Új privát üzeneted érkezett!

Pepének Boldog szülinapot!

Boldog Karácsonyt mindenkinek!

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie

Anett most látom csak írtad a védőnéni számát (igen a nevét tudtan :)), köszi szépen!! fel is hívom majd két ünnep között, vagy jan elején.
snooopy

Sziasztok!

Boldog szülinapot Pepe!

Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!

Jó készülődést, és sok szép ajándékot a fa alá :)

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Orsi! Boldog szülinapot Kolosnak! :)

Hogy telt a karácsony? Nekünk eddig ez volt a legszebb.

Kép
Kép
beus.

Kolosnak nagyon boldog születésnapot!!

Köszönjük szépen a köszöntést Pepe nevében is!
peppisimo

Köszi Lányok!

majd jövök bővebben is de holnap költözünk, nem tudom mikor lesz időm legközelebb ideülni.

nekünk is szép volt, Noel szinte átaludta, Kolos azt sm tudja mivel jáétszon annyi mindent kapott. na nem tőlünk, hanem a sok rokontól. szerintünk még túl sok mindent is. pár év és ellep minket a sok játék. :lol:
snooopy

BUÉK!

hettie

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!!!!! Kép

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Boldog Új Évet Kívánok! :)

Kép
Kép
beus.

Boldog új évet kívánok mindenkinek!
peppisimo

Sziasztok!

B.U.É.K. mindenkinek!

Kolos!, Marci!

Boldog születésnapot nektek!

Csajok ne hagyuk, hogy kihaljon a topicunk!
Gyertek, írjatok!

Puszi

KépKép
Kép
cinix

Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!

Bocsi hogy már egy ideje nem jelentkeztem!

Felénk zajlik az élet, a picurral már voltunk a Heim Pálban mert ott csinálnak ajakzáró műtéteket, hogy őszinte legyek nem dobtam hátast az ottani dokitól. Sajnos nem igazán lehetett semmit sem kérdezni tőle és elég felszínes is volt így elvittük egy másik kórházba is. Szegeden voltunk egy tündéri dokinál, mutatott képeket gyerekekről és gyönyörű munkákat csinálnak, így ott fogjuk a kislány arcát csináltatni. Már műtétre is elő lett jegyezve ami majd áprilisban lesz és egy műtéttel fogja zárni a kis száját nem pedig 2-vel ahogy Pesten akarták.

Így utólag is boldog szülinapot a picuroknak!

Orsi!
Hogy sikerült a költözés?

Lányok!
Veletek mi ujság? Mindenki elvan veszve! :lol: Csak nem a szilveszteri fáradalmakat pihenitek ki még mindig?

Kép

Kép
picurka2

BEUS - MARCI!

NAGYON SOK BOLDOG 2.-IK SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

MARTIN & SZISZKÓ

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket! :)

Képzeljétek, megvolt az első bilibe pisilés! :D Olyan büszke vagyok!

Na, majd még jövök.

Kép
Kép
beus.

Marcinak nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!!!!
és örülök a bilibe pisiléshez!
mi már azt elértük, hogy fürdésnél szól ha kell, és tudja is tartani ha nem adom rögtön.
de napközben semmi. ha kakil és kérdezem van-e kaka, mindig nem a válasz,és nem engedni átpelusozni magát.

én is itt vagyok... tehát, 28án fogtuk magunkat és az összes cuccot, lejöttünk gyöngyösre. első nap örültem ha volt hol alduni, és fürdetni a kölyköket...de aztán minden nap egyre szebbek lettünk. még most is vannak dobozok a lakásban, de a fontos dolgokat már kipakoltam.
majd dobok képeket, csak Szabi elvitte az SD kártyát a gépből.
olyan fura itt lenni...tegnap reggel azt gondoltam, oké, jó volt itt, de most már menjünk haza. :roll:
tök ismeretlen a város, azt sem tudom mi merre...
esetleg ha nem lesz ilyen hideg kimehetnénk sétálni! mit szóltok??

Picurka, párom mamája szegedi, ő is jókat mondott az ottani kórházról. sőt anyósom tesója ott házidoki. :)
szóval hajrá műtét!! durkkolok.
snooopy

Beus,
Marcinak nagyon boldok születésnapot kívánunk!
Gratulálok a bilibe pisihez!

Picurka,
örülök, hogy találtatok szimpatikus dokit és remélem tényleg jó szakember!

