Na szóval reggel azzal indult a napom, hogy a szomszéd öregasszony próbálta letépni a bejárati ató kilincset, hogy szólon:jött a(z autóval járó,nagy csomagokat hozó)postás.. még szerencse hogy be volt zárva az ajtó...
korábban ebből már sok vita volt, pl amikor nyáron is bejött, csak az atót nem zártam kulcsra, és miközben én fürdés után meztelenül testápolóztam magam, egyszer csak az öregasszony toppant be a szobába, és hasonlók...
megmondtuk neki ezerszer h ne jöjön be... van kerítés a két ház között, de van gy kiskapu, amit simán ki lehet akasztani, és akkor már van is egy kis átjáró...
na mindegy, most annyira nem akadtam ki, mert tuom, hogy hamarosan úgyis költözünk innen...
most meg!!!!! qvára csodálkoztam azon, hogy amikor jöttem haza, a postaládában volt az egyik ajánlott levelem, az egyik termék, amit a teszveszről szereztem be, két body volt a levélben. csodálkoztam, hogy ha a feladó aánlottként adta fel, mi a fenét keres a postaládámban?????? ráadásul ha esik az eső, akkor tuti beázott volna, és akkor eláznak a kis rucik..
pont ezért fizettem ki az ajánlott levél árát, mert biztonságban akarom tudni a csomagjaimat!!!!!!
és ekkor nagy dühöngésemben jutott eszembe, hogy a múltkor, a szintén aánlottként feladott babaplédemet is kiszállította a postás, és András találta meg a kertben a földön, ugyanis valahogy kiesett a postaládából!!!!!!!!!!!!!!
úgyhogy holnap reggel bemegyek a postára, és megkérdezem h vajon ki vette át az én csomagomat, ugyanis én NEM!!!!!!
sztem jó nagy bajban lesz a postás...
na lassan kidühöngöm magam...