Új privát üzeneted érkezett!

Babe!

Gratulálok a fotóhoz :)
és tényleg ne aggódj!
Fel fog szívódni minden ami nem kell oda ,nem lesz gond :)
csak bizz benne hogy minden a legnagyobb rendben lesz :)

hááááát a család úgy fogadta:

Anyukám megijedt, hogy nehogy bajunk legyen! de alapvetően ő is örül :)
csak hát félt...de hiszen az anyukám :)

Lacinak telefonon mondtam meg, ...elkezdett nevetni és 100szor elmondta, hogy 3?!?!?!? :D
örült, csak ő is félt, hogy pici vagyok!
aztán elkezdte mondani, hogy meghírdeti az egyik babót, mert ennyi gyerekkel nehéz lesz elbánni ... :lol: :lol: :lol: :lol:
...mondtam hogy inkább a házon gondolkozzon, mert 2 gyerekre kitalált szocpolos ház...3 gyerkőccel úgy 8 évig még jól vagyunk, de utána??? :)
aztán kijelentettem, hogy én többé nem megyek nélküle uh-ra, mert mindig kiderül olyankor, hogy eggyel többen vannak...még két egyedül végig aszisztált uh, és kosárcsapat lesz a pocimban :lol: :lol: :lol:

a nagymamám nagyon örült és nagyon izgul értünk :)
és minden nap elmondja, hogy vigyáz magára hogy láthassa a dédunokáit :D ...olyan édes :)

mindenki másnak 1 hét múlva, a genetikai uh után lesz publikus...eddig kitérő válaszokat adtam a baba kérdésekre :)

nem találok 3as ikres vonalzóóóót :)
így petezsákokra osztottam őket :D

puszi: eszter

eszter82
Budapest

Eszter, hűűűha, hááárom???? Gratulálok! KépKép Kép
Nem semmi! Én személy szerint nem is tudom mit csinálnék, de az biztos, hogy a férjem a kettőt is sokallja, és az a rémálma, hogy kettőből három lesz :lol: Tényleg van ahol az önkományzat ad gondozónőt.
Nekem egy barátnőmék úgy oldják meg a három babával, hogy egy hónapig az egyik és egy hónapig a másik anyós/anyuka lakik náluk és pár havonta rábízzák egy hétvégére a gyerekeket tesókra, anyákra és elmennek valahová kettesben :lol:

Zsu, nekem anno azrt mondta Tanár úr, hogy nem érdekes, hogy egyik vagy másik nap jön meg, fogigátló után 5 nap szünet, hatodik naptól szuri indul. Annyit mondott, hogy legyen addigra legalább egy kis mensi. Nekem előző nap, vagyis az 5. szünetnap jött meg.

Babe gratulálok neked is és Lukácsnénak is, ez egy jó nap volt! Babe, ne izgulj, nagyon-nagyon ritka ez az eset tényleg, nemár pont neked, nem lesz ott semmi gond, nyugi, pihizzél és gondolj a babódra és szép dolgokra és ami fontos ne idegeskedj!

Maccs
vörösmacska

Köszönöm Mindenkinek a gratukat, és a bíztatást. Remélem jövő héten kiderül, hogy csak valami kis kóbór tüszőcske, vagy tüsző maradvány van ott.
Mindenesetre bízom benne, hogy minden OK lesz.

Csajok,
Nekem tegnap óta megint elkezdett fájni a torkom. Tegnap óta hársfavirág teázom, csak mézet és citromot teszek bele.
Mi a véleményetek a H1N1 oltásról? Francba, a nagy sokk miatt elfelejtettem ismét rákérdezni a Doktor Bácsitól.
:cry:

Kép

Kép

Babe:)
babe3

Vörösmacska, köszi megnyugtattál.Végül is ma reggelre jött meg rendesen, tegnap este még csak alig volt, ezért ijedtem meg, hogy nem baj-e, hogy hamarabb jött meg, és féltem, hogy kicsúszok az időből. Akkor ezek szerint nem! Nem tudtam velük beszélni, hívogattam 11től őket!
Vendég

Sting!
Ez a sok laptető már gyanús, és tuti sikered lesz. Ez a hónap a Tiéd és persze Mindenkié, aki most kezd.

Lányok,
Én még mindig nem tértem Magamhoz az eufóriából. Ugye ez tök normális?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

babe3

Szasztok!

