Új privát üzeneted érkezett!

Na es akkor rolam:

Tegnapra vartam a nem vartat, vagy is pirit.....Es ez a szemet ugy megviccelt, szerintem mar direkt szorakozik velem, de mar csak röhögök rajta :D ....Szoval tegnap kellett volna jönnie es nem jött egesz nap....Este mar alig tudtam elaludni, hogy hatha azert nem jön.....Gondoltam ha reggelig semmi akkor tesztelek egyet.....7 körül ereztem, hogy görcsölget a pocim, na mondom most jön.....Kimentem a WC-re.....Elkezdtem pisilni semmi ver....Na mar elö is kaptam a poharat a teszthez, magam ala tartom....Hat nem az elsö csepp ami beleesett egy vercsepp volt??????DEEEEEE :D :D :D ...Hat mondom ez bolondot csinal mar belölem :lol: ...Pedig egy napig remenykedtem, hogy nem kell a HSG, de hat megis :roll: ...

Na most lepek, mert vendegek jönnek hozzank!!
Mindenkinek pusszantas!

Ancsa

KépKép
gyancsi

Megint tetüüüüüüü :D

KépKép
gyancsi

Ancsám: jaj Drágám...De édes lehettél....Sajnálom azt a fránya pirit, hogy kicseppent!!!!!!!!!!!

Nálam meg ma délelött: :evil: :evil: :evil:

Felídegesítet a csaj akitől vesszük a lakást, hogy csak na!!!!!
Kitalálta, hogy ő holnap mégsemm ér rá
Ja persze nem tom mi dolga lehet, mert nem dolgozzik!!!!Amúgy fuuuullll dilóóóóóóóóóóó!!!!!!!!!!!!!!!

Meg tegnap mikor felhívtam és mondtam neki, hogy átmennék mérickélni, akkor még ő kérdezi, hogy minek????
Mondom azért, mert függönyt szertnék venni, de hát az minek???
Mondom mert nekem az kell....
Erre ő, de hát nem festünk meg nem csinálunk ezt azt????
Fuuu te, mi köze van hozzá????
Majdnem elküldtem a büdösbe!!!Apa ott volt az mentette meg!!!
csip-csip18

sziasztok!

kírus!
sajnálom, hogy nem futottunk össze... én csak 12 után értem oda, de K.dr éppen ebédelni volt, így még várni is kellett. de azért összehoztunk neki egy szép kis fogadóbizottságot, mert 3an is vártunk rá a kórházból :) úgyhogy szegény ebéd után rögtön meggyithatta protekciós magánrendelését :lol:

amúgy nem volt semmi extra az uh-n. talán jó hír, hogy a sok egyforma ciszta helyett kivehetők voltak a képen primer tüszők, de annyira beindulva egyik sem volt, hogy legalább "kicsit-domináns"-nak lehessen hívni.
most igazán a doki sem volt túl bizakodó, úgyhogy rögtön fel is írta a köv adag clostit (hazafelé majd ki is váltom), hogy tudjam szedni amint indul az új ciklus... vagy pedig 2 hét múlva menjek, és csinálunk vérzést... vagy rögtön menni kell, ha van bármi szokatlan, mint pl cicifeszülés (ammeg mi :?: )

szóval most megint ott tartok, hogy türelem-játékot jáccunk... bár amikor bementem még ki volt merevítve az uh monitorján egy giganagy domináns tüsző, mondtam is, hogy voodoozzuk át belém :D

