Új privát üzeneted érkezett!

Íme a jelenlegi tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

LH (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

HCG (10 mIU) tesztcsík = 100 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 270 Ft/db.

Clearblue digitális HCG teszt terhességi hét kiírással = 1700 Ft/db.

Babateszt a pici nemének korai megállapítására = 9000 Ft.

Spermateszt a spermiumok számának megállapítására, külön rendelésre, a szállítási idő 1 hét, ára 6500 Ft/db.

KEDVEZMÉNYEK:

Tesztcsíkok esetén 30-50 db vásárlásakor 95 Ft/db, 50 db feletti tesztcsík vásárlásakor pedig 90 Ft/db az ár.

Vásárlói tájékoztató:

Postázás készlettől függően a pénz beérkeztétől számított 3 munkanapon belül történik bélelt, diszkrét borítékban. Postai díj egységesen 600 Ft. A postaköltség tartalmazza az elsőbbségi ajánlott postai díjakat, a csomagolás árát, és azt, hogy a postára megyek.

A fizetést banki készpénzbefizetéssel, számláról átutalással, vagy rózsaszínű csekken tudod teljesíteni, illetve készpénzfizetéssel személyes átvételkor Budaörsön. Rózsaszínű csekkes fizetéskor plusz 100 Ft-ot felszámolok.
Az utalás banki készpénzbefizetésnél azonnali, számláról átutaláskor pedig 24-48 óra. Rózsaszínű csekkes fizetéskor a postás 3-5 munkanap alatt hozza ki hozzám a pénzt, ezt vedd figyelembe!!!

Tesztet csak akkor küldök, ha már az összeg a számlámra megérkezett, előbb nem áll módomban!

Várom megrendelésedet, üdv: Esthajnalcsillag
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2010.01.06 09:23-kor.

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!!!

gtunde: látod, 4 napos lh-ból is tud a női szervezet csodát csinálni :D

priviben madj megírom dokim nevét

Igen, nagyon édike volt a dokkkkika, bár mondta hogy ugye van kis fertőzés és hogy annak az ellenszere a helyes táplálkozás és a kevés cukor és csoki majd persze még a végén megkínált csokival :D

nekem január végére mondta a menzit, de kis butus fejemmel én meg jövő hétre tettem! vagy most többet kell számolnom mint 26 napot??

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

GOOOD MORNING!

Mares drága, szerintem most még ne számíts ilyen szabályos ciklusokra. Barátnőm is 8 hetesen vetélt el és sajnos csak 2,5 hónap múlva jelentkezett mensi először. Azóta kicsit hosszabb ciklusai vannak, kell idő amíg rendeződik.
Ne aggódj, minden rendben lesz.

chrissy81

sziasztok lányok!

csak irnék ide egy pár mondatot.
sogornőmmel nagyon rosz dolog történt,julius 22re volt kiirva,tegnap volt a 3. ultrahang és a baba csak 1.5 cm volt,8cm helyett..elhalt,nem volt szivhang :cry: :cry: :cry: 2 héttel ezelőtt nagyon beteg volt,lázas,torokgyulladása volt,és a doktornő kiirt neki semicilin gyulladáscsökkentőt,én ugy gondolom hogy ez nagyon erős gyógyszer..kismamának szabad e adni???hát nem hinném..és pont abban az időben állt meg a fejlődében a magzat,a doki is mondta h valószinű a betegség miatt..

kinek mi a véleménye erről?

ma fejezték be a terhességet :cry: :cry: :cry:

KépKép
bettike83

Bettike: jaj, nagyon szomorú!!! :( de szerintem igen, kicsit erős azért ilyen gyógyszer..... babásan

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
te nem dógozóó :o :?:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!

Emlékeztek még rám??? :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Talán most vettem erőt magamon h megint írjak..sajna megint úgy jártam mint nyáron....8 hetes terhesen kellett befejezni a terhességet mert nem volt szívhang(pont most olvasom hogy Bettike sógornőjével is pont ez volt)..sajna nekem ez 4 hónap alatt a második volt..DE öröm az ürömben hogy megvan az indok.A mostani műtét után a kórházban adta oda a dokim a múltkori szövettan eredményét(hívtam én anno nyáron emiatt de nem értem utol és valahopgy elfelejtődött)..szal kiderült hogy egy gyulladást okozó baci volt a ludas,kimutatható volt a szövettani vizsgálattal..nagyon valószínű h Streptococcus baci volt és 99% h most is ez okzta a bajt.Holnap kapom meg a mostani szövettani eredményt,utána kapunk apával mindketten antibiotikumot és ismét mehet a hajrá a babucira!!

