Sziasztok
megjöttünk az UH-ról. A hematómám felszívódóban van, a babuci nagyon édes volt, megvan mindene, de a 12. heti UH-t a doki még nem csinálta meg, még inkább várunk egy hetet, mert ahhoz még picike. Nagyon édesen rugkapált, integetett, a doki azt mondta, hogy nem szokott ilyet mondani, de eléggé úgy tűnt, hogy van vmi a lába között, persze ez nem biztos, de 30 év tapasztalattal, azt mondta, hogy nagyon fiúnak néz ki. Persze tudom, hogy erre még azért ne vegyünk mérget, de azt mondta, csináltatunk úgyis genetikai vérvételt, így abból ez is ki fog derülni. Hát kiváncsi leszek. Azt mondta, hogy pár héten belül tudni fogjuk Very Happy . Ilangocskának ma mondjuk el, majd mesélek mit szólt. Hétfőtől mehetek dolgozni. Holnap megyek nőgyógyászati vizsgálatra, meg megbeszélni a továbbiakat. A doki szerint a veszély elhárult, de azért még csak óvatosan, vigyázzak magunkra.
Rodina,
de jó, hogy jó lett a hsg!!!!! Ma nem hánytam reggel, csak egy picit volt hányingerem, de az nem volt vészes. Remélem lassan kikupálódok
Síelés, de jó, remélem 1-2 év és mi is mehetünk végre, utoljára 2005 telén voltunk
. Februárban indulhat az éles hónap ezek szerint? Én a bromót "csak" magában szedtem, mással együtt nem, így nem tudok ebben segíteni sajnos.
Detti,
várom az eredményt, biztos jó lesz!!!!
Nagyon drukkolok nektek! Mint Rodinak is írtam, talán alakul a helyzet, de nem akarom elkiabálni, mert ma reggel ugyan nem hánytam, de tegnap meg nagyon szarul voltam. Szóval vmi elkezdődött, így bizakodó vagyok. Csütörtökön megyek a munkahelyemre, hogy megbeszéljem velük, hogy miként megyek hétfőtől dolgzni. Mert visszaengedett a doki, de szte a 7-7,5 óra bőven elég a munkából, semmi emelgetés, no stressz. Hahaha, könnyű azt mondani. Engem sokkal jobban izgat az, hogy megkapom-e a fizetésemet, mert jelenleg az is kérdéses, ingyen meg nem szeretnék bejárni melózni...Jó lenne, ha ez a kérdés megnyugtatóan megoldódna, mert jelen helyzetben nagyon frusztrál az a helyzet, hogy bizonytalan a megélhetésünk
Többiek?
Vigyázzatok magatokra!