Eszter:Nagyon gratulálok a három babához,amikor olvastam hogy hárman vannak,teljesen lefagytam,majd örömujjongásba kezdtem :lol:
Problémammentes babavárást kívánok!

Babe: Szívemből gratulálok a Babádhoz,és hidd el nem lesz semmi probléma...nem lehet és kész.

Én ma voltam szívhangot nézni,és bizony 9 is volt már mire odaértünk,fennt az elsőn két emberke várakozott,de egyik sem Babe volt :cry: Gondoltam is hogy már biztosan rég végzett.Tömegekre és sok várakozásra számítottam,főleg hogy azt gondoltam a Sz. doki sincs,de szerencsére Ő volt :D

A lényeg: kettő petezsákot talált,aminek nagyon megörültem,hiszen erre mér egyáltalán nem számítottam,viszont nem tartott sokáig a boldogságom,mert csak az egyikőjüknek volt szívhangja :cry: :cry: :cry:
"A" Baba:5mm
"B" Baba:10mm
Azt mondta dokibácsi,hogy vagy túl pici és fejletlen még vagy megállt a fejlődésben és fel fog szívódni,a jöv.héten kiderül,így még nem búcsúztunk végleg el egymástól.

Kép
marianna82

Mariann,
Én legelsőnek mentem be, úgyhogy akkor már úton voltam bőven a melóba.
De jó kettő, illetve remélem, hogy minden OK lesz Nálatok. Nálatok se lehet semmi baj.
Én, ahogy írtam, most nagyon boldog vagyok. Bár az egészséges aggódásom még mindig meg van és szerintem most már mindig meg is lesz. Ez egy Anya dolga. Nem?

Csajok,
jövő hét szerdán jön Valaki? Jó lenne már Valakivel személyesen is talizni. :wink:

Kép

Kép

babe3

Mariann!

Ne keseredj el akkor sem ha 1 babótok lesz, az a lényeg, hogy ő egészséges legyen. Persze jobb lett volna 2, de 1 is több, mint a semmi, nem? És végülis 1 babáért mentetek első körben, nem?
De nagyon drukkolok, hogy a Pindurka is veletek maradjon, EGÉSZSÉGESEN!!!

Babe!
Az egészséges aggódás megengedett, de semmi több, fő a nyugalom!!!!

Csajok!
Én hétfőn megyek 13:00 órára, lesz ott valaki? Tudok valakivel talizni??

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Sziasztok Lányok!

Az elkeseredőknek NEM elkeseredni, minden rendben lesz! Egy baba is baba és a nem odaillő dolgok elillanak!

Találos kérdésem van:
2-3. napos vérvételre kéne mennem! Tegnap reggel óta barnázgatok-vérezgetek :wink: de nem öntött el úgy istenigazából!
Melyik nap a 3. nap?

A megfejtéseket várom!

Köszi 8)

Kép
avarka

mariann: Nekem is csak az egyik petezsákban talált a doki szívhangot. A másik petezsák a 12.hét környékén szívódott fel a cisztáimmal együtt. Lehet hogy még behozza a másikat, de sajna nem sok. :( De gondolom egy baba is elég lesz.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok

babe
drukkolok neked hogy minden oké legyen.
mariann
neked is , és reméljük minden rendben lesz veletek is.

úgy látszik csak nekem nem volt szerencsém hogy tegnap mentem....

csatolom a táblát.

bmc

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Avarka, én úgy tudom, hogy az az első nap, amikor normálisan megjön! Így szerintem csak hétfőn kell menned!

Vörösmacska, van uh is a lombik előtt?Bocs, hogy zaklatlak a kérdéseimmel... :oops:
Vendég

marianna82:nagyon jó híreket kaptál :de gondolom most úgy érzed egyik szemed sír másik nevet :roll:
A lényeg ha egy baba is marad nála minden rendben legyen :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Vicky:Persze hogy egy babának is örülünk,nem keseredtem el,csak hát sajnálnám őt is,hiszen ő is egy kis életke odabenn,és eddig nem is tudtunk róla.
Láttam a dokin hogy ő is úgy gondolja hogy fel fog szívódni,de egy halvány reményünk mégis van még :)

Kép
marianna82

Böbe!

