Új privát üzeneted érkezett!

Bree,
na ez tök jó! Látod erre nem számítottál csak! Én nagyon félek, tiszta ideg vagyok a hétfő miatt, de majd erőt merítek a történetedből. Jó, hogy látszik már a pocid, bizti csinos lehetsz, tegyél majd fotót!!!

Képzeljétek: Apukámat nem tudtam elérni 31.-e óta, ma a munkahelyi számán tudtam felhívni, mert dolgozott. Szilveszterkor éjfél előtt vmivel, ment haza és leütötték, elvitték mindenét :cry: :cry: :cry: , a Péterfy kórházban tért magához, szerencsére komoly baja nem lett. Teljesen ledöbbentem, annyira sajnálom. Hihetetlen milyen emberek vannak. :cry: :cry:

Na megyek, eszem vmit, addig se émelygek :roll: :roll: .

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Bree!
Nagyon jól sült el akkor a nagy bejelentés :wink:
Miért? Hogy vagy bejelentve? Ez ilyen bonyolult is lehet? :roll:

Sucer!
Azta! A rohadtak! Semmi nem számít az ilyeneknek. Jól van apukád? Remélem nem lett komoly baj :!: :?:

Nekem meg késett a mensim 8 napot. Közben elkezdtem rosszul lenni, már azt gondoltuk, Bogi kistesót beszélt a hasamba :lol:
De aztán megjött és a dipankrin+espumisan hatására a rosszulléteim is elmúltak :lol: Pedig anyósom már erősen reménykedett :lol:

Anita
Kép

Kép
gani

Sucer-remélem apukáddal nincs semmi komoly.Jobbulást neki.Érted holnap szoritok,holnap beszélsz a főnökkel,ugye???
Én már nagyon nehezen viselem a terhességet,alig kapok levegőt,hamar elfáradok,fájdogál a hasam alja,alig alszom........bevallom kicsit félek a szüléstől...de majd kárpótól Bálint ,ahogy megpillanthatom őt.Pénteken már megyek nst-re,meg dokihoz is.Néha olyan erősen belém rúg hogy szabályosan fáj.
susy-hogy vagy?hányingered nincs?
Gani -ne csüggedj,sikerülni fog,lehet,hogy te leszel utánnam a következő kismami.

Kép

Kép
kistörpe

Kistörpe még nem késő.....szedj homeós bogyókat....én ezeknek köszönhetem hogy 1,5 óra alatt megszültem és nevettem a vajúdásom alatt........

Sucer remélem apukád jobban van már?!!!!!!!!!!!!!rohadt szemetek!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer
Azta de durva. Még ilyet! Eldobom az agyam. :evil:

Kistörpe
Köszi a kérdést, jól vagyok. Rengeteget aludnék, ami Kristóffal csak az első 12 hétben volt így, most meg... minden alvás kevés. :wink:
A vérnyomásom kicsit vacakol, holnap megyek genetikai uh- ra,remélem kiderül ki lakik odabent. :)

Ahogy Nitácska írja, szedjél homeos bogyókat és betöltött 36. héttől ihatod a málnalevél teát.
Ki hoz majd híreket nekünk rólatok, ha eljön a nagy pillanat? :)

Kép
Kép
susytunder

Susy én is ilyen aluszékony voltam Barninál...sokat aludtam napközben is...aludj te is amíg még lehet!!!!!!!!!
de kívánom hogy Nóra vagy Bálint olyan jó baba legyen mint Barni...ő este fél 10-től reggel 8-9-ig alszik:)))))))))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi is boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Brigi, Mincsi csodaszép :wink:

Sucer, apukád remélem jobban van :wink:
A hematómára meg tartsd az utasítást, pihenj, Léni mellett is volt. Gondolhatod mennyire örültem neki, egy vetélés előzménnyel, de nem lett belőle baj. A jóra gondolj, nekem is ez segített.
Mi Lillának a 12. hét után kezdtük mondani csak a tesót, de ő Ilanghoz képest kicsi. Kerilányom annyi idős mint Ilangocska, ő tisztában volt a vetéléssel és most az öröm hírrel is rögtön, ill. ügyesen titkolta nekem a 12. hétig...

