ismét megmértem 37. De gondolom az első a jó. Sajnos. Még nem jött meg, de már sirtam egy kicsit.
Bár a mellem még mindig nagyon fáj.
Ráadásul a férjemmel is jól összevesztem tegnap este.
Hát ez van.

Sugár, Andy!
Ne keseredjetek el. Fogjuk egymás kezét és a következő ciklusban együtt leszünk babások! Jó lesz?

Sziasztok

Djeszter
Djeszter

Gabó!

Örülök, hogy már nem fáj a pupidKépKép

Djeszer
Ne szomorkodj, amig nem jött meg, még semmi nincs veszve.

Ancsi
Ártalmas az a sok munkaKép

Györgyi
Györgyi

Sugár,
Nagyon sajnálom.
Évának igaza van. 4-5-6 hónap próbálkozás böven belefér a dologba.

Andi,
Van még egy halvány remény, de sajna nem nagyon bízom már benne.

Én spec. úgy tervezem, hogy a macát abbahagyom kb. a 19-20. cn-en. Nálam érezhetö volt a hatása már 10 nap szedés után is, úgyhogy feleslegesnek érzem a további szedését.

Úgy emlékszem a macát talán kicsit késön kezdted el szedni és valószínü nem volt ideje kifejteni jótékony hatását. Szóval, ha nagyon nem akarsz laparra menni, és úgy döntesz, hogy szeded a macát még egy ciklust, akkor mostmár ne hagyd abba a szedését, folytasd.
Ezt neked kell eldöntened. Lapar vagy maca. Pro és kontra. De ezt úgyis tudod.

Lora,
Örülünk, hogy visszajöttél és annak is, hogy nincs semmi probléma! Akkor hajrá.

Üdv,
Moni
mj

Sugár!

Te még nagyon az elején vagy, de én már ha megjön akkor a 14. ciklust fogom kezdeni. Én azért vagyok most kiborulva, mert lapar vár rám ebben a hónapban. Nem akarom!!!

Djeszter!

Én is tiszta hülye vagyok. Nekem is sírással indult a nap. Neked jelzett már? Én biztos a következõben nem lehetek babás, mert megyek laparra.

Gabó!

Szerinted minek kellene örülnöm a laparnak?

Andy
Andy

Most nagyon off leszek, bocs:

Barbi,
Sajnálom ami a házatokkal történt.
Mikor vettétek meg? Az elözö tulaj nem azért adta el, még jó áron, mert tudta, hogy mi lesz ott? Ha igen, nincs a szerzödésben valami kitétel a ház értékromlására, vagy rosszhiszemüség, félrevezetés témában? Ha igen érdemes a jogászotokkal megnézetni, hogy lehet e még valamit tenni. Van egy olyan érzésem, hogy a régi tulaj azért adta el, mert tudta mi lesz ott!!!!

Egy jótanács mindenkinek. Mielött házat vesztek menjetek be az önkormányzathoz településfejlesztési tervet kérni, nomeg a helyi cukiba, kocsmába kérdezösködni. A szomszédok kikérdezése ilyen esetben nem feltétlenül megbízható.

Moni
mj

Djeszter!

Amíg nem látsz konkrétabb bizonyítékot, addig ne keseredj el! Kép
Nekem 3 tizedet csokkent a hom tegnap reggelre, és én eleget aludtam. 37,1-ről 36,8-ra esett le. Ma reggel még kevesebb volt, csak 36,7. De aztán meg is jott.
Ugy látom neked tegnap 37,0 volt, ma pedig 36,9. Szerintem enneka pici eltérésnek lehet a kevés alvás is okozoja.

Sugár
Sugár

Eva
Szerintem is korai volt.Ha nem jon meg par napig csinalj egy masikat.Ugy repesztes volt?

Andika
Irtam emilt!KépKépKépKépKép

MJ
Konyorgok mondd,hogy volt jatek!!!!!KépKépKépJo kis hetvege ele neztekKép

Gaboo
Nekem 1 hetre ra megjott es itt ujjongtam,hogy olyan `igazi` mensim volt ami nagyon regen.Bekavart de jo iranyba,az hogy nem indul be megsem az ovi az mar mas teszta.

DJEszter
Meg nem er feladni ilyen konnyenKépKép

puszo Kriszti&Ella
Kriszti&Ella

Andi,
Azért örülj a laparnak, mert legalább tisztába jössz az esélyeiddel, a lehetöségekkel! Van egy mondás: A tudás hatalom. Ez esetben azért kell a lapar, mert kizárhatnak bizonyos dolgokat vagy kezlehetik azokat.

