Új privát üzeneted érkezett!

Tilli, kérhetek priviben egy jelszót? Köszi!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols!

Na végre vonalzó :P jujjj de cuki!

KépKép

Kép
keny

Nagyon köszönöm a drukkokat, tök jól esik!!!! :)

Bols,
nagyon édes a vonalzód!!!!! Egyelőre úgy gondolom, h. nem megyek melózni a beülti után, mert eléggé stresszes a melóm, plusz 3 órát tömegközlekedem/nap... Bár már ott tartanánk...

Most nagyon izgulok, h. mit fog holnap K.P. mondani!

Keny,
bizony, milyen sűrű napok elé nézel!!! Émelygés, fáradékonyság van még?

Kép
arikon78

Bols: szivbol gratulalok a ket miniBolshoz! :) :) :) nagyon nagyon megerdemelted mar!

Mindenkinek pussz!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

bols!!!!!!!!! fantasztikus trió vagy egy személyben!!! ahahaha! szívből gratulálok!!!!!!

keny mikor is lesz a nagy nap??? húúúúú, látom nemsokára!!!biztos bááááájos leszel!!! sok puszi neked! nagy lakodalom lesz? vőfély, májgombócos leveske meg minden :)?

Arikon, Nati +++++++++++++++++
Nemsokár én is csatlakozokl!!!

Kuglika sestro sokszor ölellek...de jó hogy te is velünk izgulsz majd!!!!

puszikának puszika!
aminának poljubac! biztos lesel ránk a háttérből, ugye 8) 8)

ja, én holnap megyek Szegedre UHura, ha minden ok, aluszikálnak a petefészkeim, akkor kb.10 nap mulva kezdünk!!!!

ajaajajajajjjjjaj....
zsuki 75

keny - és akkor most milyen lesz az új ruci? valami konzervatív darab? :lol:

zsuki - bok! te mikor is mész a következő "körre"? :wink: Most január, ugye?

bols - édi a vonalzó! Gondoltam ám ma rád.. tényleg. :)
kuglica

Sziasztok !

ez igen ! ilyen fantasztikus hírre jönni !
kicsit gödörben vagyok lelkileg, minden összejött, de ez a jó hír nagyon felvidított !!

Bols
hattttalmasss gratula !!!! nagyon örülök nektek ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bocsánat, hogy ilyen rövid vagyok most !
mindenkinek nagyon drukkolok !

ja, 12-én BKV sztrájk lesz, szóval lehet, hogy annak az időpontunknak is lőttek :roll:

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

vvviki - én is jan. 12-én mennék a dokihoz.. figyeltem én is a minap a híreket.. valahogy csak odaérek. :roll:
kuglica

Bols,
hatalmas gratula a két kis csöppséghez!

Nati,
tüszőnövelők!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Bencusnak sok-sok gyógypuszi!

Arikon,
drukk megy holnapra!Nemsokára meglesz a leszívás, jajj de jó!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Mai drukk megy minden Akciósnak!!! :P
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bols,
küldöm a privit! :wink:

tillidian

Roni
Örömmel olvasom ,hogy mentek a fagyiibabákért!
Nagyon drukkunk Nektek,hogy sikerrel járjatok!
Remélem idén, hozza a gólya a Kisbabád,kisbabáid :D
Sok puszi!
Réka+Noki

Kép
noki&potyi

Sziasztok Csajok!

Köszönöm mindenkinek a gratulációkat!

Arikon, mit mondott ma K.P.? Mikor lesz punkció? Mai drukkjaim++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Bols, a sok kérdésemre nem is reagáltál.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Fúúú kezdek izgulni, a ruhám most már tökéletes!
Kuglica!Nem lesz másmilyen főleg nem konzervatív, hisz ismersz... csak ciciben ki kellett engedni :P .
Zsuki! Nem igazi lagzi lesz, inkább egy nagy buli, főleg haverokkal :lol: finom kajákkal, klassz latin-jazz zenekarral.
Amúgy egész jól vagyok, gyomormizéria megszűnőben, az álomkór is enyhül, csak hamarabb elfáradok, nem bírom úgy a stapát.

Arikon!
Mizu?Punkció mikor lesz?Szorítok!!!!

Nati?
Veled mi a szitu?

KépKép

Kép
keny

Nokikám!
De jó látni Titeket, írtam privit.