Mi jól vagyunk. Két ünnep között voltunk dokinál, Léni most életében először fejvégű fekvéssel volt.... remélem nem tud visszaforogni, bár kitartóan próbálkozik :roll:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi most már csak nem fog megfordulni!!!!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!
Csak egy percre ugrottam be, mert nem otthon vagyok, de Sucer várjuk a híreket.....gondoltam Rád ma, hogy Neked is legalább olyan jól sikerüljön a bejelentés,. mint nekem....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Remélem sikerrel jártál/jársz!

Este jövök!
Puszi mindenkinek

Kép
Én vagyok a világ legboldogabb anyucija:-)))
bree

Sziasztok,

megvolt a nagy megbeszélés a főnökömmel. Rendes volt, megértett, nem balhézott. Ami a nagyobb gond, hogy egyáltalán lesz-e hova visszamennem 1 hónap után, ugyanis csődközelébe került a cég. Na mindegy, minden alakulni fog, ezen már nem szabad agyalnom. Amúgy megvagyok, dolgoztam 12:30-ig, aztán kiírattam magam, ebédeltem és aludtam egy nagyot. A héten már valszeg nem megyek be. A mai reggelem amúgy ramatyul telt, mert az idegtől egy falatot se bírtam enni, közben hányingerem is volt, szóval jobb ez így, hogy túl vagyok rajta.

Ildi,
de jó, hogy befordult Léni baba!!! Sztem már úgy is marad, nem lehet másképp!!! Most látom, hogy már a 34. hétben van, nagyon elszaladt az idő. Sajnos akkor tudod te is milyen ez a hematóma-para. Igyekszem pihenni, lassan másfél hét óta először ma mozdultam ki, de ma muszáj volt. Tényleg a védőnőhöz mikor kell menni? Jövőhéten ha megyek dokihoz és minden rendben utána terveztem menni, az jó? Akkor már a 9. hétben leszek. Mi még egyelőre nem mondjuk el Ilangocskának, mert nagyon várja és sztem örömében elkottyintaná magát, az tuti. Mivel még nagyon rezeg léc, kivárunk még pár hetet, ami azért lássuk be elég nehéz. Minden reggel látja, ahogy rohanok a budira, látja, hogy folyton elalszom, szóval sztem már gyanakszik....

Gani,
sajnos ilyen szemetek az emberek. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem lett komolyabb baja, kisebb horzsolásokkal megúszta. Az iratok, telefon pótolható, de az élete nem! Megkésett menszi érdekes nem? Nem lehet, hogy ennek ellenére baba van? Nekem is megjött, csak aztán nem volt az "igazi", így teszteltem és lám.

Nita,
múltkor elfelejtettem írni, hogy nem tudtam, hogy neked is volt bevérzésed, de így egész más érzés, hogy tudom, hogy nem vagyok egyedül. Bár azt reméltem, hogy a kislányunk után egy zökkenőmentes, nyugis terhességem lesz. Gyerekek meggyógyultak teljesen?

Kistörpe,
neked már nem sok van, ez már a 37. hét, nem csoda hát, hogy húzódik a pocakod, nehezen alszol. Ne aggódj a szülés miatt, minden rendben lesz!!! Apukám köszönöm jobban van, csak lelkileg kapott sokkot, azon nehezebb lesz túltenni magát.

Susy,
folytonos álmosság ismerős, én is így vagyok. Kicsit furcsa, hogy ne emeljek pl. még nem alakult ki bennem ez ösztönösen, így van, hogy elfelejtkezem magamról. Nagyon drukkolok, hogy az UH-n megmutassa magát végre a babóca. Teljesen meggyógyultál a múltkori kórságból?

Bree,
hogy vagy, merre jársz?

