Sziasztok!
Most én maradtam el picit.
Örülök h jól vagytok!
Lilla:Igen hat hónapig,és is úgy tudom.Amit az első hónapban fagyasztasz le,az csak három hónapig vagy hogyan..
Én kb180-200 ml-ket burogatok a vizébe,mert úgy volt lefagyasztva.
Amikor átálltunk a tápszerre nem akarta meginni ,azt sem amit frissen fejtem,de legalább nem ment teljesen kárba.
Kriszta:A tavasszal még biztosan nem megyünk játszótérre,meg hát mi kertes házban lakunk.Persze az más ha kimozdul az ember,és neki is ha más gyerekekkel találkozik.szerintem a nyáron biztosan,addig marad a séta,és az udvar.
Marcsi:Örülök neki h végre nekik is sikerült!
Röntgenesek szaporodjatok!
Bőséges gyermekáldást mindenkinek!
A főzelékekből szereti a kerti zöldségeseket,meg mindent amit banánnal turbózok fel.
Erik?Ő miket szeret?A fogacskája hogy van?
Tulipános:De jó Neked h csak két kiló plusz van rajtad!
Szerintem akkor az a két kiló hamar leugrik majd!
Sajnos nálunk nem rózsás a helyzet.
Tamara tegnap egy hatalmasat hisztizett.Vacsira tejpépet szokott kapni,tegnap nem kellett neki és nagyon ordított!
Na mire elkészültem a tápszerrel...
Amíg hűlt addig megmértem a lázát,mert nagyon melegnek éreztem.37,8-at mért popsiban.Valahogy nem hagyott nyugodni a dolog,és mikor Balázs hazaért(délutános) megnéztem a homlokát és éreztem h még melegebb.Felkeltettem szegényt :39-et mértünk,de azt már a cumis lázmérővel.Na volt pánik.
Adtam neki kúpot hamar levitte neki.A lényeg h a hülye lázmérő elromlott!
A cumisat meg nem fogadja el.Vagyis néha..Van valamelyikőtöknek ilyen cumis?Mi a tapasztalat?
Most veszünk egy új digitálisat,és verem a fejem a falba h miért nem fülben mérhetőset vettünk a cumis helyett.
Nem tudom miért lázas szegényem.Miért is ne a dokink sem rendel,helyettesítés van!
Délután!!
Ez azt jelenti h az apa bevisz minket kocsival tesómékhoz,megvárjuk míg mehetünk a dokihoz,aztán majd valahogy haza kerülünk.Utálok már itt lakni!!!!!!!!!!!!!!!!!
A babakocsink elég nagy uh az reménytelen h busszal közlekedjünk.Na most kipanaszkodtam magam.