hanyatka
N tök jó, hogy jöttél.
Már úgy vagyok veled, hogyha nem jössz, mindig azt gondolom, hogy már Patrika jön azért nem tudsz te jönni.
De jó, hogy már napok kérdése és láthatod élőben a kislányod. Már én is úgy várom, hogy láthassam az enyémeket, persze mindig biztatom őket, hogy legyenek csak szép nyugodtan, de azért jó lesz majd az is, ha majd ott tartok, hogy szülni fogok.
Szerinted, ha engem császározni fognak akkor kell szülésznő? Vagy az csak a vajjúdásnál segit(nálam remélhetőleg az a fázis kimarad).
szurikáta
Köszi, elolvasom.
julcsika
Az teljesen más amit te mondassz. Ti tudatosan úgy tervezitek majd, hogy a 2 baba között otthon tudjál maradni, ha meg nem jön "időben" a köv. bébi akkor mész vissza dolgozni. Ez nem ugyanaz, mintha megszületik a baba és a mama számolja a napokat, hogy mikor mehet vissza dolgozni. Ez lehet csúnyán hangzik, de azért kell meggondolni, hogy mikor és hány gyereket vállal az ember, a szomszédunknál ez teljesen másképp volt, mint amit te irtál. Persze én nem itélek el senkit, de az én életembe ez nem férne bele, vagy legalábbis nem érezném jól magam lelkileg,
ha nem a gyerekekre koncentrálnék.
Nekünk elég "különleges" a családunk, akármelyik nő szült otthon maradt a gyerekel 3 évig és nem szokás otthon hagyni másra. Biztos ez azért szerencse kérdése is, meg alkati dolog, de például amikor a férjemnek volt a szülinapja és nagy buli volt nálunk, a sogornőmnek akkor volt kb 1,5 éves a kislánya, ugyanúgy hozta a buliba, amikor a pici elálmosodott, leraktuk az egyik szobába aludni és éjszaka többyször megnézte a sogornőm.De nem hagyta az anyósánál. Jó mondjuk nálunk más azért, mert sajnos a párom árva, szóval a sogornőm se számithat az anyukájára, lehet, ha élne másképp lenne, de nem hiszem. Én is nagyon szeretem anyumat maximálisan megbizom benne, felnevelt már csomó gyereket, de nem akarom ráhagyni a babákat.Eleve nem csinálná ugyanúgy a dolgokat, mint én, én meg azt szeretem, ha minden úgy van ahogy én akarom, minek vitatkozzak vele ilyen hülyeségeken, pl. hogy hogy altatja a babákat, amikor ő jót akar, de lehet a gyerek meg nem úgy szokta meg. Majd meglátod te is, hogy nem fogod szivesen odaadni másnak, még akkor se , ha a saját anyukádról van szó. nem akarok okoskodni, de nálunk nagyon sok gyerek van a családban, sőt mondhatni a párom két öccsét is mi neveltük fel (egyiket 13 a másikat 4 éves kora óta), illetve a párom lánya is velünk él, és én tapasztalom a minden napokban, hogy hogy űkődnek a dolgok. (legalábbis nálunk). Most ezen lehet megbotránkozol, de például a párom lányának, ha valami baja van, "nem engedem", hogy az anyja vigye orvoshoz, vagy ilyenek, mert az a tuti, ha mi visszük el. Persze az anyja , ha akarja elviheti külön is, de mi azt vesszük figyelembe amit mi tapasztalunk vele kapcsolatban.
Ja ez a válság senkinek nem jött jól, nekünk is olyan számlák jönnek mostanában, hogy lehidalok tőle. De én próbálok pozitivan gondolkozni, hátha igy nem érnek el azok a dolgok amiket nem akarok.
Láttad a Yes Man-t? Jim Carrey-vel, nemrég láttam, tök vicces, nézd meg, ha tudod.
Én sokat táncolok, páromnak is szoktam, persze közben megszakadunk a röhögéstől. Mindig mondja, hogy: Most csináld a centrifugát
, na jó mi kicsit bolondok vagyunk.
De jóó neked, én is úgy imádom, ha kényeztetnek. Oldalt fekszel a masszázsnál? Kényelmes?
Már én is pedzegettem itthon, hogyha megszülök és meggyógyul a sebem, az első dolgom lesz egy jó fűrdő, imádok fürdeni, nagyon hiányzik, meg elmegyek masszázsra, meg szaunázni.