Ja és csináltam egy vonalzót, remélem nem korán örültem.....(időpontnak azt írtam be amit a gép írt ki, így 4 nap eltérés van az én számításomhoz képest - ban.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Bree,
köszi a drukkokat, használt :wink: :wink: :wink: . Te még dolgozol?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Lányok kislányunk lesz!!! :lol:
Ezek szerint nekem bejött az a kinai naptáros módszer, vagy mi az izé az.... :lol: Kristófot kisfiúnak, kistesót kislánynak mutatta.
Nagyon boldogok vagyunk, azért is, mert a babával is minden rendben.

Kép
Kép
susytunder

Suzy Kép Kép Kép
ÉN MONDTAM ÉN MONDTAM ÉN MONDTAM :D :D :D :D :D :D :D GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak bekukkoltam, majd holnap írok már bővebben, mert kakukk vagyok!
De Sucernak és Suzy kislányának is nagyon nagyon örülök!!!! :lol: :lol: :lol:

JÓÉJT!!!!!

Kép
bree

Sziasztok,

azt micsoda hírekre jövök!!!! :D

Susy,
nagyon örülök annak, hogy rendben van a kicsi lány!!! Na meg hogy lány, gondolom nálatok is felhőtlen az öröm!

Fiú, lány kérdés:
Apa nálunk nagyon fiút vár (bár a kínai naptár szerint lány megint), de tartok tőle, hogy a rosszullétek miatt ez be fog jönni, nagyon hasonlatos a dolog Ilangos terhességemhez. Mondtam neki, hogy ne aggódjon, ha lány akkor se hagyjuk a kórházban, mire közölte, hogy persze-persze, de akkor tudom-e, hogy lesz 3. is? :roll: :roll:

Ilangocskát elvittem oviba, picit teszek-veszek, aztán pihizek, baromi carul aludtunk :? .

Még jövök.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok,

azt micsoda hírekre jövök!!!! :D

Susy,
nagyon örülök annak, hogy rendben van a kicsi lány!!! Na meg hogy lány, gondolom nálatok is felhőtlen az öröm!

Fiú, lány kérdés:
Apa nálunk nagyon fiút vár (bár a kínai naptár szerint lány megint), de tartok tőle, hogy a rosszullétek miatt ez be fog jönni, nagyon hasonlatos a dolog Ilangos terhességemhez. Mondtam neki, hogy ne aggódjon, ha lány akkor se hagyjuk a kórházban, mire közölte, hogy persze-persze, de akkor tudom-e, hogy lesz 3. is? :roll: :roll:

Ilangocskát elvittem oviba, picit teszek-veszek, aztán pihizek, baromi carul aludtunk :? .

Még jövök.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer, ha felszívódik a hematóma még simán lehet egy nyugis terhesség :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
a proféta beszéljen belőled :wink:

ja azt nem is mondtam, hogy a vérnyomásomat is megmérte tegnap a háziorvos és 120/80 volt, aminek nagyon örülök, mert az elmúlt évben sokat volt magasabb 130/90 körüli és már kezdtem aggódni.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Nekem Léni előtt volt magas a vérnyomásom, aztán a terhesség visszarendezte a mínuszos állapotot :lol: Sucer nagyon drukkolok Neked, mert nagyon magamat látom benned. Bár az az igazság én csak akkor hiszem el, hogy sikerült, ha Léni a kezemben lesz egészségesen. :oops: Addig csak imádkozom, hogy így legyen. Lillánál nem voltak ilyen paráim, ott eszembe se jutott, hogy baj is lehetne :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Ildi,
tényleg sok a párhuzam köztünk :wink:. Ne aggódj minden rendben lesz Lénivel is! Anno Ilanggal én sem aggódtam túl magam, de azóta eltelt 7 év, öregebb is lettem.....jaj

Csajok nemrég ettem tükörtojást, tisztára rákattantam... megyek pihenek pöttyet, aztán teregetek.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sziasztok!

