Új privát üzeneted érkezett!

A képeket ha lefotózod...beteheted az albumba a képekhez :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Évi, jól hangzik ez a sütés dolog!

Csillag, biztosan van Tiara, ha az Évi által küldött listában benne van, meg azt hiszem, hogy egyik barátnőm is ezt a nevet adná a 2. lányának, ha lenne 2. lánya! az első Tarának hívják... szerintem névnapot lehet, hogy nem találsz hozzá, mármint ilyen hivatalosat, de végülis ez családi dolog, ki tudtok nevezni egy napot, amikor ünneplitek. nem?

sophie27

Évi
Akartam már kérdezni.... Te melyik intenzíven dolgozol???? (én dolgoztam egy fél évig a traumán :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Én már felraktam a Tiramisu receptet :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="sophie27"][ írta:sophie27b]Évi, jól hangzik ez a sütés dolog!

Csillag, biztosan van Tiara, ha az Évi által küldött listában benne van, meg azt hiszem, hogy egyik barátnőm is ezt a nevet adná a 2. lányának, ha lenne 2. lánya! az első Tarának hívják... szerintem névnapot lehet, hogy nem találsz hozzá, mármint ilyen hivatalosat, de végülis ez családi dolog, ki tudtok nevezni egy napot, amikor ünneplitek. nem?

Igazad van!!! Majd együtt ünnepeljük aug.5-én :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Vagy a párom szülinapján...máj.28 :)
(mivel én decemberi vagyok)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nekem a hagyományos nevek tetszenek. Valahogy tőlem nagyon távol állnak ezek az újfajta nevek :oops: :wink:

Szülészeten, gyereksebészeten szoktam csodálkozni, hogy micsoda neveket képesek adni egyes szülők a gyereküknek :roll:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Na megjöttem. Reggelizek (vajas lekváros kenyér,tej :wink: ) aztán lassan sütök majd.

Csillag,köszi :) Du.összeszedem a receptjeim,legépelem magamnak,és akkor egyben felteszem oda is a jókat.

Ircsi,én belgyógyászati és kardiológiai intenzív osztályon.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!
Bmaas, sok sikert a nadrágkereséshez!
Melisch, azon gondolkoztam, hogy ha a férfiak is hasonló problémával küzdenek a családodban, mint Te, akkor még mindig lehet, hogy bejön az "elméletem" - hiszen nekik nem is adatott meg az "édesanya" lét :arrow: nem volt lehetőségük ennek következményeként változni. :wink:
Na, befejezem a filozofálást, hagyok másokat is élni :roll: :lol:
Szép hétvégét!

bekri

[quote="lombikbaba"]N írta:lombikbabaekem a hagyományos nevek tetszenek. Valahogy tőlem nagyon távol állnak ezek az újfajta nevek :oops: :wink:

Szülészeten, gyereksebészeten szoktam csodálkozni, hogy micsoda neveket képesek adni egyes szülők a gyereküknek :roll:

:D
Ezért jó az,hogy mindenkinek más ízlése van :D
Most gondold el ha minden fiu gyereket mondjuk Péterrrel ruháznának fel.A lányok 99 százaléka meg Eszter lenne :) :oops:
Na nekem ezért lesz most más... a Tiara nagyon megfogott...de meg ne kérdezzétek miért...Tetszik...ez valami 6.érzék.... :D

De ez nem is baj,hogy sok ember a hagyományos neveket válassza!!!! :D

EZ JÓ DOLOG!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nagyon sokáig(még talán egy éve is) meg voltam róla győződve és nem engedtem a 21-ből hogy ha gyerekem lesz és lány,Éva lesz,mint én. De a férjem hallani sem akart róla. Hozzátenném,anyukája Éva, anyukám Éva,bátyja felesége Éva,én Éva....lassan rájöttem hogy tényleg nem jó, visszagondolva nálunk is mindig a Kisévi és Nagyévi volt,félreérthető volt mikor kiről van szó és a többi...így jött a Lili :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok,

