Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltam a dokinál, azt mondta, hogy egy kicsit nyitva van a méhszáj. Próbáljak minél többet pihenni, bár azt mondta, hogy már nem lenne bajuk, ha most születnének, mert jó nagyok a babáim, de azért még próbáljak meg két hetet kihúzni.
Megkaptam az összes szülés elötti beutalót, már a cukromat sem kell "összemérni", de azért ugye a diétát még tartani kell.
teszti

Adrienn, én is nagyon szívesen taliznék és beszélgetnék veled, jó egy ismerős arcot látni:) De most úgy lesz, hogy egyből a dokimhoz kell mennem a szülészetre. És azt mondta, hogy ő intézi az UH-ot is. Ha mégis változna a szitu, úgyis találkozunk:)

A látogatási tilalom feloldásáról úgy jött a hír, hogy az NST-re bejött egy kismama azzal, hogy most mondták neki, hogy feloldották a tilalmat 12 órától. Minden kismami nagyon örült, hogy a férjeink majd látogathatnak minket.) A nővérke nem örült, valószínűleg a sok ember miatt. Kifelé menet viszont még láttam, hogy kint vannak az A/4-es papírok a látogatási tilalomról, azokat nem vették le, szóval, érdekes ez....
Aztán 13.30 körül láttam, hogy tényleg mennek be látogatók a szülészetre. Tehát valószínűleg igaz a látogatási tilalom feloldása. De majd ti is kérdezzétek meg csütörtökön! Okés?

Teszti 1 ujjnyival simán bírod még tovább is:) Drukkolok neked!+++
Vendég

Volt valaki a Péterfyben? Tényleg igaz ez a látogatási tilalom feloldás?
(az kavart meg, hogy nem vették le az A/4-es papírokat még az ajtókról)

Á, itt a bizonyíték az ÁNTSZ honlapjáról, hogy 5-étől feloldották a látogatási tilalmat, tehát most már BIZTOS:

http://www.antsz.hu/portal/down/kulso/a ... 0105_1.pdf
Vendég

Sziasztok csajok!
remélem mnidenki jól van :)

Nekem a Péterfy-s betegjogi képviselő ezt küldte tegnap :

ÁNTSZ tájékoztatás

Az influenza járványügyi helyzet alakulására való tekintettel az általános látogatási tilalmat a mai
nappal (2010.01.04) megszüntetjük.

Az intenzív terápiás osztályokon, szülészet-nőgyógyászati osztályokon és a PIC/NIC részlegeken a
látogatási tilalom továbbra is életben marad.

(a tilalom nem vonatkozik a gyermekét folyamatosan ápoló szülőkre, valamint a végstádiumban
lévő betegek hozzátartozóira, amennyiben influenzaszerű megbetegedésben nem szenvednek
és orr-száj maszkot, védőruhát viselnek).

-ez volt az egész :)
na,akkor most mi van??? :)

Hogy bírjátok ezt a frontos időt??
nekem még mindig semmi bajom,holott már szülnék :)
igaz van még 9 napom... :) de még egy árva jósló fájásom sem volt :)

Puszi mindenkinek!
pako

Én ezt láttam:
"Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor utcai Kórház-Rendelőintézet és Balesti Központ 2009. december 5-től teljes látogatási tilalom lépett érvénybe az összes fekvőbeteg-ellátó osztályra vonatkozóan.
A tilalmat 2010. január 5-től az intézet teljes területén minden fekvőbeteg-ellátó osztályra vonatkozóan feloldották."

Pako, én holnap megkérdezem a főorvost, mert úgyis megyek a szülészetre. Fontos lenne tudni, hogy jöhet-e a párom a kórterembe meglátogatni engem. Holnap okosabb leszek:)

Ó, én szenvedek a frontos időtől. Néha fájok, néha nem. Inkább mensis fájdalmaim vannak, hőhullámaim és nagyon fáj a szeméremcsontom. Együttérzek veled, magam is már nagyon szülnék!:)
Vendég

