Új privát üzeneted érkezett!

Hajrá Twist!!!!
Vendég

Twist nagylány, hajrá, életed legszebb napja a mai, nagyon drukkolok, ügyes légy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon irigyellek!!!!

Kép
pgsuska

Twist,
nagyon drukkolok, remélem már túl is vagy a nehezén és dajkáljátok Dorka babát!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Hát én már azt a hírt is megkönnyeztem, hogy Twist a szülőszobán van :oops:

Twist,

nagyon drukkolok, remélem már a karodban van a kislányod :oops:

Mi vendégségben vagyunk de egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne nézzek fel mi újság...[/b]

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Szasztok!

TWIST
Hatalmas drukk! +++++++++++

Csajok ez már mindig így lesz amikor valaki szülni fog eszedbe jut a sajátod és elpityized magad?

LINACSKA
csak a feje búbján volt olyan és kikeféltem neki fürdés után most úgy nézem már nem olyan.
Cumit én 1-est adok neki. Csak aventes cumisüvegeink vannak és egyetlen DM-es. Abból egyszer kapott Miló enni és majdnem megfulladt pedig azon is 1-es cumi van de valahogy mégis jobban jön belőle a kaja. Azóta nem is adom neki azt a cumit még teánál sem.

dita75

Twistről valakinek van valami híre?

rodina74

Halihó!

Twist!
+++++++++++++++++++++++++++

Danci és Darinka képei nagyon jók!!!!
20150601134430

Sziasztok jövök a hírekkel

Twist most hívott meg van Dorottya baba 3400 g 51 cm 17:26 kor született császározni kelett mert Dorka nyakán volt a köldök zsinor de minden rendben van.Szép rózsaszín bőrű baba azt mondta Twist.Azért hívott mert annyira remeg a keze hogy nem bírt írni.

Kép

Kép
vius
Baja

twist: Gratulálunk az egész családnak. Remélem hamar jól leszel. Dorka biztos szép baba. Várjuk a képeket majd ha haza jöttetek.
vicky79
Budapest III. kerület

Twist!
Isten hozta Dorkalányt!

Sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánunk!
20150601134430

Twist,

szívből gratulálok nektek, nagyon jó egészséget kívánok a babának, neked és az egész családnak!

Vicky,

hogy vagy, épp egy hónap és szülni fogsz, ha Barbus kivárja az idejét. Nagyon büszke vagyok rád, hogy ilyen ügyesen bírod a nyitott méhszájjal!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]https://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80

Twist,
tiszta szívből gratulálunk Dorottya megérkezéséhez!!!!! Dorkának nagyon jó egészséget, gyönyörű és vidám gyermekkort, Neked pedig mielőbbi felépülést és sok sok tejcsit kívánunk!!!!! Nati és Bence
Vendég

monic: Köszi, bár mostanában már mászkálok meg ilyesmi. Holnap megyek dokihoz, majd kiderül hogy állunk. Csütörtökön már azt hittem szülök, de csak valami vesegörcs lehetett, mert csak jobb oldalon fájt és meleg vízre elmúlt. Pont egy hónapunk van hátra, még két hét és nem lesz koraszülött. Utána már jöhet Barbus. Már kezdek parázni a szüléstől, de csak a görcsök óta. Addig nem féltem tőle. De gyerek még bent nem maradt. :D
vicky79
Budapest III. kerület

Twist!

Gratulálok Dorka érkezéséhez! Tengernyi tejcsit kívánok, és gyors összeszokást!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Drága Twist, Isten hozta Dorkát, nagyon várjuk a képeket, én sejtettem hogy császár lesz, de no para, én császár párti vagyok. Hamar felépülsz és a gyermeked minden vágást begyógyit. Nagyon irigyellek még mindig, sokszor öllelek

Kép
pgsuska

Sziasztok

Igaz pici de egy kép Dorkáról és Twistről Kép

Kép

Kép
vius
Baja

Twist és Dorottya annyira szépek a képen!
Tiszta szívből gratulálunk Nekik! :lol:
Vendég

Twist, gyönyörűek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Isten hozta Dorkát mégeccer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Twist, jah és ezt nem mondtam, Dorka gyöngyörű!!

