Képzeljétek, reggel benyomtam 2 fasirtot (ügyelek rá, hogy minden nap egyek húst, bár már annyira utálom, hogy azt el se tudom mondani, de próbálom változatos formában elkésziteni), erre visszafeküdtem nézni a filmet és nagyon szarul lettem. Hányingerem volt, rázott a hideg, de közben melegem is lett, még a fejem is megfájdult kicsit és úgy alapból elég szarul éreztem magam. Na jó nem úgy, hogy olyan nagyon szarul, de szarul. Biztos most kevésbé viselem jól, ha van valami nyűgöm. Köhögtem egyet és szó szerint éreztem, hogy az egyik baba, ül a gyomromom, nagyon fájdalmas volt, aztán kikapcsoltam a filmet, nyűglődtem egy sort és egy kicsit vissza aludtam.
Nem is ettem ma még azóta semmit, csak most ittam egy kis teát, de nem is nagyon merek enni, mert nem kivánom a kaját. A hőmet megmértem 35,8, a vérnyomim is jó 124/68 habár kevesebb szokott lenni 116 körül., de még ez is belefér. , szóval nem tudtam eldönteni mi a fene bajom van. Most rájöttem, hogy hétfő óta eszem ezeket a nehezebb kajákat, fasirt, bolognai, stb és szerintem nem birja most a gyomrom ezeket. Plussz még biztos nagyon össze is vannak préselve a szerveim, az is közre játszhat a dologban, vagy nem?
Na mindegy, legalább a közérzetem kicsit jobb, abár ahogy látom ma már nem öltözök át a pizsimből.
hanyatka
Na örülök, hogy jól sikerült a kimenőd
Eddig én is csak jókat hallottam a filmről, hogy látványos, stb, előbb-utóbb eljutunk mi is megnézni.
Na , ha jól emlékszem azt mondtad, hogy holnap lesz a nagy nap, ugye?
Vagy nem?
Nagyon kis ügyike vagy, hogy ilyen aktivan csavarogsz, nem vagy egy elveszett csajszi.
Nem vagy már bezsongva?
Most én sem hizok semmit, de téged se érdekeljen az a 2 kiló, simán lemegy, ha megszületett Patrika.
Pont tegnap mondta a tesóm, hogy már lát a lelki szemeivel, hogy hogy le leszek fogyva negyven valahány kilóra amikor már megszületnek a lányok. Ááá mondom nem hiszem, 6-ik osztályba voltam utoljára annyi.
De én is úgy látom magamat, hogy 5-el fog kezdődni a mérleg nyelve
, azt hittem sokkal hizékonyabb leszek terhesen.
julcsika
Nem egy konkrét dologra nem válaszoltál, csak úgy irogattam a "gondjaimról" és azt hittem lesz véleményed róla
De nem baj, hogy nincs
, már én is túl léptem a témán, majd az idő úgyis megoldja, úgy ahogy rózsafa is irta.
Egyébként most jól érzem magam lelkileg, csak mostmeg fizikailag vagyok ilyen fáradt. Me fel kellett volna hivnom az őssejteseket is, de nincs hozzá erőm, majd holnap.
Én is "programozom" a csajokat, hogy miket szeretnék, pl. mikor szülessenek, meg hogy majd szólok előre, ne ijedjenek meg a császártól, stb. Pont egyik nap mondtam az anyunak(mert ők állandóan a hülyeségeikkel fárasztanak, na jó tudom, hogy csak aggódnak, de olyan ötleteik vannak, hogy néha kiboritanak, amúgy is most olyan türelmetlen vagyok, nem tudok csomó mindent végig hallgatni )szóval mondtam neki, hogy én ezeket alapból meg se hallom , amik ilyen negativ kicsengésű dolgok. Sokat számit, ha az ember fejben eldönt dolgokat. Jó lesz minden és kész!
moncsika
Mizú?
melánia
Hát én nem vagyok alapból egy nagy alvó!
Mármint szeretem magam kipihenni, a napi 9 óra alvásól vagyok jól, akkor nem vagyok nyűgős meg ilyesmi, de igy egész nap ágyban lenni nem tudok. Gyerek koromba talán voltak olyan vasárnapok, amikor a diszkó után egész nap henyéltem
, de már "sajnálom" rá az időt, annyi mindent tudok addig csinálni.
Persze ilyenkor "letilt" a szervezet és több pihenésre késztet a várandósság.
kislibus
Igen , szerintem is ezektől a babák nem érzik magukat rosszabbul vagy ilyesmi. De tényleg fel szoktak ébredni és rúgnak 1-2-őt.
Múltkor olvastam, hogy például az orgazmus ami nagy méhössze húzódásokat vált ki, még az se számit a baba szempontjából, mert a szülésnél lévő méh összehúzódások mértékével össze se lehet hasonlitani annyira elenyésző és még a baba is jól érzi magát a felszabaduló boldogság hormonoktól.
...habár ahogy elnézem mindannyiunkat nem is tudom kinek tudnék javasolni egy jó kis szexet???
julcsika-nem jó a csipője
moncsika-állandó rosszul lét
libuska- most mentek belétek
én-most kelltem fel, semmi erőm, plussz még émelygek , és szédülök is.
hanyatka-áá már lehet meg is szülne tőle, még a vizsgálat is fájt neki
esetleg melánia és rózsafa maradt,meg csomee, ha birja a pici lány mellett., na mit szóltok?
bodzika, cs.andi és többiek titeket nem emlitelek, ti már túl vagytok ezen a nyűglődős időszakon, naketek hajrá!