Új privát üzeneted érkezett!

Keny :D

Arikon, gratulálok. Drukkolok a randihoz!Ügyes voltál. Pihenj és igyál sokat!

babaimádó
Kép
babaimado

Arikon: Kép Drukk a randihoz! :D

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Keny, újdonsült feleségként sok boldogságot kívánok! Nagyon jó olvasni soraidat, h minden úgy történt ahogy elterveztétek! Babácskád nagyon rendes volt, gratula hozzá!

Arikon, gratula Neked is, nagyon ügyes voltál! Egy egész tucat, szép eredmény :!: :wink: Randidrukkokat küldök +++++++++++++++++

Puszi, mikor kezdtek?

Baba, hogy vagy?

Nálam minden rendben, émelygés megszűnt, csak álmos vagyok.

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Keny - örülök, hogy jól ment minden és hogy meg tudtad táncoltatni a pöttyödet is egy kicsit. :)

Arikon - gratula! nagyon ügyi vagy! drukk a holnapi telcsihez!

Puszi - csúcs volt a kisfilm a youtube-ról.. :lol:
kuglica

Arikon,
ez nagyon szép eredmény!
Gratulálok!
Izgalommal várom, mennyien lesznek a végén!

Keny,
Nagyon boldog életet kívánok mindhármótoknak!

Nati,
uhu mikor lesz?
Hogy érzed magad?
Drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Minden akciózónak mennek a drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Twist híradó:

Megszületett Dorka baba! 3400 gramm, 51 cm. Sok boldogságot kívánunk!
Kép

skrisz72

Twist: szívből gratulálok! Isten hozott Dorka baba! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Twist, itt is gratulálok! Sok tejcikét és jó egészséget kívánok!

babaimádó
Kép
babaimado

Twistéknek sok boldogságot!

Keny,örülök, hogy minden jól sikerült! :)

Arikon,nagyon ügyi voltál, drukk a mai randizóknak!

MIndenkinek puszi!
nani72

Keny, még 4 nap és itt a 12.heted! :D

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Lányok!

Keny,
Gratulálok Nektek, sok boldogságot kívánok!! :lol: Örülök, hogy minden úgy sikerült, ahogy elterveztétek, és a baba is jól viselkedett. Mondtam én, hogy lehet velük beszélni. :wink:

Arikon,
Gratulálok a 12 petikédhez. Randidrukkok mennek!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Twist,
Gratulálok és sok egészséget, boldogságot és tejcsit kívánok! :lol:

Lányok, én magamon nem veszem észre az idő múlását, de lassan az "új" kismamik is túl vannak a bűvös 12. héten. :lol: Már Bols is közel van hozzá. :wink:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Lili: Neked, mint kismami az a jó, hogy észre sem veszed és már ismét eltelt egy hét. Ez azt jelenti, hogy - szerencsére - minden rendben a pocaklakóval :lol:

Arikon: a 12 sejt, az tuti jó...reméljük a randi is nagyon jól sikerül és akkor újabb foci csapat lesz készülőben!

Keny: én is csatlakozom a lányokhoz és szívből minden jót kívánok Nektek! Sztem sok nő álmodik ilyen esküvőről.

Pbj: de jó, hogy mindjárt egy utazással indul Nálatok az év. Vigyázz magadra, bár ha oktató is voltál, akkor gondolom nagyon királyul sielsz.

Drukk minden akciósnak és spontánkodónak is!
roni34

Ismét köszi Csajok!!!!!!

Ari
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Nati!
Veled mizu?

KépKép

Kép
keny

Szóóóóóvaaaal, 9 (!) termékenyült meg!!!!! Annyira boldogok vagyunk!!!!!!! :) :) :) Még a biológus hölgy is gratulált! :D Holnap kell telcsizni, h. mikor lesz a beülti, de valszeg marad a szerda.
Lányok mégegyszer köszönöm Nektek a sok drukkot, irtó jól esett!