Susy!
Hurrá Nórika! :lol: :lol: :lol:

Sucer!
Te dolgoztál ma? Rossz kislány! :!:

Félreértés ne essék! Nem csüggedek egyáltalán! Sőt! Örültünk, hogy megjött. Mi nem próbálkozunk a kistesón! Még nem. Valszeg csak jövőre fog babánk születni. (Az eredetileg tervezett 2010 helyett :cry: ) A mensikésés szeplőtelen fogantatás jeleit mutatta :D

Anita
Kép

Kép
gani

Sucer hála égnek mindenki egészséges már:))))))))))))
a haematómára szedhetsz rotascorbint..említsd meg a dokidnak....segít felszívódni a vérömlenyt......
Susy gratula a kis puncishoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!

csak irnék ide egy pár mondatot.
sogornőmmel nagyon rosz dolog történt,julius 22re volt kiirva,tegnap volt a 3. ultrahang és a baba csak 1.5 cm volt,8cm helyett..elhalt,nem volt szivhang :cry: :cry: :cry: 2 héttel ezelőtt nagyon beteg volt,lázas,torokgyulladása volt,és a doktornő kiirt neki semicilin gyulladáscsökkentőt,én ugy gondolom hogy ez nagyon erős gyógyszer..kismamának szabad e adni???hát nem hinném..és pont abban az időben állt meg a fejlődében a magzat,a doki is mondta h valószinű a betegség miatt..

kinek mi a véleménye erről?

ma fejezték be a terhességet :cry: :cry: :cry:

KépKép
bettike83

Köszi lányok a gratulációt, de csak halkan én majd csak jövő héttől örülök, ha a dokim is megerősít. Valami motoszkál bennem még mindig...

Bettike
Nagyon sajnálom a történteket. Azt mondják nagyon kevés az a gyógyszer ami valóban nem adható kismamáknak, de ilyenkor mire tud gondolni az ember. Lehet nem kellett volna. Sok dokival az a baj, hogy rögtön orvossághoz nyúl, és persze a paciensek is, holott ezer más dolog létezik. Lehet, hogy közre játszott ez is, de lehet, hogy csak a láz, mert az nagyon veszélyes. :cry:
Már Nitának is írtam ,hogy lázcsillapításra egy egy karika krumpli a bokára és tartósan hamar lemegy a láz. Nem kell mindig orvosság, csak ezek a dokik... :evil:

Kép
Kép
susytunder

Bettike sajnálom nagyon.
Voltam ilyen helyzetben, tudom mit érezhet a sógornőd.
Viszont azt gondolom, ilyenkor fájdalmas és talán felesleges is okokat keresni... A lázas betegség semmiképpen nem jó, se gyógyszerrel se nélküle. Én úgy tudom, hogy semicilin nagyon erős, de szedhető terhesség alatt. Nem vagyok orvos, nem tudom, hogy ez az első 12. hétre is igaz-e.
GYors felépülést és mihamarabbi babát kívánok Nekik :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

Bettike,
ez szörnyű! Nagyon sajnálom! Mielőbbi felépülést kívánok neki és mihamarabbi babásodást és gondtalan terhességet!
Te már kértél a dokihoz időpontot?

Gani,
hétfőn voltam a munkahelyemen, mert beszélnem kellett a főnökömmel, hogy 1 hónapig nem tudok menni, aztán dokinál voltam. Itthon teszek-veszek, de csak nagyon lájtosan, az élet nem áll meg ugyanis, meg van ugye egy 6 éves kislányunk, akit el kell vinnem oviba, enni is kell, szóval reggel és du. van egy kis mászkálás, napközben meg ülök, olvasok, fekszem, netezek. :D
Ha nem titok, miért nem idén babáztok mégis?

Bree,
te még dolgozol?

Nita,
jövő kedden megyek a dokimhoz, meg fogom kérdezni, köszi szépen! Örülök, hogy jól vagytok mindannyian! :D

Ma gyalog mentünk reggel az oviba, mert nem mertem ellapátolni a havat, lévén, kb 100m-ren kellene megtennem és a hematóma miatt inkább nyugton maradtam. De ez a fél órás gyaloglás is kiütött mára... :oops:. Apa sajna tegnap óta vidéken van, ma este jön haza, de én úgy izgulok, hogy minden rendben legyen az úton.