Üdv,
Moni
mj

Sziasztok!

Tegnap voltunk a dokinal, es azt mondta, hogy ugy tunik, segitett a Serophen Kép. Bar meg csak a 7. ciklusnapon voltam. Kerdeztem, hogy biztos-e, mert nem szeretnem, ha hitegetne (persze nem igy mondtam), erre azt mondta, hogy biztos KépKép. Kedden kell visszamennunk.
Szerintetek elkepzelheto, hogy csak 2 havonta legyen peteeresem. (Ez a honap nyero!KépKép) Osszeadva a korabbi tapasztalataimat ugy tunik, hogy igy van. (Januartol 3 es 2/3 honapig mertem, es az alapjan az elsoben es a harmadikban volt, a tobbiben nem (pedig a 4. honapban gyogyszert is kaptam...)) Pedig a dokik pont az ellenkezojet mondjak, marmint, hogy az 1 petefeszek atveszi a masik szerepet is.

Sugar!
Kép. Te meg tenyleg az elejen jartok, es teljesen egyeszsegeseknel is elofordulhat par honap varakozas. Fel a fejjel. Jon az ujabb remenyteli ciklus.

Andi!
Remelem nem lesz igazad.

Eva!
Ez meg irto korai volt (teszt), meg ha azt irjak ra, hogy 10 naposat is kimutat. Ja, esetleg, ha teljesen biztos lehetsz a fogantatas napjaba.
En most huvelyben merem, de korabban en is szajban mertem, es akkor tunt ez fel.
A hod szerintem meg ok lehet, mert nem esett nagyobbat.

Kandi!
En nem tudom, hogy hiszek-e benne, de mindenesetre tobb informaciot adhat, mint neha a dokik Kép. Sajnos azt nem tudom megtenni, hogy minden honapban 3-4-szer menjek UH-ra (3 ezer/1 alkalom maganrendelesen), es ezert marad a jo oreg homero. Nekem csak egyetlen bajom van: most mar kezdek kikupalodni, de eleg nehez osszeszedni az infokat ahhoz, hogy jol lassam, mi is tortenik. (Pl. most olvastam Erazmusznal, hogy nem is kell feltetlenul leesnie a honek, csak az utana valo emelkedes szamit.) Mivel mar van 3 ho sajat hom is, ezert tudom nezegetni.
En is egyutt hasznalom mindenfelevel: mehnyaknyak vizsgalata, mehszaj vizsgalata, esetleg PG/53.
Bar a Norci es Kata gorbejet nezve, barmi is jo lehet...Kép

Beszti
Beszti

Andi!

Most olvastalak.
En is teljesen ki tudok lenni, foleg ha arra gondolok, hogy esetleg a kovetkezo honap "kenyszeruresjarat" lesz.
Es mogottem is 13 ciklus van... Jo a rosszban: neked legalabb eleg rovidek a ciklusaid.
Tudod, en tegnap a dokinak mondtam, hogy ne is nezze a bal oldalt, csak a jobbot. (Nem szivesen hallottam volna meg egyszer, hogy megint nem talalja.) Aztan abba maradtunk (viccesen Kép), hogy egyszer majd azert megnezi laparral. En is nagyon szeretnem elkerulni...Kép Nem tudom, mit tennek a helyedben (de igen! Kép eloszor lefogynek vagy 20 kilot Kép), de azt hiszem, jobb, ha tisztan latnak. En tegnap (mikozben a dokim viccelodott), legyszivesebben sirtam volna. Pedig jo hirt mondott, es megis... Egyszeruen emiatt az egesz procedura miatt. Miert nem "eshet be" nalunk is egy baba? En sokat szeretnek (4-5), es megis velem esik meg ez az egesz.
Ennyi mindennel csak annyit szerettem volna irni, hogy megertelek. Es egyutt sirok veled. De azert ha kisirtad magadat, fel a fejjel! En hiszek a csodakban. Abban a csodaban, ami velunk is meg fog tortenni!Kép

Beszti
Beszti

Sziasztok Lányok!

