Új privát üzeneted érkezett!

Kedves monyo83!
Szupi hogy Noémit nemsokára a kezedben tarthatod, remélem mindannyian eljutunk idáig. Drukkolok hogy két hetet még kitartsatok.
Ha lehet kérdésem, az emelkedettt tesztorszteron szint a pcos sajátossága, vagy más is okzhatja. Tudsz erről valamit?
A met-el kapcsolatban, ha elkezdeném szedni, utána ha az endo doki, és a nőgyógyász sem írja fel, akkor van egy kedves háziorvom is, tehát a pótlását megoldanám. A kérdés még az lenne hogy 1/2 tablettával próbálkoznék esténként, szerinted nagy hülyeség? Tudom hogy felelőséggel erre nem lehet válaszolni, de mégis mi a véleményed. Az a gond hogy mindkét orvoshoz csak január végére vagyok hivatalos, ezért gondolkodom a próbálkozásban.
Még egy kérdésem lenne mindenkihez, ki járt dietetikussnál, és van-e értelme oda is járni. A dokik nagyjából elmondták mit , és mennyi ajánlott enni, inni.
mók

Mok.

Ahany pcos annyi fajta.Sokunknal problemat jelent az emelkedett tesztoszteronszint,de mondjuk az sem mindegy mekkora az emelkedes.Az en esetemben eleg brutal volt,ezen a met nem igazan segitett.
az inzulinod milyen?nalam a kezdeti inzulin sem volt nagyon veszes igy csak 1*850et kaptam,aztan probalkoztam a 2*850nel de az mar nem ment nem birta el a szervezetem.
Mellesleg 4ev ig probalkoztunk mire osszejott Noci ebbol,met et a probakozastol szamitott 1,5ev utan kezdtem el szedni amikor kiderult a pcos.
Nalam a diane kura jott be,levitte a tesztomat a normal tartomanyba,bar ez mar olyan vegso kiserlet volt mert nem tudtam mihez kezdeni a tesztommal.

Kép
monyo83

Kedves Mók!

Engedd meg hogy én is véleményezzem a szitudat.

Ha már igazolt, inzulinrezisztenciával összefüggő PCOS-d van, akkor a met szükséges, találni kell egy normális endo dokit, aki felírja.

A met kezdését pontosan fél tablettával (mondjuk 250mg) érdemes kezdeni, és pont este, ahogy gondolod.
Egy hétig érdemes így, aztán reggel-este fél tabletta, aztán reggel 1 tabletta, este fél, aztán reggel 1, délben, este fél-fél, amíg el nem éred a doki által rendelt teljes adagot, ami lehet h 3x1, mondjuk 500mg-os tablettával számolva (bár van 850mg meg 1000mg is).

Azért este érdemes kezdeni, mert ha jön a legrosszabb, vagyis érzékenyen reagálsz rá, mint én annó áprilisban, olyan rosszulléted meg hasmenésed lehet hogy csak na, és jobb ha este otthon jön ez rád, nem mondjuk reggeli után 1 órával a metrón vagy a munkahelyeden.

A tesztoszteron nehéz ügy, a tied tényleg nagyon magas, ha jól tudom, 2,8 a határ.
Barátnőmnek 3,1 volt, és az is akadályozta a peteérését de végül helyretették és összejött a baba, bár neki nem pcos volt a háttérben. A 4 feletti az tényleg sok.
Szerintem ebben Monyonak van igaza, egy átmeneti, 3-6 hónapos Diane kúra helyreteszi, igaz rossz érzés fogi gátlót szednie annak, aki babásodást szeretne, de utána jobbak lehetnek az esélyei.

Sok sikert kívánok hozzá!

Eclipse
eclipse
Budapest

Loviné,

te voltál még hajhullós mint én.