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer minden rendben lesz az úton.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszönöm lányok az egyűttérzést.
már túl van a műtéten,viszonylag jól van,,lelkileg pedig kell egy kis idő neki...

susy

jaj de jó,kis csajszidhóz gratulálok:)

KépKép
bettike83

Bettike sajnálom :cry:

Sucer igen dolgozom, de most nem. Téli szünet van nálunk február végéig, tehát lógás van...
Májusig, júniusig szeretnék dolgozni...ameddig csak bírok...muszáj a pénz miatt...br. 80-al vagyok bejelentve...azután szart sem kapok...így inkább dolgozom....ha értitek miről beszélek.

Kép
bree

Hékásról van hír?
Mikor kapunk még képet a szépséges Jázminról?
Nitácska Ti hogy vagytok?
Ildi Neked már csak 6 hét?????????Jesszus az mindjárt itt van :lol: :lol: :lol:
Lányok babaszobát nem mutattok?4D-s képet?Pocakot???Alig van kép :?
Sucer mit jelent,hogy a rosszullétek miatt lányt tippelsz?
Nekem minden számítás szerint lány, azt is szeretnék és azt is érzek és a pattanások amik azelőtt így nem voltak, az émelygés, hányás, sokat fájt a hasam is...ezek talán még lányra foghatóak?!!!Vagy nem...persze tudom, hogy ezek nem alátámasztottak....
Én már úgy szeretném tudni, hogy kislányom lesz :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira hiszek benne, egy anya nem tévedhet effelől nem?
Suzynak is mondtam, hogy egyértelmű kislány :P
Hátha jövőhéten a 12 hetesen látunk valamit...van aki ilyenkor már megtudja.... :D
Vagy esetleg lesz Down is vérből jövőhéten nekem, mert most ingyenes a Bajcsyba és ajánlotta a dokim....akkor nem derülhet ki??
Mintha hallottam volna ilyet..de lehet,hogy hülye vagyok....

Na majd holnap jövök, de csak estefelé...

Puszi Mamáknak, Babáknak

Iwiwen van valaki?
Jól lenne látni Titeket :oops: :oops: :oops:

Kép
bree

Bree,
Lilla 12 hetesen fiú volt, az még nagyon bizonytalan...
A kombi tesztből nem derül ki a neme, csak a későbbi amniobol, de az meg remélem nem fog neked kelleni :D szóval egy kis türelem a 18-19. hétig :wink: bocs, hogy így lelombozlak, de a többség eredménye nekem azt mutatja, hogy 18-19. hetes uh-on látható aneme biztosabban :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Nem lomoztál le, köszi, hogy megírtad :D :D :D ,mert legalább ha fiút mondanak esetleg, majd reménykedem, hogy abból még nekünk is lány lesz :lol: :lol: :lol:
Na viccen kívül ,egyenlőre azért aggódom,hogy mindene rendben legyen, hiszen influenzaszerűséggel kezdtem ezt a terhességet.... :? aztán majd utána drukkolok a kiscsajért :wink:

Kép
bree

Bree,
ez a kis szünet akkor neked most kapóra jön nem? Kicsit tudsz pihenni és befelé figyelni, vagy inkább pörögsz ezerrel?
Azért gondoltam, hogy lehet, hogy megint lány a baba, mert a kislányunkkal nagyon hánytam a 16. hétig. Aztán jobb lett, de jött a gyomorégés, derérkfájás, a végén a vizesedés...Na mindegy, a gyerkőcért meg kell szenvedni :D. Nekünk a kislányunk nemét a 20. hét körül mondta a doki, addig nem akart minket "kábítani", hogy Őt idézzem. Iwiw-et priviben, jó?

Nita,
köszi, a párom hazaért épségben, hála Istennek!

Lányok ha idén ősszel leszek 34 éves akkor kellenek majd már plusz vizsgálatok, hogy közel vagyok a 35-höz? Vagy ilyenkor mi a policy?