a legszebb az, hogy azért a jövő hetemet sem töltöm orvos nélkül. hétfőn megyek szegedre :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ki hívot engem az elöbb????
Akitől vesszük a lakást a Vera :shock:
Minek hív ez engem, mikor ma délelött hívott, hogy ő nem ér rá holnap dé.11kor ... :shock:
Azután érdeklődöt, hogy akkor lebeszéltem-e a párommal, hogy mikor tudd neki segíteni a bútor szállításban amik nem kellenének neki!!!!
Mondom neki, hogy???Ha azt semm tom milyen bútorról van szó, ahoz látni kellene...Hát igen, mondja igazad van....
Akkor most mi van???Mondom magamban???
Erre akkor MÉGIS mikor tudnám megnézzni az ő bútorait, hogy elvigye a párom...
:shock: :shock: :shock:
Hát mondom Te mondtad le a holnapot...Akkor most miröl beszélünk??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát akkor holnap gyere át????Most már menjek át, érted te ezt??
De mondom neki, te nem azt mondtad, hogy dolgod van és nem érsz rá....
Hát ő azt úgy értette, hogy a 11 nem jó amit megbeszéltünk...
Jó mondom akkor mikor leszel otthon???Egész nap, mondja...
Mi a Fa*z van, mondom magamban??? :?
Hát, hogy ő egésznap otthon van..12 ig alszik aztán fürdik 1 ig utána meg felmos, szóval 2-ig ő nem ér rá!!!! :shock:
Na bazd meg, mondom neki... :shock:
Nem vagy semmi, basszod...
Jól van akkor holnap megyünk át hozzád, mondom neki du.3-ig elkészülsz???? :lol: :lol: :lol: Inkább legyen 4, mondja...
Na jól van ez már sokk nekem...Nem 2-ig van elfoglalva???
Vagy csak Én vagyok ehez hülye!?!?
No mind 1 du.4 órában maradtunk :lol: :lol: :lol:
csip-csip18

csip!
ez nem százas :shock: :!: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás :?:

Ancsi
Sajnálom, hogy piri odaért :cry:

Csip
Hát vannak érdekes emberek... :wink:

Julcsi
Sajnálom, hogy ennyit kell küzdened egy domináns tüszőért :!: nem kaphatnál valami mást :?:

Kírus
Eredményed :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anita! Jobbulást nektek, gyógyuljatok meg hamar!!

Kírus!! Elismerésem,hogy megtudtad inni azt a cukros löttyöt :) ,nekem nem ment ,ami bement jött is ki :?
akkor 18-án meg is tudod,hogy kukis vagy puncis??

Zsu!! melyik napra gondolsz?? :oops: mert én kettőt is naon várok :)

Ancsa!! én bebiztosítottam magam :D a fájdalom küszöböm nem olyan nagy..., és azért is vettem be annyit,mert úgy volt hogy 8-kor kerülök sorra,de mindíg volt még valaki előttem és nagyon ráértem agyalni,h.ez mennyire fog fájni, a gyógyszer hatása már megy is ki ...,és inkább vettem be óránként eggyet, biztos ami biztos :)

Jó megviccelt téged ez a dög piri :evil: ,nálam is jelentkezett ,tegnap :evil: ,de következőleg nem fogom beengedni :lol:

Juli! Kitartás!! még nőhet és lehet neked is szép tüsződ, closti segít neki :)

Csip! Úgy látszik ez a nő sem volt ott mikor az észt osztották 8)
majd mesélj,hogy zajlott nála a mai nap.

EDI
ediii

Ediii
Olvastam, hogy esküvőtök lesz nemsokára 8)

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu!! Igen várom,de egy kicsit félek is :roll: para vagyok
Kis esküvő lesz, nem csinálunk nagy felhajtást, már a rucit is megvettem :) ,de igazábol nem az a nagy menyasszonyi ruha,de majd hozok képeket ha túl leszünk rajta :) és persze ha nem bánjátok :oops:

EDI
ediii

zsu!
[quote]n írta:em kaphatnál valami mást :?:

mi mást?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Ediii
Sok boldogságot és várom a képet nagy- nagy szeretettel :wink:

Julcsi
Puregon szurit :arrow: PCO-snak jó, Én is szúrtam :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

ediii!

most már nem várok domináns tüszőt... inkább legyek túl ezen a cikluson, és kezdhessem újra a clostit.

elképzelhető, hogy hétfőn kapok valami gyógyszert, és akkor úgyis csak aggódnék, hogy esetleg bezavarhat a babásodásba... így legalább ha kell bogyó, a doki nyugodt szívvel fel tudja írni annak tudatában, hogy nem vagyok babás... aztán a többit majd meglátjuk (bár remélem, továbbra is gyógyszer nélkül maradok :))

most viszont húzok dolgozni, mert kaptam összesen több mint 1000 oldal pályázati anyagot :shock: , amiket keddre értékelnem kell :twisted:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

zsu!
és az is tüszőt növeszt :?: majd rákérdezek a dokinál, hogy mi lenne ha esetleg mégis... :?: :lol: de sztem előtte csak végig kellene játszani legalább a 3 hónapot, nem :?: hiszen még csak az első stimulált ciklusom volt...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Edi!
Kukisunk lesz!! Legalább is eddig úgy néz ki :D
De remélem megerősitik Kecskeméten is!!