Nos, nekem már kb. júniusban (!!!) el kezdett hullani, és extrém durván hullott végig. Igaz, voltak babahajak, azonban a hullás mértéke miatt esélye sem volt. Gusztustalanul kihullott, kedvem lett volna letúrni az egészet kopaszra, de eláll a fülem, és muszáj takarni :cry: :cry:

Most decemberben vettem észre, hogy a hullás mértéke csökkent, így kb. fél éve után már nem egy teljes ökölnyi hajat szedtem ki a keféből, csak egy fél ökölnyit. Így talán lesz esélye egy kicsit növekedni, majd kiderül. Így már hajmosás után közvetlenül, ha nem szárítom hajszárítóval, hanem magától szárad, többnek látszik.
De ettől még nem fogom a fenekemet földhöz verdesni örömömben, mert ez még semmi. :?

Eclipse
eclipse
Budapest

Dietetikusról:

Elképesztő mennyiségű diétás info van fent a www.pco-szindroma.hu oldalon, és pl. a Mensmentisben az endodokik a met felírásokat megadják a napi kívánatos szénhidrát és kalória értékeket is.
Akinek ez nem elég, mert pl. speciális problémája van, gyomor, epe, metabolikus szindróm, koleszterin, akármi, vagy csak szeretne egy kis megerősítést, esetleg egyedül nem megy, kell egy kis lökés, annak ajánlom a dietetikust.

A Mensben egyénileg és csoportosan is lehet menni dietetikushoz, utóbbi elég jó áron van.

http://www.mensmentis.hu/szolgaltatasok.html

Én egyszer voltam, mert kellett hogy mit ehetek, mennyit stb ha versenyezni megyek (félmaraton, maraton, hosszútávú teljesítménytúra, hegymászás stb). Ilyen alkalmakra megkaptam mindent.

Ajánlom még bárkinek kedves személyes ismerősömet, Farkasdi Edinát, aki 20 éve dolgozik dietetikusként és 10 éve diplomás személyi edzőként, tehát a sportolásban is segít az étrenden kívül.
Nagyon kedves, aranyos, és profi szakember.
Az ő honlapja
www.dietataposo.hu

Eclipse
eclipse
Budapest

Na, most már más is írjon, mert velem van tele a topik...

Eclipse
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Mók!
Én is csatlakoznék Monyohoz, ahány ember, annyi féleképpen alakul a pcos.
Vannak egyező tünetek, vannak különbözőek, szerintem sem lehet egy kaptafára venni.
Én mióta tudom, hogy pcos vagyok, kb. 7 éve, rengeteg dokival volt már dolgom, mint sokaknak. Elég hosszadalmas út volt, mire megtaláltam a megfelelőt. Voltak akik kísérleteztek, mindenféle vérvétel nélkül, volt aki ellenezte a merckformint, volt aki támogatta.
Most, hogy említettétek a tesztoszteront, előkerestem régebbi eredményeimet, nekem még 6,5-ös értékem is volt ( igaz 2001-ben)
a terhességem előtt is csak 3,1-ig ment le, tehát én sosem voltam az optimális keretek között.
Én most konzultáltam dietetikussal, hogy terhes lettem, mert bár eddig nem volt gond a cukrommal, de ugye, mi eléggé veszélyeztetettek vagyunk e téren, s el akartam kerülni a dolgot. Eddig úgy néz ki, hogy sikerült.
Nagyon sok info van a neten erről, de ha megerősítést, személyes konzultációt akarsz, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot egy jó dietetikussal. Étkezési naplót is lehet vezetni, amiből elég sok mindent le lehet szürni. Én sztk-s rendelésen vettem ezt igénybe, jó volt kiindulópontnak.
jucus80

Sziasztok! Megjöttem Tapolcáról. Hát nem vagyok túl boldog. :?

A jobb oldalamon egy 12 és egy 11 mm-es tüsző, a balon semmi, a mnyh 6 mm. :? Hétfőn kell mennem újabb uh-ra, talán ott már látunk valamit...

