Skrisz:
Hát mint első gyermekes szülők igencsak elhalmoztuk Grétit játékokkal.
Meg a jézuska is sok szép játékot hozott.
Megnéztem a képeket, nagyon cuki Eszter. Jók a karácsonyos képek, rólunk senki nem csinált közös képet. Nem is vagyunk rajta egyik képen se együtt.
Twist:
Szerintem se olyan jó az indított szülés és én is császáros lettem. Nem karira kaptuk de szereti nagyon. Nagyon jó a blogod , gyorsan belenéztem. Megy a gőzös????? Jó lehet hallgatni.
Lois:
Igen nagyon sokat változott, apának hozta a jézuska a jégert.
Ő is szereti.
Till:
Köszi!
Megírnád újra azt a G-mailos címet. Mert úgy el mentettem, hogy sehol sincs meg.
Baba:
Örülök, hogy jobban vagy !
Bols:
Gratula a 2 babához! Nekünk is ő volt a dokink.
Ranikó:
Nagyon szép a baba szoba, kis manónak biztos tetszeni fog!
Nyulasz:
Mi is el voltunk romólva de nagyon szépen javulgatunk. Csak most meg közbe jött az oltás de remélem a jóságunk megmarad.
Till:
Gyógy puszi Lencslánynak. Szegényke , miért nem mehettél be vele? Én biztos kint bőgtem volna.
Angel:
Hát remélem nem lesz belőle gond és tudja Dr.-néni mit csinál. Igen ügyesen ül már ha hagyom de csak pici időre ülhet és persze csak úgy tud ha fogjuk.
Nem is tudom írtam-e, 6640 g és 67 cm Gréti. Megemelték a D-vitamin adagot 1 helyett 2 cseppre mert elég nagy még a kutacsunk.
Prevenart ti hányat kaptatok és mikor? mert mi kaptunk 2 hónaposan meg most 4 hónaposan. De nem 3 kell abból? mert azt mondta dr.-néni majd 18 hónaposan kap megint.
Szöcske:
Nem ismerem ezt az ülést de hány kilók vagytok most? Mert hordozó után nem túl nagy váltás erre az ülésre? Ami még csak az én véleményem nem vennék kéz alól idegentől ülést, nem tudni nem koccantak- e vele vagy nem érte bármi sérülés. Lehetnek láthatatlen sérülések is amik csak akkor jelentkeznek ha megóvni kell a babát egy esetleges ütközéskor. Picit utána olvastam ezt találtam, nem lehet rosz ez az ülés sem.
Az ADAC 2007-es tesztjében a 9-36 kg-os biztonsági gyermekülések között az 1. helyet szerezte meg!
Mi ilyet vettünk Concord Ultimax. Sajnos drága ülés de nagyon jó. De látom ez sem olcsóbb.
A mienk 46500.- volt a Brendonba mert régi szín. 0-18 kg -os
Hurka evés , édes lehetett lánykád....
[/quote]
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára nikó 2010.01.08 16:41-kor.