Kamaszkoromban nekem is tetszettek a különleges nevek, mint az Elizabet, Fanni, Liza, Zsanett, Kiara, Mirjam, fiúknak Levente, Bálint, Patrik, Botond, Márk meg ilyenek, de idővel változott az ízlésem. Aztán nagyon bejöttek négy betűs nevek mint Kira, Mira, Lara, Sára, Luca, Anna, de ezekből mind Dunát lehet rekeszteni. Úgyhogy nálam marad a középút: ne legyen tucatnév, de ne legyen túl különleges se. Így került a kalapba a Gellért, Gergő, Boldizsár, Tamara, Szonja. Ebből az apuka választott: Gergő és Tamara. Maradunk ennél.

Kép
xtina75

Csillag, hallod, te aztán olyan nevet választottál - még a névnapkeresőben se találni :)
http://www.nevnapkereso.hu
Általában be szokott jönni, ha pl beírom a Google-ba, hogy Tiara+névnap, de most semmi!
Max tényleg választotok neki... de szerintem külön, ne olyat, amikor másnak is van... persze te tudod, de: nekem mindig az volt a bajom, hogy az én névnapom közel van anyám születés és névnapjához is, sosem engem ünnepeltek igazán, a szülinapom meg szeptemberben van, addigra anyámék kiköltekeztek a sulira. Szóval, a gyerekeimnek szeretném, ha ez másképp lenne. Erre nagyon fogok figyelni, hogy mindig rendesen meg legyen ünnepelve.

Kép
xtina75

Én sem találtam a Tiara-t...de Évi megtalálta...hivatalosan is be van jegyezve...de nincs még dátuma :( Majd kitalálunk egyet

http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/osszesnoi.pdf

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Meg lesz ünnepelve ez is :D
Először gondoltam a névnapomra,vagy párom szülinapjára...aztán rájöttem hogy szeptemberben és novemberben nincs senkinek semmije a családban...úgyhogy erre az időre fog esni :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Azt tudom, hogy ti megünneplitek, nem is erre gondoltam, csak nálunk jött ez ki mindig hülyén. Ezért én ezt elkerülöm. Tesómnak pl februárban van a szülinapja, na akkor volt nálunk mindig disznóvágás, utána mindig hatalmas bulit csaptak... Hát ennyit az én testvéri féltékenységemről :)

Annyit emlegettétek a borsólevest, hogy ma azt főzök. Illetve inkább zöldségleves, mert van benne sokminden.
És mivel még mindig nem kívánjuk a húst a nagy karácsonyi kajálások után, ezért sült krumplira ülök tojást - ez imádjuk, bár eléggé hétköznapi kaja, de kitaláltam, és Zsolti is ugrált örömében :) Felturbózom egy kis sült baconnal.

Kép
xtina75

Én ma nem főzök,nincs kinek :(
Meg holnap se mert étterembe megyünk jippi :D

Ircsi,pontosan mennyit fogytál? :roll: (ha nem túl indiszkrét...)

evilany

Nekem a reggelim 2 szelet Mézes Zserbó süti volt egy nagy pohár málnával...
Huhh 3.szor ültem le...porszívózás után...teregetés után...és most a kajához :D
Mi lesz később :D ??????

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csillag,én is fáradékony vagyok. De már nem mérgelődök rajta hogy nem megy minden egy szuszra :) Porszívózás közben is van hogy leülök 10 percre.
Most a recepteket gépelem nagy bőszen. Tettem is már fel.

evilany

megkukkolom őket

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Nem az albumba,a dokumentumok közé. Majd ha lesz fotó akkor teszek az albumba.
De most megyek sütni :)

evilany

Évi
Legalább 20-at :oops: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi!
Jók a receptek!!!
A mikrósat én is csináltam már :D Fincsi...csak hamar meg kell enni...másnapra már nem olyan fini :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na én is megvagyok, ma 1 körül keltem. Voltam már fenn de visszabújtam. Olyan rossz éber álmaim voltak mindig veszekedtem benne így inkább nem keltem fel ne legyek ideges egész nap.