Betty!

Neked nagyon szurkolok!!!

Nagyjából vissazolvasok hogy kivel mi van

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny
nagyon sajnálom,de remélem mostmár minden ok lesz,legalább kiderült mi a baj.drukkolok neked

KépKép
bettike83

Panny
persze, hogy emléxem, még furcsálltam is, hogy nem jössz :!:
Sajnálom ami történt, és örülök, hogy kiderült, mi az okozója...
Drukkolok neked, ezután rendben lesz minden :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi,aranyosak vagytok!

Kicsit visszaolvastam...látom h Mares-sel is hasonló történt mint velem :( nekem dec.15.-én volt a műtét,szinte egyszerre haladunk.Szeretném vele megoszatni a tapasztalatom...előtte aug.1.-én volt az előző műtétem,35 napra jött meg először a mensim és elég niagara volt...utána csak 1x jött meg a mensim és terhes is lettem..sztem is várjon meg egy mensit és utána lehet nyugodtan hajrázni..a dokim is ezen a véleményen van hogy egy mensinél többet nem kell várni ha valaki azonnal akar utána próbálkozni.
Én most is így leszek...megvárom míg megjön nemsokára és utána kezdem is az lh-tesztelés :wink:

A babásoknak gratula!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Bettym,

dehogynem dolgozok, csak volt második órám luk, aztánmost van félóra szünet, majd fel3-fel4ig meló, aztán rohanás haza mert jön tanítvány fél6tól fél7ig... tehát a közte lévő időben tudok jönni :D ilyen huncutka vagyok :D

Panny: szia!!! Jaj, nagoyn sajnálom a dolgot, nem lehet könnyű... :( de én optimista vagyok!!!! :D mert uram imád én is őt, és a negatív véleményeket meg el kell engednem a fülem mellett :D én már annak is örülök hogy életemben először terhes lettem!!! Nagy szó ez cirka 31 év után :oops: eddig rettegtem hogy nem eshetek teherbe, api eredményei csudijók, és szarul voltam e-miatt... most megy dokim is mondta hogy egy menzit várjak, addig meg "védekezzünk" .... 2001 óta nem szedek gyógyszert csak természetes módon védekeztünk... most gondolom peteérésem sincs, menzi után meg meglátjuk lesz ami lesz... ha még nem kész rá a testem szerintem akkor a menzivel úgyis elmegy....

és majd együtt babásodunk Panny :D

Csillag: én már totál teszt függő lettem :D nem jó a napom ha egyet el nem lövök, csak úgy :D api kész lesz tőlem hogy ennyit költekezek meg tesztelek :D de olyan jó móka :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Panny
Sajnalom,hogy megint igy jartal... :( latod neha ilyen franya dolgok,mint baci is okozhat csunya dolgokat nem kell ahoz meddonek lenni :? Sajnalom :roll:

Bettyke
A babanak a magas laz joban art,mint az antibogyo...ugyhogy sajna ha magas laz van muszaj antibogyo :? Sajnalom a sogornodet is

2. tévhit “Antibiotikumot szedtem”
Az első 6 hétben a babának nem árt semmilyen gyógyszer, ezután pedig minden egyes gyógyszer bevételét meg kell beszélned az orvosoddal. Több olyan betegség van, amit antibiotikummal kell gyógyítani a terhesség alatt is, ilyen esetben azonban a gyógyszer ártalmatlan és nem okoz kárt a babának, amennyiben az orvos utasításait betartod. Sokkal nagyobb kárt okozhat maga a betegség, ha nem kezeled ki.

7. tévhit “Jaj, beteg lettem”
Semmi gond. Egy influenza vagy megfázás még nem tesz kárt a babában. Ami veszélyes, az a magas láz, amit hűtőfürdővel vagy gyógyszeresen érdemes lenyomni.

