Sziasztok!
Magdi,
lemásolni ugyan nem tudjuk a kazettát, de szívesen kölcsönadom
Mi most elutazunk Zsoltikával, de ha hazajöttünk (kb. 2 hét), megbeszéljük, és cserélünk könyvet kazira
És még egyszer nagyon köszönöm!!!
Szirom,
menni fog a fogyózás, meglátod! Persze én is azt szeretem, ha - még csak kicsit is - de csökkent a súlyom az előző mérlegelés óta.
Szerencsére mi nem szeretjük túl fűszeresen a dolgokat
Így mehet Zsoltikának is sokminden. Esetleg ha van rá mód, érdemesebb előbb kivenni egy adagot a Miksának, aztán a többit nektek fűszerezni
Andi,
egyetértek Szirommal! Annak idején nekünk is ajánlották a citromlevet (egy-két csepp) csuklásra. Akkor még nagyon pici volt Zsoltika! De azt hallottam, hogy allergizál, így én többet nem adtam. Most már ritkábban csuklik, de akkor inkább megitatom Zsoltikát.
Spenót
Sajnálom, hogy megviselte szegény Zétust! Én is azt ajánlanám, hogy ha nem eszik valamit, ne erőltesd, nehogy megutálja az evést!
Vitaminok: a D-vitamint kötelező adni, minden baba kapja. Vasat gondolom azért kap, mert vashiányos, ugye? Előfordul, bár szerintem érdemes időnként újra megnézetni a vérképet, hátha rendeződött a dolog, és akkor már nem kell adni a vasat.
Lehet tudni, mitől fáj Zétus hasa? Azt írtad, hogy a K-vitamintól fájt, de azt már nem szeditek... 5 hónaposan általában a gyerkőcök már kinövik a hasfájósságot!
Pár szót rólunk: Zsoltika holnap lesz 1 éves
Ennek örömére néhány napja "beindult", egyre többet lépeget egyedül, tegnap a játszótéren 9 lépést tett meg kapaszkodás nélkül
És egész jól alszik éjszaka, jobbára végigalussza, reggel 6-fél 8 között kel, legnagyobb örömünkre.
Én már régen méredzkedtem (hétfőn
), most pedig el fogunk utazni, mert idehaza parkettázunk. De mi megszökünk Zsoltikával, leköltözünk a munkálatok idejére a nagyiékhoz Szentesre. El is határoztam, hogy mindennap tornázok majd
És nem állok a mérlegre!!!
Sok puszi mindenkinek, és jó fogyózást:
Gabi