Bols: annyira szép ez a vonalzó!

Keny: én is kérnék pü-t az esküvőről!

Hunci: ha van egy kis időd, tényleg jó lenne egy friss tábla, mert itt az új évben jól beindult minden.
Szerencsére a legfontosabb, a baba eső is!

Arikon: tüsző növelők++++++++++++++++

Lenne egy kérdésem: ismertek olyan párt ahol fagyis lombikból sikerült a kis baba? Fagyi előtt hányszor csinálnak UH-ot? Nekem anno a lombik előtt is csak 1UH volt, aztán már repesztettünk is.

Drukk minden akciósnak++++++++
roni34

Baba, teljesen igazad van, nem válaszoltam a kérdésseidre. :oops:

Apát már oltottam korábban is, h a beültetett trióból több picur is velünk maradhat. :wink: Bejött! Örül nagyon, büszke kispapaként már Anyu szomszédjának is elújságolta (a héten itt vagyunk Anyunál).

K.P. pedig egyszerűen tünemény volt! Nagyon örült, (fülig ért a szája) én még ilyennek nem láttam. Gratulált, még viccelődött is. Eddig is nagyon bírtam, most még jobban :lol:

Arikon :?:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

sziasztok,

Keny,
hű-ha, Te mindjárt feleség leszel!!!!!!!! :P :P Én is kérek szépen majd privit, a kismamiságnál már csak az esküvős dolgokat szeretm jobban :P :P

Bols,
nagyon tetszik a vonalzód, tényleg nagyon édes!!!!

Arikon,
hogy vagy ma????? Mikor lesz a leszívás??? Hány tüszid van most?

Roni,
fagyihoz nem értek... Hány embrikétek van????

Lányok,
BKV sztrájkról jut eszembe... Ha esetleg vonattal érkeztek, szerintem előre hívjatok fel egy taxitársaságot és rendeljetek egy taxit a délihez bizonyos időre magatoknak. Onnan valószínűleg nem olyan sok a kaáliig - bár én már rég taxiztam. Ezért ne halasszátok el a konzit, így is olyan sokáig kell rá várni!!!!!!!!

Én ma megint szuriztam magam, ezeket a napokat jobban szeretem, mint a szuri nélkülieket (akkor csak 2 clostil van). De már néha szurkázik a hasam, igaz, csak nagyon enyhén, de nekem ettől is 32 fogas molyos ragad az arcomra :P :P aztán majd meglátjuk, nekem sajnos képes nagyon is fájni a hasam egyetlen tüszőtől is... :shock:
Vendég

sziasztok

időm nincs pláne energiám, sok a gondom,így táblát nem tudok ígérni,talán holnap de minden percben van valami, így a talán nagyon talány, bocsánat kérem, aki étvenné, jelezzen,a babanetből is kilépnék, szóval vegye át valaki...köszi s ezer bocsánat.
Vendég

Sziasztok...

megérkeztünk Szögedéről... háááát, sajnos van egy csúnya cisztám a jobb petefészkemen... már nem először. Doki reméli hogy a következő vérzéssel elfolyik. 22-én megyek ismét uhura, akkor már véresen :oops: :oops: és ha eltünt a szemét ciszta akkor mindjárt kezdünk...ha nem akkor még egy hónap csúnya lindynette.
Nekem nagyon nem jön be ez a gyógyszer, a melleim duplára dagadtak, meg a hónaljmirigyeim is bedagadtak. Eddig mycrogynont ittam, avval nem voltak ilyen tüneteim.

Ja, a kaáli intézetek szombat, vasárnap nem dolgoznak? vagy ez várostól függ? Kissé meglepett az a tény, hogy a stimulációt a munkanapokhoz igazítják, nem pedig a ciklusodhoz. No meg a ciklust is beállítják úgy hogy megfeleljen... én mindég azt gondoltam a mi szervezetünk a legfontosabb...

igazán mindegy, hogy a ciklus melyik napján kezdik a stimut? első v. harmadik napon mondjuk??? Nekem ez kicsit furcsa, de lehet hogy csak pánikolok itt fölöslegesen!