Észrevetted, hogy nem számol a vonalzód?

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

marianna: Persze, én is ugyanígy voltam. Nem is gondoltam, hogy ketten lehetnének, de akkor meg már rossz volt. Az érzés hogy a másik babával mi történhetett.
vicky79
Budapest III. kerület

Andi:irtam privit S.O.S. kérlek válaszolj

Kép
sting1982

igen ez a vonalzó nem számol !
de olyan jópofa grafikája van :lol: :lol: :lol:

Kép
sting1982

Kép Pici Életem

Csajok,
megpróbáltam csatolni a Kis Pöttöm első fotóját. Remélem sikerült.
Na milyen? Ugye szép?
:lol:

Kép

Kép

babe3

zsu1981 köszi...

Nekem ezzel mindig gondom van... és mi van, ha ennél jobban nem is fog most megjönni? Ezekkel a napokkal együtt szokott 5-6 napos lenni, akkor?

Jaj, mi legyen? Menjek vagy ne menjek és akkor eltolok egy hónapot, ha hétfőre már nincs is semmi!?

Kép
avarka

Babe!
Nagyon szép pöttöm "tojáskád" van! Tuti fiucska lesz! :lol:
Olyan sok szép fotótok van... nosztalgiából előveszem mindjárt az enyémet is, ami 15 éve készült! :o

Kép
avarka

Bocsi a becézgetésekért, nem szeretnék senkit megbántani!
Amikor terhes voltak ... kitudja már mikor... mindenfélének becéztem a kislányomat. Ahogy növekedett a képeken és minél többször láttam, annál furmányosabb beceneveket találtam ki neki!

Kép
avarka

Avarka, szerintem várd meg a holnapot...hátha jobban megjön, ha nem akkor menj vérvételre pénteken, és esetleg rákérdezel előtte, hogy mi legyen.
Vendég

Avarka,
köszi a dicséretet. Dehogy haragszom. Én is hívom Szegénykémet mindennek. IMÁDOM, már most.
Istenem Őt szeretem a világon a legjobban.

Kép

Kép

babe3

Ja, és képzeljétek, vettem ma 1kg savanyú kápit Magamnak, most is azt falatozom.
Viszont a legnagyobb gondom, hogy péntektől beindul a vizsgaidőszak, és ilyen állapotba még semmit nem tanultam. Ugye ez érthető?

Kép

Kép

babe3

Babe!

Nagyon szép a ti fotótok is :)

jajjj de jóóó folyamatosan gyűlnek a képek :D

vizsga:
én sem tanultam igazán most a babcik miatt, és alapból nagyon para vagyok a vizsgákon... de most abszolút úgy mentem oda, hogy NO stressz, No para! nem az életem múlik rajta, és az sokkal fontosabb hogy ne görcsöljek fél napokat!
úgyhogy nyugi, csak lazán...max elmész uv-re... :)

eszter

eszter82
Budapest

Na, Csajok, hol vagytok?
:cry:

Kép

Kép

babe3

Köszi Eszti. Csak hát az UV-re is tanulni kell.
Nem tudom, csak Én vagyok-e így vele, de iszonyat fáradság van Rajtam mire du-n hazaérek.
Na mindegy majd összepusekolom valahogy, meg összekaparjuk a Csoporttársakkal.
Gondolom Eszti, Te most triplán fáradt vagy, ugye?

Kép

Kép

babe3

na, csak az egyik üzi került fel... :?

Marianna!
tényleg az a legfontosabb, hogy egészségesek legyenek!
remélem minden rendben lesz és nem tűnik el a kis pindúrkátok sem!
pocsék, hogy ha az ember tudja hogy több baba van, akkor már utána nem válik meg tőle, és aggódik mindig, hogy ugye ott van még mindenki...de ez így normális...mostantól amíg élünk, aggódhatunk értük :)

minden rendben lesz :)

eszter

eszter82
Budapest

Avarka,
miből gondolod, hogy kisfiúcska? A Férjem nagyon örülne Neki, persze a Kislánynak is.
Megörült, amikor látta, hogy mit írtál. :lol:

Kép

Kép

babe3

Babe!