Az út sima ügy volt nekem. :wink:

Ranita! Köszi az sms-t, csak későn vettem észre, már hazafelé jöttem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket :)

Üdv.
Aisha
aisha

Lucuzs,
szerintem nincs okod szomorkodni, ez szép eredmény!Megnőnek azok a tüszők, nyugi!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

lucuzs szerintem ez nagyon szep eredmeny a 10ik napon.

eclipse jo hogy jottel,gyere surubben.

aisha Boldog szulinapot:)

Kép
monyo83

aisha

Boldog születésnapot :)

KépKép
bettike83

Nagyon köszönöm a tanácsokat, nagyon aranyosak vagytok.
A fogamzásgátló kúrát nekem is javasolta már a nődoki. Egy gondom van azon kívül hogy megy az idő... Nagyon fejfájós voltam /10 évig szedtem a dianet, és utána cipromixet /, amint leálltam ezekkel elmúltak a migrénjeim, pedig nem is gondoltam hogy fogamzásgátlónak lehet ehhez köze / anyukám is fejfájós /.Tehát azt gonoltam genetikus ügy, de most ez már rendeződött.
Eclipse köszi a honlapcímet, mindjárt meg is nézem.
Monyo83 , az inzulinom állítólag nem vészes de emelkedett, hirtelen nem tudom a leletet előkapni de majd megnézem pontosan.
Jó veletek itt lenni, sok erőt merítettem... Köszönet a tanácsokért!
Megyek megnézem a honlapot....
mók

Babszika! Boldog születésnapot!!! :lol: :lol: :lol: remélem olvasol

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lányok! Én meg épp egy éve, hogy csatlakoztam hozzátok! :shock: :lol: Jó sok idő, így kimondva, pedig nem is tűnt olyan hosszúnak...
Köszi mindent! Jó veletek! :D :D :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

jucus80, nagyon köszi a dietetikussal kapcsolatos gondolataidat, azt hiszem felkeresek egyet.
A nővérem terhes, és pont ugyanúgy van kiírva mint te. Elkalandoztam....Köszi még egyszer..
mók

Boldog Szulinapot Aisha!

Evforulos Lucuzs :lol: . Szep tuszok lesznek,ne aggodj! :wink:

Bettike, mizus veled?

Babszika,Boldog Szulinapot!

Mok, sok erot kitartast kivanok.

Monyo,hogy erzitek magatokat?

Nekem van egy jo hirem. Lekoppogom. Nincsenek hohullamaim egy hete kb. Eloszor eszre se vettem,hogy siman atalszom az ejszakat. :lol: Ezen kivul sajnos mas nincsen. Varom a marciust Melivel. :wink: Akkor megyek orvoshoz. De igazabol attol se varok olyan sokat,ugy is megint mindenfele kivizsgalas onnan is meg honapok mire lesz valami.... :?

Kép
paszicsnyek

Egy röpke belepoff Móknak!

Mindenkinek igaza van a Diane féle tesztolevitelben, DE!!!

Ha nem hat a met (nem elég gyorsan) és nem viszi le a tesztot (eléggé...), akkor és csak akkor lenne érdemes megpróbálni fogigátlót szedni!

Ezt minima egy félév met szedés után kellene ajánlgatni, mert egyik oldalról adjuk a metet és diéta és társai, hogy javítsunk az inzulinon, a másik oldalon meg adjuk a hormont, ami köztudottan rontja az IR-t!!!

Nah, csak ennyi..... És elnézést! :oops:

pisztácia

Ma leszettük a karácsonyfát. Délután ki is takarítottam, visszarendeztem a dolgokat a helyére. Hát nagyon üres lett a lakás, olyan fura... :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Aisha, Babszika

utólag is boldog születésnapot kívánok nektek!

Aisha,

néztem az iwiwen Zyva képeit, nagyon cuki baba. és hogy mennyit nőtt!!!!!!!!!!!

