Betty
Ne is mond...ugye mindig azt magyarazza,hogy megtehetnek barmit mert itt van o aki allja es barmit kifizet...erre elso kerdes mindig mennyibe kerul?Mennyi alkalomra stb
A teniszre aszongya hat biztos draga lesz mert ugye itt nincs nagy terulet teniszpalyanak foleg fedettnek...ugyhogy ami par darab van az tuti marha draga...nem akartam neki mondani,hogy napokkal ezelott meg azt mondta hogy itt van nekem ez a lehetoseg,hogy barmit megtehetek penz nem szamit...akkor meg?
Na mind1...engem konkretan nem erdekel...ezt akarta megkapja...majd kivancsi leszek mikor szol,hogy fogjak vissza a kiadasokbol
Es meg a doki sem lesz occso mulatsag minnya megyek
Nalunk rizses hus lesz a vacsora
de a fozelekeket is melegen ajanlom vgy esetleg egy kis oldalas
Parom is ilyen...nekem mind1 aztan meg aszongya mindig ugyanazt fozok
Csibuc
Tanulgassa....most az a lenyeg es gondolom nem is olyan egyszeru babasan koncentralni ra
En sem tudok mindig jonni es megertoek a csajok ugy gondolom
Milyen
Hat remeljuk nem lesz sok egyszerre bar a festest meg halogatom azt hiszem...ugyanis jovoheten kezdodne 550$+megkell venni a festeshez valokat ami megint nem kis penz...es ha februar vegen megyek haza azaz nem jarom le es uszik a love az milyen ma?
Majd rakell kerdezzek a csajnal.A japo suliban megoldhato...ha hazamennek akkor megkapom a pontokat amiket amikor visszajottem lejarhatom...bar azt mondta a csavo ilyen esetuk meg nem volt de megoldhato
ha a festo csaj is megtudja oldani akkor jo ha nem akkor csak marciusban vagok bele
Chrissy
Japan nyelviskola
vegulis en mar kint jartam azert ertem am a dolgokat beszelni nem annyira bar nem veszek el
szal mivel ide kikoltoztunk ugy erzem kezdek felejteni es nem szeretnem sot nem hogy nem szeretnem elfelejteni amit eddig tudok hanem gyarapitani szeretnem.Vegulis japanban tanultam meg angolul talan itt amcsiban vegre megtanulhatok normalisan japanul
Nem feledkezek meg rolatok