Kép
pgsuska

Twist,
sok szeretettel gratulálok Dorka babához!!! Na csak kicsalogattuk közös erővel :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gyöngyörű helyett persze gyönyörű!! Sorry

Kép
pgsuska

Látod V icky, te is februári babát vársz, mint én Olcsát, milyen jó lesz neked,hiszen a februári bébik isteniek, kivánom hogy tapasztald meg, tele vannak élettel, erővel, és nagyon szeretik ha kényesztetik őket, vásárolhacc Barbusodnak bőven :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska

Jó reggelt!

Visszatértem a hétköznapokba. mától apa ismét dolgozik :cry: olyan jó volt hogy itthon volt.
szerencsére azért elég rugalmas a munkahelye,így nekünk sem kell sokat nélkülöznünk őt.
elég sok minden történt ebben a két hétben is, főleg Zsiga Csigát érték kisebb balesetek, ágyról leesés, szánkóval borulás, lépcső második fokáról leborulás,kisszékkel székkel hátraesés.. fürdőkádban elcsúszás.. és ezek mind egy másodperc töredéke alatt.. komolyan mondom.. a kis zsivány vonzza a bajt...ráadásul még az a szerencse hogy azért minden esetben ott vagyunk mellette, így nem történik komolyabb baj.. de nem lehet egy pillanatra sem szem elől veszíteni.. elég fárasztó..de hát fiú.. a szeme sem áll jól..

jelenleg 15 szót tud mondani.. nem nagyon ismételget. rengeteget segít a a házimunkában, mostanában ha nekiállok sütni ő már fenn is áll a széken és a sodrófát fogja..

iszonyat barátságos lett mindenkivel, eddig ez nem volt jellemző , most meg ha köszönök valakinek már dobja a puszit, kacsingat a lányoknak.. szóval hódit ezerrel...

éjszakákat átalussza általában, úgy hogy 3/4 20kor beájul, majd hajnali 5kor viszem neki a tápit megissza és 7-8 körül kel. majd ebéd 11.20kor és 12től alvás 1,5 és 2,30 óra között.

MÁR iszunk tejet, kakaót 2 hónapja,nagyon szereti, van amikor az enyémet is megissza bögrémből ha nem figyelek

:roll:

egy héten 3 szor főznöm kell valami jó kis levest, mert az a kedvence, illetve főzelék(spenót, sóska nem jön be neki, minden más igen! )pörkölt nokedlivel is a kedvence, másfajta húst nem mindig van kedve megenni, de azzal szoktam csalni, mert ledarálom neki...vacsira 6 körül szokta kapni az aznapi ebéd maradékát, vagy friss kiflit( csakis kizárólag azt eszi meg, kenyeret néha vajjal megkenve pirítva ) felvágottakat nem nagyon komálja, a párizsit megeszi, illetve imádja a medve sajtokat, boci sajtot, májkrémet na és a buktát, pogit,amiket anya süt...

lefekvés előtt pedig egy 1,5- 2 dl tápit, attól függően evett e előtte rendesen.

összességében mindent megeszik, csak néha csalni kell.

egyedül eszik kanállal, villával mindent,.. de előfordul néha, hogy azt igényli hogy anya etesse...de ez ritka.

ha szeretnék valamit csinálni, akkor Füles mackót bekapcsolom neki és akkor akár addig ott feküdne az óriásmacin amíg vége nincs a Dvdnek..
:P ugyanilyen kedvenc Vitéz László is..

cumisüvegből issza reggel és este a tápit.. kakaót kisbögréből.

bili nálunk ruhában nagy kedvenc, de ha lekerül pelus kb 1 mp... nem értünk még meg rá..

fogat is mosunk, imádnivaló ahogy tartja a száját utána meg köpi ki a maradék fogkrémet amit nem nyelt le :lol: jelenleg 12 fogunk van

nem akartam kétszer beirni, így átmásoltam :oops:
Vendég

Twist,
Szívből gratulálok a gyönyörű Dorka babához! Jó egészséget, és sok-sok tejcsit!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület

Sziasztok,

Twist,

gyönyörű a kislányod, igazi formás kislány :lol:

Boni mami,

nagyon jó volt olvasni a Zsigi beszámolót, ha van időd ilyet sűrűbben is írhatsz. Büszke lehetsz a fiadra, nagyon okos és ügyes!
A baleseteket sajnálom, de úgy van ahogy leírtad, fiú... :wink: Nálunk ugyanez megy minden nap, tetézve még azzal, hogy néha úgy félre tud nyelni, hogy azt hiszem mindjárt megfullad. Őt sem lehet egy fél pillanatra sem szem elől téveszteni mert bármire képes.

Kép}
monic80

Sziasztok csajok! Köszönöm szépen a gratulációkat, nagyon édik vagytok:) A császáros sebem tök jól gyógyul, mindenki a csodájára jár, hogy én már éjjel felkeltem (az mindegy, hogy mennyire torzult arccal) és pisilni jártam.) Meg mozgok, járkálok a folyosón. Ma már nem kellett fájdalomcsillapító sem, felszívódó varratokat kaptam.

A More Milk kapszula nagyon bejött, szép fehér tejcsit tudok adni a kiscsajnak. Egyelőre nagyon sokat alszik, azt mondták, hogy ébresszem fel etetni erőszakkal. Tanítottak szoptatni és tisztába tenni. TAJ meg stb ügyintézés is volt a kórházban, tök jó itt minden, csak sosem hagynak aludni.

Hajasbaba Dorka, nagyon édi kislányos feje van:) Nem is tudom kire hasonlít, másnak láttam tegnap is, ma is. Na, megyek lassan zuhanyozni, ebédelni stb.

Puszi nektek
Vendég

Twist,

akkorát néztem, hogy írtál nekünk :shock: :lol:
Nagyon örülök, hogy írtál nekünk, annak pedig még jobban, hogy ennyire jól vagy a császár után.
Szerintem te magad is érezted, hogy császár lesz, hisz annyiszor írtál róla. És hogy ilyen gyorsan javulsz, csodás hír :lol: :lol:
Jól láttam én akkor, hogy Dorka igazi kislányos arcú, bár elég picike a fotó.
Te vagy az első anyuka a topicban akitől egyenesen a kórházból kapjuk a híreket, annyira jó :lol:

Kép}
monic80

Twist micsoda élő közvetítés a kórházból :D

Tejcsihez megy folyamatosan a drukk!

Moncsi!
Meggyógyultatok?

Boni!
A Csigusz összefoglaló 10 pontos!
20150601134430

Twist f..a csaj vagy hogy bejelentkezik! :lol: élő közvetítés :wink:

Köfi lányok, most úgy kijött.. :lol:

Lackó bubus már mindent megeszik? beszél? vagy csak ő is tündenyelven...
Vendég

TWIST
GRATULA DOROTTYÁHOZ!!!
Csodaszép baba, nagyon szépek vagytok a képen!
Örülök hogy van tejcid. Nagy kincs ez én már csak tudom!

bocsi csak most ezért néztem fel hgoy megvan-e a béjbi.
a főnök most már kevesebbet alszik napközben és éjszaka is kepeszt folyamatosan a cumijáért. Úgyhogy megyek énekelünk egyet meg játszunk az új játékokkal amit hétvégén kapott a barátnőmtől.
Úgy imádom annyit vigyorog már teli szájjal és még a szeme is mosolyog hozzá. Gyönyörű olyankor na nem mintha enélkül nem lenne! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
Anyut is ma lehányta és utána kivigyorogta. 8)

MONIC
Danci jobban van már?

Tettem fel egy-két új képet a fotóalbumba az utolsókon abban a rugiban van amit tőletek kaptunk. Olyan jól áll neki és jó puha benne. :)

dita75

Dita,

szerintem jobban van Danika, de én múltkor is azt hittem... :cry:
Holnap délelőtt kell vinnem a dokihoz, akkor már többet tudok.
Mindjárt megnézem a fotókat :wink:

VIki mami,

Lackó fickóról is írhatsz ám olyan beszámolót amit Boni mami írt, innám a soraidat :wink:
Ti Bonival a példaképek vagytok nekem, olyan jó elolvasni a tapasztalataitokat, így amikor én már ott tartott nagyjából sejtem, hogy mire számíthatok.