Na,hát akkor már végképp nem értek semmit ezzel a tilalommal kapcsolatban :)
De van egy olyan sanda gyanúm,hogy nem tilthatják meg hivatalosan,és a kórház csak próbálkozik..nagyon nyögvenyelős ez az egész..és semmi értelme...főleg tényleg azért,mert csomó alkalmazott nincs is beoltva..na,meg ha be is van,akkor is beviheti a vírust :shock:

Na,akkor talán te már közelebb vagy a szüléshez,bár már a múlkor is azon gondolkodtam,hogy ha már csak ennyi napod van,akkor hogy lehet,hogy afrontok még nem segítettek rá... :o

Én remélem nem azért nem érzek jóslót mert még messze vagyok... :(

Jó lenne már a kezemben tartani :)

Bár a csecsemős nővérektől azért tartok.. :(
pako

Sziasztok!
Most értem haza a !d-s uh-ról. Nagyon cuki a nagylányom! :) És hatalmas! Már 2522 g, és a BPD kivételével minden mérete 34-36 hetesnek felel meg. Holnap megyek a Péterfybe, megbeszélni, hogy mikor fekszem be, meg kapok beutalót az aneszteziológushoz, ilyesmi... Baromira elkezdtem parázni!!!! :o
Vendég

Adrienn!

Örülök, hogy minden OK! Megírnád, ha nem gond a babád méreteid, csakhogy nagyjából tudjam, hogy az én babóim mekkorák lehetnek.

Nekem is azt mondta a Zsirai, hogy jó nagyok a babák:
bdp: A 90, B 92
thq: A 88, B 91
fl: A 64, B 87

Ezek alapján úgy 36-37 hetesnek felelnek meg.

Kedden megyek megint a Zsiraihoz, megpróbálom vele megbeszélni, hogy a betöltött 37. héten (2010.01. 22) csinálja meg a császárt, vagy utána hétfőn.

Téged szerinted mikor fog befektetni? Az aneszteshez miért kell menned? A vérnyomásod miatt?

Ma voltam az utolsó laborvizsgálatokon, végre nem kell mennem többet, majd csak gondolom szülés után.
teszti

Eszti!
Tényleg nagyok a babáid! :) Hogy fogják hívni Őket?

Remélem, hogy legkorábban február első hetében kell befeküdnöm, de majd megírom holnap. Aneszteshez a császár miatt kell mennem, szerintem, de nem tudom, ha Téged nem küldött, akkor nekem miért kell mennem. Majd erre is rákérdezek holnap...
A nagylány méretei:
BPD: 85,2 (32+2-nek felel meg)
HC: 307,4 (32+5-nek felel meg)
AC: 306,6 (34+5-nek felel meg)
FL: 71,4 (36+3-nak felel meg)
Vendég

Szia!

A kislányt Dórának, a kisfiút pedig Olivér Miklósnak fogják hívni.

Kérdeztem Tőle tegnap, hogy biztos császár lesz-e. Kérdezte, hogy mennyire akarok szülni, mert ő ugyan teljesen természetes szüléspárti, az én esetemben egyáltalán nem javasolja a korábbi heg és az ikerterhesség amúgy is magasabb kockázatai miatt.

Kérdeztem, hogy EDA-val vagy altatásban csinálják-e a műtét, amire azt mondta, hogy nem tudja megválaszolni, mert attól függ, hogy milyen állapotban és mikor kerülök kórházba. Gondolom, ha húzom még egy ideg - mert egyre gyakrabban, napjában többször vannak jóslófájásaim, a derekam nagyon fáj, a méhszáj egy picit már nyitva és a hasam is lejjebb van már jóval, az állandó hányingerről már nem is beszélek.
teszti

Általában spinális érzéstelenítéssel csinálják, én úgy tudom. Altatásban nagyon indokolt esetben császároznak, mert az nem jó a babának sem...
Melyik a lány, az A vagy a B magzat???
Vendég

Általában spinális érzéstelenítéssel csinálják, én úgy tudom. Altatásban nagyon indokolt esetben császároznak, mert az nem jó a babának sem...
Melyik a lány, az A vagy a B magzat???
Vendég

Az "A" a kislány, a "B" a kisfiú - akinek elírtam a combcsont méretét 67, nem pedig 87.

