Sziasztok!
Linda, egyelőre csak nappal vagyok és remélem ez még egy ideig így is marad.
Igazából főleg csak délelőtt vagyok, lesz egy-két hétvége teljes nap, ez lesz még igazán nehéz, hisz a család eddig a hétvégét együtt töltötte. El sem tudom képzelni, hogy ezt elvesztem...
Tündi, a bordásfal sem rossz, csak azt nem tudom Szandra elől elzárni, ha nem tudok rá figyelni és félő, hogy magasra jutna rajta.
DE, ha nagyobbak lesznek nem is rossz... köszi
Hirdetésben nem vagyok biztos, de ez a kettő nem fizetős? Mintha az expressz ingyenes volna. Még soha nem csináltam.
Lányoknak jobbulást!
Ivett, mit vettetek? Volt vásárlás?
Hajni, nem könnyű dolog ez az oltás,mi? Az én gyerekeimnek folyamatosan vannak orrfolyásos panaszaik, úgyhogy nem hiszem, hogy rá lehetne oltani, ha úgy döntenék sem. A Salamon amúgy sem hiszem, hogy beadná....Múlt héten még a lányok lázasak is voltak, kezdve a Dorina 40 fokával másfél hete.
Szandrán volt néhány pötty a napokban és azt hittem bárányhimlős lesz. Az kellene még most. A két nagyobb anno karácsonykor nyomta és abban az évben mi vittük a fegyverneki oviba is az unokatesókon keresztül. Sógornőm még akarta is, hogy átessen az ő két ovisuk is, aztán persze a lányok be is vitték...
Na, ez most nem kéne...
Timi, a múltkor elfelejtettem Blanka frizuját megdícsérni, pedig nagyon tetszett.