Képzeljétek, hogy tegnap felhívtam a főnökömet, hogy mi újság odabent be kell-e még mennem a héten és azt mondta nem kell, sőt elintézte nekem, hogy itthonról tudjak dolgozni az elkövetkezendő hetekben! Annyira rendes!!! :D Sőt mi több fizu utalás is volt ma :D :D. Mostmár azt is nagyon remélem, hogy a babával midnen rendben odabent! Már csak 5 nap és újra láthatom/juk, Apacuka ugyanis eljön velem az UH-ra azt mondta :)

Na megyek pihizek!
Nálunk esik a hó.... :wink:

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

bree köszi megvagyunk....csak nekem fáj a fogam.....lidokainnal nem érzem egy ideig...fogdokihoz kéne menni de rettegek...gyerekkori rossz élmény... :cry: :cry:
én iwiwen Mészáros Anitaként vagyok fent.......Halásztelek
Sucer én úgy tudom hogy betöltött 35.életévtől vannak a + vizsgálatok.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita,
mi történt gyerekkorodban a fogorvosnál? Inkább nézesd meg a fogaid, sok rossz dolgot okozhatnak. Kívánom, hogy leküzd a félelmed és mielőbb rendbejöjjön, tudom, hogy nagyon tud fájni!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

sucer

tök rendes a fönököd :) olyan jó látni h te is pocakos lettél

és bree is :) szépen sorjában mindenkire sok kerül...remélem.

KépKép
bettike83

Sucer az történt hogy lidokainal érzéstelenítetek és fogat húztak..illetve darabokba törte ki a ribanc.......de mindent éreztem..ne hatott az érzéstelenítő...mondjuk foghúzásnál szart se ér...... :x :x :x :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

nita

de durva :? :?

KépKép
bettike83

Hello!

Sucer!
Nem titok, egyáltalán. Apának új munkája van, ennyi az egész. Közel sem biztos, hogy innen nem kell -e majd dobbantania. S ameddig gyanúja is felmerül annak, hogy esetleg lesz idő, amikor az én fizum a fix pont, addig nem mehetek el szülni. Ennyi. Szóval pénz. Sajnos nem lehet figyelmen kívül hagyni ezt :cry:

Anita
Kép

Kép
gani

Betti hát az is volt akkor.......... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok-gyors bekukk
Susy-gratula a kiscsajhoz
Tegnap voltam nst-n 9-es pontot kaptuk rá.Jövő hét pénteken is megyek de már 2111-es a méhszájam.A doki azt mondta vagy a terhesgondozóba vagy már a szülészeten találkozunk.........Húúúú csajok lehet hogy jövő héten meglesz Bálint.Ma munka után a párom felállitja a kiságyat össze rakja a babakocsit is.....elsem hiszem.......de kicsit a para bennem van.Nitával megbeszéltem ha van valami üzenek neki.Keveset tudok jönni nap folyamán anyukámnál vagyok,délután jövök haza a fiúkkal.
Bettyke nagyon sajnálom az esetet,de nem szólt a csajszi hogy terhes?Kivánom neki hogy minél előbb épüljön fel,és minél előbb legyen babájuk.
Sucer-pihizz sokat-ne foglalkozz a hóval sem.Azt mondják diót verni és havat lapátolni nem érdemes eggyik lepotyog a másik elolvad....mindenkinek szép napot,vigyázzatok magatokra.

Kép

Kép
kistörpe

Sziasztok!Én a várandósság 2010-es topikjába írtam de úgy látom mintha itt több lenne az élet.Sajna csak ritkán tudok majd jönni de megpróbálok csatlakozni.
Mi majdnem egy éve próbálkozunk,de nem volt még nagy hajrá mert tavaly nyáron volt egy epekőműtétem.Most sem görcsölünk rajta mert májusban mennék vissza dolgozni de figyelem a lehetséges termékeny napokat.Bár elég nehéz mert szept. óta 40-43 napos ciklusaim vannak.Remélem nekünk is hamar összejön a következő.Bár az elsőre is 2 évet vártunk!
Gratulálok annak akinek már sikerült!!!
Vendég

Gitka üdv itt, gyere gyakran!
drukkolunk Nektek is a Kistesóhoz :lol: Ha van kedved mesélj egy kicsit bővebben magatokról :wink:

Mi februárra várjuk második kislányunkat, már nagy az izgalom :lol:
Nagy kislányom nekem is májusi, de ő egy évvel hamarabb május 26-án született :wink:, mint Annád.