Snoopy,
ne izgulj, én is így voltam Nyíregyházával, mikor odaköltöztem... aztán nagyon sok barátom lett és nagyon imádom azt a várost!
Mondjuk nagyon fejlődik és minden van, minden megtalálható, mint, egy Bp, csak kicsiben, ez a jó benne!
Most, hogy ide költöztünk, most meg nagyon hiányzik Nyíregy, pedig Gyöngyös a szülővárosom és itt éltem 23 évig és szerettem...
Jó lesz ez, nem egy világváros az tuti, de szeretni fogod remélem!
peppisimo

Bocsi lányok, hogy nem jövök gyakran, de nincs sok időm, meg megint beteg voltam, megint begyulladt a cicim és lázas voltam múlt héten.
jövök, ha tudok!
peppisimo

Peppisimo!
jajj,szegényke!Ne betegeskedj annyit! :cry: :cry: Sajnálom a begyulladt cicit! :cry: Akkor ezek szerint szoptatni se tudsz?

Orsi!
Én itt születtem Gyöngyösön,nekem nagyon tetszik ez a kis város.Igaz nagy élet nincs,mint Pesten,de szerintem barátságos kis város! :lol: Én benne vagyok a sétában,szólj,ha menni akarsz és egyeztetünk! :lol: :wink:

Beus!
Gratula a bilihez! :lol: :wink: :lol: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

jöttem pár kép erejéig... mint látni lehet nem teljes a berendezés...sok a doboz, és a létra :) De kolos már otthon érzi magát.
nappali
Kép
konyha
Kép
gyerekszoba
Kép Kép
háló
Kép

Sziszi, oké..ha nem lesz mínusz fok hívlak!!

Anett, jobbulást! remélem többet nem lesz mellgyulladásod. és a szopival mi a helyzet??

majd jövök még ha engedik. :wink: pusz!
snooopy

Orsi, Anett! Nektek is köszi! :)

Orsi! Nekem is szólhattok, ráérünk mi is sétálni. Látom Kolos már rendesen belakta a lakást! :D Alszik már a külön ágyán? Én Marcit tegnap a saját szobájában fektettem le. Gondoltam megpróbálom megint...és csak reggel 7-kor jött át. :) Pedig ébren voltam jó sokáig, hátha felébred.

Anett! Jobbulást! Hogy vannak a fiúk? Pepe jár oviba?

Picurka! Örülök, hogy jó dokit találtatok, most már minden rendben lesz!

Sziszi! Martin úgy nő, mint a gomba! Nagyon helyes kispasi! ;)

Kép
Kép
beus.

Tettem fel képet a picurról az iwiw-re!

Engem se hagyjatok ki ha sétálni mentek! :)

Orsi!
Látom a fiad már jól érzi magát a lakásban! :)

Kép

Kép
picurka2

Sziasztok,
De igen, szoptatok. Meg hát a mellgyuszira a legjobb, ha szoptatsz sokat abból a ciciből, hogy minél jobban ürüljön.
Bence meg hát eszik, szopik szépen.
Meg is lett ma Fister dokinéni által dícsérve, hogy szépen fejlődik.
Már 5600 gramm, ma voltunk a két hónapos oltáson és státuszon.
peppisimo

Orsi,
alakul a házikó! Nyugi, megvár a pakolás! Meg lesz minden szépen lassan!
látom a klassz kis hintátokat. szereti Noel?
Bence imádja a pihenőszéket, jól elvan benne!
peppisimo

Sziasztok Lányok !

Igaz,kicsit megkésve,de mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Mona

l]
mona35

Anett, igen szereti Noel a hintát, olyan édesen nézi a forgó állatokat. tök sokáig elvan benne.
két hósan 5600?? mi tegnap voltunk 5100g! :D és még csak 1 hós.
Bence mennyivel is született??

Picurka, néztem a képeket, nagyon csábos nézése van a nagyobbik lányodnak. :lol: Nóra is nagyon édes!!

Beus, igen kolos jól viselte, hogy új ágya lett. tök jót alszik benne.
snooopy

Sziasztok!

Rég voltam, :oops:

A karácsony jól telt, szenteste jöttek apumék meg anyósék. Másnap a férjem nagyszüleinél voltunk, másodnap meg rohanósra sikerült: Cegléden voltunk fél négyig, keresztapa ismét isteni töltöttkáposztát csinált, utána rohanás haza, átöltözni, utána Hatvanban felvenni barátokat és mentünk Pestre színházba megnéztük a May Fair Lady, nagyon jó volt.
Manó kapott egy lamborghinit, de ő csak ugy hivja hogy lancsónéni :) én meg nem értettem milyen néniről van szó.
A szilveszter is jól telt, barátoknál voltunk házibuliban Kerecsenden.

hettie

Sziasztok,

Orsi,
Bence 3400grammal született. A betegség, kórház miatt kicsit később kezdett hízni, 1 hósan volt 4200 gramm, 2 hósan meg 5600gramm.
Szóval hízik ő heti 25-30 dkg-okat. :-)
Antibiót szedek megint a cicimre, mert a múlt heti gyulladás nem múlt el rendesen és újból előjött. Tegnap voltam dokinál, szotpatás alatt előfordulhat, ha hajlamom van rá. Pepénél egyszer volt csak egy kisebb, kisebb lázzal. Tegnap megint lázam volt.
Pedig fejek, masszírozok, borogatok, bemosakszok minden.
Nagyon kell vigyáznom ezek szerint, mert most könnyen kialakul nálam. :-(
peppisimo

Beus!

MARCINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!

Sziszi & Martin

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Mi nagyon boldog névanpot kívánunk Marcinak!!!!
snooopy

Sziasztok!

Aranyosak vagytok nagyon, de augusztusban tartjuk. :) De azért köszönjük szépen!

Hetti! Milyen az új munka?

Anett! Boldog szülinapot! :)

Kép
Kép
beus.

nem kell vlkinek Libero mini 3-6kg-s pelus?? megmaradt nekünk egy bontatlan és egy bontott csomag összesen 162db pelenka. szóljatok ha tudtok olyat aki igényt tartana rá. ár megegyezés szerint. :D
snooopy

Anett nagyon boldog szülinapot!!!
snooopy

Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok nagyon!
peppisimo

Beus

Nem mentem pestre végülis dolgozni. Még szerencse. Ugy volt hogy mehetek, aztán előző este hívott a nő hogy mégse kell. Biztos nem tetszett nekik hogy fizetni kellett volna a bérletet. Pedig az 51 ezer ft, ha azt kifizetem, nem maradt volna semmi.... És aki engem ajánlott az is eljött onnan, mert át akarták verni, csak 32 ezret akartak neki fizetni......nem tudom mit képzelnek, pedig ő aztán majdnem minden nap 11 órákat dolgozott...

hettie

csajok, már megint haldoklunk. tessék írni vlmit.

hogy vagytok? kölykök jól?? én már várom a tavaszt, hogy mehessünk játszótérre, meg nagyokat sétálni. :)
snooopy

Sziasztok!

Itt vagyok! Csak a 2009 októberi topicom átköltözött az anyatanya.hu-ra,mert itt nem lehettünk zárt topic,ott meg azok vagyunk.Így kevesebbet vagyok én is a babaneten.

Én Manóval holnap megyek sétálni fél kettő-kettő körül! Van valakinek kedve jönni?

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Sziszi! Mi kettő után tudunk csatlakozni. Merre mentek?

Hetti! Én is azért jöttem el hamarabb táppénzre, mert nem akarták a bérletet fizetni. De így én jártam jobban.

Pénteken megyek Zalakarosra. Laci már ott van keddtől, céges beutalt masszíroztatáson. :D
De vasárnap már jövök is. Marci meg mamánál...kíváncsi leszek, hogy bírja. Bár szilveszterkor nem volt gáz.

Lassan mehetek ovinézőbe is. Most a Kékes térit ajánlja mindenki, mert jól felszerelt, stb...engem az óvónők jobban érdekelnek, mint a felszereltség. Meséljetek! :)

Kép
Kép
beus.

Sziszi, és merrefelé? nem tudom hogy lesz a holnap, nekünk még nincs kialakult napirendünk, mindig máskor kel enni, de ha tudok megyek. csak odataláljak. :))
snooopy

de szenilla vagyok, most látom, hogy ezt szerdán írtad vagyis ma mentetek sétálni. ó de kár, hogy lekéstem. :cry:
majd máskor.
snooopy

Beus

Én is ajánlani tudom a Kékes téri ovit, mert szakmai szempontból is felkészültek. Nekünk a Csilla meg az Ági ovónéni van, nagyon aranyosak, meg figyelmesek, foglalkoznak a gyerekekkel. Manó pedig elég rossz, de már sokat fejlődött és szokta is mondani hogy szereti az Ági ovónénit :) Mindig van valami program is, bábelőadás, bohóc, tegnap meg moziban voltak. Kreatív feladatokat csinálnak, mindig van valami téma, nemrég fát festettek hóesésben ábrázolva, ragasztanak, stb. Voltak adventi délutánok is, akkor együtt lehetett a szülőkkel csinálni a mézeskalácsot, díszeket csináltunk, utolsó nap meg feldíszítettük a fát...

hettie

Beus,Szenilla :lol: Orsi!
AZ igaz,hogy későn írtam a sétát. :cry:
Majd akkor legközelebb! :wink:

Beus!
Én is annó a Kékes téribe jártam,meg Martint is oda fogom vinni! Én is csak ajánlani tudom! :wink:
Amúgy az Ági ovónénit pont nekem is tegnap mondták,hogy nagyon aranyos! :)

Holnap megyünk a kórházba Pestre gipszcserére! :)