Juli!
A fene egye meg most már tényleg meghozhatná a gyümölcsét az a closty!!!!!!!!! ++++++++

Csip-csip!
Ez kész ez a csaj áááááááá :?

Zsu!
Éhgyomri:4,1
2 órás: 5,5

Azt hiszem ezek jó eredmények!! Még a védőnő nem látta de szerintem jók.. :roll:
De viszont a mérlegre nagyon haragszom :evil: kari elött ota 3 kg-ot híztam :cry:
Vendég

Julcsi
Igen, és kifejezettem PCO-snak van :!:
Állítólag az Én volt terhességem a Puregon utóhatása volt :!: :?: :cry:
Ha csak ez volt az első Clostis hónap, akkor valószínű, hogy 3 hónapot meg kell próbálni :!: de ha nem használt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus
Ez valóban nagyon jó terheléses eredmény :!: gratula :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kírus!! Bocsi, úgy látszik vak vagyok :oops: :oops: ,most nézem a vonalzód, nagyon szép neve lesz a kissrácnak :wink:
Ne is foglalkozz a mérleggel,majd le mennek a plusszok,ha megszületet a babód.....

EDI
ediii

kírus!
ez nagyon jó terhelés-eredmény :!:

zsu!
akkor köszi a tippet :) ha nem jön be a closti, akkor tavasszal feldobom az ötletet a dokinak... úgy vettem észre, hogy lehet vele alkudozni :wink:

elegem van a pályázatokból!!! :evil: már mindenhol igazolásokat, nyilatkozatokat és szerződéstervezeteket látok :twisted:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!!

Visszaolvasok...

KépKép
gyancsi

Csip- Ez tök hülye :D ...Majd gyere meselj, hogy mi volt ma, mert kivancsi vagyok....Lehet otthon sem volt :lol:

Juli- Sajnalom, hogy nincs meg a dominans tüszöd, de lehet, hogy tenyleg keves volt neki ez az elsö Closti-s honap, remeljük a következö sikeresebb lesz :lol: ...A palyazatokat hajitsd jo messzire a busba....Vagy a kukaba :lol:

Zsu- Te hogy vagy ma??Megrepedt mar a tüszid??Elvileg az a szuritol mennyi idö mulva következik be??

Ediii- Gratula en is az esküvöhöz, nem is hiresztelted, te kis huncut :wink: ....A kepeket nem hogy nem haragszunk meg erte, hanem követeljük öket :D Köszi amit irtal a HSG-vel kapcs-ban, jo ha tudom, hogy mire szamitsak!!

Kirus- Gratula a szupi cuki-hoz!!!! :lol: ...A kilokat meg szard le, majd ha kint lesz a baba akkor leadod.....Bar en is nagyon paras vagyok, van rajtam 3 kg a versenysulyomhoz kepest es leszeretnem adni nagyon meg a teherbeeses elött :oops: :roll:

Csajok nekem ma botranyos napom volt, a kocsi amivel vezetek, kikesziti az idegrendszerem....Befagyott persze megint a tanksapka, melegviz :arrow: szokasos tortura.....Aztan egyszer csak elkezdett füstölni a kocsi belül az utasterben....De hogy honnan jött????Aztan elallt, aztan megint elkezdte.....Ezt jatszotta egesz nap.....Az fütessel meg nem tudom mi van, mert olyan szinten parasodott a szelvedö, hogy masodpercenkent törölgettem egy papirzsepivel :evil: :evil: ...Szoval mar nagyon vartam, hogy hazaerjek :!: De itthon vagyok :D ...Azt hiszem holnap megjutalmazom magam egy csizmaval :roll: :lol: Mar ha talalok.....

Mindenkinek szep napot!!!

Szeretettel:
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok!

Nem tudom, hogy emlékszetek-e még rám... De gondoltam megosztom veletek az örömömet! Ugyanis úgy néz ki babát várok. Ma voltam a dokinál, és látszódott az 1centis szabályos petezsák. :D Remélem ezúttal minden rendben lesz....

