Karmima, nagyon sajnálom
Ez nagyon nehéz.
Beze, a nehezen jött össze majdnem 2 évet jelentett, de ahogy látom ezzel nem vagyok itt egyedül. Már eleve rosszak voltak a ciklusaim, amikor abbahagytuk a védekezést. Aztán jött másfél év hormonkezelés, closti és duphaston. Ezektől ugyan a ciklus beállt, de baba nem sikerült.
Majd Kaáli, kivizsgálás, mindkettőnket rendben találták, majd egy sikertelen inszem. Következő hónapban spontán terhes lettem, de 6 hetesen már nem volt meg a baba, igazából szívhangig sem jutottunk el. Majd 1 hónap szünet és a következőben megint spontán terhes lettem
Így a 2. inszemre már nem volt szükség
A vetéléshez igyekeztem pozitívan hozzáállni, arra gondoltam, hogy valami nem stimmelt és ezért ennek így kellett lennie. Hálás voltam a sorsnak, hogy az elején történt.
Chrissy, Jucus, Fogigátló..., hát most már a fene sem tudja. Egyik ismerősömnek is most lesz lombikja és előző hónapban neki is kell szedni, de én már követni nem tudom mit hogy csinálnak
Jucus, nekünk is van most fél évünk, aztán már gyed van csak és ha akkor pár hónapon belül nem sikerül a baba, akkor sajnos nekem is vissza kell mennem dolgozni és csúszik az egész.
Peteérés jeleivel Ti hogy álltok? Megérzitek? Vannak szokásos tünetek?
Nekem szülés előtt sosem voltak ilyen tüneteim, de most hozom nagykönyv szerint és ez biztatónak néz ki! Azelőtt volt, hogy 2 mensi is kiamardt, de most 7 hónapos baba mellett beindult szépen, egész szabályosan (igaz, a szoptatás sajnos ráment, sajna)