Új privát üzeneted érkezett!

Szuzy
már megen picik a betűink :x

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

:o :shock: tetőő :?: :roll:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty
hozzon szerencsét :wink: ++++++++++++++++++++++++++
De Én akkor is zölddel írok, még ha alig látszik is :shock: :wink:

Ancsu
nem foglalkoztam most az "apróságokkal"miután láttam az a szép nagyocskát :!: :wink:
Írok majd az inszemről bővebben csak most nem tudok nagyon belemerülni az írásba :!: amint van hosszabban időm :!: nem felejtettem ám el :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok :!:

Suzy :!:

Nagyon örülök, hogy minden rendben van és csak a tüsző miatt volt a görcsölés!

Hajrá, ügyesek legyetek az emberrel :D :D

Betty :!:

De jó laptető :D
Szivemből kivánom,hogy kismama légy és pozit tesztelj :!:

Valóban nagyon kicsik lettek megint a betüitek!

Ezerrel megy a drukk Mindenkiért+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszi Mindenkinek :!:
Vendég

betty, kívánom hozzon szerencsét :wink:

Suzy, huzatok bele apával megy a drukk.....

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Sziasztok

Betty, hajrá laptető!!!

Suzy, nagyon drukkolok Neketek!

Nálam megint történt valami...megjött hamarabb, mint kellett volna a fogigátló ellenére. :evil: Ma egész délelőtt hívogattam a kh-t, hogy megkérdezzem, hogy nem lesz-e így késő a péntek, de nem vették fel! :evil:
Remélem nem csúszok ki az időből!
Vendég

Sziasztok Lanyok!!

Ranita- Örülök, hogy akkor meg is jo a 21-e, igy kezdetek Angyallal együtt!!! :wink:

Suzsy- Itt is nagy gratula a giga tüszöhöz, remelem akcioztatok Apaval!! :lol:

Princzike- Mar 17 hetes vagy?????Azta :shock:

Zsu- Sajnalom, hogy a fönök ennyire göreny.....Hogy jöhet hamarabb piri ha szedsz fogigatlot??Remelem elered a korhazat!!

Melike- Meg van az idöpontod??Szerintem is Krizsa nagyon cuki, bar csak egyszer taliztunk szemelyesen, de telon többször is dumcsiztunk!! :wink:

Betty- 2 nap es teszt????Iszonyuan szurkolok, hogy hozd nekünk azt a pozi tesztet!!!!+++++++ :lol: ...Igen, Agica egy igazi,hülye picsa!!!!....A tabliba majd betudod irni nekem, hogy HSG januar 18-an?

CukiGabi- Te voltal azona lombikos elöadason??

Ancsuka- Drukkjaimat neked is küldöm csütörtökre++++++Remeljük most is szerencset hoz a HSG :wink:

Angyal- Neked is mar csak 2 het es kezdesz, nagyon izgi!!! :lol:

Na es akkor rolam:

Tegnapra vartam a nem vartat, vagy is pirit.....Es ez a szemet ugy megviccelt, szerintem mar direkt szorakozik velem, de mar csak röhögök rajta :lol: ....Szoval tegnap kellett volna jönnie es nem jött egesz nap....Este mar alig tudtam elaludni, hogy hatha azert nem jön.....Gondoltam ha reggelig semmi akkor tesztelek egyet.....7 körül ereztem, hogy görcsölget a pocim, na mondom most jön.....Kimentem a WC-re.....Elkezdtem pisilni semmi ver....Na mar elö is kaptam a poharat a teszthez, magam ala tartom....Hat nem az elsö csepp ami beleesett egy vercsepp volt??????DEEEEEE :lol: ...Hat mondom ez bolondot csinal mar belölem :D ...Pedig egy napig remenykedtem, hogy nem kell a HSG, de hat megis ...

Na most lepek, mert vendegek jönnek hozzank!!
Mindenkinek pusszantas!

