julcsika
Én hálóinget a Corába vettem, óriási leárazások vannak most, mindent fillárekért lehet kapni. A naturtexes bébi paplant/párnát például 3000-ért vettük, akárhol néztem eddig mindenhol tizezrekért láttam. Igaz ehez nincsenek kiegészitők Pl. baldachin, meg ilyenek és kell még huzat is hozzá, de még igy is sokkal olcsóbbra jött ki. Ráadásul nálam nagyon fontos volt, hogy jó legyen a babáknak az alvás(én is mádok aludni és sehol nem alszom olyan jól, mint itthon a finom ágyneműmbe, meg a szállodákba is imádom az ágynemüket
), szóval mindenképpen olyat akartam venni ami könnyű, légáteresztős, nem műszálas, stb. Amik mintára tetszettek eddig azok műszálasak voltak sajnos.
A hálóingeket is a corába vettem meg átlagba 2-3000 Ft/darab .
Ami a képen van én ezt már arra a célra vettem, hogy viszem a kórházba, meg vettem ilyet rózsaszinűbe is, vagyis inkább mályva szinű meg vettem egy hosszú újjút fehér/barna mintával. Talán a 3 hálóing került 8-9000 ezerbe.
Egyébként nagyon szép babaruhák is vannak, olcsón. Igaz én mostmr visszafogom magam, mert szivem szerint mindent megvennék
Vettem cumisüveget is olyat, mint te, melltartóbetétet, ollót
-csipesszel-reszelővel, hajkefét, pelenkázó lapot meg ilyesmiket.
Ha vana közeletekbe Cora érdemes kinézni szerintem.
Mi a fótiba voltunk, itt az m3-on.
Párom sose olvassa itt a fórumot, de most megmutattam neki, amit irtál. Olyan fura, néha tényleg olyan vagy, mintha az én szavaimat irnád le.
Remélem azért azóta megoldódott nálatok is minden, tényleg valahogy túl kell élni ezt az időszakot.
Nálunk sem jellemző a veszekedés, de mi elég vehemensek vagyunk, szóval, ha összeveszünk az elég látványos és hangos szokott lenni. Most pont szarul jött ki, hogy itt voltak anyumék és részesei voltak a dolognak, tényleg vissza kellett volna vennünk magunkból, csak sajnos én mostanában olyan vagyok,hogyha bepörgök nem tudok leállni.
És tényleg mindig olyan apró jelentéktelen dolgokon robban ki a vita nálunk is, például ilyenen, mint nálatok a hülye tálca, nálunk a hálóing.
Igazán én azt sajnálom, hogy az anyuék is átélték ezt, mert mi másnapra kibékülünk, bennük meg bennük marad. Tegnap is néztem a Joe Blacket, végig bőgtem, hogy én is , hogy szeretem apukámat és biztos ő most emészti magát, mondta is a párom, hogy majd felhivja, mert tényleg olyan, mintha a fia lenne a férjem, de nyilván a vitába akkor is nekem ad igazat apukám.Utánna meg eszembe jut, hogy milyen jó érzés ez, hogy ilyen jó apja van az embernek(nekem sokkal szorosabb a viszonyom apummal, mint anyuval), közben meg a páromnak is milyen rosszul eshet amikor a lányáról beszélek, szidom, stb mekkora önuralom kell hozzá, hogy ne vesszen velem össze emiatt. Én nem biztos, hogy tudnék igy reagálni, ha az én gyerekemet bántanák. Közben meg a kislánya is mondja az apjának, hogy próbál változni, de nagyon nehéz, 13 évig az anyja nevelte bele a rossz szokásokat, nem tudja egyik napról a másikra levetkőzni. Én nagyon tisztaság másniás vagyok, ő meg marha rendetlen. De ez mégis olyan apróság amin kár ennyit veszekedni.Tegnap aztán rájöttem, hogy alapvetően az idegesit benne, illetve magában a helyzetben, hogy eddig én mindent megcsináltam és nem kellett rá számitanom, viszont most egy csomó dolgot nem tudok megcsinálni(például, ha vendégek vannak, utánna ki domestozom a wc-t, jó lehet hülye vagyok, de igy szoktam meg), eddig ugye megcsináltam én, mostmeg rá vagyok szorulva, hogy ő csinálja meg, ő meg nem csinálja, mert nem érdekli, vagy mondja, hogy majd, most nem tud segiteni(közben meg nem csinál semmit, csak nettezik vagy ilyesmi, persze azt mondja tanul), szóval ezeken felhúzom magam és nem birom ráhagyni, hanem elkezdem mondani a magamét. Aztán meg sirok ey csomót, hogy nem akarom a babákat stresszelni, aztán már ő is sir, mert kamasz, és szegény apjának a legrosszabb, hogy igazságot tegyen....
Aztán sajnos nem tudom megállni, hogy ne kezdjem el az anyját szidni, hogy tőle látta ezeket, persze arra meg ugrik, na szóval onnan meg már nem lehet elcsititani a vitát. Én azt hittem, ha terhes leszek, mindenki körülöttem fog "ugrálni" és lesik minden kivánságomat, de naiv voltam, mert ez nem igy műkődik, attól még semmi nem változik, mármint az emberek ugyanazok maradnak akik, csak a helyzet lesz más.