Sokáig a Dóri volt a nagyobb, de már az Olivér az úr a házban! :lol:
Aztán majd ha kibújtak, lerendezik, mert nagyon nyomorognak odabennt: a Dóri fejjel lefelé van a jobb oldalom, az Olivér pedig farfekvésben és keresztben a baloldalon.
teszti

Ráérnek kinnt "versenyezni" a gyarapodásban! :) Nagyon szép nagy babák, nem lehet könnyű! Azért még ne hamarkodd el a szülést, próbálj pihenni sokat! :)
Vendég

Szonja!
Eltűntél.... Ugye minden rendben Veletek??? Írj!

Lányok! Ti milyen babakocsit vettetek??? Gondban vagyok, mert szeretnék újat a nagylánynak, de még nem sikerült döntenem...
Vendég

Én anno egyesnek a Bergont használtam, én nagyon meg voltam vele elégedve. Igaz, hogy nem kicsi kocsi, bkv-n utazni vele lehetetlen és attól függően, hogy milyen autótok van, elég sok helyet foglal a csomagtartóban, de az én gyerekem még majd 1.5 évesen, teljes téli felszerelésben tudott benne kényelmesen aludni.

Mi minden holmit a Kati bababoltban vásároltunk meg Vecsésen. (www.katibababolt.hu)

Árban messze a legolcsóbb és mindent lehet nála kapni. A babakocsit is nála vettük annak idején. Most néztem a honlapját, akciósan adja 49.500,- Ft-ért pelenkázótáskával és esővédővel. Szúnyogháló nekünk alapból járt hozzá. Mi annak idején, 2006-ban 44.000,- Ft-ért vettük mindennel együtt, szóval szerintem nagyon jó árban van.
Ha nem ikrek lennének a tesók, el sem adtam volna a babakocsit, annyire szerettem.
teszti

Sziasztok!
Megjöttem az orvostól. Ma kifejezetten jó kedve volt a dokinak! :) Nem is vizsgált meg, megbeszéltük a forgatókönyvet nagyjából:
2 hét pihi, utána viszont vérvétel, aneszteziológus, szemészet stb... és február 5.-én befekszem (ez pénteki nap, de a hétvégére még hazamehetek), 17.-én pedig császár. Ez a terv, ha a nagylány nem gondolja meg magát addig (remélem nem). :) Örülök, mert 17.-én már 38+2 leszek, az már nem annyira korai! :)
Eszti! Megnézem majd azt a boltot! Köszönöm! :)
Vendég

Andrienn!
Örülök, hogy minden rendben volt. Én is beszéltem ma a dokival, valóban jókedvűnek tűnt - elmentem a vérvétel leletem másolatáért és elég sok volt benne a csillagos tétel, azokat beszéltem meg vele. De megnyugtatott, hogy ezek a terhes állapot szerinti "normális" értékek, ne aggódjak.

Akkor valószínűleg nem fogunk tudni a kórházban találkozni, mert nem hinném, hogy február 5-ig kihúzzuk a babókkal.
Olyan jó, hogy Te már tudod, mikor szülsz! Nekem még keddig várnom kell!

Végül rákérdeztél az aneszteziológusra, hogy miért kell oda menni? Nem a spinális érzéstelenítés az, ami után nem lehet valamennyi ideig mozogni?

A vecsési boltot meg csak ajánlati tudom, én nem csalódtam benne sosem. Ha felhívod a nőt, akár hétvégén is fogad vagy délelőtt - teljesen rugalmas. Kicsit fura néha a stílusa, de egyébként nincs vele semmi gond.
Sőt, olyat is meg lehet vele beszélni, hogy ha kinézel valamit egy másik bababoltban és felhívod őt, hogy van-e nála vagy mennyiért tudná megszerezni. Én amit kinéztem a Brendonban járókát 34 ezerért, azt nála 20 ezerért lehet megvenni - és az asztalos akivel dolgozik, nagyon szépen dolgozik.
teszti

Sziasztok Lányok!

Egy érdekes dolgot osztanék meg veletek,én kérdőjelként állok előtte,de ti,főleg többedszer szülők biztos véleményezitek!