Bovebben itt :arrow: http://www.kismamablog.hu/terhesseg/pro ... -10-tevhit

Gtunde
Nalatok mi volt a baj?Miota vartatok babara?Tesztekrol fotot kerunk!!! 8)

Csillag
Orulok,hogy jobban van a fiad...mar vege lehetne ennek a betegsegsorozatnak :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2010.01.07 18:57-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold

bridget szerencsére nálunk semmi gond nem volt... szeptember eleje óta nem szedem a fogigátlót, ez a harmadik ciklusom, és úgy tűnik 9 hónapig fog tartani... :wink: :lol: :lol: :lol:
szóval nagyon szerencsés vagyok... bár ha megnézed a görbém, láthatod, hogy a 27. CN-en volt tüszőrepi, azaz ez egy kb 40 napos ciklus lett volna... és akkor itt lehet megcáfolni azokat, akik azt állítják, ha egy nőnek a ciklusai hosszabbak 35 naposnál, akkor nincs pé... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

milyen tesztet szeretnél látni? az lh-kat nem fotóztam és kidobtam... :? :roll: hcg van, de elég car, mert homályos...
viszont van szép uh képem!!! :wink: :lol: :lol: :lol: persze csak ha érdekel... :wink: :wink: :wink: :lol:

Kép
gtunde75

jaj...már nincs is fent a görbém... na mindegy, akkor hidd el!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

esthajnalcsillag köszi! :wink: :wink: :wink: igen, kisfiúra gyúrtunk!!! :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Gtunde
Orulok,hogy te is szerencsesnek erzed magad!!!Az is vgy :wink: En azt sosem allitottam,hogy a 40napos ciklusban nincs pe hogy ne lenne :P A gorbed is szivesen megnezem ha felteszed a linket de fotot is szivesen varunk 8)

Kismamiknak csak relax es semmi idegeskedes!! :D

KépKép
bridget0801
Kulfold

[quote="bridget0801"] írta:bridget0801En azt sosem allitottam,hogy a 40napos ciklusban nincs pe hogy ne lenne

nem mondtam, hogy Te mondtad!!!

ezt a dokik szokták állítani!!! :lol: :lol: :lol: :lol: már több szituációban is hallottam!!!
a görbém:
http://www.fertilityfriend.com/home/29b163

Kép
gtunde75

Gtunde
Tudom,hogy nem azert irtad azert is van smajli a vegen...azert ennyire meg ertek a dolgokhoz...pcosoknal is csinalnak pe-t nekik is hosszu ciklusaik vannak.A dokik meg hulyek ne gyozom hangsulyozni :twisted:

Nagyon szep a gorbed :D most mar emlexem amikor mondtad,hogy 4napig pozi volt es itt tanakodtunk,hogy ilyenkor mi van es hat ugye kidobaltad a teszteket stb :lol: beugrott am :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

gtünde: a nők csodákra képesek.... :lol:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares!

Az én férjem is nagyon pozitív..egyátalán nem szeret agyalni a múlton,főleg ha rossz történt..szal ő is csakis optimistán néz a jövőbe és csakis arra koncentrál...rám is átragasztja ezt az optimizmust :wink:
Egyébként én is úgy gondolom h a szervezet úgyis tudja hogy mikor kész egy újabb babára..a legkisebb fiam előtt is volt egy terhességmegszakításom egy vírus miatt...akkor úgy volt hogy a műtét után meg se jött a mensim és megint babás lettem..szal simán lehet pé a műtét után is...nekem úgy mondta a dokim hogy a műtétet kell venni egy mensinek és kb utána 14-20 nappal pé is lehet.

Brie!

Én is így tudtam a gyogyis dolgokat...többször is szedtem antibiotikumot a terhességek alatt mert az én dokim is azt mondta hogy maga a betegség rosszabb mint a gyogyi.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

panny: igazán sajnálom és bettike a sógornődet is (bár a blogodban már olvastam a szomorú hírt) :(
Én is hasonló gondokkal küzdök, nekem enterobaktert és e. coli-t találtak a kenetben pont akkor, amikor nem tudtam még hogy terhes vagyok (1 nappal az eredmény kézhezvétele után lett pozitív a tesztem). panny mintha egy másik topikban már írtad volna, hogy 20 hetesen Neked is ezt találták :(
Szóval én kaptam helyi lokális (hüvelyi) fertőtlenítő folyócskákat, amiket használnom kellett és egy antibiotikumot is, amit azonban az orvos utasításáig nem szedhetek. Most vagyunk a 7. hétben, eddig babóca szépen fejlődött, de mivel PCOS-ként a progimmal (is) gondok vannak, így először azt rakják rendbe. Dokim azt mondta, hogy a méhszáj 100 %-ban zárt, így nem kell különösebb komplikációval számolnunk. Bízom benne, hogy semmi gond nem lesz :)

bettike: a semicillin nem árt a babónak, unokatesóm felesége is azt szedte terhesség alatt és egészséges kislánya született. Ami a gyogyinál sokkal veszélyesebb, az a magas láz, valószínűleg az okozhatta ezt a tragédiát. :cry:

