Szia Viki!
Kissrác????
Valamiről lemaradtam időközben???
Tanulás és gyerek? Nagy dilemma!!!Nem is tudom mi a jobb, mármint időzítés szempontjából... De most már (Nálatok
) a sorrend adott!!
No meg különben is, 1-2 év ide vagy oda nem számít, mármint a sulinál...Csak az a nagy kérdés, hogy a bébi mellett mennyire lesz időd a sulira?!Na nem gond, majd esti mese helyett a gyerek hallgat egy kis marketinget, analízist, közgazdaságtant, vagy éppen az aktuális vizsgatantárgy kidolgozott tételeit olvasod fel neki.
Legalább a tudást is magába szívja az a gyerek nem csak az anyatejet...
Én egyenlőre a munkát és a sulit próbálom összeegyeztetni. Nem egyszerű munka mellett egyetemre járni (heti 3-szor délután 5-től 1/4 10-ig... hétfő, kedd, szerdán...) Sajnos én alapból maximalista vagyok, úgyhogy 100 % a munkahelyen, 100 % a suliban, na meg azért otthon is kellene egy kis energia...
Egészség? Az van... Diabetológia: '88 óta inzulinos cukros vagyok, aztán ehhez kapcsolódóan mindenféle vizsgálat van folyamatban (egy kicsit bébiprojekt-célzattal..
, de inkább nagyon...) Szóval minden egyszerre történik, de én ezt (be kell, hogy valljam...) élvezem, mert így állandó a pörgés, s ettől én is eléggé felpörgök.
Alapelvem amúgy is, hogy teher alatt nő a pálma, csak vigyázni kell vele, hogy mennyit bír a törzse, el ne törjön...
Eredmények valószínűleg a jövő hét vége felé lesznek, mert a vese-vizsgálatot (sajnos) meg kell ismételni hétfőn...
A cikkedet olvastam!! Köszi még egyszer, hogy elküldted emilkében!
Ági
Ui.: Kép a piciről?? Eskövői??