Képzeljétek,a barátnőm január 19-én szül császárral a Szent istvánba.
Farfekvéses a kis Csongor,ezért...
Az epidurális érzéstelenítésért 5000ft-ot kell fizetnie.
Ezt már most közölték vele és megnyugtatták,az Uzsokiba például ez 20ezer forintba kerül.

Én nem is tudtam,hogy ilyenekért külön fizetni kell!!!!
Ti mit tudtok erről?

Adrienn,de jó,hogy te már tudod a szülés dátumát...
Pedig mi itt loholunk mögötted a március 6-ai kiírással,de ti hamar túl lesztek rajta... :D
Jövő héten csütörtökön megyek ultrahangra,kiderül,mekkora a mi kis Bogink...

Pihenjetek sokat ebbe a nyákos időbe!
kata35

Eszti!
Nekem 12 órát kellett feküdni a spinális után. Nem emelhettem meg a fejemet sem. Most nem is kérdeztem még, hogy milyen érzéstelenítés lesz, majd az anesztestől meglérdezem. Azt mondta a Zsirai, hogy azért kell oda mennem, mert minden műtétre befekvő személyt el kell irányítaniuk az aneszteziológushoz.
Én örülnék, ha kihúznátok 5.-ig! Állítólag ezen a héten a Péterfyben 4 ikerpár is született! :)
Kata!
Szerintem valamit félreértett a barátnőd, ezt elég nehéz elképzelnem. És ha nem fizet, akkor mi történik??? Érzéstelenítés nélkül műtik???? Ez érdekelne... Ilyen nincs.... ha jól emlékszem, akkor kb. 2 éve a MÁV kórház ellen indítottak eljárást pont azért, mert a sima szülésnél az epidurális érzéstelenítésért pénzt kértek.
Vendég

Akkor biztos nagyüzem van a kórházban, elég vicces lenne olyan szobába kerülni, ahol csak ikrek vannak. Egy háromágyas szobában 6 gyerek! :lol:

Azt tudom, hogy anno 2006-ban az Istvánban szült az egyik ismerősöm és neki is fizetni kellett az eda-ért. De ez elég fura, hogy előre el kell döntened, hogy mit szeretnél. És ha császár lesz a vége, akkor mit csinálnak, ha nem kértél korábban eda-t. Inkább altatnak vagy mi?

Nekem a Szabolcs utcában eda-val csinálták a császárt, mondjuk mivel indított szülésem volt, az elejétől kezdve kaptam az eda-t.
Gondolom kedden, ha már közelebb leszünk a végéhez, gondolom nekem is elmondja majd ezeket.
teszti

Sziasztok!
Nem tüntem ám el....csak olyan zűrös napjaim vannak mostanában.
Tegnap voltam ctg-n, meg dokinál. Hát kisebb a babám, mint kellene :cry: , de azt mondta a doki, hogy nem gond, mert átlagban végig kisebb volt, és az áramlás, meg magzatvíz rendben. Viszont nagyon mókás volt, ahogy megpróbálta lerugni magáról a tappancsokat. Annyit mozgott egy ctg alatt (megszámoltuk!), mint az elsőszülöttem az összes ctg alatt együttvéve. Ennek azért örültem, mert a kisfiam leletével mindig mennem kellett a dokimhoz, mert olyan keveset mocorgott.
Meg kell mondjam, hogy annak ellenére, amit a doki mondott, nem nyugodtam meg. Ugyan az előző uh óta 70 dkg-t szedett fel és az pont egy hónapja volt. Szerintetek?

Nekem tegnap az Adrienn mondta, hogy feloldották a látogatási tilalmat.