A reggelim nekem is vajas lekváros kenyér volt. Nagyon nem vagyok én sem jól, megint tiszta keserű a szám lehet megint nagy a savam és kijön...ez nem lenne jó de ha akkor könnyebb lenne nem bánnám.

Férjem kis angyal kiporszívózott és nekifogott felmosni, nekem nem szabad semmit csinálni. Még főzni sem kell azt mondta a városban eszünk. Tegnaptól árleszállítás van a plázában, mondtam jó lenne elmenni legalább kimozdulnánk és sétálnék egy kicsit.

Jövő héttől meg megyek dolgozni, mert ez így nem mehet tovább csak ellustultam.

Kép
Kép
melisch

Tettem a gmail-ra még képet :oops:
Nem röhögni!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Melisch
Itt is nagy leárazások vannak... tegnap pl. a Terranova-ban vettem 500 Ft-ért pulcsikat :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Délelőtt a Media Markt-ban, Elektroworld-ben néztünk körül. Digitális képkeretet néztünk. (sikerült venni is :wink: )
Szombaton lesz a nagyobbik hugom szülinapja :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Ircsi 3 a kislány :wink: nekem 1 öcsém van...de azzal se sokra megyek :oops:
Melyik kép a legfrissebb?

evilany

A digitális fényképkeret jóóóóóóóóóóóóóóó :D
Mi azt kaptunk Öcsiéktől karira :)
Nagyon élvezem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Akkor én is benézek a Terranovába :wink:
Digitálif fényképkeret profi de itt még nagyon borsos az ára.

Kép
Kép
melisch

nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!!!!
még.....
még........
még...........
még..............
méééééééééééééééééééééééééééééééééééég :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

De az drága és sok áramot fogyaszt nem? :oops: :?:

evilany

Párom azt mondja nem fogyaszt sokat :10W

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Az hogy mennyibe kerül...passzolom-nekünk ajándék volt :oops:

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Katka, igen, most úgy van, hogy reggel szopizik Adrim, este meg tápit iszik. Mármint inkáb úgy mondom, én tölteném bele, ő meg a felét kiköpködi. Tizenegy hónap után kicsit meg van lepve, hogy mi az a cumisüveg, de míg a vizet szépen issza pohárból, a táppal csak mókázott. Azért valamennyit belediktálok, biztos lesz még jobb is, meg kell szoknia.

KépKép

KépKép
stelly

megyek kicsit ledőlni api mellé :D
majd jelentkezem....
ha hiányoznék...visítsatok :D (na jó ez vicc volt) :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Na,"amerikai" pite,
Kép

Hát,csúnyán összeesett,mikor először néztem rá szépen dagadt ki a tálból.Majd legközelebb jobban figyelek,de sajna muszáj volt ránéznem mert fogalmam se volt meddig kell sütni. Villapróbát írt...de könyörgöm,sosem értettem,ha egy sütit villapróbával ellenőrzünk,hogy tesszük azt anélkül hogy rányitnánk a sütő ajtaját??

No mindegy,most ilyen lett. Kb 40 percet sült egyébként. Az íze jó,csíptem le csücsköt :)

evilany

A bögrés süti ma elmarad, mert ennyit úgyse eszünk meg...majd megsütöm jövő hét elején.

evilany

Sziasztok!

Csak gyorsan beköszönök hozzátok, olvasgatlak néha néha Titeket, de sajnos tanulnom kell a vizsgáimra, így nem tudok jönni. Ma hál' Istennek nem volt hányinger, se hányás, viszont egyszerre csak keveset tudok enni, és nagyon álmos vagyok, már így is elaludtam tanulás közben. :(
Nem tudom, felétek milyen idő van, de nálunk egész nap csak szakad az eső, pedig ma úgy éreztem, végre ki tudnék menni sétálni. :( De az eső győzött. Mindegy, remélem azért majd még tudunk sétálni holnap v. holnapután egyet. :)
Ircsi, a terranovában mindig nagyon jó ruhák vannak :D, én is vettem már ott (főleg nyáron) 200-300 ft-ért felsőket :P, de sajnos se Veszprémben, se Győrben nincs, legközelebb csak Pesten ha jól tudom. :( :( Talán Fehérváron is, de majd utánajárok. Mi még a Jeans Club-ban szeretünk vásárolni, ott is lehet olcsón nagyon jó ruhákhoz jutni, az a kedvencünk. :) Volt, h megtetszett egy felső 4ezerért és 1 hónap múlva meg tudtam venni egy ezresért. 8)
Ha többet nem lenne időm, akkor kedden délelőtt jelentkezem mindenképp, hétfőn még telefonálgatnom is kell össze-vissza időpontokért. Jó hétvégét, pihenjetek sokat! :wink: Évi, nálunk anyósom csinált almás rácsost :P nyamm-nyamm :P . Küldtem neked privit. :)
Na tényleg tanulok, mert nem lesz belőlem semmi se. :?