Kép
gota79

sziasztok

tök boldog vagyok amiért ma a gyógyszer szünet 4 napján megjött pedig csak a 7.ken szokót mondjuk hogy ez a diane 3 havi adagja volt már. Ezek szerint lehet hogy akkor mégis javított valamit a hormonjaimon vagy a szeptember óta tartó met szedésnek lehet az eredménye. Végül is a doki azt mondta csak addig kéne szednem a dianet amíg a hormon értékeim nem lesznek jók. Így most elbizonytalanodtam hogy kell is ez nekem vagy sem. Szerintetek ha javulást hozott akkor szedjem vagy sem? vagy inkább várjam meg hogy mit mond Tűű februárban? Ti mit tennétek
horibol

En is ma szedtem le a fat. Olyan szep volt. :roll:

Kép
paszicsnyek

Mók!
Csak ezt az oldalt olvastam ugyan vissza,de egyetértek Pisztáciával!
És ledöbbentem,hogy 10 évig szedtél Dianét :shock: :evil: Én 7 évig,de a mai napig kinyílik a bicska a zsebemben,hogy soha senkit nem zavart,simán felírták 3 havonta :evil: A tesztoszteronomat levitte valóban,de közben híztam 30 kilót,és az összes eredményem(az inzulinnal az élen)elszállt,nem kicsit.De én is bíztam az orvosokban,és pcos-t nem említettek soha :evil:
Történetem megtalálod a pcos honlapon :wink:

Horibol!
Én ha nem muszáj,nem szedném,de kéne vérvétel,meg egy azt megszakértő doki :roll:

Kép
Kép
zazzy

zazzy március otta tudom hogy pcom van volt már egy csomó vérvételem épp ezért kaptam metet meg fogi gátlót mert már magától alig akart megjönni tavaly két fajtát is kipróbáltunk de az egyiknél 3 honap után se lett semmi változás utána szünetet tartottunk három hónap után 3 hónapot és a szünet alatt az eredményeim romlottak sőt meg se jött azotta ismét fogigátló de eddig ez sem hatot most mutat javulást. Egyébként egyszer már szedtem huzamosabb ideig fogigátlót kb 3 évig mert nem akart nagyon megjönni de akkor nem volt vele semmi problémám most meg jó ha két napig épp meg van tőle. Most a harmadik levélnél így is kb 3-4 nappal előbb megjött mint szokott.
horibol

sziasztok... rég írtam.

a closti sajnos nem csinált semmit... a karácsony után látott 14mm-es tüszőm valahol az éterben bedöglött. a héten már nem volt sehol semmi :o most kiváltottam egy újabb adag clostit és 18-ig kell várnom a vérzésre. ha addig nincs, akkor norcolut.

hétfőn meg megyek gasztroenterológushoz :? hátam közepére se... de már olyan régen láttam :roll:

látom, téma volt a diane... én 4 évig szedtem, majd 6 évig yadine-t, szünet nélkül. amikor nekem felírták a diane-t, akkor már volt uh-képem és leletem arról, hogy policisztásak a petefészkeim. de nekem a zsebembe nem nyílik a bicska, és nem haragszom egyik orvosra sem, akik az évek alatt csak bemondásra, vizsgálat nélkül adták a receptet... így legalább volt 10 jó évem :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

kár volt örülnöm mert még tegnap este ami 8 körül megjött 11 kor már nyoma sem volt úgyhogy ennyit erről a hónapról is. Most vagy három hónapig nem is számítok rá:(
horibol

Horibol!
Miután abbahagytam a dianét nem jött meg.2007 januárban szedtem utoljára.2007 áprilisában kezdtem a metet,de ha megjött,akkor csak duphastonnal.2008 január végén volt az első SPONTÁN ciklusom,és utána is csak 42 naponként jött meg,de már magától!A 3. ilyen cilkusban pedig jött Lara :wink:

Kép
Kép
zazzy

Sziasztok!
Jöttem életjelet adni. :) Nem vesztem el, csak mindig van valamit csinálni.
Most is a kratívos folyóiratom van előttem. Bálint napra vadászok ötletet. :)

Újaknak üdv!

Lucuzs szerintem jó az eredmény.

