Sziasztok!
Ki hogy van? Nagyon szép idő van!
Nemrég jöttünk vissza a sétából, bevásárlásból, kölök nem akart enni sem, csak egyből be az ágyba
ilyet sem gyakran csinál.
Holnap elnézünk zenebölcsibe. Nem az én világom ez a népdalos-táncizós, de a gyerektársaságot biztos élvezni fogja, és lesz ismerős mama, baba.
Marcsi,
gratula a vizsgádhoz!!
Fertőtlenítés meg: szerintem is csak módjával (a védőnőnk szerint jó, ha "higiénikus de nem steril"), néha arra is gondolok, hogy a flóraszept és társai többet árthatnak mint mondjuk egy-két baci.
Amikor a kiscsaj például kúszott-mászott, házi mosószappan (anyóstól) és ecet keverékével mostam fel. Amit meg lehet kifőzök kuktában (cumisüveg, fogkefe, stb).
Funky
szerintem is lehet, mi a bébiőrös légzésfigyelőt vettük 25 ezerért. Angelcare. De volt ahol meg csak 22 000 volt. (csak nekünk abba a boltba volt ajándék kuponunk).
Én most egy jó bundazsákot keresek a mélykocsinkba, mert most még télen is ezt fogjuk használni valószínűleg, hiszen még csak 4-5 hós lesz a baba. Ha valaki lát jót nem túl drágán, ami sokféle kocsiba betehető, lécci szóljon. Tudom, ti nem kerestek, mert mind tavaszi baba, csak megkérdeztem, hátha.
A Brendonban van nagyon jó, 27000-ért, még azon gondolkodom.
Mellbimbóvédő krém sem annyira létkérdés (persze a szoptatás sem megy mindenkinél egyformán), de a kórházban egyből megdobnak egy bőröndnyi termékmintával és azok közt volt még két éve ilyen krém is, és egy kis tasak nekem épp elegendő volt a problémás időszakra. Mondjuk én vettem bimbóvédőt, az azért sokat véd. Van aki nem helyesli, nálunk nem okozott gondot sem a gyerek szopásában, sem a fogaiban.
Kórházi csomagba való betétet pedig nálunk pl adják a kórházban, de a sima bolti tena max is jó.
Anna,
hogy vagy? Remélem, jobban!
Reni
biztos szép a szőnyeg! Mi is jó színeset vettünk és nem bántam meg! A ttl-ben van függöny is? Én most azt keresek.
Orrszívó porszívó: egyetértek Marcsival, ez kell otthonra, és nem egy nagy tétel, 1500 forint körül van. Persze a gyerek eleinte utálta, de főleg a hang miatt. Aztán rájött, hogy utána már "szelel" és akkor már nem volt hiszti. Van még kézi szívó, láttam a DM-ben, ha valakinek van, mesélje már el, hogy hatékony-e, mert útinak, gondoltam az jobban beválna.
De jó, hogy írjátok a pocak körfogatot, mert most gondoltam, hogy varrok magamnak egy kisruhát a nyárra, de fogalmam sem volt, mennyit hagyjak rá "hastájékon"...