Babakocsi: én az elsőnél kölcsön kaptam egyet a barátnőmtől: Peg Perego (remélem jól írom). Jó nagy és mély volt. Nekünk az nagyon bejött, mert az én kisfiam 1,5 éves koráig este is abba aludt el (kicsit tologattam, elaludt aztán be az ágyba). Viszont összecsukva se kicsi és nekem elég nehéz volt pl. lépcsőről levinni. Persze vegyétek azt, hogy 54 kg vagyok, tehát egy 10 kilós gyerekkel nekem már minden nehéz lett volna. Az tuti, hogy buszra, villamosra nem fértünk volna fel, vagy csak úgy, ha valaki segít. Szóval olyan igazi kertes házas, kinnt altatós, sétálós kocsi volt. Egyébként könnyű volt kezelni: összecsukni, kart átfordítani, ülést felemelni.
Na ezt visszaadtuk, és elnézegettem egy ilyen babakocsit....Hát, húzos ára volt. Gondoltam veszek majd használtan. Aztán ezt is lentebb adtam, hogy a kocsinkat ellopták.
Úgyhogy most vettem egy használt Pierre Cardent: ugyanaz az a böszme, mély :D babakocsi. Összességében ugyanazt tudja, mint a Peg Perego (ja, nincs rajta pohártartó :D ), és olcsóbb újonnan is. De nekem most jó ez is: semmi baja, csak a felső részét megszívta a nap. Persze buszozáshoz nem ajánlom, igaz, úgy tűnik most nem is kell. Hát ha igen :cry:

Eda: Nem a Honvéd (vagy most már ÁEK) kórházban adták be 10.000,- forintért? De egyébként tök mindegy. Az a lényeg, hogy felháborító. Ha megérem a jövő hetet, megkérdezem. Esetleg, ha Ti előbb mentek...

Adrienn!
Ha 5-én befekszel és időre szülök, akkor találkozunk. Remélem azért már 17.-én nem :D És akkor ezek szerint egyiktekkel sem: mert mindenki vagy előttem, vagy utánam fog szülni. Na szépen vagyunk :lol: jól ki vagyok közösítve.
Persze csak viccelek, ezt ugye úgysem tudja kiszámítani egyikőnk se. Adrienn egyébként azt mondta, hogy volt most születési dömping és úgy tűnik, megint a programozott császárosokra hatott a front, mert állítólag náluk indultak be a szülések.

Mindenki vigyázzon magára, a napokban szülni készülőknek drukkolok!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok
Én babakocsiból ilyet vetem (kaptam):
Kép

Ez inkább városi verda a kis kerekei miatt, de nekem nem tetszenek az ilyen traktor kerekűek, bár kétségtelenül jobbak terepre.

Kattkat

Kép
kattkat

Szasztok! Bejelentkezem. Most nem olvastam el a hozzászólásokat, hanem csak írok.
Szóval, betöltöttem a 40. hetet és még nem szültem. Hétfőn befektetnek. Már kinyílt a méhszájam 2111, de amúgy semmi sem történik. A várakozás rosszabb mindennél. Hát ez van, szomorú vagyok. Vannak néha fájásaim, de elmúlnak, sajnos ez a baj. A cukrom, vérnyomásom okés, csak már nagyon babáznék és a várakozás kikészít.

Puszi nektek, jó készülődést a babázásra és remélem, hogy jól vagytok! Ja, a látogatási tilalomnak a szülészeten is vége, saját szememmel láttam:)
Vendég

Drukkolunk Twist!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Twist,
nem tudom hiszel-e benne,de van egy homeos bogyó cimicifuga 30ch-s ami ha vannak már fájásaid,akkor felerősíti és rendszeresíti naponta 1×5-öt kell és semmi mellékhatása..
olvass utána ha gondolod,csak jókat írnak róla :)

De amúgy most keddig frontok még,úgyhogy hátha :)
Meg nekem dokim mondta,hogy egyek erőset és tuti elindul kifelé :)
Én megpróbálom,hátha...az a 7 nap ide vagy oda nem számít :)
pako

Pako, köszi! Holnap, ha megint hazaküldenek a kórházból, akkor veszek ilyet a szemközti gyógyszertárban. Ma is voltak fájásaim, de elmúltak. Pedig úúúúúgy örültem. Mi a fenének múlnak el?
A dokim már kiszedte a nyákdugót is, barnázgatok is (enyhén), de mégsem indult meg kifelé a kiscsaj. Holnap megtudom, mennyire tágultam ki, remélem, hogy tágultam:)
Vendég

Sziasztok Lányok!
TEsztinek megszülettek az ikrei ma este! :) Szép nagyok lettek a babák! Dóri2750g és 49 cm, Olivér 2090g és 47 cm. Azt nem írta, de szerintem mindannyian jól vannak! :)
Vendég

Eszti!
Gratulálok, sok egészséget és tejcit kívánok!