KépKép
gyancsi

gyancsi :!:

Ne idegeskedj már nem kell sokat várnod meglásd hamarosan kismama leszel :!:

Nagyon drukkolok Érted is++++++++++++++++++++++++

Igen nagyon kiváncsi vagyok én is, hogy mi lesz, van-e ciszta esetleg nincs, hosszu protokollal megyünk vagy megvárja a doki, hogy megjöjjön és a röviddel nyitunk.

Előre nem tudok semmit, hogy mi lesz aznap de azt tudom és erősen hiszem,hogy a 2010 Mindannyiunk éve lesz lányok:!:

Vendég

zsu, kórházat el tudtad végül érni? remélem igen, mit mondtak?

gyancsi, hogy csinálják a HSG? simán vagy lapoval?
köszi a drokot.
nem semmi ez a mesi..... :? :?
lehet velem is ezt csinálja majd honlap, de remélem nem.

angyal, legyen igazad és legyen a 2010 a mi évünk.

Holnap reggel csinálok egy tesztet, háthaaaa, azt mondják az ember érzi, bennem kavarog minden, de érés szerint nem vagyok terhes, vagy nem akarom beleélni magam nem tudom.
Erősen bízok mást nem nagyon tudok.

suzy, oké rendben ráér a beszámolód, de nagyon bízom benne, hogy nekem már nem kell, mármint nem kell átélnem....

puszi, holnap jelentkezem

Ancsu

ancsuka

Ancsuka :!:

Nagyon drukkolok, hogy pozi teszted legyen reggel :!:
+++++++++++++++++++++++++++++++

ÁMEN a mi évünkre lányok :!:

Puszi:!:

További kellemes estét jó éjt Mindenkinek :!:
Vendég

Ancsuka, nem sikerült a kh-t elérni, de a másik fóruom az egyik lány írta, hogy mindegy, hogy melyik nap jön meg, mert az antagonista protokolnál a fogigátló abbahagyása után a 6.napon kell elkezdeni a szurizást, nekem az szombatra esik.
Várom nagyon a pozitív tesztedet!!!!
És persze mindenkinek drukkolok!
Vendég

Sziasztok!

A melóhelyről már nem tudtam írni, de most már itthon vagyok, készen van a főzés, várom a drágámat, hogy jöjjön a melóból :!: :wink:

Ancsu
Nekem nincs rossz élményem se a HSG-ről, sem az inszemről, de hozzáteszem Én nagyon sokat vártam az inszemtől és nem gondoltam, hogy ennyire egy semmiség szinte :!:
Ezt úgy értem, hogy sokat vártam az egésztől és annyira biztos voltam benne, hogy már az első sikerül :roll: de ez az egész átélés dolog sztem annyira egyén függő :!:
Semmi kellemetlen dolog nem volt, nem rosszabb, mint egy rákszűrés, csak ehhez tudom hasonlítani, meg nagyon fontos sztem, hogy ki csinálja és mennyire ügyes :!:
Nem éreztem a kezelés közben semmi fájdalmat, amikor visszabújtam az ágyamba elkezdett kicsit görcsölgetni a hasam, de nem volt vészes és ez igaz volt a HSG-nél is :!:
Én átjárható voltam/vagyok, nem műtöttek soha, nem szültem MÉG :arrow: sztem ezért sem volt rossz élményem :!:

Szorítok és drukkolok, hogy erre Neked ne kerüljön sor és holnap egy csodaszép pozi tesztet hozz nekünk :wink:

Még annyi, hogy mind a kettő beavatkozás után eléggé puffadtam :!:

Angyli
ügyeskedünk ahogy csak tudunk :wink:

Zsu
köszi a drukkot, aranyos vagy és is drukkolok ahogy csak tudok Neked :!:

Köszönöm a drukkokat, puszilok Mindenkit :!:

További szép estét!