Kép
arikon78

Arikon,
nagyon örülök, hogy ennyi szép embrikéd lett!Ebből jut majd jópár a fagyiba! :P
Osztódódrukkok mennek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Arikon, szép!Drukkjaim mennek továbbra is.+++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Arikon: de ügyesek! :D Továbbra is drukkolok! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok! Ha kell valakinek HCG teszt, 10-es vagy 20as, írjatok privit. Elküldtem Páromat, hogy vegyen, erre hazaállított 50 teszttel. :lol: Kazettás, 250 Ft volt darabja.

Kép

Kép

*puszedli*

Bols :P
Csak most látom a nagy hírt. Gratulálok!!!
Puszi
"Fanni"

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73

Sziasztok Csajok!

Xandra (Fanni) :wink: , köszi! Nálam is bejött amit korábban többször megjegyeztél, h a "régieknél" az okt-nov. hónapok sikeresek. Van benne valami :!:

Twist, gratula a kismamának és a kispapának is Dorka babához! Jó egészséget és sok tejcsit!

Arikon, fantasztikus kis csapatotok van! Drukkolok továbbra is az osztódáshoz +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi, látom nagyon rákészültél az akcióra. Nem válaszoltál a kérdésemre, h mikor kezdtek?

Tnati, hogy vagy? UH?

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols: nem csak neked nem válaszoltam erre. Senkinek sem.

Megértéseteket köszönöm. :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, O.K. maximálisan megértem :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

sziasztok,

Puszi,
millió drukk megy innen a háttérből, nap mint nap Neked, remélem céltér!!!!! :wink:
A párod a nagykerbe küldted??? :P :P :P Nem semmi, hogy ennyit vett :lol: :lol: :lol:

Bols,
örülök, hogy jól vagy!!!

Ari,
aztamindenit!!!!! Gratulálok!!!! szuper!!!!!!!!!!! ezek nagyszerű eredmények!!!!!!!!!

Nálunk is hatott a lithos stimu :P :lol: . Jobb oldalon egy, bal oldalon (ahol eddig szinte sose volt) 4 tüszőcskénk van, ma még kaptam gonalt, meg Cetrid... - t repedésgátlót, holnap este 11-kor repesztő, és csütörtökön 10.30-kor punkció :lol: :lol: :lol: már nagyon várom!!!!!!!! :P :P
Vendég

Nem tudtok valami játszóházat a kaáli környékén??? Köszi
Vendég

Bols, Nati: köszi. :oops:

Nati: Neked is mennek a drukkok ezerrel!
(kiskerbe ment,... :roll: :lol: )

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,
és nem mesélt a patikus reakciójáról ???? :lol: :lol: Helyes egy pofa lehet a párod!!!! De kívánom, hogy túl sokat nem használj el belőle!!!!!! :wink:
Vendég

Ari!
Nagyon ügyes kis embriók!Hajrá!!!!Sikerülni fog!!!!

Nati!
Húúú Te is jól belehúztál, tök jó ez így nem kell annyi tüsző csak jó legyen a minőségük a petiknek+++++++++++++++++++++++++Nagyon drukkolok!!!!!!

Puszi!
Akkor csak titokban drukk+++++++++++Remélem hamarosan meglepsz minket :wink:

KépKép

Kép
keny

Puszi,
a háttérből drukkolunk! :wink:

Nati,
Fantasztikus! Húúú, de felgyorsultak Nálatok is az események! A csütörtök már mindgyárt itt van!!! :) Nagyon drukkolok!!!

Meli, Baba, Puszi, Bols, Nati, Keny,
mégegyszer köszönöm a gratukat, és a drukkokat!! :)

Ugye ilyenkor már az osztódással nem szokott gond lenni? :roll:

Kép
arikon78

Nem lesz gond nyugi!Sokan vannak ügyesek lesznek!!!

KépKép

Kép
keny

Arikon,
már hogy lenne gond az osztódással?????????????????
Ne aggódj!Minden a legnagyobb rendben lesz!

Most egy kicsit ritkábban jövök, mert nem vagyok túl jó passzban!Szerintem majd a febr.4ei megbeszélés után javul csak az állapotom.De azért nem adom ám fel, csak még teljesen be kell gyógyulnia a lelkemnek!
Hoztam Nektek egy idézetet, remélem nem haragszotok meg érte!
Mikor elkeseredek, csak elolvasom, és könnyebben talpra állok!
És persze a háttérből is drukkolok mindenkinek!

