Drága Rodina: de aranyos vagy, nagyon jólesik, hogy eszedbe jutott a vizsgálatom!
HSG: túl vagyok rajta! Az eredmény: a bal oldal szépen átjárható, a jobb oldal pedig picit nagyobb nyomásra megnyílt. Kicsit le volt tapadva. Akkor ezek szerint most duplázódott az esély?
Nyolcra mentem, fél 11-kor mentünk át a röntgenre. Hárman voltunk.
Valami nagyon aranyos nőci kísért át bennünket, és bent is volt a vizsgálaton. Először picit megijedtem, mert mondták, hogy az első két csajszi menjen be, nekik a főorvos úr csinálja meg (az aranyos, idős bácsi), de én még maradjak kint, mert nekem a doktornő fogja. Azért ijedtem meg, mert a dokibácsiról említettétek, hogy nagyon kedves, mindent mond, stb... a doktornőről meg azt sem tudtam, kicsoda. De aztán gondoltam, végülis mindegy nekem, ki csinálja, ezen már nem fogok aggódni.
Meg is volt az egész, talán még 10 perc sem volt. Én egyáltalán nem nevezném fájdalmasnak: egy jó erős mensi görcs, teljesen olyan. Mensikor ebből többet is el kell viselnem... fáj, de a mensigörcs is fáj.
Na persze, reggel 7-kor bevettem egy Cataflamot, az egyik hölgy, aki adta volna a gyógyszert meg is dicsért, hogy az a legjobb amit tehettem, mert az a legerősebb.
Csak tudnám, miért kapták szegény többiek az Algopirint (azt hiszem az volt), hiszen kb. 15 perccel azután, hogy bevették, már meg is volt a vizsgálat...??? Hatott az addigra?
Amikor vége volt jól éreztem magam, olyannyira, hogy délután bementem dolgozni (a férjem szerint hősködtem, dehát nagyon szeretem a munkámat). Már ott elkezdett görcsölni a hasikóm, aztán amikor hazaértem...húúúú!!!
Lányok, olyan hasmenéseim voltak, amilyen még nem nagyon!
Mostanra jobb... a tesóm szerint a kontrasztanyag ürül.
Ilyen nektek is volt?
Hát, asszem ennyi, kicsit hosszú lettem.... a doktornő kedves volt, nem egy bűbájoskodó, meg kérdezgetni sem nagyon merném, az már biztos, de gyors volt és kíméletes.
Ja, a férjem is jött velem, és leadta az újabb mintát (tudjátok, egy hete szedte be az antobiót a baci miatt). Hétfőn eredmény, és pénteken összesítés, hacsak nem lesz megint baci. Hát így állunk.
Navared: engem talán láthattál!
Én voltam a megszeppent göndör, szőke. Ott kuksoltam jó sokáig a recepciónál és olvastam.