háááát...igen, az uv sem egyszerűűű...én ki is hagyom majd a májusit, mert szerintem kb épp akkor szülünk majd...
de megvár :)

hááát fáradtság...nagyon kifacsart vagyok...és rettentő furán működünk...
hajnal 2körül felébredek, mert hányingerem van... Lac már 3-4-kor túl van 2-3 piritós készítésen és alma szeletelésen :oops:
aztán szórakoztatom kb 5ig, és akkor újabb kaja túra van... fél8-8 körül baromi jót tudnék aludni, de akkor kell menni szurira :?
és utána egész nap nem tudok aludni...de olyan fáradt vagyok.... :oops: :oops: :oops: alig várom, hogy 3 hét múlva már ne legyen injekciózás...és akkor talán alhatok is. :)

eszter

eszter82
Budapest

Megérzés Babe!

Kép
avarka

Zsu!
Megfogadom a tanácsod! Holnap nem megyek! Megyek pénteken és elmondom a recepción, hogy mi a szitu! Találják ki ők, hogy hanyadik napos vagyok! :lol:

Kép
avarka

Értem. Hát majd beszámolok Róla.
Nekünk mindegy, csak egészséges legyen.
Miből érzed? Férjemet nagyon érdekli. :shock:

Kép

Kép

babe3

Lukácsné,
ma sajna Apu nem tudott bejönni, DE Én megkérdeztem Szűcs Doktort, hogy legközelebb bejöhet-e Apu, ha van kedve és azt mondta, hogy természetesen jövő héten szerdán, ha van kedve jöjjön be. Úgyhogy ez most nagyon jó.
Neked mondta, hogy nem mehet be Apu?
Szerintem kérdezz rá.

Kép

Kép

babe3

Kismamák: nagyon gratulálok mindenkinek a gyerekekhez!
Tök jó volt olvasni a híreiteket!
Bárcsak már én is itt tartanék!

Eszter: a három baba eleinte biztosan nehezebb lesz, de 3 éves koruktól kezdve már tök jól el fognak játszani egymással, nem kell állandóan neked szórakoztatni majd őket. :-)
És milyen édes lesz majd a 3 együtt!!!

Babe: ne aggódj, minden oké lesz! Legrosszabb esetben lapar, az is hamar megvan állítólag, és aztán szép rendben mennek majd tovább a dolgok.

Már nagyon várom a pénteket; valamiért úgy érzem, vízválasztó lesz ez a hsg. Sok mindent eldönt majd.

Heni: neked az az oldalad, ahol a vízesedés volt, nem volt érzékeny? Mert nekem minden hónapban nagyon fáj a hasim ovulációkor, de mindig csak a jobb oldalon. Ott volt gyerekkoromban a petefészek gyulladás...

Csajok, nagyon köszi mindenkinek hogy olyan részletesen beszámoltatok a hsg-tekről. Tök sokat segített, jóval magabiztosabban fogok így odamenni pénteken.

puszi

Kép
lujzici

De jó olvasni titeket kismamikat akiknek már sikerült a baba!

Eszti és Babe rátok gondoltam most éppen....

Andikám:fontos lenne az a privi :roll: :roll: :roll:

Kép
sting1982

Babe!
Nem tudom... ránéztem és az jutott eszembe, hogy de aranyos kis "fiútojáska"! Nem szeretném, ha fiúba ringatnátok magatokat és egy gyönyörű kislányotok születne!

Amikor 6 hónaposan UH-n voltam, addig kisfiút vártunk... és bőgve jöttem ki az Uh-ról. Apukája azt hitte, hogy valami gáz van és én vigasztalhatatlanul bőgtem, hogy nem Danikánk lesz, mert kislány! Elég hülye voltam... imádom, hogy lányom van!
Egészség legyen az a fontos!

Kép
avarka

Zsu, nekem úgy volt, hogy a stimulációs hónap előtt, amikor még szedtem a fogamzásgátlót, akkor középidőben volt UH-m, ott megnéztek, és többek közt az alapján lőtték be az injekcióadagomat. Megkaptam a recepteket és amikor abbahagytam a fogigátlót, már csőre töltve vártak a szurik és 5 nap szünet után elkezdtem injekciózni, akkor nem volt UH, csak a 6 v 7. napon mentem először, ha jól emlékszem akkor 15 mm-es tüszők voltak már és 9 mm myh. De jó volt, Istenem, tele voltam reményekkel :) .... aztán meg semmi pfuj :cry:

Maccs
vörösmacska

csajok:nem emlékszem már :igy 3.ciklusnapon mikor majd megyek Bmc-be és kezdődik a stimu szoktak uhuzni?
ugye nem?

