Na, itt vagyok én is , lenyugodtam a tegnapi után, csak olyan idegesítő.
Fanninak írtaam, hogy tényleg felháborító, ami történt vele a dokinál, szívem szerint azt mondanám válts, de azt is hallottam már, hogy sok doki már félidő után nem vállal beteget, mondjuk ezt bnem értem, hogy miért, főleg, ha semmi komplikáció nincs babával, mamával. Mi van azokkal, akik költöznek mondjuk egyik városból a másikba??
Ja, és én is gratula a celebsághez, azért reméljük, szóba állsz még velünk
Pelus: hát még én sem hallottaam arról a fajtáról, amiről Marcsi beszélt, de szteem én maradok a jól bevált, kényelmes eldobhatóhoz, pláne, hogy majd elvileg lesz vmi jó kis beszerzési forrás.
Anna, tényleg jól néz ki a torta, főleg, hogy most próbálok diétázni, úgyhogy nem is sokat nézegettem.
Én mellszívót kapok a tesómtól, az kézi, úgy emlékszem, remélem, beválik, ha szükség lesz rá. Még kapok egy mikrós sterilizátort is, meg van egy pár használatlan cumisüvege is. Legalább ennyivel tudunk spórolni.
Babakocsiról már beszéltünk, Ti milyet vesztek? Barátnőim közül most többen is azt javasolták, hogy csak olyat vegyek, aami teljesen vízszintesbe dönthető ( pl. a Brendonbaan lévők közül kb. 5 db, ami ilyen ), mert vannak olyan Babócák, akik hason szeretnek csucsizni és ebbe úgy is tudnak a gyerekek. Amúgy is azt hallottam mostanában, hogy egyre inkább hason altatják, illetve hasra teszik a babákat, elvileg kevésbé hasfájóssak, mert jobbaaan kimegy bebőlük a levegő
Még a Tesóm idejében, 4,5 éve akkor még szigorúan a háton fektetéss volt a "szabvány", most egyre inkább a hasra fektetést hallom. Szóval sztem én ilyen babakocsit fogok nézni, már kinéztem egyet a Brendonban, 75, és nincs is sok minden hozzá, viszont Szabikám talált egyet a vaterán, ami új, csak ott hirdetik, beszúrom a linket, nézzétek már meg, hogy mit szóltok hozzá? Ebből 2 féle van, van egy modell 50 körül és van egy másik 72-ért, de ehhez már van hordozó, pelenkázótáska ( ezek sem mellékesek, mert külön megvenni elég drága )
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=159717284
Hát, elég lassan haladunk a lakással egyelőre, még várjuk, hogy a klímás jelezzen vissza, ugyanis a nagykerek csak jövő héten nyitnak elvileg, utána festés. Az asztalos munka sokáig fog tartani, egyáltalán nem vagyok elragadtatva, ő csak febr. végére tudna kész lenni
Vagy ezt már írtam? Már én is kezdek szenilis lenni, de ezt olvastam a Kismamák nagykönyvében, vagy egy másikban?
Már tényleg dilis vagyok.
Na, eddig nálunk semmi hó nem volt, most viszont olyan szép nagy pelyhekben kezdett el esni
Én szeretem a havat, csak ne kelljen kimenni, mármint nyugisan sétálni még OK, de sietni vhova, az már veszélyes.
Anna, remélem, már jobban vagy, de legalábbis nem lettél betegebb! Sajnos, ezt az időszakot át kell vészelni, én még mindig örülök, hogy ilyenkor vagyunk terhesek, mint hogy ilyenkor legyen a pici újszülött, félnék , bárki jönne meglátogatni.. Azért jó, hogy tavaszi meg nyári baabák lesznek.
Én is azt hallottam egyébként, hogy a lányok jönnek hamarabb.
Na, remélem, mindenki jól lefáradt, nem kell este álomba ringatni senkit!:)