Jó reggelt!
Lujzi: Totyira sokan szavaztunk innen a bnetről, anyuméknak jár a Kisalföld és s neten is nézik sokszor (Mmóvár mellett laknak), még mondták is hogy látták a jópofa nyuszis videőt. Bnőmnek is volt nyuszija (Fáncsinak hívták) és egyszer belemancsolt a borsólevesbe, mert az szimpinek tűnt neki. Máskor meg amikor náluk aludtam, reggel arra ébredtem, hogy a nyúl a szobámban az asztal tetején kucorog és engem bámul nagy szemekkel. Hihetetlen okos állatkák. Banőm aztán Angliába költözött miután Fáncsi átköltözött az örök salátamezőkre és külföldön is lett egy Muffin nevű lógófülű nyuszija, aki sajnos nem élt soká egy betegség miatt....
betty: pörkölt és tészta, nyamma.. Csibuc is cereti
Én most nem főzök, guvadok a könyvek fölött és uram megy ki egy közeli kifőzdébe kajáért. Tök jól főznek és 1200-1400 Ft-ből ketten úgy jól lakunk, mint a duda sőt nekem többnyire vacsira is marad a kajából. Már megbeszéltük, hogy ha Bogyókánk megszületik, akkor tutira onnan hozatom egy ideig a kaját (vagy majd meglátjuk, de ez a terv). BMC-s csaj nem semmi, csak lestem amikor olvastam itt a híreket.
milyen: már mondtam msn-en is, de nagyon örülök a remek híreknek meg a kiscsajnak.
Bri: mesélj drága min akadtál ki ennyire
Drukkolok Neked a jó eredményekhez és örülök annak is, hogy a mioma nem zavaró
Bár mindig elgondolodom azon, hogy egy majd 6 centis izomcsomó hogy nem lehet zavaró - de ha az orvos ezt mondja akkor tutira így van.
puszi, chrissy: Nektek is nagy ölelést küldök
LH-s topikban tényleg teljesen más lett a társaság, néha olvasgatom meg beírok egy-egy hsz-t, de most már ez az igazi topikom
Tegnap vendégjárás volt nálunk, 5 csoporttársam volt itt, hogy átnézzük ezeket a francos pénzügyi meg cash flow számításokat az államvizsgára. A végére tök jó hangulat lett, jókat röhögtünk, a két utolsó fecske este 11kor távozott. Nem mellesleg a feladatok megoldásában is sokat fejlődtünk.......
Kicsit para volt tegnap, mert a terhességi tünetek közül mindegyik alábbhagyott, émelygés egy deka sem volt, cicifeszülés sokat enyhült, hasszurka nuku... De ma reggelre szerencsére megint majd leszakadnak a cickók és a hasszurkákat is érzem, kicsit megnyugodtam.
milyen: írtad hogy Neked az utro küldte ipari méretekben a rókacsaládot, nekem nincsen még csak hányingerem sem, csak kisebb émelygés meg torokgombóc. Nem tom hogy ez így rendben van-e
A PCOS topikban is van egy csaj, aki szintén 3x2 utrot nyomott és ő is hányt a 16. hétig mint a lakodalmas kutyák. Nem értem hogy egyik embernél miért van így nálam meg máshogy
Nah menek, ledőlök még egy kicsit alukálni, csak gyogyiért, reggelizni meg ide benézni keltem fel.