"Egy meddő nő annyiszor áll fel, ahányszor padlóra kerül.Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja.
Egy meddő nő erős, aggódó feleség, mert figyel a férfira, és félti, védi, elé áll, ha úgy érzi, bántás érheti, védi a lelkét, kíméletesen tálal, a legjobb időben.
Egy meddő nő tud nagyon gyenge lenni, napokig a kudarc után, kitépik a szívét, de aztán feláll, nem is áll, ugrik, libben-toppan, mozdul, harcol.
Egy meddő nő nagyon egyedül van, és mégsem, mert szívében ott él a gyermeke már évekkel előbb.
Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: FELADNI!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Ezek a sorok nagyon igazak!!!! Melletted vagyunk, pihenjen sokat a lelked, töltődjön fel sok szép dologgal február 4-ig, mert utána teli lesz sok-sok aggodalommal a babavárás izgalmaival, örömeivel! :wink: :)
(((((ölellek))))))

Kép
arikon78

Arikon - hogy te milyen ügyes vagy!!! én már a harmadának is örülnék majd februárban! :lol:
kuglica

Sziasztok !

Keny
így utólag de annál jobban gratulálok !!!! legyetek nagggyon boldogok !
a babád elmondhatja, hogy már születése előtt táncoslábú :lol: :lol:

Arikon
ez fantasztikus ! 9-en vannak !! ez már egy kosárcsapat ( ha jól tudom ) :D :D :D :D :D

Nati
hajrá Neked is !!!

egyre többen babásodunk !

Meli
nagyon igaz ez az idézet !
sírd ki magad, adj időt a lelkednek a gyógyulásra és utána hajrá !
lelkileg most kicsit gödörben vagyok, ami részben a gyógyszerem egyik mellékhatása :cry: :cry:
vvviki

sziasztok!

Nati dukkok mennek!

Arikon, ez nagyon csodás kezdet, mégcsodásabb legyen a folytatás!ezt kívánom!

Puszi, neked jóideje nem szoktam írni, de tudd,hogy veled vagyok! az a jutubos apásaltatás csúcs! :)

Meli, klassz ez a versike. ( csak azzal nem vagyok kibékülve, hogy "meddő nő"-nek tartsuk magunkat, nem szeretem ezt a kifejezést.)

XandraFanni, úgy megy az idő, másfél évesek a fiaid! Menten elájulok!

Kenymama,Babamama pussz nektek!

és üdv a többieknek!
nani72

Helló!

Nani: :D

Arikon: csuriban a kezem!

((((((((((Meli)))))))))))))

Roni: válaszoltam.

Nati: hajrááááá!!!!!!

Irises: :?:

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok, holnap fél 1-re kell menni a dokihoz és utána (koradélután) beülti!!!! :) Továbbra is szépen fejlődnek a kis pacák! :) Irtó boldog vagyok!!!!! :D

Nati,
hogy vagy? Ma este lesz a tüszőrepesztő beadása, ugye? Irtóra drukkolok Neked is!!! :wink:

Viki,
(((((ölelés))))))

Kuglica,
a február mindjárt itt van, és tuti lesz Neked is egy focicsapatnyi!! :)

Kép
arikon78

Arikon: :D :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Arikon,
gratulálok!!! Nagyon ügyesek a kis pacák. :lol: Hányat kapsz vissza? Holnap már kismami leszel. :lol:

Puszi,
én is drukkolok Nektek folyamatosan, de gyere ám a jó hírrel nem sokára. :lol:

((((Viki))))), ((((((Meli)))))) :cry:

Nati,
jaj ez már nagyon izgalmas!! Drukk!! ++++++++++++++++

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Sziasztok!

Ari!
Drukkok holnapra csak ügyesen!!!!

Nati++++++++++++++

Meli,Viki!
pusza Nektek!

Kuglica!
Odaértél ma a kaáliba, Attila mit mondott?