Zsu! Olvastam, hogy mi történt veled és borzasztóan sajnálom! :( Remélem, már nem kell sokat várnod a babóra.

Tünde! Neked gratula!

Többieknek drukk!

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

ancsi!
hajítanám én messzire a pályázatokat, de kedden már bírálat lesz... én meg f@szán beszerveztem hétfőre a szegedi orvos-látogatást :?

angyalkrisz!
nagyon jó hírek!!! gratulálok :!:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

sziasztok!

csip tudtál menni végül is ahhoz az idiótához?

ediii hogy ez eddig miért nem jutott eszedbe?!?! :arrow: mármint hogy nem engeded be pirit...hiába jön!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
képeket természetesen kérünk!!!
ööööööööö... na akkor most már tessék elárulni szépen, hogy mit is várunk annyira!!! az egyik dologra emlékszem, az esküvő... az ok... de mi a másik???
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsu ez most komoly?!?! a puregon mellékhatása volt a pozi teszt?!?!
:shock: :roll:

Julcsi basszus!!! :? kitartás!!!

Ancsa nekem akkor szokott bepárásodni, ha belső keringetésen felejtem a levegőt... :roll: :roll: :roll: :roll: Te is cipő és csizma mániás vagy???

angyalkrisz köszönöm! :lol: Neked is gratula! drukkjaim mennek!!! +++++++++++++++++

kírus én is híztam 2 kg-ot kari alatt... :oops: :oops: :oops: :oops: de ez minden évben így van! aztán győzöm leadni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: de most nem állok neki fogyózni! 8) :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Angyalkrisz
Kedves vagy, de remélem, hogy nem kell újra azt átélnem, Én vagyis Mi a párommal mindent megteszünk azért, hogy egészséges kisbabánk legyen és ha egyszer megkaphatjuk az élet egyik legszebb ajándékét, akkor nagy szeretetben fogjuk Őt/Őket felnevelni mind a ketten!!!
Hát ezt nem hiszem el...ma gondoltam Rád, hogy vajon mi lehet Veled :?:
A Te párod is rendőr?...ha jól tudom, így jutottál eszembe :oops: :lol:

Örülök, hogy jöttél és komolyan ma gondoltam Rád és hát nem véletlen, ilyenek mostanában a megérzéseim :wink: nagyon nagy gratula a pozi teszthez és szívből kívánom, hogy problémamentes legyen a terhességed és ha csak tehetd és kedved van gyere vissza közénk sűrűbben :!: :wink:

Julcsi
Ha ennyire lehet vele alkudozni és már most mondanám neki :!:
Most látom csak, hogy jössz Szegedre :shock: :wink: gasztróra :?:

Tündi
Amikor mondtam a dokimnak a jó hírt, akkor csak annyit mondott telefonba, hogy ez valószínű, hogy a Puregon mellékhatása, mert fél év mire teljesen kiürül a szervezetből :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu óóóóóóóóóóóóóóóóó!!!! :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
gtunde75

Ancsi
24-36 óra között reped meg, de nekem még nem repedt meg vagy most már lehet, hogy igen, de majd reggel a hőmből úgy is látni fogom :!:

Susy
Merre vagy :?:

Csip
Te sem voltál ma... :!: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu!
igen, gasztróra :? bár ma éppen nagy megkönnyebbülés volt, hogy jó lett a vérképem, de azért tartok tőle. nem vagyok az utóbbi hetekben valami túl fényesen... igazából a rettegésem egyik fő tárgya az, hogy esetleg felötlik a dokiban a gondolat, hogy megnézné, mennyit javultam :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Julcsi
Mi a baj :?:
Te most szedsz valamit a PCO-ra :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok!

Angyalkrisz

Gratula a babóhoz. Vigyázz magatokra, és gyere most már gyakrabban!

Kirus

nagyon jó a cukrod, az enyém magasabb lett, és két hét múlva kedden a vizsgák közé benyomok egy újabb terhelést. Félek megint ájulás lesz a vége.

Zsu

nagyon szorítok a tüsződnek!

Juli

Sajnálom, hogy ez a hónap nem jött össze! Akkor most te is halmozva szarral rendesen. Ne add fel. hamarosan te is kész leszel!

Csip

Nem semmi, hogy mik történnek veled! Fő a nyugalom! Az a nő meg hülye.

Tünde

Van valami tüneted? Vagy te is szerencsés leszel?

Ancsa

Szerintem meg kéne nézetni azt a kocsit! Nehogy valami baj legyen.

Velem nem sok van. A suli, a suli, a suli. Már nagyon unom az összes gennyes bőrbetegséget és társait. Fogalmam sincs, hogy miként is megyek át a gyakorlaton. Ha porcelánt húzok, akkor én elhasalok, az tuti.
Egyébként a vaterán vettem egy kiságyat habszivacs matraccal 7500 Ft-ért. Ezzel kb egy 10-est spóroltam. Majd a gyakorlati vizsgám után, pénteken megyünk fel Taksonyba, meg barinőmet visszavinni Pestre, mert ő lesz a modellem a vizsgán és akkor majd átvesszük. Egy babkocsit is kinéztem, de az csak vasárnap jár le. De jó lenne azt is elcsípni.
Tegnap voltam nődokinál. Minden ok. Teljesen zárt a méhszáj. Aztán mondtam a dokinak, hogy kb. egy hete néha olyan mensis fájdalmat érzek a hasamban, de csak pár másodperc az egész, aztán elmúlik, de úgy nem nagyon érzem, hogy olyan kemény lenne a hasam közben. Mondta, hogy feküdjek fel az asztalra. megtapogatta a hasam és mondta, hogy elég feszes azért, de ez nem gáz, de arra tippel, hogy idősebb a terhességem, mint gondoljuk. Szóval lehet előbb lesz babó. Anyukák, kismamik! Milyenek azok a keményedések pontosan, meg a jóslófájások? Lehet, hogy ezek a kis fájdalmak már azok? Bocsi, ha sötét vagyok, de még nem voltam terhes és fogalmam sincs. A doki nem mondott ezzel kapcsolatban semmit, csak azt, hogy minden ok, ne aggódjak.

Joli
Kép
Kép
joli83

Szép jó reggelt...

Zsu: Igen nem voltam tegnap, mert áhhh totálissan felfordultam a tegnapi napotól komolyan....

6kor kellettem, mert az Én párom elkezte leszedni a fáról a díszeket :evil: így kezdödött a napom :evil: tiszta ideg lettem...
Aztán 9 re mentem körmözni, megcsináltam 1 vendéget, aztán rohantam a honvéd kórházba, a kersztanyummal, mert beajánlottam egy orvoshoz, mert epés...
Aztán 11 re rohantam vissza megint 1 vendég...Aztán rohantam haza, mert ki kellett pakolonom a konyha szekrényemet, mert feltettem 2 napja a vaterára és tegnap el is vitték :shock: Gondolta a roseb, sebaj nincs konyhabútorom... :wink:
Aztán vissza rohantam megint melozzni, mert megint volt 1 vendég :roll:!
Aztán lakás, mérickélés, ami volt 1 óra... És után vissza haza, mert jöttek a konyhámért...utána kutyával séta és fürdés, zuhanás az ágyba!!!!
Ennyi
:lol:
csip-csip18

Joli
Örülök, hogy jól vagytok, kitartás a tanuláshoz :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Csip
Így már érthető, hogy miért nem voltál...ennyi minden egy napra :?: :roll:
Csak fúrcsáltam, hogy nem jöttél, Te is jössz szinte minden nap :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Zsu
Itt vagyok csak nincs túl jó kedvem...

Joli
Drukkolok a vizsgákhoz! Ügyes leszel!
A pocakkeményedés az olyan, mint ha tele lenne rakva kővel a hasad és ha megfogod is csont kemény. Magne b6 nagyon jó rá, nem mondta a doki?
A jóslófájást pedig leginkább mensis fájdalomhoz tudom hasonlítani, és derékból indul. Ha beülsz egy kád vízbe akkor elmúlik, az igazi fájás nem múlik el ettől, de ráérsz még te ezen gondolkodni, nem kellene lenniük 30 egynéhány hetes korodig.
Milyen az a habszivacs matrac?
Végül kislányotok lesz? :) Ruhácskákkal hogy állsz? Nekem már van kelengye listám, ha gondolod elküldöm.

Szép napot és szép hétvégét lányok, ha nem jönnék gondolok rátok...