Mares: jó olvasni, hogy ennyire pozitívan állsz a jövőhöz, csak így tovább :D

Többieknek is ölelés!
Vendég

Sziasztok!!!

[/b]csibuc: látom akkor semmi baj már... aggódtam annó... igen, előre kell nézni és majd lesz valami, remélem :D
A bacikat neked hogy találták?? Doki mondta hogy legyen kenet vizsgálat vagy hogy van ez???

panny: hát fene tudja volt-e pé-m... most vagyok a 20. napom... de csajok szerint hiába mérem a hőmet, de én azért szorgalmasan méregetem :D És csak kiváncsíságból tegnap csináltam lh tesztet este meg tegnapelőtt... és mintha kezdene a pozi felé menni... hát én már ezt nem értem :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Óriási pelyhekben esik a hó!!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares: úgy volt, hogy elmentem dokihoz, hogy folyásom van. Csinált tenyésztést november közepén, kikezelt és mondta hogy most már minden ok. December 9 körül megint kezdődtek a tünetek, nem értettem mitől lehet, megint mentem, megint tenénysztés és dec. 15-én ezeket dobta a gép :( Dec. 16-án meg egy pozi HCG tesztet és egy csomó frászt, hogy a babával vajon minden rendben lesz-e...
Vendég

Sziasztok!

Mares, lehet, hogy már volt pé-d? Szerintem nem igazán. Legalábbis görbédből kiindulva nem mondanám...
Én ma vagyok a 3. napomon. :wink: A következő hét lesz a mi hetünk.

chrissy81

Csibuc!

Igen nekem volt Olikával hogy kb 20.hetesen colit tenyészettek ki a hüvelyváladékból..először Semilcilint kaptam de olyan makacs volt hogy az nem hatott neki..aztán erős Augmentin..na az már megtette hatását és kiűztük a bacikat.Utána gondolhatod hogy extre érzékeny lettem a higiéniára..nem mitha előtte nem,de pl.sehol nem mentem el wc-re csakis itthon...párom már kiakadt tőlem :wink:
Amúőgy a dokim is ezt mondta inkáűbb a gyogyit kell szedni minthogy a bacit hagyni eluralkodni.Ha kaptál rá lokálos szert az már nagyon jó!!Ha meg már szabad akkor beszeded az antibiotikumot és kész :wink:

Az enyém most azért lehet más fajta durvább baci mert semmi tünetet nem okozott(anno a colinál nekem is volt folyás meg viszketés)szal ez sokkal veszlélyesebb és ezért nem fejlődött tovább a magzat.Te ne aggódj,veled nem lesz gond!!!

Hívtam, a dokim és megvan a szövettani eredmény..ugyanazt mutatta ki mint az előző,egy gyulladással járó bacit.Azt modja a dokim hogy az első műtét alkalmával minden kitisztítottak és mégis megint ez okozta a bajt,nagyon valószínű, hogy apa hordozza a bacit és ő adja nekem át mindig..szal holnap megy urológiára apa,lesz vizelet vizsgálat meg váladék tenyésztés...utána szedjük mindketten a gyogyit.Pont jó az időzítés mert egy mensit amúgyis ki akartam várni,az meg kb.január vége felé lesz,szal a kövi pé-re meg pont túl leszünknk a gyogyikon is.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panni!
Én is ebben bízom, hogy nem lesz gond. Egyébként én is nagyon háklis lettem a higiéniára, amióta megtudtam hogy ez van. Köszönöm a bíztatást, reméljük minden rendben lesz.
Vendég

csibuc

még nem irtam de gratulálok neked a pici bébihez,drukkolok h minden ok legyen mostmár+++++++++ :)
igen,már sokan irták h nem árt a semicilin,de már mindegy,a baj az megtörtént,mostantól új időszámitás kezdődött náluk is..