Lili!
Jó az új vonalzód :P

Nani!
Szerintem nincs ezzel a meddő kifejezéssel semmi baj, ez u.olyan mint ha valaki epilepsziás vagy cukorbeteg, csak nekünk ezt a sz@rságot dobta a gép, viszont ez egy orvosolható állapot :wink:
És Neked is sikerülni fog!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
keny

Arikon, holnapra drukk! ++++++++++++++++++++++++++++++++

Nati, hajrá tüszőrepesztő! ++++++++++++++++++++++++++++++

Lili, nagyon klassz az új vonalzód!

Meli, Viki ölellek benneteket!

Kuglica :?:

Puszi, remélem hamarosan jó hírrel jössz :wink: :!:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Jó estét! :)

Odaértem a Kaáliba (taxival, mert busz nem jött.. mindegy..). A doki kedves volt, stb., de felhomályosított, hogy sajnos elévültek a vizsgálataim, úgyhogy b-asszuskulcs, újra kell csinálni mindent: alaphormonok, műtéti vérvizsgálatok, ekg, rákszűrés..

Tudom, tudom.. meg kell csinálni.. de hát a hócipőm tele van, mert ha februárban tényleg lombikot akarok, akkor ez priváte belekerül majd rohangálásba és pár 10ezer ft-ba. Mindegy, csináljuk.

Helyzet a következő:

Megvárjuk a mensimet, majd a 2.-4. napon alaphormon vérvétel.. majd azután valamikor rákszűrés, egyéb vérvétel, ekg.. De szintén párhuzamosan majd mensim alatt (alaphormon levét után egyből) fogigátló elkezdése, két hétig szedni, majd uh (hogy nincs-e ciszta..).

Szóval.. (számolok..): kb. jan. 20-án jön meg a mensim.. feb. 4-5-re telik el kb. 2 hét, amikor uh.. fogigátló abbahagyva.. mensi megjön kb. 3 napra (feb. 8-ra?).. és onnan szuri..

Háááát.. azt hiszem a lombik feb. vége lesz (vagy márc. eleje).

Mindegy.. a lényeg, hogy kezdünk nem sokára. :wink:
kuglica

Arikon - hány pöttyöt kapsz vissza? Nagyon-nagyon szorítok!

Keny - hogy érzed magad az esküvő után? Megnyutató, ugye? :wink: Attilánk jól van egyébként - de te ezzel már ne törődj. :) Ja.. egyébként javasolta, hogy a szurit ott adják be nekem a nővérkék, de öntudatosan jeleztem neki, hogy nem kell.. mert tudom, hogy kell beadni.. :lol:

Bols - hogy vagyunk, hogy vagyunk.. "drága hetvenes barátném"? :lol: Úgy örülök neked is!

Baba - poci jól van? :wink:

Puszi - ne hari, elvesztettem a fonalat.. nálatok, hogy van most a "sztori"?

Minden akciózónak hatalmas drukk!!

(Ne haragudjatok, csak mostanában sok a munka.. ritkán jövök, de próbálok mindig utánaolvasni. Majd feb-ban bepótolom.. akkor úgyis itthon leszek egy kis "narancssárga pizsamaparty" keretében.. ;) )
kuglica

Kuglica, remélem. Ma megyek uh-ra.

babaimádó
Kép
babaimado

Szép reggelt Lányok!

Elhatároztam, h. ma legalább 9-ig alszom, de egyszerűen fél 7-től forgolódom az ágyban, Férjecském persze édesdeden alszik... :D

Lili, Kuglica,
kettő pacát (elnézést, h. így írom, de a Drágám nevezte el így Őket :D ) szeretnénk haza hozni. De gondolom ezeket kell a beülti előtt megbeszélni a Dokival.

Mire számítsak a beültetés során? Mennyi ideig tart? Fájni fog? (de ha igen az sem gond, mert ugye a bébikért mindent...)
Tényleg Lányok a leszívás után Nektek hány napig fájt/húzódott a hasatok? Mert nekem még ma reggel is ha leülök, elég kellemetlen.

Mégegyszer bocsi a rengeteg kérdésért, de sokat segítenek a tapasztalaitok!! :) :oops:
/Betty... Neked is, itt is köszönöm a sok privát segítséget!/ :wink: :)

Kép
arikon78

Kuglica!
Na örülök, hogy mindent meg tudtál beszélni a dokival.Az új vizsgálatok biztos kellenek feleslegesen nem kérik, ezen ne múljon!
Akko hajráááááááááá!!!