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

zsu, ez jó hír, örülök neki.
Azért szemetek, hogy "ülnek" A TELEFONON

Reggel teszt, majd viszem Vivit oviba onnan elmegyek a corába és jövök. Ha pozitív lenne reggel a teszt elküldöm suzynak sms-be hátha ő hamarabb tud jönni és leírni a híreket, jajj csajok síri tudnék..... de ti hol vagytok hozzám képest, itt sikánkozom, hiszen nekem már van egy szép lányom, de nektek..... kegyetlen az élet.

puszi

Ancsu

ancsuka

Anycsuka
jó lenne, ha megnyitnád az évet egy pozi teszttel :!:
Hajrá, hajrá... :!: :wink:
Drukkolok holnapra :!:

betty615

Kép LÁNYOK!!!

Gyancsi!
Nem voltam az előadáson,bár nekem a dokinéni azt mondta,h elkell menni.Ezért csodálkozom,h Zsu nem volt.Remélem nem lesz gond ebből.

Zsu!
Nekem azt mondta drnéni,h menszi 2.napon jelentkezzek és kérjek uh-ra időpontot lombik indítás címszóval...
Csajok!Szombatra esik a 2.nap,akkor pénteken jelentkezzek?És szerintetek akkor hétfőn kell mennem?Hétfőn meg szurizok is?
Lehet betelefonálok előtte,h mi legyen,bár Zsu-nak se sikerült ma :twisted:

Ancsu!
Drukk a +teszthez.

Suzy!
Drukk a nagy tüszikének.++++++++++++++++++++

Angyal-Ranita!
Együtt kezdünk majdnem! :lol:

Betty!
Kép
Már nagyon várom ET+10-edet.

Mendekinek pusziiiiiiiiiiii :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi, a 2. napon ott kell lenned, vagy csak telefonon kell időpontot kérned?Mikorra esik? most szombatra?
Vendég

Jaj Zsu!
Nem tudom!!!!!!!!!Én úgy emlékszem 2.napon kell jelentkeznem,de annyira örültem akkor,h velem nincs gond,h nem figyeltem eléggé :twisted: :twisted: :twisted:
Betelefonálok az a biztos!!
2 hét múlva szombat.(vagy péntek attól függ mikor jön meg)

Kép
cukigabi
Budapest

Neked hogy van?Pénteken lennél 2 napon ugye?

Kép
cukigabi
Budapest

Hát azért kérdeztem, mert holnap lesz a 2.nap, végülis úgy istenigázából ma reggel jött meg..és akkor holnap kéne mennem...de nem tudom már össze vagyok zavarodva. :oops:
Menjek holnap?
Vendég

Hát hallod ezt pont tőlem kérdezed?
És időpontot nem kell kérned?Csak oda mész?

Kép
cukigabi
Budapest

Nem kell kérnem, mert amikor voltam legutóbb akkor a ki lett számolva, hogy 8.án kell mennem! Azért az hihetetlen, hogy nem veszik fel a telefont! :twisted:
Vendég

És akkor belettél írva a dokihoz?
Mikor HSG-re kértem időpontot 30 percig próbálkoztam,de végül sikerült.

Kép
cukigabi
Budapest

Aha be lettem írva! Hát én ma 11től 2ig próbálkoztam, holnap reggel még próbálkozok, hátha..és akkor még valahogy be tudnék jutni, az is baj, hogy messze vagyunk, ha forgalom van akkor 2 óra az út.De még este beszélek a férjemmel, és átrágjuk a dolgot.
Vendég

Nekem azt mondták egyszer,h 13-15 óra között telózzak,mert addigra lemennek vv-sek uh-sok.

Hanyadik napon kezdesz szúrni?

Kép
cukigabi
Budapest

Hát a másik oldalon egy lány, aki a Koncz dokihoz jár, ő azt mondta, hogy nála úgy volt az antagonista protokol, hogy ahogy abbahagyta a fogigátlót 5 nap szünet volt és a 6.napon kezdett szurizni.Nekem a 6.nap az szombat, ezek szerint akkor lényegtelen hogy mikor jön meg? Már teljesen megfájdult a fejem ebben a tanácstalanságban.
Vendég

Hát akkor neked ez így jó!Pénteken mész,szombaton szúrsz.
De én nem szedek fogigátlót.Jövőhét elején betelefonálok!