Adrienn!
Hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szonja!
Köszönöm, elvagyok, csak nagyon fáj.... :( Nagyon be vagyok parázva megint.... Majd leszakad a hasam, és egészen lennt fáj... Biztosan megint front van! :twisted:
Vajon Twist benntmaradt a kórházban??? Lehet, hogy már meg is van a kis Dorka baba??? :shock:
Vendég

Teszti, gratulálok!!

Ezt olvastam előbb Twist-ékről:

"Twist most hívott meg van Dorottya baba 3400 g 51 cm 17:26 kor született császározni kelett mert Dorka nyakán volt a köldök zsinor de minden rendben van.Szép rózsaszín bőrű baba azt mondta Twist.Azért hívott mert annyira remeg a keze hogy nem bírt írni"

Nagyon gratulálok!!!

Lányok, további drukk!!!

Szonja, privit írok majd, de kicsit zsúfolt volt a hétvége!

Kép
kata05

Teszti! itt is gratulálok! Sok-sok tejcsit és egészséget kívánok az egész családnak!

Twist!
Én is gratulálok! Nektek is kívánok sok-sok tejcsit és egészséget! Dorottya baba igazi kis nő, egy picit váratott magára az első randin! :)
Vendég

Hát milyen dolog ez, 2 órát nem kukkintok be ide és gyerekáldás van :D
Twist! Gratulálok Nektek is! Sok tejcit!

Adrienn!
Front az van, látom a körülöttem élőkön :D a kölyköm egész egyszerűen elképesztően rossz és hisztis, összességében azonban az egész családot a sarokba állítanám :D és kukoricára térdepeltetném.
Nekem fél nappal később szoktak a rázós jelek jelentkezni, mint Neked, de azért ma már rosszul lettem a közértbe. Pedig a vérnyomásom, pulzusom mintaszerű volt, előtte ettem, mégis az ájulás környékezett. Aztán jött egy szépen elkülöníthető josló fájás. Na akkor kicsit betojtam. De ahogy nem követte több, meg is nyugodtam. Szerintem én Murphy szerint elképesztő időben fogok szülni: pl. amikor a férjem a város legtávolabbi pontján van. Vagy nincs kocsi. Szerintetek a taxisokat továbbképezték már :D
Nagyon vidor vagyok, lehet, hogy meglesz ennek még a böjtje :D
Vigyázz magadra, nincs ám előzés :D !!!

Kép
Kép
Kép
szonja77

O.K. Szonja! Megbeszéltük, nem előzök! :D
De azért Te se hamarkodd el a dolgot! :lol:
Ilyen ájulás környéki állapot ill. szédülés nekem kb. 3 hete van, 2-3 naponta jelentkezik és émelygéssel társul... A cukrom és a vérnyomásom mostanában elég jók, a pulzusom néha igen érdekes, vannak napok, amikor 125 és 157 között mocorog, és ha fekszem sem megy lenntebb... De ez mondjuk nem fáj legalább!
Vendég

Twist!
De jóóóó! Bejött a dolog, hogy a héten már a kezedben akarod tartani Dorkát! :)
Gratulálok!!!
Sok tejcsit és egészséget Nektek!

Teszti! Neked is óriási gratula a babákhoz!
Sok tejecskét kívánok hozzájuk! :)

Ez a hidegfront ismét jól megrázta a babafát. :lol:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem.
A Péterfyben milyen ruhába (pólyába?) "tárolják" a gyereket? Mert ugye az van kiírva, hogy csak a hazamenős ruhácskát kell bevinnünk. :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Szia Kattkat!
Úgy rémlik, hogy valaki írta itt régebben, hogy angol pólyába és hogy állítólag nem is vihetsz sajátot. De hogy ez még igaz-e? Csak az elmúlt hónapokban szülők tudnának megerősíteni.
Ha tényleg azt adnak, én egy kicsit bajban leszek. Nézegettem itthon: hááát abba két gyerek is bőven elfér :D vajon hogy fogom rácsavarni :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Köszi Szonja!