Kép}
monic80

Moncsi!
Megpróbálok vmit összehozni ,de én nem tudok olyan szépen fogalmazni, mint Boni. Lesek az ő irományából.

Szavak
Kb. 10 szó amit kimond konkrétan, érthetően, + ezek mellé a legtöbbnek az első szótagját mondja, pár szónak meg a végét (pl. a kabát neki csak bát, a kanál az nál), de ne kérdezzétek miért. Az elefánt meg ká, a virsli-fasírt csak gyigyi. Nem tudom, ez hogy jött neki.

Házimunka
Lackónak a takarítás az erőssége (főleg, porszívózás, felmosás). Ha kezet mosünk, mindig hoz egy törlőkendőt is.

Barátkozás, csajozás
Főleg a barna hosszú hajú lányokat csípi. Barátkozás nagyon megy, kiabálja mindenkinek, h néni, bá(csi). Nagyon hamar oldódik, aki kedvesen szól hozzá hamar mosolyt csal ki az arcára.

Ha vki kinyítja nekünk a házban az ajtót, azoknak mindig puszit dob. Még a velünk szembe lakó véncsajt is kedveli, az uram szerint ezzel egyedül van a házban :lol:

Mostanában új szokása, h fogja a kezünket és odahúz, ahová ő is akar menni v. csak lehúz, ha gugoljunk le hozzá. Vicces, h mindig vigyorog, amikor nagy Lacival puszit váltunk és mutatja, h ismételjük meg. V. csak jön, megsimiz minket.

Amikor mondom neki, h imádlak, akkor mindig hozzámbújik és mondj, h mád! mád!

Alvás
Este 8tól reggel 7ig pupu van, ő már nem iszik éjjel, hajnalban. Lalusom 11kor ebédel és fél 12től már horpaszt, ált. 2,5-3 órát.Ébredés uzán első szava mindig az apa.

Kajcsi
Tejet 3 napja kap, reggel issza egyelőre. Ha elfogy a táp, akkor este is azt kapja.

Kajánál Lackóm a rozsdát szöget is megenné kategória.

Kedvence a lasagne, a frankfúrti leves és a palóclevest. Bár igazából nem válogat, egyedül a túrós tésztát bojkottálja. Kenyérfüggő. Imádja a virslit mustárral, a sajtokat és a joghurtot. Édességet keveset eszik.

Gyümölcs, főleg mandarin és a narancs bárhol, bármikor jöhet.

Iszonyat kajás, és nagyon tud reklamálni a jussáért. Ha tele a pocakja, de látja, h vki eszik, akkor is megy kuncsorogni.

Ő viszont kényelmes basa-pasi és szereti, ha etetem.

Napközben cumisüvegből, csőrösből és pohárból iszik, mikor mit talál meg. Ált. vizet, de szereti a facsart narancslevet. Napi ~350 ml táp-tej megy le összesen, emellé még v. 6 dl más folyadék. + ha joghurtot eszik, akkor 2 dobozzal eszik meg egyszerre.

Játékok
Mesében ő Fifi virágoskertjét szereti és a Noddy zenéjét. Bár ezeknek is a zenéje a fontos, + 1-2 figura. Tévé nem nagyon megy, ha ketten vagyunk, inkább zenélünk, mostanában főleg Kalákát hallgatunk.

A mondókákat nagyon szereti. Van, h mondja őket a kis tündérnyelvén, de a ritmusáról felismerjük. Ha akarja, h énekeljek, akkor elém áll és elkezdi: Bo-bo (boci boci tarka), kekeke-kekeke (Mikulás mikulás, öreg mikulás).

Szereti a pecázós mágneses játékát, a kis barkács asztalát a szerszámokkal, mesekockából tornyot építeni és mindent amit A pontból, B-be..... Z-be lehet pakolni.