Most megyek Kép aztán Kép.

Jó éjt!Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Este jól eltűnt mindenki,csak ketten maradtunk Zsuval. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Én nem is nagyon voltam :!:

Várom, hogy Ancsu írjon sms-t, de eddig még semmi :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi, Zsu
jól elvoltatok :wink:

Szuzy
remélem még gépközelben leszel, hogy tudj Ancsuka értesítést továbbítani :!: :D

betty615

Betty
Én szinte egész délelőtt itt leszek, nincs munkám :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Suzy,
szép nagy tüsző :D . Fájsz még?

Angyal,
most látom a tábliban, hogy ti már 96 óta próbálkoztok :shock: :cry: . Az nagyon hosszú idő. Azóta egyszer sem sikerült teherbe esned? Bocs, ha már írtad :oops: , de ha nem akarsz nem kell ám válaszolni :roll:

Gyancsi,
jót mosolyogtam a piris történeteden :D . De hajrá HSG!!!

Ancsuka,
:?: :?: :?:
Nekem is mindig eszembe jut, hogy mit bírok rinyálni, mikor nekem már van egy kislányom, sokan meg az első babáért küzdenek :roll: :cry: .

Zsu,
sikerült telefonálnod??? Azt sajna nem tudom én sem, hogy a fogigátlónál ez hogy van. Én azt hittem, ott is mensi elején van kezdés. De ezek szerint nem :roll: .

Cukigabi,
szerintem- ha te nem szedsz fogigátlót- , akkor neked 2. nap már a szuri kezdődik, úgyhogy pénteken kellene menned. De jobb lesz, ha telefonálsz és rákérdezezl, nehogy későn menjél :roll: .

Betty,
nem csináltál titokban tesztet :D ??? Vagy már kibírod holnapig? Nagyon-nagyon drukkolok!!!!

Kép

Kép
ranita1979

Ranita
Nem fáj, de még ki sem lökődött :arrow: a hőmet mérve gondolom(36,2) :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok

Nem bírtam magammal!! :D Úgyhogy ma reggel fogtuk magunkat a férjemmel és bementünk a kh-ba, és jól is tettük, mert ma van a 2.nap! Felírták a szurikat, holnaptól lövöm magam! Már alig várom!
Ja, maradt decapeptyl-em 8db, szeretném eladni, mert arra már nem lesz szükségem mást kaptam!Ha valakinek kell akkor írjon privit! Hűtőben tároltam!

Gabi, szerintem, ha a 2 napon leszel, akkor menj be a kh-ba!

Na, megyek, majd este jövök még szerintem!
Vendég

Zsu
Ez a legjobb, amit tehettetek sztem is :!:
Drukk a szurizáshoz :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok lányok:!:

Betty :!:

Megy a sok-sok+++++++++++++++++++++++++++++

Suzy :!:

Hiszem, hogy ügyesek voltatok az emberrel :D :D

Várjuk a jó hireket Ancsukáról :!:

Zsu :!:

Nagyon örülök, hogy holnaptól beindulnak a szurik :D

Gabi :!:
Valóban szinte egyidőben kezdünk:D
Nagyon örülök, hogy nemsoká kismamák leszünk Mindannyian :D

Ranita :!:

Igen sajnos már régóta próbálkozunk, nekem 2007-ben derült ki, hogy endometriózisom volt, addig meg sem fordult a fejemben, hogy mi lehet a baj, miért nem jött össze a babó.

a nyári lombikom is amiatt nem sikerült, csak a dokim nem tudta, hogy endóscisztám van-e vagy csak sima ciszta emiatt vágtunk bele az első lombikba.
Persze hogy nem sikerült, mert ismét kiujult ezt mutatta ki a szeptemberi UH.
Viszont elkezdtem lugositani algával, és a novemberi UH-on bár ott volt még a ciszta viszont nem kellett ujabb lapar, mert az endometriózis átalakult sima cisztává, de mivel felujitás volt decemberben a kaáliban, igy most fogok kezdeni 21-én uh-al.