Arról esetleg tudtok valamit mondani, hogy mikortól vannak ott a Péterfyben a terhesgondozáson (Pálma)?
Holnap mennem kéne NST-re, de ma nem vették fel a telót :evil: , meg múlt héten sem :twisted: :twisted:
Holnap odagyalogolok (BKV sztrájk miatt), de "csak" 6 megálló...
Mire odaérek, megszülök. :roll:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Kattkat, nekiindultál végül?
Nekem laborba kellett volna mennem, de neki se indultam. Igaz, kicsivel messzebbről jöttem volna. De az is igaz, hogy a 6 megállónak se kezdtem vona neki gyalog.

Hogy vagytok egyébként?
Na azért se nagyon igyekeztem megszúratni magam, mert elég sz.r éjszakám volt. Hajnali 2-kor még álmatlanul forgolódtam, mint grillcsirke a nyárson. Egyszerűen sehogy nem volt jó. Mikor meg elaludtam, óránként kellett pisilni menni. Még reggel is jó buci volt a kezem, úgyhogy nem ültünk autóba, mert a dugó közepén gáz a kocsiba pisilni. Mostanában már amúgy is úgy tervezzük az útvonalakat, hogy valahol legyen egy benzinkút, vagy áruház, ahol meg lehet állni.

Adrienn, mi van veled?

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!
Én változatlanul szarul vagyok. Most kb. fél órája hol az oldalam, hol a gyomrom környékén görcsöl, a hasam alja meg folyamatosan fáj... Amúgy a közérzetem egész jó! :)
Vendég

helloka!

Én a péterfybe szültem nov 23 án, ha érdekel valakit szivesen válaszolok a kérdéseitekre!!

Puszi

Sz

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Szia Szilvi!
Gratulálok a nagyfiúhoz!
Mesélj, mi mindenre kíváncsiak vagyunk! :)
Kinél szültél, sima vagy császár volt, milyenek a csecsemős nővérek, stb... Szóval tényleg minden érdekel!
Éjszakára is velünk lesz a baba?
Biztosan lesz még kérdésem, de most csak ez jut eszembe! :)
Vendég

SziA aDRIENN!

Simán szültem! szüléstörténetem:
vasárnap éjjel voltak joslók , bementem hétfőn ctgre , doki megnézett és mondta h ezek még gyenge josló fájások mert 10. 5. 7 percesek voltak összevissza, megvizsgált és mondta h bő egy újnyi de bármi lehet mert a nyákdugó pénteken elkezdett kijönni, mondta h kedden menjek magazatvízet meg a ctg t csinálunk és megbeszéljük a többit, aztán hazajöttünk, lefeküdtem és olyan 3 körül iszonyú fájásokra ébredtem, de olyan h még sírtam is.. ekkor már beállt 7 percesre, aztán fürödtem egyet és nem múlt el. sőt még rövidültek,, aztán hívtam a dokit mondta h irány a korház.. beértünk 3/4 7 re , szülöszoba felvétel, ctg de a kocsiba már 3-4 percesek voltak..ctg még nem mutatott hu de nagy fájásokat, na aztán megvizsgált a ctg után a doki és mondta h 8 cm re ki vagyok tágulva burkot repesztett 20:15 kor szülöszobába feküdtem amit én választottam J nem volt teltház csak a kortermekbe.. 22:05 kor meg lett Máté baba!!! Szerencsére lett egy fizetős szoba egy ágyas,szép volt, gyors, és tompa fájdalmas !!Nekem élmény dús volt ! De csak annyi baj lett de nagy h gátmetszés volt, aranyér és plussz még egy ér kifordult amit vissza kellett varrni és így cikk cakk ba tudta a doki megoldani de fél popoju lettem , ez fájt nagyon még gyógyszert is kaptam rá!! Máté jó baba eszik alszik , szerencsére van tejem is !