vígasztaljatok már meg!!!!!
zsuki 75

Zsuki,
pesten hétvégén délelőtt is dolgoznak, úgy tudom.
Hááát, hogy mikor kezdődik a stimu - én se értek hozzá. Nekem a doktornő azt mondta, hogy csütörtökön hagyjam abba a fogigálót, kedden kezdjem a stimut, közötte majd valamikor lesz piri, de most lényegtelen a ciklusnap. Aztán piri nem jött, hívtam a kaálit, a recepciós hölgy szerint várjam, míg megjön, Sm. doktor szerint kezdejem a stimut, majd megjön (az én doktornőm szabin volt, de aztán délben megjött és elkezdtem a stimut).
Szóval nem tudom... de most akkor cisztaűzó drukkok mennek neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Bocsi Lányok, h. csak most írok, de irtóra elhavaztam a melóhelyen...
Szóvaaaaal, vasárnap leszívás reggel 3/4 9-kor!!!! Ma a legnagyobb tüszi 17*16 mm-es volt, a többi 11-16 között vannak. A doki megint elégedett volt. Kb. 10-en lehetnek odabent. :) Holnap este fél10-kor tüszőrepesztő szuri. Teli vagyok izgalommal, h. megnőnek e, lesz e bennük petesejt, mgmaradnak e stb??? Szóval kérdés kérdés hátán...

Tényleg a punkció után feküdni kell a megőrzőben? Vinni kell hálóinget? :roll: Asszem holnap felhívom őket!! :D

Kép
arikon78

Vendég

Ari,
minden rendben lesz, hidd el!!!! Ezek nagyszerű hírek, a doktor úr meg biztos tudja, még mennyit nőnek!!! Bízz benne!!!!
Nagyon drukkolok Neked!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Helló!

Zsuki: szuuuuuuuuuuuuuszááááá, azaz no para!

Roni, Nati, Irises: Kép

Arikon: minden rendben lesz, minden tüsződben lesz petesejt!
Hálóinget ott kapsz, nem kell vinni! Punkció után még 1-2 órát ott kell maradni igen, attól függ mennyit, hogyan és mikor ébredsz. Egy ideig az ágyon, aztán a kényelmes bőrfotelben pihizhetsz majd!
Gondolok majd Rád!

Hunci: köszi a táblát.
Sajnálom, hogy itthagysz minket. :cry:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok !

Bols
még mindig mosolygok ha rátok gondolok ! K.P. nagyon aranyos lehetett !

Arikon
drukk a vasárnaphoz !

nem elég a BKV sztrájk még a sógornőm is lebetegedett, aki legalább felfuvarozott volna Pestre, meg már én is taknyolok :x

vvviki

Baba
hogy vagytok ?

lányok, a véleményetekre vagyok kíváncsi :
február 19-ig szednem kell a Danovalt, ami leállítja a női hormonjaimat, így az endó vissza tud húzódni egy kis időre
a lombikhoz mindenféle hormonvizsgálat is kell majd
mennyi idő az kb. amíg a hormonrendszerem megint a régi lesz és le lehet vetetni a vért a hormonvizsgálatokhoz ?

vvviki

Szép jó estét! :)

Zsuki - nyugi. A stimu elkezdése "rugalmas" - persze bizonyos keretek között. Nekem is két fajta stimu kezdés volt tervben. Bp-en hétvégén nyitva vannak, úgyhogy kérdezd azért meg a dokidat, hogy ők is dolgoznak-e hétvégén. Remélem, hogy a cisztád gyorsan elillan. Nekem is volt egy inszem után, első mensi alatt el is tűnt.

Keny - csak vicceltem.. tudod. :lol: Biztos szép leszel!

Hunci - köszönjük a táblát, majd átvesszük a rendszert valahogy. Nem akartunk megbántani vagy sürgetni. Azért véglegesen ne tűnj el. :(

Arikon - drukk a tüszőknek!

Bols - ez nagyon édi lehetett, ahogy a férjed a szomszédoknak büszkén bejelenti.. :wink:

Minden akciózónak hatalmas drukk!!!
kuglica

Arikon, nagyon drukkolok! Ne aggódj, minden rendben lesz.

Hunci, nagyon sajnálom, hogy itthagysz bennünket, de megértem.

babaimádó
Kép
babaimado

Nati, Puszi, Kuglika

Köszönöm a nyugtató szavakat. Tök hülye vagyok...nagyon bepánikoltam... különben az első konzim szombaton volt, úgyhogy biztos dolgoznak :oops: :oops: :oops: hétvégén is.