Dióhéjban ennyi..

HSG után meglásd sikerülni fog a babó :!:

Vendég

Zsu
És miket kell szúrnod :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nincs semmi hírem Ancsukáról, nem írta pedig Én úgy vártam :!: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Zsu,
jó ötlet volt bemenni a kórházba. És holnap meg már szuri. Jajjj, de jó neked. Milyen hülyeség ilyet mondani, nem :shock: :roll: :oops: :D :?:

Reméljük Ancsukának csak a nagy örömben nem jut eszébe, hogy írjon nekünk vagy Suzynak :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok!

nem írtam suzynak, mert tuti elbőktem volna akkor magam. Sajnos negatív, de mit is vártam?....
Próbáltam túl tenni magam, hiszen nem tudok vele mit csinálni és csak előre nézni, ez olyan jól sikerült,hogy kb. 1 órája meg is jött a mesi. Aminek viszont nagyon örültem mert így 12nap múlva mehetek első uh-ra, ha jól számoltam olyan 21.-e körül, ha jól tudom angyal te is akkor mész?

Viszont egyet nem értek, nekem is endometriozisom volt amit elméletileg el is távolítottak, azt tudom, hogy kialakulhat újra, de azt viszont nem értem angyal neked korábban miért nem vették észre és kezelték? Engem ugye néznek uh-na, de ott csak a tüszőket meg persze körbenéznek, de tuti hogy észre vennék? Most egy kicsit beparáztam......

Este megyek a dokihoz a gyógyszereket íratni, amjd kérdezek tőle pár dolgot. Hát ennyi.

Ancsu

ancsuka

Ciasztok!

Már itthon vagyok!Tök jó,h csak ennyi munka van mostanában. :lol:

Zsu!
Engem is érdekelne miket kell szúrnod.
Akkor szerintem pénteken megyünk,neked volt uh?Dokinéninél voltál vagy más írta fel?És hogy lesz tovább?

Ranita!
Igen betelefonálok,de szerintem is így van.

Ancsu!
:?:

Kép
cukigabi
Budapest

Mire elküldtem itt lettél Ancsu!Sajnálom :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

komolyan csak angyal te jársz a fejemben, hogyan történhet az meg, hogy az endot nem veszik észre még lombik elött sem?????????? komolyan ez nem fér a fejembe.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka,
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Én is 21-én megyek :roll: .
Neked hogy távolították el az endót? Műtéttel vagy szurikat kaptál???
És most akkor mi lesz a következő hónapban? Inszem?

Kép

Kép
ranita1979

Hello lanyok!!

Visszaolvasok....

KépKép
gyancsi

Irtam es elszallt :evil: :evil: :evil:

KépKép
gyancsi

Szoval megegyszer:

Ancsuka- Nagyon sajnalom :( :( ....Nem is tudom, hogy mit mondjak!!De itt a februar, gyorsan eltelik az idö es igazad van, hogy csak elöre szabad nezni!!

Angyal- Aztaaaa, akkor ti mar tenyleg jo regota probalkoztok :shock: Most mar itt az ideje a sikernek!! :lol:

Ranita- Tenlyeg nalatok Hanna gyorsan " összejött" vagy ö is lombikos baba??

Most esik le, hogy ertetek mindharmotokert szurkolni kell 21-en!! :D

Zsu- Nagyon ügyik voltatok, hogy bementetek!!Hajra szurik!! :D Tessek szepen sok szep tüszöt növeszteni!!