Ha a konyhában van dolgom, akkor leül kint hozzám, kap edényeket v. kihozza vmelyik játékát.

Bili
Nálunk még nem játszik.

Foga 13 van, fogmosit eltűri, de nem rajong túlzottan érte.
20150601134430

Moncsi!
Örülök,h már javultok! Nagyon rátok fért már!

Lalát holanp viszem fodrászhoz, mert már huligános a haja.
20150601134430

pgsuska: Hát azok alapján, amiket ma mondott a dokim nem fogjuk kihúzni februárig. Cuccunk meg már van egy csomó. :D Imádom a rózsaszín kis rucijainkat.

twist: Örülök, hogy jól vagy. Jó hogy már van tejcsid.

Ma voltam a dokinál és már 2 ujjnyira nyitva van a méhszájam. A baba csak 33 hetesnek felel meg, ezért lehet hogy a jövő héten vissza kell mennem a kórházba. Akkor már szülésig nem is jönnék haza. Most jól vagyok, görcseim továbbra sincsenek. Ha lesz valami, akkor írok.
vicky79
Budapest III. kerület

Napsugarasat!

Vikimami jó volt Bubusbeszámolót olvasni

:lol:

ZSigi is kapott szerszámos asztalt, de csak most hozzuk majd fel, mert nem fért már be autóba :lol: Pecászós játékok mind nagyon jók!
ja és Zsigának a szőke nők jönnek be :roll:

Vicky kitartás! ügyin bírjátok!
Vendég

Sziasztok,

Vicky,

és meddig kellene kihúznotok? Remélem nem kerülsz megint kórházba. Drukkolok nagyon. Másik topicban láttam Barnus szobáját, meseszép, és a faltetoválás szuper ötlet volt :wink:

Viki mami,

köszi a beszámolót. Lackó fickó kisherceg még a szomszéd nénivel is jóban van? Hát igen, mondtam én mindig hogy a női szívek elrablója lesz. :lol:

Danikával voltunk orvosnál, teljesen egészséges, annyira, hogy most levezető gyógyszereket sem kell adnom, abba kell hagyni végre. Szerintem Danika sem fogja bánni. :lol:

Kép}
monic80

Monic Éljen! :lol:
Vendég

Moncsi!
Örülök a jó hírnek.

A szomszéd néni olyan igazi kis vasorrú bába. Mindenbe beleköt, nem tetszik neki semmi,stb. A gyerekem meg kiabál neki, múltkor még puszit is adott kérés nélkül (!!!!) neki.
20150601134430

monic: Barbus nem jöhetne ki 20-a előtt. Akkor töltjük a 37. hetet. Majd hétfőn kiderül, hogy mennem kell-e be a kórházba. Ha nem nő eleget a héten, akkor inkább bemegyek. Ott 2 naponta uh és nem kéne ctg-re sem rohangálni. De nem bánnám, ha még nem kéne bemenni. Hogy bírod a terhességet?

boni: Amíg tudunk kitartunk. Egyszer mondjuk csak ki kell ennek a gyereknek jönnie. :D
vicky79
Budapest III. kerület

szasztok! Mától van igazából tejem, a kiscsaj nagyon szépen eszik és most már nem hisztizik annyit, mert képes jóllakni. Jönnek a fotók:)

Kép
Kép
Vendég

twist: Dorka nagyon aranyos. Gratulálok hozzá. És a tejcsihez is.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky,

tényleg, most nézem, hogy 35 hetes 6 napos vagy. Én 36 hét 6 naposan szültem Danikát és a csecsemőteszten 10-est kapott. Biztos minden rendben lesz.

Twist,

gyönyörű baba Dorka, és az első képen nevet? Hihetetlen aranyos, igazi formás baba :lol:

Kép}
monic80

Twist, annyira szép Dorka baba, nagyon formás, mégeccer gratulálok hozzá!!!! Sok-sok tejcsit!!

Kép
pgsuska

monic: Remélem hogy nálunk sem lesz gond. Danika mekkora méretekkel is született?
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok

Hát betojok Twist te már a kórházból netezel!!
Dorka gyönyörű!!!!!!!! eláll a szavam tőle olyan jó érzés mint mikor én láttam először Darinkát!!