KépKép
bettike83

Sziasztok!!!

csibuc : nem hinném hogy volt pé-m csak tudod milyen a nő ha megkapja EHCS tesztjeit :D olyankor rosszalkodok :D

TEgnap bablevest ettem meg 2 kanál sárgaborsó főzeléket, azóta olyan a hasim mint egy lufi... kész vagyok :D De api szerint igazán sexy... hát bakker jó lenne ha ekkora lenne csak ne a babtól :lol: :oops:

Nekem még sehol a szövettan.... december 18án csinálták , kíváncsi vagyok mikorra lesz meg...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Panny
Kerdezzetek ra a dokitol mikre kell odafigyelni!Mert pl nekem az a stepto cocus vgy mi volt nem tudom es azt mondtak edzoteremben szaunaban meg egy csomo masik helyen ellehet kapni :? parom meg jar edzeni(most mar en is) szal annyi minden van meg azon kivul,hogy itthon mi is elsoosztalyu higeniat vezettunk be,hogy kerdezetek ra...

Tobbieknek pusz pusz 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

jaj de fájok... asszem megjött ma... :D de legalább előbb lehet próbálkozni.....
azonnal a vetélés utáni ciklus nem jött be de majd a következő!!!!! :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, mi az, hogy asszem megjött ma? Hát megjött vagy nem jött meg?

chrissy81

Chrissy,

ilyet én még nem láttam, bakker, nagoyn durva, ilyen véres-fehéres-darabos-krémes valami jön.... gondolom a műtét miatt.... de ez menzi csak az állaga kegyetlen....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok! Képzeljétek el, eddig 5 napig volt mg, de most csak 3. Elegem van ebből. Ma elkezdem szedni az Elevitet.

Mares: akkor most örülünk, hogy megjött nem? Hajrá, a babáért!

Gratulálok minden kismaminak.

Csillag: Hogy vannak a gyerkőceid?
puffocska

Puffocska, babaprojekt indul?

chrissy81

Puffom ,

vélemény osztom, buta piri, reggel volt az a bizonyos cucc azóta meg semmi sem... hát ezt énnem értem... :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

mares

nem értem miért van olyan valamid,de valoszinű h a terhesség miatt picit megborult a rendszer.de azért remélem minél előbb helyreáll és ujra babás leszell
sajnálom hogy elvetéltél :cry: :cry:

KépKép
bettike83

bettike,

aranyos vagy :D igen , lassan túlvagyunk rajta, ezt is kell tenni és mosolyogni akkor is ha nehéz :D mert a jó emberek remélem a jót vonzzák :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Hogy vagytok? Mi egyre rosszabbul, most már a Rókarudi mellé egy felfázás is társult. A dokim meg csak szerdán rendel, és itt nincs nőgyágyaszati ügyelet. Ti mit ajánlotok, sztetek mit csináljak?
A tüneteim: sokkal erősebb a szaga a vizeletemnek, nem kell 5 percenként pisilnem, de sűrűbben járok, de nem 1-2 cseppet pisilek, hanem azért közepes. Csíp a vízeletem, de csak a közepén és a végén. A higéniával nincs gondom, és folyásom sincs, csak nekem még nem volt ilyen, és elég kellemetlen. Sztetek mit csináljak? Ráadásul az édes piciférjecském most jött haza a 3. patikából ( annyi van nálunk ) és sehol nem kapott kismamáknak felfázásra semmit. Vett nekem cickafarkfű teát és kammillát, azt olvastam ülőfürdőnek az jóóó, sokat iszok, de 2-3 napja nem múlik. Kicsit izgulok.
Remélem ti jól vagytok, puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba,
szerintem a gyógynövények ártani nem ártanak és a cickafarkfűnek jótékony hatása van ülőfürdőként. Nem kell izgulnod, mert amennyire én tudom a felfázás nem okoz a babának gondot, sokkal rosszabb lenne a helyzet, ha fertőzés állna a háttérben.
Én a helyedben betelefonálnék egy központi kórházba és ott elcsípném az ügyeletes nődokit, hátha épp olyan szerencsém lenne, hogy még készséges is.
Az ülőfürdő biztosan nem árt.

chrissy81

Chrissy béjbi, köszönöm kipróbálom, holnap meg kammilázokk, közben borsmentateát javasolt a mamám, azt iszogatom :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Sziasztok!