Bettike sógornődet sajnálom. Te mikor mész dokihoz? Hormon eredményeid?
mókica

Horibol! Én nem igazán értem ezt a fogigátló dolgot. Az tiszta (a többiek írásaiból), hogy a tesztót leviszi, de mensit nem csinál, arra progit szoktak adni. Megvonásos vérzést generálnak, ha már magától nem akar jönni. Ahogy én tudom a fogigátló még jobban összekavar mindent.

Ha hülyeséget írtam, javítsatok ki csajok!!! :oops: :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kedves Zazzy!

Az biztos hogy a diane szedése nem kecsegtet semmi jóval / bár mint írtam a nőgyógyászom gondolkodik ezen lehetőségen. Az a baj hogy ha jobban belegondolok én is akkor kezdtem hízni mikor elkezdtem. Nem igazán örülnék ha szednem kéne. Viszont van olyan is itt akinek így sikerült a baba... Ettől függetlenül azt hiszem amíg nem szedem a metet fölösleges még ezzel is próbálkoznom, már ez a clostylbegit kúra sem tetszik. De arra kíváncsi leszek mit mutatok fel a 10-12-ik nap között. Lesz-e peteérés...
Ja majd elfelejtettem írni, a norcolutól olyan éhes voltam végig, hogy alig bírtam magammal, erről írhatnátok egy kicsit. Nem voltak egyszerű napjaim.
mók

Pisztácia! Tökéletese egyetértek az általad írotakkal.
mók

luczus a másik amit próbáltunk az ha jól emlékszem a nevére akkor Duphaston, de az se jó nekem sajnos. Attól előszór ugyanúgy nem akar megjönni egy teljes doboztól mire végre megjön akkor meg vagy másfél hónapig egyfolytában megvolt utána meg nem volt hajlandó elmúlni. Ezért nem értek már semmit.
horibol

Csajok! Holnap megint megyek Tapolcára kukucsra. Drukkoljatok! :wink: :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

mennek a drukkok
horibol

Lucuzs!
Mennek a drukkok!

A fogigátló a Duphaston és Norculut egyformán megvonásos vérzést csinálnak!

AMIKOR ABBAHAGYOD, AKKOR FOG MEGJÖNNI!!!!!

Horibol!
Folyamatos szedése NEM okoz mensit....... Egy hétig kell szedni napi 1-2 szem, aztán amikor abbahagyod, megjön!
Ezért megvonásos vérzés....
Az alacsony hormontartalmú fogigátló a te esetedben szart sem ér. Tessék a met mellett elhagyni a rákba, mozogni, diétázni és ha 50 napig nem jön meg, meghozatni! És hagyni a szervezetednek időt arra, hogy amgához térjen és örvendjen annak, hogy alacsony az inzulin odabent.

Mók!
Met, diéta, mozgás!!!!
És még egy picinyke türelem! Kitartás! Előre nézés!
Tudom, hogy mikor már az x-edik hónap múlik el eredmény nélkül, nem könnyű, de a met mellett lehet spontán eredményed!

pisztácia

sziasztok.

Lucuzs.drukkkolok++++++++

Kép
monyo83

Már jó rég nem írtam, de most épp melózom, így nincs időm visszaolvasni.
Remélem ezt este pótolni tudom.
Ma megyünk doki bácsihoz és remélem tudok UH alatt pár képet csinálni a telefonnal :lol:
Ma megjött a MM-ből is a cukorterhelés eredménye, és szerinem elég bíztató:
HbA1C - 5% (Ref. tartomány 4,8 - 6,0)
Glucose 0 perc - 4,36 mmol/l (Ref. tartomány 3,30 - 5,50)
Glucose 60 perc - 4,62 mmol/l

Most szerencsére szokásos reggeliznem kellett és nem cukros vizet innom.
Szerintem bíztató :lol: Már várom, hogy ma rámcsörögjön a doki.