Kép

Kép
barbcsi

Megnéztem a képeket, Ircsi, nagyon helyesek vagytok!!! És a többiek is!!! :wink: Mindenkinek nagyon tetszenek a képei. Jó ötlet ez a receptek feltöltése, imádok főzöcskézni! :P :) Egyik kedvencem a zürichi pulykaragu rösztivel. Az egész család nagyon szereti. :) Majd felteszem én is a receptek közé. Majd én is teszek fel képeket, ha időm engedi... :roll: :oops:

Kép

Kép
barbcsi

Itt mindenki kiszámolhatja magának, hogy mennyi TGYÁS-t, GYED-et, GYES-t fog kapni:
http://adozona.hu/kalkulator_tgyas_gyed_gyes.aspx

Kép
xtina75

Xtina,ide bruttó bért kell beírni?

Barbcsi,válaszoltam...remélem nem túl lelombozó :?

evilany

Nem a gyerek 2 éves korági jár a gyed????? Mert nekem ez a kalkulátor 2012 januárig írja....és ez nem lenne jó így... :?: :?:

evilany

Évi
Ránk már az új szabályok lesznek érvényesek... :evil:
http://www.mamanet.hu/vilag/hirek/734-g ... zasok.html

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bocsi, kicsit eltűntem.
Pénteken de. otthon aludtam egy jó nagyot, aztán nálam is takarítás volt a következő. Du. elmentem a kórházban a leletemért, sajnos van a vizeletembe valami baci. Majd rá kell kérdeznem a dokinál, illetve 3 érték kicsit eltér a normáltól. Remélem semmi komoly.
Ma meg elmentünk a férjemmel a Brendonba nézelődni, vagyis a barátunk gyerekének vettünk ajándékot, mivel még nem voltunk babalátogatóba.
Nagyon jó dolgok vannak, de drága. (A bútorok már tényleg vicces áron voltak és persze a ruhák is).
De legalább elkértem a 2010-es katalógust, és azt nézegetem este.
Fogorvos, én már be is jeletkeztem a dokinénimhez. Nagyon szeretem őt, biztos nagyon örül majd, ha elmondom neki, hogy babát várok.
Terheléses cukorra is megyek 19-én, nekem az IR miatt kell menni hamarabb. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi gond vele.

Most rohanok vacsizni.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Woody
Terheléses cukor+inzulin...már itthon figyel a glukóz. Majd meglátom, melyik reggel szánom rá magam :?
18-án megyek a doktornőhöz, addigra jó lenne valami eredmény :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Hát akkor nem jó, amit találtam... :(
Amúgy nettó összeggel működne, de akkor elivelg úgy, hogy a GYED-es összeg két éves korig jár?? Vagy akkor ez most hogy van?

Kép
xtina75

[quote="xtina75"]H írta:xtina75át akkor nem jó, amit találtam... :(
Amúgy nettó összeggel működne, de akkor elivelg úgy, hogy a GYED-es összeg két éves korig jár?? Vagy akkor ez most hogy van?

Tina
Jót találtál, mert hasznos. A rendszer nem jó :cry: :evil:
Nem a bruttó kell? Szerintem a bruttó után fizetjük a egészségbiztosítási járulékot :?
Majd Tünde kiigazít...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság