csak 1 percre jövök, mert leugrunk bevásárolni
Pont tegnap olvastam, hogy mennyire kell nyomatni a húst meg a fehérjét ilyenkor, mert a babák attól fejlődnek a legjobban, úgyhogy nyomassátok ti is.
Mondjuk én a napi 3 szeletet nem eszem meg , amit apánk javasol, de minden nap eszem húst meg sok tejet is iszom.
De jó, hogy itt vagytok, legalább nem egyedül irogatok.
moncsika
Ezt a méricskélés dolgot nem értem. Eleve a súly és a hossz csak becsült érték, direkt megkérdeztem apánkat, ő is egy táblázatból nézte ki, hogy kb mekkoráknak kell lennie a babáknak, de ez csak becslés, és még ő is mondta, hogy ez "hüyeség", mert csomószor eltérő amikor a babák megszületnek. Igaz, hogy az én bébijeim lányok és ketten vannak, igy nyilván kisebbek egy kicsit, de szerintem a kisfiad abszolút nem kicsi, pont jó. Ráadásul az, hogy hányadik hétben járunk az is csak becslés, oda szokták irni az uh-n azt a plussz-minusz értéket, az is azért van, mert egy bizonyos intervallumon belül vagyunk. Szóval kb. a 32 hétben, de lehet a 31 is és a 33 is, érted?! Ezeken ne izgulj.
Az, hogy nálunk a csajoknak keskenyebb a bucija én kifejezetten örülök, nekem eleve jobban is tetszik, mint a kerek buci fej.
Amúgy is ez még csomót változik.
hanyatka
Na most picit megijedtem...pont egyik nap meséltem a férjemnek, hogy néha éjszaka úgy fáj a hasam, mintha meg akarna jönni. Nekem szerencsére nem szoktak nagy görcseim lenni mensi alatt, de ez ahhoz hasonló érzés, és olyan fura is volt, hogy már milyen régen éreztem ilyet.
Remélem ez nem baj, hogy én már most érzek néha ilyet, legközelebb megkérdezem apánkat.
De jó, hogy már kész vagytok!
Ez csak természetes, hogy drukkolunk, hogy könnyű legyen a szülés.
Az Avatarra mi is készülünk elmenni moziba.
Ja moncsika, az már nekem is eszembe jutott, hogy akár tényleg szülhetnénk együtt is!
Ha meg császárt szeretnél, akkor határozottan beszéld meg apánkkal, szerintem, hogy félted magad is meg a babát is és nem akarsz kockáztatni, inkább fektessen be, mielőtt megindulna a szülés , meg amúgy is messziről jössz, stresszes lenne, stb, és inkább inditsa meg akkor amikor már lehet. Nekem egyébként a február elejét mondta, hogy addig tutira húzzuk ki, de a legtutibb a február közepe lenne. Nekem mondjuk birja a méhszájam, bizom benne, hogy igy is marad.
julcsika
Húú, biztos szép lesz a szoba.
Ügyes vagy, szép ajándékot csináltál.
Na most lépek, mert a férjem itthon akar hagyni...
jövök még