Sziasztok!
Twist, drága!
Gratulálok én is Dorka babához, nagyon aranyos. Ügyesek vagytok! Jaj, de jó, hogy már jobban vagy, és gyorsan gyógyulsz, és tejcsi is van!
Hú, lányok, nem tudom, mikor lesz időm jönni. Képzeljétek, tegnap belénkjött egy autó a parkolóban, és persze elment szó nélkül, leesett a rendszámunk, és csak otthon vettük észre, hogy egyáltalán történt valami baleset. Ez a holnapi inszem nagyon nehezen alakul...
Lesz BKV sztrájk, úgy volt, hogy elvisz a férjem autóval a Kaáliba, de rendszám nélkül meg 100 ezerre is megbüntethetnek, és nem érdekli a rendőröket, hogy elveszett, mert sokan mondták ezt, így nem fogadják már el.
Szerencsére nővéremék megtalálták a rendszámot (nálunk voltunk tegnap, mikor összetörtek minket), én ma összeszedtem sógoromtól a rendszámot, hát elég rondán néz ki, kiszakadt a széléből egy darab, de most megpróbáljuk valahogy visszaszerelni, hogy el tudjunk holnap menni a Kaáliba. Persze az autó is csúnya, az első lökhárítón keletkezett két lyuk, meg függőlegesen végig van törve (a lökhárító), és az egyik fele vagy 1 cm-rel hátra van nyomódva. Lehet, hogy cserélni kell.
Olyan rossz érzés, hogy nem tehetünk róla és nem tehetünk ellene semmit.
(Bocs, ez most kicsit szomorúra sikeredett.)