Nagy rohanás van nálunk, rendkívüli parlamenti ülés lesz, (légtér-átadás) ezért megbolydult a méhkas...(

Csak annyit szerettem volna:

Drága Gabó!
Már megint sikerült könnyeimet kicsalogatni szemembõl, és elcsukló hangon most csak annyit "mondhatok", hogy én is nagyon szeretlek téged, a kedvességedért, a zebráért, a pohárköszöntõért...KépKépKép

Késõbb megpróbálom elolvasni a többi üzit is...

Ancsi
Ancsi

Moni

Látom te szeded a Macát. Mikor érdemes elkezdeni? Mert nekem az a tervem, hogy a köv. ciklustól elkezdem. A párod is szedi?

Sugár
Most látom, hogy te a 2. ciklust kezdted. Semmi ok a kesergésre. Tudom, hogy ilyenkor a legelején a legnagyobb a lelkesedés, várakozás (mi 3-szora kezdtünk most neki). Hidd el hamarosan lesz eredményKépKépKép Mindig ilyen hosszuak a ciklusaid?

Sziasztok
Györgyi
Györgyi

Drága Andi!
Sajnálom, hogy így elkeseredtél, és igazad van, én még nagyon az elején járok. De mindenképpen probald optimistán nézni a dolgokat (tudom, konnyu ezt mondani...), ahogy Beszti és mj-Moni is írta. Ki tudja elottem is mi áll még azért, hogy babánk lehessen.
Most már engem is elontott a pesszimizmus, ráadásul annyira gorcsolok, amennyire sosem szoktam. Kép(
De hidd el, Mindannyiunknak sikerul, es mi leszunk a legboldogabb Kismamák!

Sugár
Sugár

Lányok!

Köszönöm a biztatást. Ahogy Györgyi is irta, amig nem jön meg, még minden lehet. Csak egy kicsi kibuktam. Annyira akartam. Persze ez a görcsölés sem tesz jót. El is határoztam, hogy egy kicsit visszafogom magam. Végül is a fiam is a 4. hónapban jött össze. Ma már 6 éves. Akit érdekel megnézheti az Ismerjük meg egymást topic-ban: Djeszter és családja alatt.

Sugár!
Tényleg fel a fejjel. Látod, én is összeszedtem magam. Pedig lehet, hogy lassan követlek.

Andy!
Még semmi jele nincs. De a hő kis csökkenés, és hogy egyáltalán nincs étvágyam már jelezheti.
Neked már vannak jelek?

Érdekes, hogy viszont - és ez nálam igen ritka - azt vettem észre, hogy nem kivánom a szexet. Ilyet mensi elött nem szoktam.

Most hallom a horoszkopomat: Az Ikrek biztosra ment mégis rajta veszett.
Ma szép...

Annyira sajnálom, hogy már nem sokáig lehetek veletek. Olyan jó, hogy támogatjuk itt egymást. Hiába mesélném bárkinek is a problémáimat, senki nem érti meg csak Ti akik ugyan ilyen cipőben jártok mint én.
Jó lenne e-mailezni, akinek van kedve. (ezt megmarad), de ez azért más mint az a topic. Igaz...?

Na befejezem.

Djeszter
Djeszter

Györgyi!

Szerintem nekem nem normálisak a ciklusaim. Kép Lehet, hogy el kellene mennem dokihoz. Ilyen hosszú még sosem volt, de annyira rendszertelen, hogy kicsit aggódok miatta. A minimum a 30 nap, a maximum ez volt. De sajnos nálam nincs olyan, hogy tudjam, kb. mikor jon meg. Ezért most tetszett a homeros dolog, hogy 1 napppal elotte tudtam, meg fog jonni. Eddig mar hetekkel elotte vártam mindig.

Sugár
Sugár

Beszti!

Annyira drága vagy, de elég ha én sírok.
Csak azt nem értem, hogy miért szórakozik velem és akkor jöjjön meg végre rendesen.
Észrevetted a hasonlóságot. Nekem sem látták a bal oldali petefészkemet az UH-án és én is a 13. ciklust hagyom el. Ja és úgy 15 kg-ot le kellene fogynom. El is kezdem, legalább sovány legyek ez is boldogítana.
Örülök hogy hatott a Serophen. Remélem szerencsés lesz neked ez a hónap. A MACA-t már nem szeded? Amúgy tényleg jó csak ha el vagyok záródva a MACA sem tud csodát tenni. Nem?

Moni!

Abszolut nem örülök, hogy laparra kell mennem.

Andy
Andy

Drága Andi!