Kép

Kép
princzike

pisztácia tisztában vagyok vele hogy kell szedni a teljes levél bevétele után még 10 napot kellet várnom ezt próbáltam magyarázni.
Mozogni hát próbálom de csak rossz eredmények sülnek ki belőle amit kaptam trénert se tudom sokáig használni mert 2 perc alatt felmegy a pulzusom a legalacsonyabb fokozatban is 195ig utána meg alig kapok levegőt, a másik meg fogy fogytam megint újabb csíkjaim lettek aminek nem igazán tudok örülni.
horibol

Sziasztok!

Megjöttem Tapolcáról, még mindig nem vagyok valami boldog a hírek hallatán. A tüszőim péntek óta fejenként 2 mm-t nőttek csak, így ma egy 14-es és egy 13-as tüszőt talált a doki a jobb oldalamon, a balon semmi. :? :( Azt mondta, ezek még mindig kicsik, így legyen az inszem pénteken. Remélem addigra még bírnak nőni!!! :roll:
Ami viszont jó, hogy a mnyh 6-ról 10 mm-re nőtt. Sikeres volt a növesztés. :lol:
Már csak azt nem tudom a tüszőimet mivel tudnám doppingolni? Valakinek valami jól bevált módszer??? :roll:

Loviné! Kérlek mondjál valami vitamint, ami hat!!!:lol:

Egy szó mint száz, péntek inszem!!! :lol:
Egy dolog miatt örülök is neki, mert tegnap valami igen fura nyálkám volt, szerintem ez lehet a nyálkadugó vagy mi, és ez asszem pár nappal pé előtt távozik. Remélem szuper időpont a péntek!!! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné! B1 vagy A? Melyik vitamin segít a tüszőknek?
Amúgy a Lenkey alapot szedem rendesen, folyamatosan.
De ha segít veszek még mást is!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Többiek??? Kivel mi a helyzet? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs
Hajrá pénteki inszem. Remélem addigra szép nagy tüszőket növesztesz.
Igazából nem tudok neked semmilyen tanácsot adni növesztéshez, mert engem elég rendesen stimuztak szurikkal!

Kép

Kép
princzike

Sziasztok Lányok!

Jelentem ma megjött. 35 napra
Egyszerűen gyűlölöm magamat.
vállalatgazdaságtan kollokvium közben törtek rám a görcsök.
Semmit nem tudtam írni, akkora kasza lesz mint a ház.

A jó életbe.
2 hétig nem tudtam metet szedni, mert nem tudtam kiváltani, ezért azt hittem, 60 napra fog majd megjönni, erre különösebb PMS tünetek nélkül egyszer csak megjött
:shock:

Április óta lévő spontán ciklusaim hossza:
54 - 34 - 39 - 41 - 45 - 35

Hát ez q jól néz ki!

Feladom, csak várom hogy legyen már szeptember, hogy jusson pénz dokira is és legyen lombik.
:evil: :evil: :evil:

Eclipse
eclipse
Budapest

Eclipse! Sajnálom, hogy a legrosszabbkor kapott el piri! :cry:
De a 35 nap nem olyan rossz!!! :roll:

Kérdés: miért lesz lombik? és már tudod, hogy szeptember? valamiről lemaradtam?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

látod hogy semmi rendszer nincs benne, és hajlandóságát sem mutatja hogy beálljon akárhogy, és nem tudom, miért nem?

Apát kísérem Chamonixba aug 22-szept 1 a Mont Blanc körüli hegyi ultra terepfutó versenyre, arra kell kb. 300 000Ft, arra gyűjtünk. Plusz a havi edzés kiadás apának visz mindent, tehát semmi másra nem marad.
Már nem tudok elmenni addig semmilyen dokihoz, most januárban lett volna esedékes vérvétel és konzi a Mensben, egyikre sem tudok menni, és nem is fogok tudni.

Én csak a lombikban hiszek, alig várom hogy eljussak a Kaáliba. Addig csak met és minden marad régiben.

Eclipse
eclipse
Budapest

Lucuzs! Állítólag ilyenkor sok fehérjét kell fogysztani /pl.:turmixokat/.De nagyon sokan ajánlották a főtt tojást reggelire. Persze a koleszterin miatt ne túl sokat 1-2-őt.
Ha szeded a Lenkei vitaminokat, annak papírforma szerint elégnek kell lennie, és nagyon fontosak a pozítív gondolatok.