Kép
sting1982

Vörösmacs!
Tudjuk már, hogy mi történt veled? Lemaradtam róla vagy még nem osztottad meg velünk?
Bocsi a kiváncsiskodásomért..

Kép
avarka

Eszter: 3 baba :D de jó :D amikor 2 jön akkor már mindegy a 3. :D nagyon nagyon vigyázz magadra :D

Babe,Lukácsné,Marianna: Ti is sokat pihengessetek és nagypn vigyázzaok magatokra :!: :D :!:

Sting: 3.napon is van u.h...undi,de van :D és csak nekünk undi!

Sajt,Sztyopáné: :?: hol bujkáltok :?:

Lujzici: szorítok neked péntekre :!: semmi baj nem fog történni veled :!: ne felejsd el,hogy reggeli első pisit vigyél :!:

Andrea-1: hogy van a lelkecskéd????

Kép

Ne hagyd, hogy a tegnapod túl sokat raboljon el a mádból! /Willi Rogers/
kiss angyal

Angyal: jaj de jó, h emlékeztettél!!! Már teljesen elfelejtettem a pisit... :oops:
Majd megírom, h mi volt!

Kép
lujzici

Sziasztok,
Nem voltam gépnél.. elég későn értünk haza.
Sting: ment a válasz!!!!!!!!!!!!

Angyalom: Te tényleg egy KISANGYAL vagy, mindenkire odafigyelsz, és olyan pozitív kis csajszi vagy, hogy az csak na! :)... Nekem hála ég egy fokkal jobb a lelkem.. kicsit vásároltam :))) bár most nem magamnak...hanem az Uramnak.. Ugyanis a drágajóember a kabátját a gurulós székre tette rá bent a mhelyén reggel.. és valahogy úgy gördült hátra, hogy a kabát a görgő alá beakadt és egy jó 40 cm-es szakadás lett a kabátján vízszintesen a zseb alatt... Tiszta ideg lett, hívott hogy gáz van, mentünk volna valahova.. de így mint egy lelenc úgy fog most kinézni.. mondtam tűzze oda tűzőgéppel,.. anyámékhoz jöjjön oda, az öcsém egyik kabátját átveszi, azt hazafele nézünk neki valamit, úgyis jön a szülinapja majd 25-én, úgyhogy ezt fogja tőlem kapni.. csak már előre.. Szerencsére sikerült is találni a télivásárban egy fasza kabátot, úgyhogy most nagy örülés van.. meg feldobódás, hogy megoldódott a helyzet.. És ettől, hogy ez ilyen flottul ment, most épp sokkal jobb a kedvem.
Persze izgulok majd a vv eredmény miatt, már alíg várom, hogy meglegyen... Aztán a meglesz akkor készüljetek, mert még a dokker látogatás előtt ki kell elemeznünk!!! :).. itt mindig lehet valaki eredménye miatt izgulni.. Hsg, pozi teszt, tüszők, nyálkahártyák, vv eredmények....

Csajok, nagyon szépek a babafotók! Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy a legnagyobb rendben legyen minden a picúrkáitokkal odabent. Vigyázzatok nagyon rájuk és Magatokra...... Semmi stressz, semmi para... reggel felkelés után tessék bevenni a "leszarom tablettát".. a legfontosabb most már ott van Nektek, minden más innentől úgyis csak másodlagos :)

pusszancs
andi
andrea-1

Hellóka! :)

Bocsi, most a Zuram tanyázkodik a gépen egy pár napig, ezért csak bekukk. :oops:

Eszter:
Megőőőőrülök!!! :lol: Ahogy olvastam a sztorid elejét először arra gondoltam, talán egy bébid maradt. Aztán el is hessegettem ezt a baromságot és egyből bevillant, hogy talán nőtt a létszám - no tessék és így volt, mire végigolvastalak! Akkor hangos nevetésben és örömködésben törtem ki, szegény kutyik meg is ijedtek picit. Komolyan mondom, nem térek magamhoz! Ez olyan csodálatos! Nagyon gratulálok!!! :lol: :lol: :lol:

Andrea:
Gondoltam rád, örülök, hogy viszonylag jól bírtad a kiképzést. Drukkolok, hogy rendben legyenek az értékeid (és nem a fuxokra gondoltam :wink: )!