Kép
Kép
susytunder

jó reggelt!

zsu!
semmi baj nincs, csak a szokásos problémák, amik mostanra kicsit felerősödtek...hasmenés, hőemelkedés, és sajnos mindennapossá vált a hasfájás (ez eddig nem volt ennyire gáz)
egyébként a pcos-re 2x850 metet szedek... és hétfőn MT-vel akarom megbeszélni, hogy szedhetném-e 3x (nőgyógyászom mindig azt mondta erre, hogy örlüjek, hogy ez a dózis nem okoz gondot... hát gondoltam, hogy megkérdezem a kezelőorvost, és ha szerinte ennyivel sem lesz probléma, akkor a dokim is tuti rábólint)

joli!
kitartás!!! már nincs sok hátra a vizsgáig, aztán jöhet a megérdemelt nyugalom ;) amit becsülj is meg, mert néhány hónap, és aztán 18 évig egy szem nyugtod nem lesz :lol:

csip!
ha az én páromon múlna a fa leszedése, akkor ő csak szemeteszsákot húzott volna rá úgy feldíszítve, és betette volna v.melyik sarokba :lol: így rám maradt, én meg 6-án leszedtem... mert hogy vége a karácsonynak.

ja, nem is mutattam. nálunk így telt a karácsony:

http://xfree.hu/album_show.tvn?aid=176481
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára -j- 2010.01.08 09:03-kor.

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Susytunder

Alapból szedek napi egy magneb6-ot. Csak furi ez a kis fájdalom. Remélem csak a növekvő méhem okozza, nem más. Csak nekem alul a hasamban szokott fájni, pont úgy, mikor megvan, aztán pár másodperc és elmúlik. A habszivacs matrac, az egy sima, szivacs matrac a kiságyba, amin a baba fog feküdni. A kelengye lista jöhet. Mert a kiságyon kívül még az ég világon semmink sincs!

Eddig úgy fest, hogy lány. Még 3 hét a köv. UH-ig. Remélem megmutatja magát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára joli83 2010.01.08 10:00-kor.

Joli
Kép
Kép
joli83

joli!
csak egy kis jótanács. az emiledet szerkeszd át ilyenre, vagy hasonlóra:
jinx kukac citromail.hu
így el tudod kerülni, hogy elárasszanak spam-ekkel :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Susy
Ezek a hormonok...tuti azok csinálják :!:

Julcsi
akkor nagyon megvisel az alapbetegséged :!: szegénykém, most már emlékszem, hogy írtad, hogy jól bírod a metet, csak Én nem bírtam szedni, mert kettős látásom volt tőle :!: :cry:
Remélem, hogy nem lesz rosszabb semmi eredményed M.T-nél
:!: drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nekem még mindig nem repedt meg a tüszőm a hőm alapján, de nem fáj semmim :!: :roll: :arrow: én ezt már nem is értem, hogy lehet ez :?: :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu
Ez nem hormon... a körülöttem lévő emberek...

Joli
Egy darab az lópikula. Barátnőm hatosával szedi, szerintem kettőt te is vehetsz be, ettől semmi bajod nem lesz.

Küldöm majd a listát.
Még egy dolog eszembe jutott. Átnézegettem a kisruháinkat, és sok van, amit mi május végén nem fogunk tudni használni, szivesen adnék neked belőle, ha elfogadod. Elpostázom, te meg majd vissza, ha kinövitek, persze nem akarlak megbántani ezzel.

Kép
Kép
susytunder

zsu!
meglepő, de nem visel meg. mindent meg lehet szokni :D sokan mondogatják, hogy egy kis hőemelkedéstől (37,0-37,2) már totál odavannak, én meg néhány hónap után 37,5 alattit már meg sem éreztem.
a hasfájás is csak azért zavar, mert olyan hülye gondolataim vannak tőle, hogy ha esetleg sikerül a babó, akkor ő ez miatt nem fogja magát odabent jól érezni... bár azt mondják, a terhesség javít az ibd-n... sőt totál tünetmentessé is teheti :D

lehet, már írtad... te másfajta gyógyszert nem próbáltál? merckformin xr-t, vagy esetleg avandát? az insulinod milyen volt? mert azért arra csak kellene valami...

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Sziasztok!