Eclipse!
Szerintem ahhoz képest hogy két hete nem szeded a metet, nem olyan rossz a 35 nap, illetve amit írtál az már legalább valamiféle ciklus. Lehet hogy most jön majd a meglepetés.....

Az elöbb is küldtem levelet de eltünt az éterbe....
mók

Lucuzs,
drukkolok nagyon a tüszőcskéidnek, hogy nődögéljenek!
Mikor én clostyt kaptam, akkor hasonlóan volt nálam is, csak nekem a 2.ciklusban nem is lett tőle petém. :? Nem is értem, miért!?
Ami a lényeg, én nem reagáltam jól a gyógyszeres stimura.De remélem nálatok most végre megtörténik a csoda!

Eclipse,
még mindig lógok egy privivel! :oops:
Én csak annyit mondanék neked, hogy felejtsd már el ezt a sok negatív gondolatot!
Elhiszem, hogy most sokmindenre nincsen pénzetek, sajnálom nagyon!De attól semmi nem lesz jobb, hogy rosszra gondolsz!
Apácskát megműtötték, hamarosan rendbejönnek a kiskatonái!
Neked pedig van ciklusod!Még ha nem is rendszeres!Jelentem, nekem sem az.De hány olyan nőről hallunk, hogy óramű pontosságú a ciklusa, mégsem jön a baba!
Annyira szeretnélek most megölelgetni, és elmondani, hogy minden rendben lesz, ne aggódj!Nemsokára nálatok is be fog köszönteni a gólya!De ehhez pozitívan kell gondolkodni!A sok rosszban, meg kell találni a jót!Mert melyik baba szeretne egy gondterhelt, negatív családba születni?
Ha bármiben tudok segíteni, kérlek keress!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Lucuzs!
Hajrá tüszőcskék!!!!!
Mennek a drukkok!!!!

Eclipse!
Kergesd el a negatív gondolatokat!!! Hallottam már én is olyanról, akinek egyszer volt egy évben meg a mensi és lombik nélkül teherbe esett. No meg olyat is, akinek napra pontos, aztán mégsincs gyerkőc éveken át!
Tudom, hogy nehéz dolog, nekünk 3 angyalkánk van és 5 év van mögöttünk!!!
Fel a fejjel!!!

Horibol!
Hány kg súlyfelesleged van?
Én először sok-sok sétával próbálkoznék a helyedben, nem megerőltető, de hatékony.
Én egyik rokonomnak segítettem 1,5 éve fogyni, rengeteget sétáltunk, kerékpároztunk rendszeresen esténként. Érdemes sétálótársat keresni, jobban telik az idő és nem unalmas :D

A Diane-t én is szedtem már valamikor nagyon régen. Érdekes, mert a dokik is ellentmondásosak e téren. Aki megállapította, hogy pco-s vagyok, alapból Diane-t javasolt, más meg totál ellene volt. Most meg már, hogy kiderült, hogy van egy betegségem, ami trombózisra hajlamosít, már nem igazán szedhetek majd fogamzásgátlót sem. Úgyhogy szerencse, hogy anno nem lett belőle baj, hogy mindenféle vérvétel nélkül felírták a különböző fogamzásgátlókat még amikor 18-20 éves voltam.
jucus80

Kicsit el voltam kenődve a napokban, de előkerestem egy régi hozzászólást, még Zazzy írta kb.1éve! :wink:
Nekem most ez adott erőt!Megosztom Veletek, mert nem mindenki olvasta akkor a topicot! :D

"Egy meddő nő annyiszor áll fel, ahányszor padlóra kerül.Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelkét, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő nagyon egyedül van, és mégsem, mert szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: FELADNI!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Most kerestem utána, Zazzy napra pontosan 1éve írta ezt, mikor a padlón voltam!
Köszönöm Neked! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?