Kismamik:
A babafotókat sorban nézegettem és mindegyik olyan szépséges!!!

Heni:
Nagyon kiakadtam, hogy nem lesz melód, de látom, hogy egy picit jobbra fordult a helyzet. Remélem megnyugodtál valamennyire.

Csajok! Én nem is tudom mit éreznék, ha nem lenne melóhelyem, vagy megszűnne... Minden érintettnek szorítok, hogy jól alakuljanak a dolgai.

KPN, Heni, Szöszi, Babszika, Lugi:
Mi régről ittfelejtődött kellékek, vajon hányas ikreink lesznek ezek után? :lol: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok nálunk mekkora lesz a petikék felezési / harmadolási / netán negyedelési ideje? :lol: Eszterék miatt még most sem tértem magamhoz!

Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,

Eszterke,
Húúúúúúúúúúúú micsoda hírek.
Nagyon vigyázni Magatokra.
Ki volt az uhus doki ?
Megkérdezhetem h hova mentek genetikai uh-ra ?

Heni,
Örülök a beszélgetésnek. Hipermegagiga drukkok Nektek.

Woody, Lukácsné,
Édesek a képek.

Babe,
Hurrá, vigyázz Magadra, és NYUGI.
Kép szupi.

Marianna,
Kívánom hogy minden legyen rendben.

Rólunk annyit h a tegnapi 2 órás statek vizsgámat leszámítva a napomat, éjszakámat és a most reggelt is kisebb megszakításokkal a fajanszba kapaszkodva töltöm. Lassan vége az első trimeszternek, remélem változik a helyzet, mert napok óta mást sem ettem csak háztartási kekszet és teát :shock:

Kubu

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jó Reggelt Csajok!

Akkor ma Én nyitom a sort.
Kivel mi újság? Én meg vagyok. Bár a boldogságomat egy nagyon szomorú hír árényékolja be: Drága Nagymamám nagyon-nagyon beteg, már hetek óta. Tegnap beszéltem Anyuval, aki mindennap megy Hozzá, és azt mondta Mama már nem fog kijönni a kórházból, valszeg. tüdődaganata van. Már enni se eszi, felülni se tud, és csont soványra lefogyott.
Sokat sírtam este emiatt. De próbáltam "nyugodt" maradni, már amennyire lehet ebben a helyzetben.
Nagyon szeretnék bemenni Hozzá a kórházba, de a Férjem és Anyu nem nagyon akarják. És megmondom őszintén Én is nagyon félek most ilyen helyre menni.
Ti mit mondtok?
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon rossz érzésem van. Már rettegek, amikor csörög a telefonom.
:cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

babe3

Babe: Nagyon sajnálom a nagymamádat!!!! Az én drága Mamikámat is sajnos hasonló körülmények között vesztettük el. A végén kórházban volt, én folyamatosan jártam hozzá be, de az utolsó héten már alíg lehetett szegénykémre ráismerni. Nagyon kemény helyzet ez, szerntem nem is lehet ilyenkor jó tanácsot adni, hogy menj, nemenj, főleg így az elején babával. Beszéljétek meg a férjeddel, családdal mit hogyan tegyetek.
Nekem az jó volt mondjuk, hogy elbúcsúzhattam tőle, de anyuék a végén engem sem akartak beengedni, csak nagy "harcok" árán. De nagyon-nagyon felkavaró volt, és még most is elsírom magam, pedig ez már 12 éve lesz most januárban :(
Szóval tanácsot adni én ebben a helyzetben Neked nem igazán tudok...
andrea-1

Andikám,
köszönöm az együttérzést.
Próbálom Magam tartani és esküszöm csak a Pici miatt vagyok úgy vele, hogy inkább nem mennék. De a szívem azt súgja, hogy muszály elbúcsúzni Tőle.
De a Babám egészsége most a legfontosabb. Gondolom ezt Mindenki így érezné.
Jaj, ez egy nagyon rossz helyzet.
:cry: :cry:

Kép

Kép

babe3

És ez ismét egy tető. Nagyon remélem, hogy szerencsét hoz mindenféle téren.

Kép

Kép

babe3

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?