Joli!
Nekem is szokott ilyen fájdalom lenni ugyan ott,de nem keményedik a hasam be közben...De én meg sem említem a dokinak mert rögtön beküld a kórházba..nagyon erre pályázik...
Ja és 2*2 magne-t szedek és mégis...
Majd lassacskán meglesz mindenetek :wink: ,van még azért idö...
Mi is majd jövö hónapban vesszük meg a többi cuccot ami még hiányzik(mert azért nálunk is vannak hiányosságok)
Sikerülni fog a vizsgád!!!! :wink:

Épp ma eszméltem fel ha 10 hét mulva bújna ki a drágám az már tök jóóó lenne :D jól tudom hogy 37 hetesen már nem koraszülött ugye? :roll:
Azt hiszem nem is írtam, a héten rendeltem egy kismamanacit és meg is jött tök szupi(végre van olyan ami jó rám :lol: ) barna kord naci...remélem kihúzom benne végig :roll:

Angyalkrisz!
Persze hogy emlékszünk rád!!!
Gratula nektek is a pocaklakóhoz!! :wink:

Mindenkinek szép napot!!!!!!
Vendég

Susy
Sajnálom, ha megbántanak vagy nem úgy viselkednek Veled :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Susytunder

Nagyon kedves tőled, de a kisruha az egyetlen, amiből rengeteget fogunk kapni. Tomi tesója egy éve szült, szintén kislány, és sok rucit fogunk kapni. Köszi a listát. Azt hiszem bankot kéne rabolnunk, hogy mindent meg tudjunk venni. Nem is gondoltam, hogy ennyi minden kell.

Kirus

Akkor nem aggódom. Csak nem tudtam hová tenni ezt a dolgot, de akkor ok. Egyébként én is két kilót híztam az ünnepek alatt. 37 hetesen már nem koraszülött!

Juli

remélem hamarosan rendbe jössz!!!

Joli
Kép
Kép
joli83

Sziasztok!

Ancsi! sajnálom, hogy piri megint megtalált...de remélem hamarosan sikerül elűznöd egy időre...a kocsit meg sztem is nézesd meg, nehogy valami baj történjen... :roll:

Csip! hát ez a nő tök hülye lehet...jó neki, hogy ennyi dolga van csak... :wink: a tegnapi napod elég fárasztó lehett...mi majd csak holnap szedjük le a fát, még egyáltalán nem hullik...

Edii! gratula az esküvőhöz és kérjük a képeket :lol:

Kírus! grat. a cukor eredményhez, én hétfőn megyek, remélem nekem is jó lezs, bár majd csak 1 hét múlva tudom meg, mert teljes vérkép és ellenanyag szűrés is lesz ismét... :roll:

Angyalkrisz! üdv. újra, és grat a babához...gyere gyakrabban... :D

-J-! hogy állsz a pályázatokkal? elég húzós lehet, bár én nem értek hozzá...remélem a clostinak lesz hatása...

Tunde! hogy vagy? vannak tünetek? mikor mész dokihoz?

Zsu! biztos vgayok benne, hogy lesz kit felnevelnetek a pároddal, szeretetben, hidd el, Ti nagyon megérdemlitek...

Joli! nekem is nehezen ment a bőrgyógyászat, igazából nem sok jelentősége van számomra, mert nem pedikűrözök azóta sem... :? biztos sikerül a vizsgád, ügyes leszel, én porcelánt húztam anno... :wink:
a neten olvastam valamikor, hogy a 2. trimeszterben normális az enyhe alhasi fájdalom, mert nő a méh, később az enyhe összehúzódások, haskeményedés, de mindez fájdalmatlanul...
Te milyen védőfelszerelésben dolgozol a gyakorlaton? kell használnod valamit most hogy babát vársz? ezt rég megakartam kérdezni...

Suzy! mi a baj? miért nincs jó kedved?

Na léptem, kicsit hosszú lett...bocsi :oops:

pussz mindenkinek!!!!

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner

Műkörmözésnél maszkot használok. Mást nem. Meg igyekszem gyakran kezet mosni. A tanárok azt mondták, hogy ennyi elég. Porcelánt húztál? Jaj én olyan béna vagyok, hogy el sem hiszed, és nincs senkim akin gyakorolhatnék. Szóval ez jó nagy szívás lenne. Remélem, hogy zselét húzok. Az se tökéletes, de amiben még hiper béna vagyok az a lakkozás. Vastag lesz, csíkos, levegőbuborékos. Kezdek kétségbe esni. Ez így nagyon szar, hogy senkit nem ismerek itt. Így nincs kin gyakorolni.

