Puszi
THS-ra tovabbra is szedem a gyogyot es ha egy honap alatt ilyen szepen lement 6.7rol es bizom benne,hogy lesz ez meg alacsonyabb is mire oda jutok,hogy lombik
barcsak ennyi problema alna csak elottem
Kedves baratosnemnak megkukkolnad az eredmenyet?
Az éhgyomri cukrom:4.8 mmol/l
A 120 perces cukrom:5.0 mmol/l
Az éhgyomri inzulinom:12.8 mU/L
A 120 perces inzulinom:25.5 mU/L
Milyen
Ez azert nem igy van azert nem minden pasi fekete es feher...persze velemeny johet mert sokszor segit nem bantassz meg en is mindig oszinte vgyok ugyhogy ezt maskor ne is ird ok
Szal mi mikor osszekoltoztunk mar akkor csesztetett ezzel a csinaljak valamittel
Akkor elmentem japanul tanulni akkor jo volt....de aztan lealtam vele mindig halogattam...aztan megint mentem mert unszolt...de tobbszor ragadtam otthon,mint mentem volna...
Talan azert nem erdekelte annyira ott kint japoban mert nem voltak kotottsegek...volt vizumom violt biztositasom,neki ott voltak a haverok tobb elet zajlott mindkettonknek...
szal ez nem ujkeletu dolog...csak most szorul a hurok es patthelyzetben van mert tudja elkene vegyen,hogy rendben legyen minden es mint irtam elis venne de nem akarja,hogy en ilyen maradjak...szla ez az itthonulo semmittevo nincs barat nincs hobbi semmi...o ilyen feleseget nem akar....ezert baszogat mert engem viszont akar...nem tudom jobban elmondani.
De azert basztat most tobbet mert most nem csak ugy elvyunk aztan lesz valahogy hanem kovetkezmenyei lehetnek annak ha nem leszunk hazasok.Es o amugy is mindig hazassag ellenes volt mivel az anyjaek hazassaga nem a legjobb.
O nem az a fajta pasi amirol beszelsz...az a baj,hogy ha magyar aggyal gondolkodunk(en is ugy szoktam)akkor nem ertjuk...de sajnos o nem magyar ugyhogy meg veletlen sem gondolkozik ugy mint a magyarok.Mas mentalitas mas kultura ossze se lehet hasonlitani,hogy ez otthon azt jelenti hogy....a szentem amugy sem egyszeru eset ezt az eleje ota bizonyitotta
Most is pl azt beszeljuk,hogy tudnank hazamenni februarban neki mikor jo?Most egy pasi aki nem akarna engem az miert akar 10orat repzizni es gyereket csinalni?Szal a dolgok nem kerdojelesek csak nem tudom en is hogy mire es meddig akar varni
De hagyjuk is a temat nem akarom itt rontani a levegot ezzel csak kiirtam magambol nem szoktam mert en megemesztek mindent masnapra de gondoltam megosztom veletek,hogy itt a nagy kulhonban sem olyan rozsas mindig az elet