Évi, köszönöm a privit, nagyon jól esett!!! meg nektek is lányok! tényleg, mind nagyon kedvesek vagytok!
igazából nem tudjuk, hogy mi lehetett.
hajnalban, 5:30 körül kelt Beni, áthoztam közénk, de éreztem, hogy fájdogál a hasam, olyan mensis szerű... kimentem pisilni, és véres volt a papír. friss, piros, és elég sok. olyan, mintha tényleg meg is jött volna! vagyis, meg is jött ugye...
felkeltettem a páromat, aztán letusoltam, elkészültem! az a szúrós hasi fájdalom nálam nem volt meg. egyszerű mensis érzésem volt. nem is olyan sok vérrel, de mégis... szóval bementünk a Szt. Imrébe, a sürgősségire, vettek tőlem vért, bHCH, még mindig 246... tudom, ez lassabban ürül ki, de szar volt látni, hogy még a teszt szerint terhes vagyok. vagyis, tegnap is csináltam itthon, lehet, hogy valami tudatalatti irányított, az is pozitív lett. doki megvizsgált, először megnyugtatott, hogy ne aggódjak, lehet, hogy nincs is semmi baj! aztán a vizsgálatnál még semmit nem mondott, éreztem, hogy akkor is vérzek, aztán az uh-t nézve mondta, hogy sajnos nincs jó híre. semmit nem látott belül a méhemben. kereste, hogy esetleg méhen kívüli lehet-e, de erre utaló jeleket sem talált, szóval mondta, hogy szerinte ez már egy lezajlott folyamat. nem tartotta szükségesnek a műtétet, én sem ragaszkodtam hozzá. mondta, hogy a köv. ciklusban már lehet is bármi, ha akarjuk. ezt mondjuk nem tudom, bár nagyon jól fogjuk fel, apa is, én is! szóval csakis a jövőre koncentrálunk, aztán lesz valahogy. jövő héten azért hívom a dokimat, aztán majd elmondja, hogy mi legyen, uh kontrollt javasoltak, nehogy mégis méhen kívüli legyen, meg bHCG tesztet is még mindig. sajnos ugye a cukor, a pajzsmirigy és minden ellenünk játsszhat. benne van a palkiban, csak ugye Benivel semmi gond nem volt, ezért is ért váratlanul...
fel a fejjel, mondom magamnak! nektek továbbra is gondtalan babavárást! minden okés lesz!!! biztos vagyok benne!
nekünk meg lehet, hogy már jövő hónapban kopogtat a gólya, ha úgy akarja "mindenki" ...
köszi még egyszer, hogy velem vagytok! azért maradnék pompom lánynak, ha nem gond!
még jó, hogy van egy Benink!!! nagyon sokat segít, de tényleg!!!