Régen jöttem. Mostanában hétköznap semmire sincs időm. Estére meg olyan fáradt vagyok, hogy nincs erőm a gépet bekapcsolni se.

Betty: Hogy vagytok? Érzel már valami jelet? Szorítok nagyon!

A betegeknek jobbulást kívánok!

Nekünk megint van egy sikertelen hónapunk. Nem is tudom mihez kezdjek. Menjek e orvoshoz, vagy ne.

Kép
babicsek

baba.goa: szerintem ne barkácsolj otthon, hanem amint tudsz menj orvoshoz. Lehet csak szimplán felfáztál, de az is lehet, hogy baci okozza a bajt. Az orvos ha körültekintő úgyis megvizsgáltatja a vizeletedet és kapsz valami gyógyszert ami nem káros a bébire.
Én Urogint javasoltam volna, de most látom a betegtájékoztatón, hogy terhesség alatt ellenjavallt sajnos :roll:

Bocsi lányok hogy nem nagyon írok, de tanulok ezerrel. Pénteken volt az írásbeli államvizsgám, jövő pénteken szóbelizek és tanulok még mindig ezerrel.

Ölellek Titeket!
Vendég

Sziasztok Csajok!

Nem voltam mar itt legalabb egy hete, szerencsere utazgattunk a ferjemmel , ami kicsit levette az agyamat az allando babaprojectrol. Meg persze kozben piriztem ezerrel, szoval nem is lehetett babagyartasra gondolni. Holnap megyek nodokihoz es remelhetoleg kivizsgaltatom magam, es majd tobbet tudok arrol, hogy mitol rendetlenkedik a ciklusom, es miert nem lehet babank.
Addig is nem adom fel a remenyt, uj honap uj remenyek. Ugy dontottem, hogy nem fogok most tesztelni sem pe-t, sem terhesseget, csak minden masodik nap akciozunk, es majd meglatjuk mi lesz.

Panny, orulok, hogy visszatalaltal hozzank. Nehez lehetett ket vetelessel is... de orulok neki, hogy megtalaltak a gondot, es ez egy nagyon nagyon pozitiv dolog. Mert tudod, hogy teherbe tudsz esni, es most mar a prblemat is orvosolni tudjak.

Mindenki masnak jo babasodat es a babasoknak meg jo egeszseget.
Most rohanok, csak bekoszonotem.

Pusz mindenkinek!
Vendég

Mares!

Azóta piriztél rendesen?Kicsit korai lenne sztem a rendes mensi...bár egyéne válogatja...
Nekem is megjöttek a tesztek Csillagtól..de én megpróbálom kibírni és nem ellőni csak az éles hónapban :wink:

Brie!

Köszi h írtál.Igen én is utána olvastam hogy mennyi rohadt helyről el lehet kapnai ezt a fránya bacit..az tuti h nagyon oda fogunk innentől figyelni..semmi szauna,seemi edzőterem,semmi fürdő se nekem se apának amíg nincs a pociban a baba.Én holnap megyek a dokimhoz tenyésztésre,apa meg végülis szerdán mert múlt héten nem bírt a melóból elszakadni.Kivi leszek kinél mit mutat majd ki :roll:

Betty?

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

panny,

nekem rendes piri van.... 26 napos ciklusaim vannak de már produkáltam 21 és 19 és 23 napot is :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csibuc
Hajrá! Mennek a drukkok ezerrel!
Aztán remélem már végre fülön tudlak csípni :lol:

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

chrissy: Igen, indul a babaproject, bár most éheztetem a férjem a peteérésre. Remélem nem hiába. Elkezdtem rendszeresen szedni az Elevitet is és próbálok egészségesebben élni. Nem lh-zok és nem is hőmérőzök. A szervezet majd tudja minkor érett a babára. Legalábbis remélem.

Csibuc: Hogy vagy? Mit tanulsz?

baba: Szerintem is menj el az ügyeletes dokihoz. Biztos ami fix.

Puszi mindenkinek!
puffocska

Sziasztok!

Holnap reggelre van meg a vizelet eredményem, remélem kiderül, hogy mi a baj, és csak egy sima megfázás :) Sokat iszok, főleg teákat, meg kamillával borogatom, ami jót tesz :) Szerdán meg megyek dokihoz.
Remélem mindenki jól van, jó babásodást, és jó babavárást :)

Betty!!!!!!!! Mizu? Hogy vagy? Lehet már tudni vmit?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?