Betty- Teszt???Egy titokban ellött esetleg?? :lol: Nagyon varom, hogy holnap legyen!!Ahogy megcsinaltad kerlek gyere a hirekkel, mert nagyon foglak varni!!Kivanom, hogy vegre teljesüljön az almod!! :wink:

Suzy- Mi ujsag kisasszony??Kilöködött mar az a huncut petecske?? :wink:

CukiGabi- Szerintem is mindenkeppen hivd a korhazat, nehogy egy ilyen miatt lemaradj erröl a honaprol.....De jo, hogy mar nyugi van a munkahelyeden, igy gondolom azert nyugodtabban tudsz keszülni a lombikra :lol:

Bridget-???????Hol vagy, olyan ritkan jössz :roll:

Csajok nekem ma botranyos napom volt, a kocsi amivel vezetek, kikesziti az idegrendszerem....Befagyott persze megint a tanksapka, melegviz :arrow: szokasos tortura.....Aztan egyszer csak elkezdett füstölni a kocsi belül az utasterben....De hogy honnan jött????Aztan elallt, aztan megint elkezdte.....Ezt jatszotta egesz nap.....Az fütessel meg nem tudom mi van, mert olyan szinten parasodott a szelvedö, hogy masodpercenkent törölgettem egy papirzsepivel :evil: :evil: ...Szoval mar nagyon vartam, hogy hazaerjek :roll: De itthon vagyok :lol: ...Azt hiszem holnap megjutalmazom magam egy csizmaval :D Mar ha talalok.....

Pusszancs!
Ancsa

KépKép
gyancsi

Sziasztok

Angyal, milyen algával lúgosítottál? nekem is endóm volt (van) elvileg nyáron kiszedték!

Ancsuka nagyon sajnálom! :cry:

Betty, izgulok nagyon! ++++++++++

Ranita, tényleg így van, de én is úgy várom, mint karácsonykor a gyerekek az ajándékokat! Pedig fosok a tűktől... :oops: :D

Gyancsi, igen most kikapcsolok mindent az agyamból és csak a tüszőkre koncetrálok, hogy ne járjak úgy mint a múltkor!

Suzy, Gabi, igen a dokinéninél voltam, volt uh, és menopurt írt fel napi 2-t, és gonalt 225-t, dupla annyit, mint a múltkor! Úgyhogy nem elég ami maradt a múltkoriból, ma 45.000-et fizettünk a gyógyszertárba.Kedden kell menni uh-ra, aznap már kell szúrni a cetrotide-ot is, hát az lesz még húzós összeg, 65.000ft.
Ebben most is anyuék segítetnek nekünk, egyedül szerintemm nem bírnánk... :?
Vendég

ancsuka :!:

Sajnálom, hogy megjött :(

Nekem nagyon régóta lehet az endometriózis de csak 2007 nyarán jött elő akkora görcsöléssel, hogy aznap este 23h-kor vitt a férjem a kórházba, ahol bennt is tartottak és másnap volt a 2 órás laparom.

Tudnod kell, hogy én évekig nem mentem nőgyógyászhoz, csak azóta járok szigoruan, amióta megvolt a laparom, 2007-től.
Biztos észrevették volna hamarább is ha nem ilyen későn jött volna elő a betegség.

Mivel inszemeknél soha nem volt középidős UH és már akkor is ott lehetett az a ciszta, amelyet mint irtam is viszont a doki sem tudta, hogy endometriózis vagy csak sima ciszta.
Szeptemberi UH-on már nyilvánavalóan látszódott az endo, de mivel elkezdtem lugositani igy az endometriózsi hála Istennek eltünt csak sima ciszta van,amelyet ha még mindig itt van 21-én fog a doki leszivatni és talán kezdhetünk is .

Én lapar után kaptam féléves GNRH kezelést is.
Neked volt olyan?

Remélem már sikerült lenyugodnod és jó kis jutalmat adsz magadnak egy csizmával!
Vendég

Zsu :!:

Green Gold Solar ez a reggeli és az esti a Green gold Lunar.

Neked laparod vagy mütéted volt?
Nem kaptál utána GNRH kezelést?
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?