Sziasztok!
Vantal, köszi kérdésed szept. 2-án éjjel 1.10-kor megérkezett Sára baba 50 cm 3600 g
Szóval a szerdai uH-n én egyébként sötétszőke rövid hajú vagyok és férj nélkül közlekedtem, ugyhogy biztos nem engem láttál.
Szóval dióhéjban: fájásaim nem nagyon voltak, 6 nappal túl voltam a terminusom (amit a pontos menstruáció és az Uh is igazolt) viszont Sára Ctg-je nem volt teljesen megnyugtató.
Ezért a dokim a prepidil nevű tágító zselé mellett döntött, amit az ügyeletes doki (Weider András) fel is tett, mondván, hogy majd csüt. reggelre remélhetőleg elindul vmi. Mivel már volt egy kevés fájás, a prepidil teljesen beindított, olyannyira, hogy hajnali egyre heves fájások közepette, de további mesterséges beavatkozást (burokrepesztést leszámítva) megérkezett Babó, akinek mindenhol köldökzsinór volt, valószínűleg ezért nem erőltette a kijövetelt.
A lila szobát kaptam, választhattam, hiszen mire elkezdtem vajúdni, nem volt szülés.
A labda nekem nagyon bevált, és persze apuka maszírozása, de a szülőágy nem volt túl jó, úgy éreztem állandóan lecsúszok róla.
De lényeg Sára 10/10 Apgart produkált és vasárnap óta itthon hangolódunk egymásra, nagyokat szopizik, és kis vasgyúró.
Nem választottam szülésznőt, de Peldáni Andrea (remélem jól tudom a vezetéknevét) végig ott volt segített, és egyébként is egy kincs mert még utána is bejött a gyerekágyra megnézni minket. Szóval le a kalappal előtte.
Külön köszönet Weider Doktornak, aki szintén sokat segített és a saját orvosomnak, Jávorkai Imrének, akinek ugyan egy kicsit rohannia kellett, tekintettel, hogy Sára picit türelmetelenül jött
Gabi, elvileg a gyerkőcnek nem kell semmi, mert adnak mindent, de egy pár plussz pelus jól jön, popsitörlő lesz a termékminta csomagokban. Ugyhogy még esetleg plussz textilpelust vigyél, bár azt is kapsz, de az nem foglal sok helyet, és esetleg jól jöhet
Ezenkívül, ami Neked kell, azokat kell vinned.
Most már mennem kell, mert lassan itt az evés idő, majd még próbálok felugrani, és ha valamilyen friss tapasztalat kell...
Á.