Ari!
Gondolom milyen izgatott vagy, a fiúk meg ilyenek az én férjem is békésen aludt mindig :lol: de engem ez megnyugtatott, hogy legalább Ő nem ideges!(igaz én 1ül mentem a gyerekekért)
Amúgy az egész nagyon rövid ideig tart u.úgy át kell öltözni, és ott csinálják ahol a leszívást.Előtte a biológus mikroszkóp alatt megmutatja az embriókat, majd felfekszel, és egy katéteren keresztül bevezetik őket.Én kis szúrást éreztem, olyasmi mint az inszemináció.Aztán kapsz 1 uh képet két kis pöttyödről, kb fél óra pihi és már mehetsz is, majd doki felírja az utrót.A hasad persze, hogy fáj hiszen 12x szúrták meg a petefészkeid, de az lassan rendeződik!Sok szerencsét, hajrá!!!!!!10 nap múlva pozitív tesztet szeretnénk látni :P

KépKép

Kép
keny

Sziasztok Csajok!

Kuglica, az a lényeg, h hamarosan kezdtek! Csak ügyesen! :wink: (Attila szerintem nagyon jó fej, én még Miskolcra jártam hozzá, ő irányított át K.P.-hez annó. Az utolsó leszíváskor is emlékezett rám, név szerint szólított és érdeklődött mi a helyzet. Ő végezte a lapart és hysterot is nálam még 2006-ban.)
Egyébként jól vagyok, remélem babákok is a pocakomban.

Arikon, lassan kismami leszel. Keny mindent leírt... csatlakozom hozzá, 10 nap múlva 2 csíkosat szeretnék én is látni!!! :D

Keny, látom már igazi feleségként a párodat férjnek nevezed. :lol:

Baba, de korán ébren vagy! Én 9-ig ki sem tudok mászni az ágyból (de inkább 10 körül). :oops: Vagy az izgalom miatt? Képet kérünk!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, én mindig korán kelek.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Próbáltam már többször is belépni de nem sikerült.

Kismamiknak gratula, akciózóknak drukk!!! :D

Meli sajnálom ami történt, drukk a továbbiakban!

Naninak már írtam iwiw-en, de ide is beírom:

Megmaradt gyógyszereket odaadnám vkinek, akinek szüksége van rá:

Ide leírom (nekem nagy könnyebbség lenne ha nem kellene ezért postára mennem, viszont márc. 8-án megyek Budapestre akkor fel tudnám vinni, vagy Fehérváron személyesen átadom)

Progeszteron injekció 19 ampulla - lejár: 2013.03.
Utro hüvelygolyó 95 db - lejár: 2011.12.
Clostilbegyt 10 db - lejár: 2011. 11.
6 db - lejár: 2010. 10.
Egisept fert. spray lejár: 2011. 02.

Ha Naninak nincs rá szüksége (ugye megértitek hogy első körben neki ajánlom fel, őt személyesen is ismerem, azaz már találkoztunk) akkor bárki viheti. :wink:

Légyszi privit írjatok mert nem vagyok napi szinten gép előtt, nem olvasom a fórumot.

Üdv, Lidi
lidi33

Puszi, köszi a hiányolást. Én is remélem, hogy hamarosan jó hírrel jössz. :lol:

JRólam: január 21-től már szúrok. Előttevaló napon megyek a dokihoz a részletesebb megbeszélésére, de marad a múltkori protokoll.

Lányok tud nekem valaki segíteni? Nyáron volt az első lombikom, megint kell vérvétel és EKG a 2.-hoz?

Arikon++++++++++++++++

Kuglica kicsit előtted járok, Neked is hamarosan kezdődik :lol:

Twist nagyon sok boldogságot Nektek!

Lidi mi van Veled?

Megpróbálok este visszaolvasni.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

(((feltettem a képeket az iwiwre, aki nem az ismerősöm lécci írjon privit és megmondom a nevem)))

KépKép

Kép
keny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?