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

Kistörpe,
ez diós, havas hasonlat jó :) . Amúgy nem lapátoltam és el is olvadt. Nagyon drukkolok, hogy szép, gyors békés szülésed legyen!

Gitka,
üdv itt! Kívánom, hogy mihamarabb jöjjön össze a tesó! Anno a hormonjaiddal minden rendben volt? 40-43 napos ciklus nem túl hosszú? Nem tudom csak kérdezem. Nekem anno hormonális problémák miatt voltak 20-22 napos ciklusaim, azt mondták ez fordítva azaz elnyújtva is működhet sajnos. Drukkolok és gyere amikor tudsz!

Képzeljétek ma hajnalban Apa arra ébredt, hogy nagyon fázik, hát nem véletlenül: besz@rt a kazánunk. Közben a kerti kapunk is megnyekkent ma reggelre. Remélem ma már más nem jön. Így kissé most hűvös van és nincs melegvíz se :( . Én hüle, meg tegnap este nem mostam hajat, majd holnap de. nyugodtan, nem kapkodva megmosom, felkiáltással.... jaj :( . Na mindegy ennél nagyobb bajunk ne legyen. Apát ma du.-ra elküldtem bőrgyógyászhoz egy anyajegyével, remélem azzal se lesz semmi gond. Aggódom érte. Ti el tudjátok a párotokat küldeni dokihoz, ha úgy érzitek szüksége van rá?

Na eldugulok, melegszem egy picit.
Szép napot és a lényeg, hogy süt a nap!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Itt volt a gázszerelő, ki kellett cserélni a kazánban az elektronikát, nincs mit semmit 60e pénz. Azt hittem hanyatt esek. A jó a rosszban, hogy van melegvíz és fűtés, mehetek szépítkezni :)

Többiek merre?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Kistörpe nyugi................hamar túl leszel rajta.:))))))))))))
várom az sms-d!!!!!!!!!!!!
Gitka üdv köztünk:))))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!még új vagyok,de már voltam más topicban!

leirom a történetem!
'09.áprilisban abbahagytam a fogigátlót,2x megjött azóta hol-volt hol nem.az orvosom felirt Clostyt és a ciklus 3.napjától 5napig kell szednem!gyógyszerrel sem jön meg rendesen 40-42napra csak!
ilyenkor teherbe eshetek?a másik,h a férjemnek 10-11éves korában mumpsza volt ráhúzodott a heréjére és az egyik elsorvadt,orvost kérdeztem szerinte biztos meddő lett,de nem csak felnőtt korban lehet meddő ha elkapja?vhol azt olvastam,h gyerekkorban a mumpsztól nagyon ritkán lesz vki meddő(még akkor is ha ráhúzodott a heréjére)!1hónapja nem védekezünk,de semmi!köszönöm ha vki elolvassa és tanácsot ad!Babásoknak nagy gratula!
vikus82

Szia Vikus,
úgy mint mindenkinek Nektek is drukkolunk a babához.
Sokan vagyunk, akiknek nem jött első tapsra a gyerek, emiatt ne keseredj el.
A problémáitokkal érdemes lenne egy orvost felkeresni, ő többet tudna segíteni, nekem nincs tapasztalatom ilyen kérdésekben. Várunk máskor is :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Sziasztok,

bocsánat csak bekukkantottam:
Ma voltam UH-n, minden rendben, bár a hematóma még megvan, de talán felszívódóban Smile . Még van 2-3 kritikus hét aztán bizakodjunk.

Picurka több mint 2 centis, úgy kalimpált, hogy csak na. Very Happy

Kontroll UH 2 hét múlva, addig további pihire vagyok ítélve.

Vikus,
üdv közöttünk!

Bocsánat az önzőzésért, de munkám van.

Szép napot és vigyázzatok magatokra!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Vikus üdv köztünk........drukk a babához!!!!!!!!!!!
Sucer szép nagyok vagytok már!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sucer ez jó hír, remélem a kövi uh-n már semmi nem lesz abból a bevérzésből :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?