Szijasztok!
Eszteranyu! Bercel is rendszeresen a Coraban éhezik meg, ilyenkor kimegyek az autóba, de a próbafülke se rossz 5let!
Karmen! Orsi nagyon édes, amúgy Hangára én is nagyon soxor adtam/adok kéket. És ennek az elönye az is, hogy most meg Bercelre jók ezek
Melinda! Hanga az elsö hónapban féltékeny volt, mostanra viszont imádja az öccsét, egész nap képes vele beszélgetni, ráfeküdni, stb. Nagyon jól elszórakoznak együtt, viszont soxor Bercel már el szeretne aludni, de Hanga nem hagyja, mert csak hordja a játékokat neki. Most hogy 3 napja oviban van Hanga, egész nap alszik Bercel. Kipiheni magát
Most hogy nincs itthon Hanga, nekem is lenne idöm tanulni, de kedvem nulla. Eddig azért nem tanultam, mert itthon volt, most meg azért nem, mert nincs itthon
Ági, Angi! Hát én is sokmindent hallottam a JÓ cipőről. Valamelyik doki a betéteset dicséri, a másik ortopédus szerint nem szabad betétesnek lennie. Nehéz eligazodni. Ezért, Hangának ilyet is, olyat is vettem, igy mindenkinek igaza van
Amúgy meg úgyis a legtöbbet mezitláb, illetve zokniban vannak a gyerekek, cipőben kevés időt töltenek el ÁLTALÁBAN. Tavaly vettem neki 6000Ft-ért Siestát, aztán szinte csak motorozni volt rajta, mostmeg kinőtte.
Milyen sürün szokott lenni tali?
Lara