Csecsemösök rendesek voltak, nekem sokat segítettek, ha oda mentem még akkor is, meg be is jöttek és akkor is segítettek, úgy hogy én meg voltam elégedve mindenkivel, még szülnék egy jó néhány egészséges bébit!!! Én pozitiv élményekkel jöttem haza, szülésznő is meg a doki is szuperek voltak, de a legszuperebb a férjem volt, !!!

Dokim Asbóth dr volt, egy tünemény, pont tegnap voltam nála kontrollon imádom őt, király egy orvos és érti a dolgát!!!

puszi

Sz

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

ja és polyába vannak m saját ruci csak haza felé kell!

egyszerű a polyát hasznÁLNI

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Ezek jó hírek! Én nagyon félek, hogy milyen élménnyel jövünk haza! Mennyibe kerülnek most az alapítványi szobák?
Vendég

2 ágyas 5 eft/éj , 1 ágyas 7e ft

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Gratulálok Mátéhoz Szilvi!
De jó, hogy dícsérted az orvosod, aki az enyém is! :)
Az én választásom annak ellenére esett rá, hogy a megismerkedésünk egy nagyon sajnálatos esemény apropóján történt (elvetéltem tavaly novemberben és Ő fejezte be a terhességem). De annyira normális volt, hogy Őt választottam, amikor újra baba költözött a pocakomba.

Szonja!
Szerencsére a troli járatokat nem érintette a sztrájk, így elrobogtam és szereztem beutalót a vérvételre és időpontot az NST-re.
Persze az ajtóra ki volt írva, hogy Nst-re kizárólag telefonon lehet időpontot szerezni :evil: , de rendes volt a Pálma, mert besuvasztott péntekre (ha már nem vették fel a telefont).
Úgyhogy pénteken NST+UH.

Szilvi!
Mennyi idő után indult meg a tejcid?
Segítettek a szopiztatási technika elsajátításában a nővérek?

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Szilvi! Gratulálok, sok egészséget Nektek!
Nekem a Kia a dokim, de ennek ellenére örülök, hogy leírtad a szülésed történetét. Így a vége felé minden pozitív élmény rám is pozitívan hat. Mert azért be vagyok tojva ám...
Ahhoz képest, hogy első baba (gondolom, mert másik vonalzód nincs) elég hamar megvolt. Bár ezek nem befolyásolják, hogy az ember milyen fájdalmakat él át. Én már elfelejtettem a szülési fájásokat, de az írásodból, meg egy másik kismami is írta, hogy ha elérkezik az idő nem lesznek kételyeim, hogy ezek azok. Legalábbis remélem. Anyukám azzal stresszel folyamatosan, hogy a 2. baba hamarabb jön. A hugom ugyanis otthon született: nem volt fájása, csak úgy érezte wc-znie kell. És megérkezett a hugom. Hát nem tudom mi a jobb, otthon szülni, vagy mondjuk 8-10-12 órát vajúdni.

Adrienn!
Vigyázz magatokra! Aztán akármi lesz, nincs a kórházba bújocska :D

Kép
Kép
Kép
szonja77

Szia Kattkat!
Örülök, hogy nem kelllett 6 megállót gyalogolnod! Remélhetőleg addigra abbahagyják a sztrájkolást, mert holnapra állítólag a troli vezetők is beszállnak. Mármint a sztrájkba. És lehúzódó sztrájkra számítanak. Ami nem tudom, mit jelent, csak remélni tudom, hogy 2 napnál nem többet.
Én csütörtök reggel megyek a laborba, de már beszerveztem a férjem, tuti, ami tuti.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Jó reggelt!

A szülés előtti jelekről jut eszembe, hogy tegnap a terhesgondozáson a Péterfyben bent volt egy kismami velem és egy harmadikkal egyetemben (őt vizsgálták, nekem beutalót írtak, harmadik társunk nst-re kötve).
Kérdezte a dokitól, hogy ugyan mondja már el milyen, amikor elfolyik a magzatvíz, mert ez már a 4. babája lesz, de eddig sosem folyt el neki :shock:

Na megittam itthon a glükózos szmötyit, lassan indulok vérvételre.
Azt tapasztaltam, hogy 10 után már alig alig lézeng a labornál valaki. Remélem ez most is így lesz!

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?