Joli
Kép
Kép
joli83

Joli! én gyakoroltam margarétán is, lakkozást, meg zselét is..igaz nem olyan mint egy igazi kézen, de a lakkozáshoz sztem jó...és le tudod mosni, szóval sokat lehet rajta gyakorolni...
én nem használok maszkot sem... :roll: igaz most kb havonta max 1-2 embert vállalok csak...

Iner

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
iner

Iner, Joli: maszkot azért tessék használni, mert az ember ngyon sok port beszív...
Főleg a porcelánnál!!! Annak amúgy is van, egy jó erős illata is még hozzá, sajnos...
Hát igen a zselé könnyebben ilyen szembpontból, mert könnyebben terül és több ideg tudod alakítani a formáját...Mint pl. a porcinál nem, mert az egyből levegőre köt meg, sajna...
Hát igen nem egyszerű az biztos...
Amúgy meg Én is porcelánt húztam, és ráadásul épített :shock:
Na elmondanám, hogy az volt a legszebb köröm, amit valaha csináltad porcelánból, nagyon nagyon féltem, hogy nem fog sikerülni, és aztán gyönyőrű lett, és 5* kaptam :D :D
Lakkozásnál, meg 1 dolog van amire figyelj, jó tanács, hogy kevés lakk legyen az ecseten(nagyon kevés), és ne rögtön a körömágynál kezdj el lakkozni(1m feljebb-középen), aztán oldalt, és a 2-dik rétegnél meg lemehetsz a körömágyig kicsivel több festékkel :)
Mert ha az 1 rétegnél rögtön a körömágynál kezdesz lakkozni, akkor szokott az lenni, hogy folyik meg vastag lesz, mert hátra folyik a lakk...

Iner: Jót mondot, a margaréta nagyon jó! Én volt, hogy a páromat lakkoztam :D :D :D

Puszi nektek!!!
csip-csip18

Joli
Sztem is használj maszkot a por és szagok miatt :!: és gumikesztyűt!!!

Jó a margaréta főleg, ha nincs kin gyakorolni :!:
Nekem is a párom többet volt gyakorló alanyom, mint a nővérem vagy anyukám, de akkor ilyedtem meg egy kicsit, amikor azt mondta, hogy ne mossam le a körömlakkot, mert neki ez nagyon tetszik :shock: :lol: volt, hogy úgy mentünk el az uszodába, hogy rajta maradt a lábúján a kicsit rózsaszínes lakk és a tusolóban vette észre és nem győzte takargatni, hogy nehogy valaki észrevegye :!: :?: :lol: :shock: nem egyszerű pasas az biztos :!: :wink:

Én is porcit húztam, de nagyon ügyi voltam és valóban szép lett, akkor csináltam szinte a legszebbet :!:

A lakkozásnál pirosat, bordót gyakorolj a legtöbbet, mert a vizsgán azt kell, legalább is nálunk így volt :!:

Sikerülni fog tutira, ügyi vagy :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

iner!
feladtam a pályázatolvasást... mert hogy sz@rul lett megírva az ajánlati dokumentáció is (amit csak ma kaptam meg)... így arra gondoltam, hogy nincs értelme.
hétfőn szabin leszek (szegeden) de kedden de. még megírom a véleményezést, és délben mehet a bírálat... ami sztem tök felesleges.

joli!
aranyos vagy :) bár igazából már azt sem tudom, hogy mi az a "rend", amibe jönni kell. tavaly tavasszal úgy gondoltam, hogy ha még egyszer ilyen állapotban leszek, mint most, akkor két kezem összeteszem... de most már egy kicsit kezd az idegeimre menni a dolog.
emlékszem, múltkor amikor összefutottunk a terhesgondozóba? egy barátnőmmel voltam ott. reggel 5 óta szülőszobán van :) dél körül azt mondta a Kovács, hogy talán 2 körül már érdemes érdeklődni, úgyhogy most hazafelé útba ejtem :lol:

és most végre HÚZOK HAZA!!!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?