Kérdésedet Moni megválaszolta helyettem és nagyon bölcsen.Kép
Ha tehetném elmennék helyetted, de ezt a csatát neked kell megvívni magaddal. Amiben csak tudok segítek. Ne aggódj nem hagyunk magadra.Kép

Pusz: GabóKép

Lányok!

A bulis fényképeket ugye felteszi valaki???????? Már úgy megnézném.

Gabó Kép
Gabómanó

Andi!
Nem a lapartnak kell örülnöd, mert az valóban nem kellemes, hanem inkább annak, hogy túl leszel rajta és a tudás birtokában sokkal nagyobb eséllyel mehetsz tovább a baba felé vezetö úton és azt hiszem ez minden áldozatot megér, nemhogy egy lapart.

Gabó
Gabómanó

Györgyi,
Én tutira mentem, megvártam amíg megjött és akkor kezdtem el a 3x1-et szedni. A 11. napon, vagyis két napja szerintem volt egy peteérésem, a nyákom legalábbis ezt bizonyította, a höm viszont még mindig nem ment le, vagyis még egy peteérés hátra van. Legalábbis én így gondolom, mert rendes peteérésem a 13-14. napon szokott lenni!

Azért akarom abbahagyni a szedését a 18-20. napon, mert az már totál a 2. fázisba tartozik és nem szeretném túlterhelni a szervezetemet. Azért kezdtem el szedni mert úgy látom, hogy az egyik petefészkem sokkal aktívabban müködik mint a másik. UH-k során én ezt így láttam, nomeg a szúrkáló fájdalom is általában egy oldalon szokott lenni. Szóval a célom az volt, hogy a másikat is munkára bírjam!

Párom még nem szedi, de lehet, hogy rá fogom venni a jóbb minöségü matyik érdekében! Nem tudom, hogy hogy fog hozzá állni, lehet, hogy trükkhöz kell majd fojamodnom: Mondjuk beleteszem egy C vitaminos üvegbe és azt mondom ez a vitamin napi 2-3 szem ajánlott, vagy valami ilyesmi. De az íze! Fujjjjjjjjj.
Jaj szegény párom! Ez már átverés!

Kriszti,
Tegnapelött volt és ma lesz akció, nomeg vasárnap!
Drukkolhattok lányok!

Puszi, Moni
mj

MJ
Drukk-Drukk!Drukk-Drukk!KépSzerintem nem dupla ovit csinal a Maca hanem picit elorebb hozza,pont ma reggel irta E Drno,hogy nem mindig csiped el a hom.eseset de az emelkesest feltetlenul.Ma nem emelkedett egy picit?Vagy talan holnap.

A kepek nalunk meg nincsenek elohivva,jovo heten visszuk a gyerkeket lovagolni es utan lesz csak meg.De akkor felteszem!!!!!

Megnezem DJEsztieket!!!!!!

cuppp K
kriszti

MJ!

Drukkolok én is!!!! Kép)

Sugár
Sugár

Moni
Köszi az infot. Egyébként minden gyogyszertárban lehet kapni? Nincs valami tájékoztató benne, hogy az egész ciklus alatt kell szedni? Nem fog bekavarni, hogy ha a huszadik napon abbahagyod?
Ha jól tudom ez a "vágyat" is serkentiKép, ugyhogy a párod lehet, hogy még örülne is neki.

Sugár
Szerintem nyugodtam menj el a dokihoz. Az nem árthat. Legfeljebb megnyugtat. Kép
Puszi
Györgyi
Györgyi

Kriszti,
Lehet, hogy igazad van. De a höm még mindig 36,7. Ez már a 8. nap, hogy ennyi. Hát! Majd kiderül. Alig várom. Mindenesetre márcsak élvezetböl is lesz action.

Ja különben. Nem azért lányok, de a maca nemcsak peteérést csinál, jobban alszom töle, és nyugodtabb vagyok, hanem MINDEN NAP AKAROM!!!!!! Teljesen be vagyok zsongva! :-))))))))))

Üdv,
Moni
mj

Andi!