Monic örülök hogy Danci jól van

Vicky remélem Barbus még vár egy picit és bent marad.Szurkolok!

Megyek is mert Darinka anyu kezében van nem sokára fürdés.
Teszek pár képet ha nem baj.
Kép Kép Kép Ennek a ruginak története van kézről kézre jár már 24 éves múlt.:)(enyém volt)

Kép

Kép
vius
Baja

Vicky,

Danika 3560 g és 50 cm volt amikor megszületett 36 hét 6 napra.
Azt hiszem nagyon jól jártam, hogy 3 héttel előbb jött, hatalmas lett volna a 40. hétre...
Barbust mekkorára becsülik?

Vius,

annyira gyönyörű kék szemei vannak a kislányodnak!
A rugi nagyon szép és milyen jó állapotban van 24 év után. :lol: Nekem csak a babatörölközőm van meg de siralmas állapotban, mert kb 10 éves koromig sokat használtam.

Ma volt itt a védőnő és mondta, hogy a városban új uh van ami tudja a 4D-t is, így akár a18. heti genetikai uh-n meg is tudják mondani a baba nemét.
Megyek a 16. héten is, akkor is megkérdezem hátha... :wink:

Kép}
monic80

Szasztok! Be mertem hozni a laptopot, a szobatársammal megoldottuk, hgoy mindig valaki nézi a cucokat, meg zárjuk is a szobát, ha nem vagyunk bent. Bár olyan még nem volt.
Uncsi a kórház, de már csak 1,5 nap és hazaengednek. Úgy a hétvégéig a tatárjáráshoz hasonló látogató mennyiség lesz, meg jövő héten is. Én meg azt hittem, hogy hazamehetek aludni, én hülye.
Ja, tegnap éjjel 2-kor leadtam Dorkát a csecsemősöknek, hogy aludjak pár órát mert nagyon fáradt voltam. De 4.30-kor már vissza is kaptam. Istenien éreztem magam, alvás után. Kéne néha hagyni aludni, mi?
Olyan mintha 2 hete lennék kórházban, közben csak 3 napja. De elég uncsi. Ti ezt hogy bírtátok?
Köszönjük szépen a dícséreteket:) Hopp, a kiscsajom éhes, mennem klel.
Vendég

Twist,
na engem a látogatók készítettek ki igazán. 3 órája jöttem haza a kórházból, és már jöttek a sógoromék. Az én családom megértette, hogy 4 nap nyugit akarok....
Nagyon gyönyörűséges a lányod!!!

Mi meg voltunk gyógytornásznál, és nem lettem túl boldog. Nyaki és háti hipotoniája van Levinek. Remélhetőleg "csak" valami születéskori oxigénszint ingadozás okozta (nem hiány), és nem valami más, mert még kromoszómarendellenesség, fejlődési rendellenesség, anyagcserebetegség tud ilyet okozni. Most napi 3x10 percet kell itthon tornáztatni, heti egyszer meg járunk gyógytornászhoz. Egy hónap után kb. meg tudja mondani, hogy reagál-e a kezelésre. Ha az oxigéningadozás okozta, akkor fog, és 100%-ban utoléri majd a kortársait. Hát én meg bízom benne, hogy csak ennyi a gond, és erős kis katona lesz belőle.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

monic: Tegnap volt 2100 gr. 35+4 napon. Most nem nőtt megfelelően, ezért lehet hogy a jövő héten be kell feküdnöm. Majd hétfőn néz rá legközelebb a dokim.

vius: Szép ez a lány.

twist: Mi örülünk hogy tudsz jönni. Szülés közben keletkezett sérüléseid hogy vannak? Mármint ahol varrtak. :D

linacska: Remélem Levivel nem lesz komolyabb baja.
vicky79
Budapest III. kerület

Férjem most ment a rendőrségre, reggelre elvitték az autónkat gyereküléssel, áruval együtt a parkolóból :cry: :evil: :idea: :twisted: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?