Sziasztok,
Timejka,
sajnálom, hogy ki kell venni Bence manduláját, de tényleg úgy van, hogy a gyerekek könnyebben viselik az ilyesmit és a szövődmény is kevesebb.
Rodina,
örülök, hogy jól alakult minden, én is biztos vagyok, hogy hamarosan babás leszel, hisz nincs is akkora gond. Remélem a szervezeted hamar megrázza magát és visszatér minden a rendes kerékvágásba.
Nati,
én a pozitív teszt hetében vettem magamnak úgy ruhákat (jó sok pénzért) épp azért amiért te, ugyanis én sem bírtam visszafogyni és azért nem vásároltam addig mert úgy voltam vele, hogy hátha visszafogyok és jók lesznek rám a régi ruhák.
Persze az új ruhák azóta el vannak csomagolva, előkerültek újra a kismamaruhák, de szülés után még tuti hasznát veszem a nagyobb méreteknek.
Drukk a lombikhoz, biztos, hogy sikerülni fog. Az inszemes topicból lombikra ment lányok 90%-a már az első lombikkal babás lett, köztük én is
Bikfy,
annyira fel vagyok háborodva, hogyha tudnám ki volt ez a tanár biztos felpofoznám az utcán.
Nincs az ilyennek lelkiismerete????? HOgy tud éjjel aludni ezek után????????
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen, és remélem, hogy a 70 kg-os diákod akciója nem ártott neki. Nagyon sajnálom, hogy ilyen körülmények között kell dolgoznod...
Köszönjük kérdéseiteket, hát mi nem vagyunk jól
Danika már több mint 1 hete nagyon beteg, ma vittem ellenőrzésre, azt hittem gyógyultnak nyilvánítanak minket, erre kiderült, hogy a bronchitis ráment a tüdejére
Újabb antibiotikumot kaptunk, és a spray-s inhalátorok mellé mostmár géppel is kell inhalálni. HOlnap tudok csak gépet kölcsönkérni....
Aztán hogy teljes legyen a kép 2 napja engem is lefertőzött Danika, nagyon beteg vagyok, iszonyúan köhögök, a takonytól nem látok, tiszta homály a fejem...
VOltam ma dokinál, kaptam gyógyszert, de még így is hátráltatni fogjuk Danikával egymás gyógyulását mert keresztbe fertőzzük egymást. Egy 11 hós gyerektől meg nem tudok elszigetelődni, hisz amikor beteg duplán anyás...
A H1N1 elleni oltás is itthon van a hűtőben mert a 12. hét előtt nem ajánlotta az orvos, azóta meg folyamatosan van valami nyavalyám... Remélem eljön egyszer a nap amikor anyu beadhatja végre.
Nati kérdezte, hogy milyen egy 11 hós mellett terhesnek lenni, hát a válaszom 1 szó: nehéz...
A terhességi vizsgálati eredményeim 90%-a rossz, a szervezetem nehezen viseli ezt a terhességet, és amikor a belgyógyász megkért, hogy a visszeres lábam miatt sokat üljek felpolcolt lábbal, kitört belőlem a röhögés, mert egy 10,5 hós mászó-totyogó mellett ez egyenlő a lehetetlennel.
Senki ne értsen félre, továbbra is hihetetlel szerencsésnek tartom magunkat, hogy spontán babánk van, de ezt a terhességet nem sikerül annyira könnyen viselni mint amikor Danikát vártam.
Na, jól kipanaszkodtam magam...