Sziasztok!!Mindenkinek szép estét, remélem, hogy jól telt a hétvégétek!Tuttti hosszú leszek…boi előre!:oops:
Navared, a profilban be kell álliitani azt is hogy a rendszer „Mindig engedélyezze a BBCode-t” vagy „Mindig engedélyezze a HTML-t”, attól függően, hogy milyen hivatkozást másolsz az aláiirásba.
Olvastam, hogy milyen „édi” lett az új frufru
…Gondolom azóta már azért normalizálódott a helyzet A long protokollhoz szoriitok. Szerintem nekem is az lett volna, de hamarabb megjött, még a fogigátlószedés 13. naján…
Lujzici, de jó hiir, hogy mindkét petevezetőd átjárható lett!! Én is úgy tudom, hogy a HSG hónapjában jobb védekezni, a kontrasztanyag meg a röntgensugár miatt. Szoriitok, hogy holnap bacimentes hiirt kapjatok!
Angyalka, neked is hasonlóakat!!
Sztyopáné, remélem hogy nálatok is űződik a baci!!
Végülis ilyenkor kell mindkét félnek a gyogyit szedni?
Vörösmacs, milyen jó, hogy le tudták fagyasztani a petesejteket! Akkor ti is tudtok majd mostanság lombikozni? Vagy ilyenkor is ki kell hagyni 3 ciklust?
Vayacon! Azért remélem most már megy a nagy bizakodás az első inszemben!Annyi + példa van!:) KPN, Sting, nektek is megy a szoriitás az inszemhez!
Heni, először is nagyon gratu a majdnem -20 kilóhoz, naggyon durva vagy! Remélem nem szegte (nagyon) a kedved az inzulinos eredmény! Hisz ott van Lukácsné példája is. Az tuti, hogy a dokinő holnap úgyis a lehető legegészségesebbet fogja ajánlani. Remélem ez egybeesik azzal, ami a legszerencsésebb is lenne most. Nehéz, hogy az ember nem tudhatja magát biztonságban, mármint munkahelyileg. Nekem decemberben szűnt meg a munkám. Most én is keresek, lesz ami lesz, nem is gondolok bele, hogy interjúkra kell majd járni, ahol igyekezni kell eltitkolni a babaprojektet; hogy próbaidő van, amit mégis hogyan lehet összeegyeztetni a kontrolokkal, a beavatkozás utáni otthonmaradással…
Zsu1981, a banyakór tünetei megszűntek már? Pontosan mi volt? Nem tudtál aludni?Vagy hőhullámok, feszültség?
Rodina, mikulást valahogy elő kéne csalogatni. Nem lehet, hogy van valami + oka, hogy nem jön meg?
Mariann, drukkolok, hogy minél hamarabb szerda legyen és jó hiireket kapj!
Babe, Először is hatalmas gratu a babushoz!! Elsőre sikerült!!Nem semmi, jól bebeszélted magadnak:D Remélem tudtam tanulni tőled
Nagyon sajnálom, ami a nagyiddal történt. Szerintem is fontos, hogy bemenj hozzá, főleg, hogy te is ezt szeretnéd. Remélem erőt tudsz meriiteni a találkozásból valahogy.
Vizsga hogy sikerült?
Angi, sajnálom, hogy nem sikerült a beültetés. Remélem jobban vagy már, pihensz, és nem sokára tudsz majd kezdeni újra!
Andi, olvastam, hogy negatiiv lett a teszt, remélem visszatért már nagyjából az „előre” hozzáállás!!A PCO meg nem bővülhet azzal a kocsog ’S’-sel!! Mikor lesz az IR vizsgálatnak eredménye? Vagy már van is, csak lemaradtam??
Eszter! Milyen kis bujkálós az egyik babád!:) Reméljük azért még egy negyedik nem bújt el! Biztos nem lesz egyszerű a három babussal, de tutti csodálatos lesz!
Avarka, neked pedig a bujkálós petefészked került elő!Mostmár unja meg ezt a „játékot”!
Hogy áll a bolt átruházása?Gondolom az sem egyszerű folyamat lesz.
Woody, a te kicsid egy akrobata lesz, ha már most fejen áll
Lukácsné, a te picurod felvétele is erőt ad! De jó, hogy vigyázol a táblázatra!
Sajt@, remélem a tesód és unokaöcséd is sokkal jobban vannak már! A magyar egészségügy nem tudott rácáfolni magára a te esetedben sem. Elkeseriitő és felháboriitó, hogy játszanak emberek életével.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára muzsi 2010.01.10 21:55-kor.