Ezt akerdest mar sokan feltettuk, en legutobb augusztus vegen, amikor az az ominozus 44. napra jott meg vegul. Ugy biztam mar benne.
A Macat is szedem, mar csak az immunerosito hatasa miatt is ram fer. (Ugy tunik a ketto egyutt sem tud tulstimulalni.) De igazad van, az elzarodason nem tud segiteniKép. A dokim azt mondta, hogy ha ez nem sikerul, akkor 1. jobban hisz a feljebbvalokban (a kisfiam lete miatt...) 2. mar csak az eredmenyt vallalja (magyaran a terhesgondozast) 3. valthatok orvost. De mit erek vele? Meg az inszemet csak-csak kifizetnenk, de a lombik az mar elerhetetlen (hisz abbol a gyogyszerek is dragak...). Szoval maradtam magamban abban, hogy ha ez nem jon be (be fog, be kell jonnie! Kép), akkor megy a fogyokura ezerrel, hogy legalabb ezen a teren visszanyerjem az onbizalmamat. Ami most eppen valahol lent van...

Sugar!
Dokihoz tenyleg erdemes lenne elmenni, a rendszertelen ciklusok miatt. Egy hormonszintmerest megerne. De ne a probalkozasra hivatkozz, mert azzal kapcsolatban altalaban 1 evig "nem allnak szoba" az emberrel (tisztelet a kivetelnek...).

Moni!
Szerintem probald meg megmondani, hogy mi is az, miert szedje. Szerintem, ha azt mondod neki, hogy 2-3 szem ajanlott, akkor nem fogja beszedni. Az en parom "egeszseges", megis azt mondta neki a doki, hogy E vitamint szedjen a matyierosites miatt. Miert lenne a Maca rosszabb?
Csak arra vigyazz, hogy potencianovelo hatasa ra (es emiatt rad) is hatassal lehet! Kép (Szoval, ha nem kell allandoan akciora biztatnod, sot, ugy kell visszafognod KépKép, akkor nem biztos, hogy oke...)

Beszti
Beszti

Györgyi,
A nemi vágyat lsd. fentebb írott levelemben.

Nem hinném, hogy gond lenne. Azt írja, hogy 3 hét kell ahhoz, hogy hasson, ezért ajánlja az egy hónapos folyamatos kúrát. Nálam ez hatóidö 11 nap volt. Azért akarom abbahagyni korábban. Ráadásul egyfolytában érzem, hogy történik ott bent valami, és nem akarom ezeket a szúrkálásokat, nagyon enyhe fájásokat érezni végig ebben a hónapban.

Különben szerintem nem árt, ha abbahagyod korábban. Legalábbis remélem. Volt olyan lány, aki napi 2-öt szedett az ajánlott három helyett (index.forum-ban olvastam). Szóval mivel gyógynövény nem hinném, hogy az abbahagyása rossz lenne. Azon még gondokozom, hogy az adagot lecsökkentem napi kettöre, majd egyre és utána elhagyom a 20. napra. Hogy azért mégis legyen valami átmenet.

Azt hiszem lehet patikákban is kapni és persze gyógynövényboltokban. A patikák talán olcsóbbak.
Üdv,
Moni
mj

Moni!

A MACA-t egy hónapig kell szedni és nem szabad abbahagyni! Nekem a ciklus elsõ felében voltak szúrkálások. Amikor már felment a hõm nem volt.
A hõm is szépen fent volt tõle. Ez volt eddig a legszebb görbém. Szóval nem abbahagyni!
Ja és nem szigorúan napi 3x1-et!
Nem véletlenül van a tájékoztatóban, hogy egy doboz MACA l havi adag!
Az ismerõsöm Erika õ is végig szedte és most terhes. Nekem is õ mondta, hogy abba ne hagyjam, szedjem be mindet.

Gabó!

De ari vagy, hogy feláldoznád magad helyettem. Egy igazi barátnõ vagy. Igazad van ezt egyedül kell végig csinálnom. Azért ti itt lesztek nekem a háttérben.

Beszti!

Egyetértek veled, nagyon nehéz ez.
Ha most megjön én is beindulok fogyókurailag, lesz rá idõm bõven.

Kriszti!

Mindjárt írok!

Andy
Andy

Andi,
Köszi az infót.
Nem gondolod, hogy ez csak egy reklámfogás, hogy szedd be a gyogyit? Hát lehet, hogy akkor beveszem az adagot, de nem 3x1-et hanem 2x1-re csökkentem.

Moni
mj

Kandi72!

Kérlek írd meg nekem azt az internet lehetőséget, amit ti használtok otthon.
Mivel lehet, hogy hétfőn már nem tudok netezni, ezért, illetve, hogy ne untassunk senkit ezzel, meg nem is ide tartozik kérlek az e-mail cimemre küld.
Sajnos ez rendesen azonositja az embert, de ez van:

molnarne.r_eszter@mail.vpop.hu

Köszi

Djeszter
Djeszter

Moni!

