Annyira kis cukik vagytok!
Talan Julcsi repatortaja jo lesz, de orommel vennem ezt a rizses tortikat Chilikem! Koszi!
Melikem!
Libuskam! Szep nevek!!!!!
Hanyim! Disznofulu...
Emlexel?
Edes Rencsi! Vigyazz Magadra! A tejcinek is jot tenne, ha tudnal pucit tobbet pihenni! Nekunk az elso 2 ho volt huzos, abbol is az elso par het, tarts ki!!!!
Ikky, Csomee merre vagytok???
Katas???
Julcsika! Mi volt ma Devisznel?
Rozsafa! Apank szerintem nem csaszaroz siman!!! Nagyon oka kell, legyen!!! Errol en is es Melcsike is meselhetnenk...
Melikem! En nem vennek Kengurus rucikat, nincs jo tapasztalatom veluk es dragak is! A tobbi emlitett szarmazasi hely ok!
Nekem a H&M nagyon bevalik. A mereteik is es a minoseguk, valasztek is. Van egy uzlet, ahol most learazas van es allitolag szupi, de nem ertettem a nevet, a Parom tudja, mert latta a boltot menet kozben vasarnap, megkerdezem. A Zara-ban is akad jo kis cucc.
Teszek majd fel iwiw-re karacsonyiakat, jo? Egig ero fank volt, termeszetesen az arany dominált + bronz-barnas arnyalatok, az elso kari miatt. Esztivel meg lehetett beszelni, hogy szepen, ovatosan nezegesse a fat, diszeket, simogatva, finoman. Betartotta es magyarazta is nekunk, meg kellett zabalni!!!! Csucsorített a kis szájával, hogy hű, vigyázni kell ám.
A favorit ajandeka a hintalo es a baba lett. Egesz nap nyerit azota es allandoan lovagol. Ugy hajtja, hogy csak nezunk es meg is simogatja, szeretgeti, mutogatja a szemét, fülét stb. edescsillag!!!!
Allandoan öltözködik, húzza a cipőjét, zokniját, nadrágját, zippzározza a felsőjét, fél óráig képes egy csattot, zippzárt "szerelni".
Képzeljétek, Esztinek be nem áll a kis csőrikéje, 23 teljesen konkrét szavunk van. Kacsa=kákká és ilyenek. A memóriája is elképesztő. Azonnal megjegyez dolgokat és hetek múlva is emlékszik rá. Életveszély a nő.
Hihetetlen, mennyire előre jár, egy csomó dologban 2évesek szintjén. Annyira nagy boldogság ez a kis édes lénye, határozott, jó humorú egyénisége, kedvessége és szépséges pofikája mellé. Teljesen kész vagyunk Tőle. Nem lehet betelni Vele. Annyira jó társaság, hogy nem úgy érzem, hogy egy 11hónapos kisbabával vagyok, Moncsika is látta, milyen kis kommunikatív és ügyes. Petivel is azonnal kokketált.
Ja, mindennel!!! telefonál, az erősítő hatalmas távirányítója, a kiskutyája vagy bármi egyéb megetszi.
Pedig én nem telefonálgatok a feje fölött soha. Apa is igyekszik, ha végre hazaér, mellőzni, mégis.
A Decatlonban leesett a kis labdája, erre egy 20év körüli fiú felvette és odaadta Neki, láttátok volna azt a mosolyt, amit megerszetett... Apa tényleg veheti a puskát, amit Dévisznek már akkor említett, amikor megtudta, hogy kiscsajszika lakik a pociban.
Karácsonykor a barátaink fiai is imádták, hurcolták, babusgatták, simogatták, igazgatták a haját, olyan fotók vannak, hogy az kész. Apa nem szereti, ha bármit felteszek a kicsi Lányáról
, az iwiw-et is utálja, ezért nem töltöm fel ide, de mailben nagyon szívesen küldök képeket.
Csajok! Van még adósságom valakinek???
Megkérdeztem és Coin a bolt neve, ahol babarucik is vannak állítólag szépek és nagyon jó árakon. Meglesem valamikor. Nem tart velem valaki?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára bodza2005 2010.01.13 01:08-kor.