Itt szerbiában nagyon rossz tapasztalatom volt evvel a ciklusbeállításokkal... nálunk a dokiknak megengedett hogy magán és privát prakszisban is dolgozzanak. No, most képzeljétek amikor az én ex orvosnőm az állami meddőségi osztály főorvosa volt és egyben a privát klinika főorvosa is.... sehogyan sem lehetett elérni. az össz beavatkozásom keddre vagy szombatra időzítették mert akkor volt a doki a privátban!! Nem egyszer nagyon nem felelt meg stimu szempontjából (uhuk pl)...
ezért pánikoltam! nanemár hogy a Kaáliban is igy járjak. DE! megnyugodtam. rendes a dokim, jó lesz minden!

Még egyszer puszi!

++++++++++++++++++ az két akciózónak!!!
fogom a csipiszt, csomóban ülök a számítógép mellett! :lol: :lol:
zsuki 75

Zsuki: ilyen a Kaáliban nem lesz, az tuti!

Babim: gratula a betöltött 10. héthez! Repül az idő! :P

Kép

Kép

*puszedli*

Nati, Puszi, Viki, Kuglica, Baba,
Nagyon köszönöm a drukkokat, és bíztatást, de nagyon izgulok! :?
Puszi,
köszi, akkor nem viszek magammal hálóinget! :)

Kép
arikon78

Ari,
nagyon fogok drukkolni neked holnap!!!!!!!!!!!!!!!!! Aztán gyere ám a jóóóóóóóó hírrel!!!!!!

Puszi,
Ti mikor mentek a fagyibabákért??? Voltál esetleg mostanában újabb vv-en?

Zsuki,
szerintem ilyen nincs a kaáliban, itt annál jóval rugalmasabbak!!!!

Baba,
tőlem is megy a nagy gratula a 10. héthez!!! Már lassan túl vagy az első harmadon!!!!

Keny,
hűűűűű, mindjárt lesz a nagy buli!!!!!!!!!!!!!!! Biztos gyönyörű leszel és sugárzol a boldogságtól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viki,
ehhez én nem értek, de ha mész jövő héten konzira, kérdezd mega dokit. Ez a gyógyszer egyébként fogigátló? :oops:

Kuglica,
igen, így már emlékszem a kis Harcosra :wink: . Sajnálom, hogy nem maradt veletek, de most meglátod, minden rendben lesz!!!!!!!!!

Hunci,
köszönjük a táblát, én is sajnálom, hogy itthagysz minket!!!!!!

Bols,
hogy vagy?????? :wink:

Én holnap ismét bökhetem magam :P :P :P már úgy várom!!!!
Vendég

Sziasztok!

Bols :lol: :lol: :lol:

Puszi mikor kezdesz? Fagyi ugye?

Keny nagyon sok boldogságot Nektek! Holnap lesz ugye a nagy nap?

Én hamarosan kezdek, csak közben megint bedurrant a hátam :cry: , remélem jobb lesz hamarosan, már nagyon unom.

Mindenkinek nagyon drukkolok mindenhez. Próbálok majd a hétvégén visszaolvasni ki hol tart épp.

Jó éjt mindenkinek.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Roni! Nekem volt a fagyi előtt UH, asszem egyszer.

Roni a fórumon vannak jó páran, akiknek fagyival sikerült :lol: Bízni kell benne. Nekem sajnos nem jött össze, de ez ne tántorítson el Téged, Neked simán összejöhet.

"A világmindenség úgy van berendezve, hogy legmélyebb és legerősebb vágyainkat valóra válthassuk benne."
irises

Bekukk...

Hajrá, Lányok!!!!!(a január igencsak szerencsés volt nálunk 2009-ben, idénre minden Akciósnak ugyanezt kívánom!!!!! :D :D :D)

Mennek a drukkok!!!!!

/Puszika,
Te mikor??? :roll: -sajnos nem bírok visszaolvasni -kidőlök :oops: - majd kereslek msn-en/

Hunci
:roll: :cry:

tillidian

KENY:

Nagyon sok boldogságot kívánok!

babaimádó
Kép
babaimado

Veled boldog vagyok,
Veled szelid vagyok,
Veled erõs vagyok,
Veled nyugodt vagyok,
Veled mindig mosolygok.
Veled én,énmagam vagyok.
Nincs többé olyan,hogy nélküled,
Tervem és jövõm van veled.