Ez nem reklámfogás. A múltkor a Nõk Lapjában és a Gyöngyben is volt egy cikk róla.
Nekem is megparancsolták, hogy 3x1-et kell.Ezt nem lehet úgy szedni, hogy most te lecsökkented az adagot és amikor te úgy gondolod abbahagyod.
De látom téged nem lehet meggyõzni.

Gabó!

Küldtem neked egy emilt! Olvasd el!

Andi
Andy

Lányok!

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kivánok.

A középidösöknek: HAJRÁ!

Sziasztok

Djeszter
Djeszter

Andi!
Idézek, ezt írtad!
"Ja és nem szigorúan napi 3x1-et! "
Azért mondtam, hogy akkor lecsökkentem.
Moni
mj

MJ
A maca-tol 1-2-3 tizeddel lehet magasabb az alaphod ,tehat az eddig mertekhez 2 tizedet szamolhacc nyugodtan.Ezt most eleg erthetetlenul irtamKépSzoval ha mult honapban ilyenkor kb 36.4 volt akkor most az 36.6 koruli lesz.Nekem is megemelte egy picit a hot asszem masoknal is ez volt a tapasztalat.Ja es a `masik`mellekhatasa is meg volt nalamKépKépKép
En is csokkentve hagytam abba a szedest,hogyha terhes lennek akkor szep lassan atvehesse a szervezetem a hormonkeszitest.Oszinten szolva nekem mar a 2. hoban nem volt semmi hatasa es azt irtak,hogy 3 honapig lehet szedni,addig tart egy kura.

Puszi Kriszti
kriszti

Sugar

Olvastalak E-nel.Szerintem mindenkepp menj el orvoshoz de nem kizarolag azert mert most nem lettel terhes.A rendszertelen ciklus mindenkepp kivizsgalando.Semmiesetre se mondd azt,hogy azert jossz mert nem estel teherbe.Mondd,hogy ez es ez a problemad szertned ha kivizsgalnanak.ha megmondod miert is vagy ott azonnal elhajtanak!!!Azert 2 ciklust en meg varnek a helyedben

Kriszti
kriszti

Moni!

Bocs tényleg nem azt akartam írni, hanem azt hogy szigorúan napi 3x1-et. Köszi hogy észrevetted.
Kicsit szaljtok ma.

Djeszter!

Most akkor honnan tudjuk meg hogy mi van veled?

Andy
Andy

Kriszti, Köszi.

Különben én is azon gondolkoztam, hogy hirtelen megvonom a szervezetemtöl a macát akkor mi fog történni? Szóval, hogy jó e az? Na mindegy!

Györgyi,

Szóval, akkor összefoglalom.
Macás kúrát be kell venni, annyi amennyi a dobozban van, napi 3x1-el számolva.

Mindenkinek nagyon jó hétvégét kívánok, én is lassan elszállíngózom a suliba. Matekra.
Moni
mj

Andi es Moni!

Andi eme utolso mondatat en is rendesen felreertettem volna. Azert is nem mertem beleszolni korabban. De mar irtunk rola, mielott elkezdtuk szedni, hogy 3x1 az adagja. Nem tudom, szerintem ez nem jelent szigoruan 3 db-ot egy nap, csak azt biztosan, hogy tobbet nem lehet, mert ekkora adagnal nincs mellekhatasa (de persze biztos tuladagolhato...).
Mas kerdes, hogy en is rendesen szedem meg a 3x1-et, meg kb. 6 napra elegendo van, (ez annyit jelent, hogy a ciklusom 14 napjara elegendo).
Belekezdjek ujba szerintetek? (Bar a keddi UH alapjan majd meglatom, hogy egyatalan kell-e meg...)
Ugye, ha jol emlekszem, akkor meg szedheto 2 honapig? Vagy nem jol emlekszem?

Beszti
Beszti

Bocs, az utolo kerdesemet kozben valaki meg is valaszolta.

Beszti
Beszti

Györgyi, Beszti, Kriszti!

Köszi, hogy írtatok. Én is ugy erzem, el kellene mennem dokihoz a rendszertelen ciklusok miatt. Csak még azt nem tudom, akkor menjek-e, ha ez most abbamaradt, vagy ahogy Kriszti írja, probalkozzunk még pár honapot.
Kíváncsi vagyok, E. doktorno mit ír.

Sugár
Sugár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?