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

VOLTUNK TEGNAP A KÓRHÁZBA.MOST LEVETTÉK A GIPSZEKET ÉS NEM RAKTAK FEL ÚJAT!!!! :lol: :lol: :lol: CSAK 3 ÉT MÚLVA KELL VISSZAMENNÜNK,AKKOR KAPUNK ÚJ GIPSZEKET.
VISZONT VETTEK MINDKÉT LÁBÁRÓL MINTÁT ÉS 1 HÉT MÚLVA FOG KAPNI SÍNT.EZT ÉJJEL-NAPPAL KELL HORDANUNK,DE FÜRDÉSKOR LEVEHETJÜK!
ÉS MONDTA A DOKI BÁCSI,HOGY MÁRCIUS KÖZEPÉN MEGMŰTI A BAL LÁBIJÁT!EZ MÁR BIZTOS! :roll: AZT BESZÉLTÜK TOMIVAL,NEM BAJ,CSAK MÁR GYÓGYULJON MEG NEKI,LEGYÜNK MINÉL HAMARABB TÚL RAJTA! AZT MONDTA A DOKI,MINÉL HAMARABB MŰTI,ANNÁL JOBB!
OLYAN JÓ,HOGY MOST KICSIT GIPSZNÉLKÜL VAN! :lol: :lol: :lol:
ÉS OLYAN FURCSA FOGNI,SOKKAL KÖNNYEBB!DE UGYE MI EDDIG A GIPSZES LÁBIKÓKHOZ SZOKTUNK!

LÁTOM NINCS NAGY ÉLET A TOPICBAN!ÍRJATOK LÁNYKÁK! :wink: :lol: :wink: :lol:

KELLEMES,NAPSÜTÉSES HÉTVÉGÉT! 8) :lol: 8) :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

Sziasztok!

Ha valakit érdekel odaadnék 1 doboz Édeskömény teát (filteres) és 1 doboz Laktoherb teát. Mindkettő bontott de csak pár darab hiányzik belőle. Nekünk nincs rá szükségünk illetve az Édeskömény tea nem jött be a kicsinek, kidobni viszont nem szeretném.

Kép

Kép
picurka2

Picurka, én kipróbálnám az édeskömény teát, azt mondtad bevált, akkor mégsem? nekem ma mondta anya hogy próbáljam meg amikor tökre ordított noel.

Sziszi, de jó akkor gipsz nélkül lesz egy darabig!! azért a műtéttől én fo*nék. rossz leeht látni a picidet kitéve ennek. de Martin erős fiú, meg Te is, és végre jó lesz a lábija. :)
snooopy

Orsi!

Nagyon szívesen átadom neked, remélem nektek bejön. Majd telefonon megbeszéljük hogy juttatom el neked!

Kép

Kép
picurka2

Sziszi!
Örülök, hogy élvezitek a gipsz nélküli életet. A műtéthez sok sikert, nagyon szorítok nektek! :wink:
Bocsi, hogy ma nem álltam meg veletek beszélgetni, de akivel akkor beszélgettünk a 3. ismerős volt ma, és Lili már nagyon unta, hogy anya csak dumál, és nem megyünk sehova.
Vendég

Sziasztok!

Hű de rég jártam erre, remélem mindenki jól van, és szépen cseperedik. :)

Igazság szerint most is némi céllal jöttem...sajna nem vagyok nagy fórumozó :roll:

Tudtok valami értelmes gyermektornáról Gyöngyösön? Én csak a csiri-birit találtam, aminek örültem is mert nagyon jókat hallottam róla, és novemberben itt is elindította volna egy csaj a vitál centrumban, de annyira nem volt jelentkező, hogy mi ugyan elmentünk, de mondta, hogy két gyerekkel nem tud foglalkozást tartani, majd hív ha összegyűlik vagy 8 gyerkőc hozzá. Azóta sem hívott, szóval gondolom nem gyűlt össze. Tudtok valami más alternatívát, mert szeretném valami mozgásra hordani, mert jót is tesz, meg mert lelőhetetlenül eleven hál Istennek. :D

Köszi a válaszokat

amia

Sziasztok!

Amia! Én csak baba-mama tornáról hallottam a művházban meg a Fittnes centerben.

Többiek hol vagytok meg hogy vagytok?:)

Kép
Kép
beus.

továbbadnám vlkinek az édeskömény teát amit Picurka adott. Noel nem igazán rajong érte.

Eszter írok majd mailt, csak elég brutálok a nappalok, fél óránál tobbet nem alszik, azt is csak rajtam. :(
snooopy

Amia!
A csiri-biri mikor lenne, milyen hosszú, és mibe kerül? Minket lehet, hogy érdekelne, ha megfizethető, és jó időpontban van.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?