(Balzac)

babaimádó
Kép
babaimado

Keny, nagyon sok boldogságot kívánok nektek, teszel majd fel képet olyan kíváncsi vagyok :lol:

Roni nekem a mostani fagyinál 2x volt UH, de előtte meg 1x...

Zsuki szerintem a kaáliban jó kezekben lesztek. nagyon messze laktok onnan??

Arikon, szerintem nagyon szépek a tüszőcskék, nem kell parázni csak POZITÍVAN minden rendben lesz még akár fagyitok is lehet-lesz :D

Már csak 2 hét a síelésig, már nem bírok magammal úgy mennék :) Sajna már nem emlékszem ki kérdezte (ezért bocsi), de igen szeretek sílni, régen amikor kimentünk oktattam is, de az elmúlt pár évben csak párszor voltam, de majd most bepótolom.
1 hete fogyózunk a párommal, mert már nem éreztem jól magam...., most már jobb, kicsit megszoktam.... iszunk salaktalanító teát, meg visszafogtuk a mennyiságet, 6 után nem eszünk és a kenyértartó is üres 1 hete.( talán ez a legnehezebb :evil: )
pbj12

Keny: Sok boldogságot!!! Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Keny.
Nagyon sok boldogságot kívánok! Legyen ez a csodás közös utazásotok meghitt, szerelmes, legboldogabb első napja! :)

Kép
arikon78

Keny,
nagyon sok boldogságot mindhármótoknak!!!!

Ari,
mi volt ma????????????????????????????????????,
Vendég

Keny, fogadd gratulációmat ! (mindenért)!
@---)------

Minden akciósnak ezernyi drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jó hétvégét!
nani72

Keny,
nagyon boldog közös Életet kívánunk Nektek!!! :D :D :D

Pusza Mindenkinek és drukk, akinek kell!!! :wink:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Keny: majd gyere mesélni milyen volt! Kép

Ezt meg néznetek!
http://www.youtube.com/watch?v=MLErNXIY ... r_embedded
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Nati,
tegnap sem szuri, sem semmi már nem történt, majd ma... :) Hasam estére már eléggé húzott, nagyon kellemetlen volt, de a babáért ugye mindent! :wink: :)

Negyed 8 körül indulunk már totál ideg vagyok...

Köszönöm a drukkokat!

Kép
arikon78

Zsuki: cisztauzok! drukk ezerrel +++++++++++++++++

Keny: sok boldogsagot! varom a kepeket :)

Puszi: annyira edes ez a video :lol: :lol: :lol:

Arikon: nyugi, minden rendben lesz! gondolok ratok, csak ugyesen!
++++++++++++++++++++++

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Arikon, minden oké lesz.++++++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok Csajok!

Nagyon Drágák Vagytok, hogy ennyien gratuláltok, még könnybe is lábadt a szemem, Babi soraitól pláne!!!
Talán eddigi életemben tegnap voltam a legboldogabb, csodás esküvőnk volt, minden ahogy elterveztük!A buli iszonyatosan jól sikerült, inkább csak fiatalok voltunk, minden barátunkat meghívtuk, jól éreztük magunkat, igaz én a nagy táncokat nem igazán bírtam, de azért mindenkivel roptam.Babácskám nagyon jól viselkedett :P előtte megbeszéltem vele, hogy ma anyának muszáj "szerepelnie" :lol: .
Képek csak a jövő7en lesznek, majd felteszem őket és ott mindenki megnézheti!
Mégegyszer nagyon köszi!
puszi nektek!!!!!!!!!
(bocsánat, hogy csak magamról írtam.)
Mindenkinek nagyon szurkolok ám+++++++++++++++++++++

KépKép

Kép
keny

12 petesejtet lett. :) Most nagyon örülünk és izgulunk!!! :) A hasam állatira görcsöl, de megéri!!!! Holnap 11 körül telefonálok a Kaáliba!!!

Kép
arikon78

Keny,
jó olvasni a soraidat, az én szemem is könnybe lábad!!!! Annyira sugárzik a boldogságtól :P :P :P Pihizzetek egy óriásit!!!!

Ari,
hűűűű, ez fantasztikus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PIhizz Te is, hátha elmúlik!!!!! HOlnapra megint egy kalappal!!!!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?